This Chick Is Movin Out!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! JAG SKA FLYTTA I JANUARI!!!

Det var detta ni alla skulle hålla tummarna för och se, det funkade! Jag är så glad att jag inte riktigt vet om jag ska skratta eller gråta. Har ringt alla möjliga som Johan, Alex, min chef, Smurf, pappa och mamma och ja... vem ska jag ringa nu?!

I måndags så tittade jag på en lägenhet som inte alls var fin och som var alldeles för dyr och dom var inte särskilt trevliga. I bilen påväg därifrån gick jag in på min hotmail i mobilen och såg ett mail från en Robin och en Clara som hade en lägenhet och var intresserade av ett byte. Så jag ringde dom och frågade om jag fick komma och titta medans jag var ute och åkte, så drog dit och när dom öppnade dörren så märkte ju vi alla tre att vi vet vilka varandra är så det blev ju bara ännu roligare! Deras lägenhet var hur mysig som helst och jag visste redan att jag skulle tacka ja, så jag sa att jag var intresserad och då ville dom åka med och titta på min. Dom tittade och skulle höra av sig på kvällen efter att dom skulle diskutera, typ 20 minuter senare ringer Robin:

- Tja Robin här! Är du sugen på att byta lägenhet eller?
- Tja...varför inte?

Helt iskalla, men så otroligt glada. Så vi kontaktade våra hyresvärdar, för deras var det inga problem men självklart ville min krångla lite extra genom att säga att man inte får ha hund i lägenheten? Jag och många fler i huset har hund och det finns ingen regel för det här, så himla dumt! Så nu i flera dagar har man gått runt och haft ont i magen men idag ringde Robin och sa att det var helt grönt!

Så vi startar flytten på tisdag! *Pirrar i hela magen!*

Lycklig!

Att något så fantastiskt roligt och spännande kan hända på bara nån timme!
Nu vill jag be alla att hålla tummarna åt mig, fråga inte bara gör det! <3

Kramar//Lycklig tjej.

2 December 2010

Hej på er i kylan! Ska tydligen bli den kallaste vintern på typ 1000 år. Helt sjukt! Det har varit upp till -20 grader, det är lugnt för mig men tänk er min taniga lilla Chihuahua på 2 kg som sätter sina tassar i det, efter några minuter börjar han halta och kan knappt gå. Igår var vi i zooaffären och provade skor till honom men det gick inte så bra, så för tillfälligt blir det snabba promenader: Ut, kissa, nr.2 om vi har tur och sen rusa in igen.

Jag har varit ledig mån, tis ons och idag börjar jag kl 15 så denna dagen kan ju räknas som en ledig dag också. Efter jobbet ska jag träffa Sve och Nathalie, vi ska hyra film och dricka lite vin då iaf jag och Nathalie är lediga. Imorgon ska jag träffa lite vänner, mer detaljer om det kanske ni får veta i framtiden.

Jag beställde en julklapp till Chucky på nätet häromdagen och den kom idag, så fort jag hörde ljudet från brevlådan rusade jag till dörren, slet upp paketet men tror ni inte att en del av presenten fattas? Hela grejen förstördes så jag har mejlat dom och bett dom skicka den sista biten, och därmed basta! Hur svårt kan det vara? Läs era beställningar!

Just nu ligger jag i sängen med myskläderna på framför Vänner. Det är det enda jag i princip har gjort dessa lediga dagar, man kan knappt gå ut och alla andra jobbar. Plus att när jag ligger såhär så blir jag så jävla trött så jag sover mig igenom dagarna men sån tur är har jag lyckats vara trött på kvällen också så jag kan gott unna mig lite naptimes under dagen, hihi.

Igår var faktiskt en dag utan naptimes, vid tio tiden ringde min kära kollega Louise och frågade om jag ville komma till jobbet och äta frukost med henne, så vid elva drog jag och Chucky dit och åt macka och julmust. Chucky fick även köttbullar av Louise, mys! Det blev att vi stannade där i 4 timmar tills Nathalie ringde och ville ha mig som sällskap i stan! Senare på kvällen efter skofiaskot så kom Nathalie och Nani förbi, dessa hundar ger oss ett riktigt gott skratt alltså!

Nu ska jag ta ett glas julmust och sen göra mig iordning för kylan och jobb. Puss på er!

RSS 2.0