Thriller Live!

Ikväll bokade jag 2 biljetter för mig och Sarah till showen Thriller Live den 5 november! En show som hyllar våran största ikon och underhållare genom tiderna, Michael Jackson & The Jackson Five! Det var den showen jag och Sofie var på förra året och när jag gick ut genom dörren så ville jag återuppleva det och det ska jag få göra, sååå glad!

Där alla står och dansar, klappar och sjunger med till låtarna och man vet att alla som är där vet vem han egentligen var och älskar honom, kommer nog bli hur fint som helst. Särskilt nu när han inte finns hos oss mer.


090831

Imorgon startar min månad på året, älskar den! På med höstkläderna och dricka varm choklad inne om kvällarna då det blivit mörkt vid typ sex, det är tråkigt dock men det tillhör.

Jag och Sara somnade inte förräns vid tre inatt, men vi hade så himla mysigt så man ville nästan inte somna. Vi tittade på Vänner hela kvällen och pratade en massa. Idag har vi typ gjort detsamma, sovit länge, tog en sen frukost och tittat på Vänner. Sen drog hon hem för hon hade sin första körlektion idag, var fan pirrig i magen själv! Men hon körde inte ihjäl någon så då gick allt bra =)

Själv sitter jag och väntar på ett mail, jag exploderar snart för jag vill så gärna berätta men det får faktiskt vänta...NEJ, TYST SARAH! För att få mig på andra tankar, ikväll blir det slappiskväll med mig själv då jag antagligen sätter på en film jag inte sett på länge! Nu ska jag kika på en hemsida och se vad jag behöver få hem (handlar självklart om hemligheten)

Puss.

Girl´s night!

Jag satt och tittade på gamla inlägg och kom till bilder och filmer tillsammans med min bästa vän Sara och in såg att jag saknar henne, jag skickade till henne på msn och frågade om hon ville komma hit och sova hos mig eftersom jag är så ensam ikväll. Hon tveka inte utan hoppade in i duschen och är just nu påväg hit med myskläderna på =) Jag sprang genast ner då mamma kom och sa att jag skulle ha en liten sleepover så vi tog fram lakan, täcken och en massa kuddar och bäddade för oss båda nere i vardagsrummet!

Ikväll blir det alltså uppesittarkväll och det blir antagligen en del Vänner-avsnitt, någon film och en massa prat as usual! Nu ska jag prata klart med min pojkvän i telefon sen ska jag förbereda inför MYS!

Puss!

Kalla Augusti.

Augusti trodde jag skulle ge oss en sån där lite mer sval sommarkänsla då man fortfarande kan gå ut med ett linne och en tunn kofta, men det är fan gränsen till vantar och jacka som gäller. Ibland är jag lite dum och ljuger för mig själv att det är 25+ så jag går ut med tunna kläder och sen darrar som ett löv men säger till mig själv
- Det är inte kallt, det ÄR fortfarande sommar, det är bara ett tillfälligt ruskväder. Haha.

Igår jobbade jag 10 timmar, inte det man vill göra en lördagkväll då man t.ex. hade kunnat bada Jaquzzi utomhus med alkohol och gott sällskap. Men pengarna finns ju där nu och det känns värt det i slutändan och my boy har ett stort hjärta eftersom han åkte och hämtade mig i Göteborg och körde sen hem, cutiepajj!

Idag har vi slappat som bara den ska jag säga, vi vaknade i hyfsat god tid iaf vilket var det sista jag trodde men vi tog en morgoncigg, gjorde iordning frukost och har sen bara slappat framför tv:n i varandras famnar, mys! Sen blev vi sugna på tacos så jag cyklade bort och köpte klassisk-ingredienserna och det blev megagott inne i värmen framför Save The Last Dance 2. Synd att han åker till stockholm imorgon och jobbar =( Men jag har ändå massor att göra denna veckan så tiden går förhoppningsvis fort. En av sakerna är att jag ska tatuera mig på onsdag kl 12 (PIRR!) men jag tror det blir asbra och jag är mer nyfiken på hur det kommer kännas än nervös för hur ont det kommer att göra, för alla smärta kommer vara värt det. 

Just nu sitter jag och drömmer mig bort, jag vill tyvärr inte säga i vad än men jag kan nog ge er lite ledtrådar på typ fredag, det handlar om något som inte är säkert än så jag vill inte att skadeglädje-människor ska se hur lycklig jag är och sen om det skulle falla för mig så skulle det bara kännas dumt, för jag har vissa såna människor runt mig. Tyvärr.

Om 15 minuter bänkar jag mig framför tv:n för då startar Urbal Legends! Inte sett det? Det är ett asbra program som visar berättelser som låter helt otroliga och ibland helt löjliga, men man får inte veta om det är sanning eller bara en myt förräns i slutet av programmet. Jag och Alex brukar sitta och chansa och ofta har vi båda olika svar och det är så himla kul att se vem som har rätt.

Nu vill min kissemiss kela lite, så hörs sen!

Ett litet nattinlägg får det väl bli.

Har haft en hur go fredagkväll som helst med min vän Johan. Vi har rökt en massa, tjötat en massa om allt mellan himmel och jord och bara tagit det lugnt. Vi gjorde popcorn och hann sätta på menyn på "White Chicks" sen kom vi på hur hungriga vi var så vi tog bilen till pizzerian och köpte fettismat^^ En Milano för mig och en extra stor kebabtallrik för Johan, mums! Sen kunde vi titta på filmen och eftersom Johan inte har sett White chicks (I KNOW) så tyckte jag det var extra roligt att se den för jag visste hur mycket han skulle skratta (: Sen blev det ännu mer tjat på verandan, nu är klockan halv två och Johan åkte nyss hem. Tack för en helgo fredagkväll, kunde inte bli bättre, ärligt!

Förresten, jag har skrattat så mycket så att jag har fått kramp i halsen! Jag har fortfarande skitont när jag sväljer, asjobbigt. Men lätt värt det!

Puss&kram.






Nu ska jag sova för jag ska jobba imorgon 12-22, yai? No.

P.s Jag har skrattat så mycket ikväll så jag har fått kramp i halsen, gör fortfarande skitont när jag sväljer, men lätt värt det!

Puss och godnatt.


Pojkvän.

Ja, det är ju alltid mysigt att ha måste jag säga. Han kom förut efter hela 2 dagar utan varandra med en god baguette från Smoggan till mig och thaimat till honom som vi satte oss på verandan och åt (: Sen myste vi i soffan framför Tyra Banks Show som idag handlade om kvinnomisshandel, helt sjukt hur det kan bryta ut i hjärnan på någon så den slår och misshandlar den man Älskar? Har varit ett ämne jag inte förstått mig på, är helt stört bara.

Eftersom himlen öppnade sig förut och jag som hade tänkt cykla till affären så fick min kära man skjutsa mig dit och hem. Jag såg även veckans Vecko Revyn och min favorit-bloggerska Kenza var omslagsflicka så den fick följa med mig hem och dessutom så kom månadens tidning från Härliga Hund som jag prenumererar på, mysläsa ikväll!

Det är lite förfrågningar från olika håll ikväll, om jag vill komma hem till henne, följa med dom dit osv.. Men jag har faktiskt planer med Johan, men stannar han inte så länge så kanske jag åker hem till Sarah eftersom hon frågade först, let´s see!

Förresten!!! Igår när jag jobbade och stod vid kassan och tittade ut såg jag ett ansikte jag kände igen, det var min morbor som jag inte träffat sen min student och flera år innan det!!! Jag sprang ut ur min lilla popcorn och spunnet socker kiosk och kramade honom och hans underbara fru! Dom hade en massa vinster så man blev nästan lite avundsjuk, dessutom var deras barn med (mina kusiner) Camilla, Jessica och Andreas. Dom var inte på min student så dom har jag inte sett på ett antal många år och en nyhet som chockade mig men av glädje var att en av mina kusiner har en liten bulle i ugnen! 1 år äldre än mig och har en liten bebis, helt fantastiskt! Är superglad för henne.

Tjöt tjöt tjöt tänker ni, men nu smsade Johan och sa att han var påväg så bäst att öppna dörren när han kommer kanske. Men vi hörs senare för mer uppdatering.

Kiss!

En ledig fredag.

Inatt när jag kom hem hade jag sån fruktansvärd huvudvärk så jag hade inte ork eller lust att sätta mig och redovisa min dag. Trots att jag var sittandes vid datorn men att skriva var en annan femma.

Skönt med lite sömn iaf, sitter och mailar med en person som jag hoppas jag gör gott intryck hos och jag har även ringt lite telefonsamtal och ska snart äta "frukost", brunch rättare sagt. Har ringt min tatueringsstudio för att kolla hur dom hade tänkt och så, först sa han 1500 men jag fick ner det till 1000. Rätt ska vara rätt!

Efter lite käk tänkte jag kanske träna lite, sen ska jag nog bort till affären och handla lite (efter en dusch ofcource) och ikväll kommer min bästa killkompis Johan och tar en cigg eller två på altanen och tjötar, ska även försöka se White Chicks med honom för han har inte sett den, I know helt oförlåtligt!

Nä, dags att lyfta på rumpan!
Vi höres och synes senare.

En ledig fredag.

Jag har en del att göra idag faktiskt, viktiga ärenden och telefonsamtal och senare ikväll kommer bästa killkompisen Johan hit för en cigg eller två på altanen och så ska jag försöka få honom att se White chicks, jag vet! Han har inte sett den men det är lätt hans humor så han måste bara se den!

Nu ska jag ringa min tatueringsstudio som öppnar kl 12 för att diskutera min tatuering som jag lämnade in bilder på förra veckan och även pris för dom har sagt så himla olika. Sen blir det att ringa ett till samtal innan jag och mamma ska ner på stan.

Frukost efter det.
Vi hörs sen, puss&kram.

090827

Goddagens!

Idag har jag sovit ut, gick upp i lugn och ro och tog en cigg på altanen i väntan på att brödet skulle tina. Idag jobbar jag 14.30-23.00 vilket innebär stängning för parken stänger kl 22. Jag ringde jobbet förut för att ha ett önskemål om att hamna på glass och då svarade givetvis min älskade chef Jenny som vet allt om min situation och hon sa så snällt: Men Sarah, vi alla vet redan detta så du behöver inte önska, vi försöker alltid sätta dig där du trivs bäst och även där din mage trivs.
-Så himla gulligt! Jag älskar Jenny för hon lyssnar och förstår. Ska smyga in till henne på kontoret sen när jag kommer till jobbet.

Pappa ringde mig förut angående min födelsedagspresent och nu är den klar, jag vet vad det blir men vi var tvugna att göra så för det var en dyr present så vi var tvugna att planera det ihop, men det ska bli så himla roligt och spännande :D (berättar självklart inte förräns på min dag^^)

12:34, shit nu måste jag rusa! Men hoppas ni får en kanondag så hörs vi kanske inatt.
Puss&kram.

Lika grym som vanligt..

Filmen alltså. Den var jäkligt bra alltså, men inte tvivlade vi på det! Promenerade till bion för vi hade inte direkt bråttom sen satt vi utanför i solen och tog lite kort som vi alltid gör bäst. Sen klockan sju var det dags och jag som var hungrig vräkte i mig mina snacks lagom till filmen börja, typiskt mig!


Njuter av sista solen.


Lite nöje på toa, vi blev fruktansvärt smala på bara ett ögonblick.


HAHAHA! Inget "I like big buts" snack här inte.


Alltid vi som ska vara värst.

Imorgon är det jobbdags igen så jag ska snart gå och lägga mig, dock rätt skönt att jag
börjar halv tre men slutar inte förräns klockan elva, men money money behövs i plånboken. Ska kolla lite saker på nätet sen ska sängen få förgylla min kväll (: Sov gott, puss&kram.

Beck<3

Hej allihopa!

Jag är fruktansvärt sen och borde egentligen inte sitta här. Nu ska jag iväg och möta Sara på station sen ska vi ta tåget till Göteborg och ha en dejt med Gunvald Larsson, that´s right! Vi ska se premiären av Beck på Bergakungen och vi kan knappt bärga oss, ska bli så himla mysigt!

Ikväll ser jag ut såhär.


Jag tog av mig skärpet, not my stile!

Fram med popcorn och snacks, nu kör vi!

Twilight!

Hej igen!

Nu har jag tagit en cigg i solen och kom då på att igår hyrde jag och Alex 3 filmer och en av dom var Twilight! Alla har pratat om hur fantastisk den är och böckerna har blivit en stor succé. Jag som älskar vampyrer och i samband med det att det finns en kärlekshistoria är detta en film som borde ha tilltalat mig, men jag kände att om alla älskar den och att den nästan har blivit lika känd lika fort som Pirates of the caribbean och Sagan om ringen så skulle den inte falla mig i smaken. Men igår tog jag intiativet och hyrde den och jag kan säga att jag blev kär. Kär i killen, kär i spänningen, kär i historien. Dessutom sa alla innan dom såg filmen att alla tjejer tjatar om att han är så snygg som spelar vampyren och efter att ha sett filmen hade dom blivit helt förälskade, jag ville testa det och jag blev medlem i den gruppen ganska så fort, haha!

Jag längtar till tvåan och eftersom jag vet att jag borde läsa mer böcker så borde jag kanske läsa dessa? Det återstår att se, men himla bra var den och jag önskar att min pojkvän var en vampyr, grr!


2 månader.

2 månader har gått sen världen förlorade den bästa som satt sina fötter på jorden. Jag saknar dig varje dag och kan inte sluta tänka på dig och definitivt inte sluta sörja dig, det känns som att dagen efter det hände upprepar sig. Jag hoppas att du äntligen har fått vila och att dom nu kan lämna dig ifred. Jag älskar dig!

Vaknade redan klockan åtta imorse, var skittrött men kunde inte somna om. Alex kom hem på frukost klockan nio och det var mysigt =) Nu sitter jag och kollar på Vänner-bloopers, love it! Senare vet jag att alex ska träna efter jobbet, då kan han lämna av mig hemma så jag kan titta till min kisse och sen får vi se vad vi hittar på! Åka iväg med bilen i fina vädret hade ju varit nåt.

Imorgon är en dag jag längtar till, säger inte förräns imorgon men det kommer bli helgrymt!
Dags att ta en cigg, puss&kram.

För er som hatar Tele2, sign here!

Jag blir så trött på pengar! Seriöst, allt handlar om pengar idag och så fort man ser något som man ska betala som är skyhögt en månad så får man ju fan hjärtklappning. För 6 dagar sedan ringde jag Tele2 och klaga på mitt höga saldo som inte alls stämde, men enligt dom stämde det ju men inget var vettigt för fem öre. Den dagen hade jag 64kr i saldo, nu 6 dagar senare har jag hela 193 kr.. Innan har jag bara betalat 250-300 kr i månaden. Inget var logiskt men dom smiter undan som vanligt dom jävlarna.

Har iaf tränat, dammsugit, duschat och lite annat. Ringde även Tele 2 tidigare idag eftersom jag inte kan få sms ifrån Telenorare, idiotiskt. Sen har jag bara slappat på verandan och lite annat. Ska försöka få tag på min pojkvän och se om han vill ha med mig hem eller om jag ska sova själv inatt igen.



Puss&kram.

Otroligt pinsam..

sak glömde jag att berätta för er igår. Jag cyklade hemåt och hade en cigg i näven och hade Michael Jackson - They don´t really care about us i högtalarna på högsta volym, jag mimade och levde mig in i någon sorts värld och hade jätteroligt med mig själv och vad tror ni händer? Det var mörkt och jag cyklade runt cykelställ-hörnet och där i mörkret står det två killar som jag inte såg med en gång heller, det dom får se är en tjej med cykel som kommer i ljuset och mimar och gör grimaser, haha! Som Sara sa, vi får hoppas på att dom bara tyckte du var söt, annars är dom dumma! (:

Hej förresten, jag vaknade för en halvtimme sen vilket jag har lite småångest för för jag lovade mig själv att vakna i tid och göra dom sakerna jag hade planerat in. Nu ska jag först kolla med lite workstuff, sen ner och käka frukost och sen blir det nog att träna för det var längesen.

Hörs vi senare?
Pusstjao.

Frågan är..

Om jag ska vara nyttig och gå och lägga mig eller vara onyttig och gå ner och göra en kladdkake-deg och äta den istället för att sätta den i ugnen och lägga mig framför Vänner? Får nog ta och tänka på det lite till och kanske först se om jag har alla ingredienser hemma så jag slipper tänka i onödan.

Kvällen hos Sarah var helmysig. När jag kom in till dom stod hon och hennes man Mauricio och greja med en massa svamp, dom höll på med lite middag och Sarah som är så fruktansvärt gästvänlig ville ge mig allt hon hade i kylskåpet! Hon tycker jag äter alldeles för lite och sällan, eller nej fel hon Vet att jag äter för lite. Så för mig som hatar svamp blev det nybakat bröd, digestivekex med ost, grönsaker, vattenmelon och till det ett glas vitt :) Mums i himlen säger jag!

Åkte till maxi och mötte upp mamma därefter, hade ett långt prat om allt möjligt. Sen satte hon jordgubbar och lite annat i min korg och då cyklade jag hem och har suttit här sen dess och pratat med mina underbara vänner.




Såhär ser jag ut idag: Slarvig knullfrisyr och Saras myströja jag låna igår.
Ropar på min kisse men hon ger mig inget respons så ska gå ner och se till henne.
(Kolla in när hon tvättar sig på muttan på översta bilden, höhö)

090823

Heej!

Bad update I know men har haft fullt upp. I torsdags och fredags jobbade jag, var på ett sätt skönt men det kan ju bero på att jag var på Glasstruten båda dagarna. Sen har jag varit mycket med min älskade pojkvän samt vänner.

Igår var inte min dag, that´s for sure! Jag jobbade till tolv i förrgår natt och somnade inte förräns typ tre halv fyra och inte nog med det skulle jag upp klockan halv åtta (igår) för att åka till Askim på Workshop inför Funkykidzterminen som startar nu. Skulle vart där klockan tio men vi körde en aning vilse och när vi väl var där så hittade vi inte ingången. Tänk er att jobba typ 10 timmar, sova 3,5 timma och sen gå upp och pendla och vara pigg och glad liksom.. missade halva min lektion som bara var 45 minuter lång så det blev att bara sitta och titta på resten av gänget som körde danserna till dom andra åldersgrupperna. Pappa hämtade mig vid två så jag kunde duscha och så inför kvällens middag på Amazing thai med Funkygänget.

Väl hemma i Alingsås så åkte jag och Alex till Sara och Lisa som myste på altanen med tända ljus och musik. (Bilder kommer senare) Det var iaf en skitrolig kväll och skratt som skapade magsmärtor, dock helt underbara magsmärtor! Älskar såna där spontana kvällar då man bara gör det man känner för, som t.ex. igår började vi baka kladdkaka klockan tolv på kvällen, mys av något<3

Min pojkvän åkte hem nu så jag ska lägga in lite bilder och musik på mobilen och sen cykla ner i myskläder till Sarah och ta en cigg och snacka lite, saknar henne. Vi höres senare =)

090820

Och idag startar jag jobbet igen efter lite ledighet, nu har eftersäsongen startat och idag mjukstartar jag med att jobba 15-20 vilket är väldigt väldigt skönt. Vaknade tidigt imorse och började ringa runt lite angående lägenhet sen åt vi frukost framför sista Terror On Elmstreet som vi inte hinner se klart.

Nu ska jag göra mig iordning för snart tar tåget mig till Göteborg och jag hoppas verkligen jag hamnar på glass eller något litet idag vilket var mina önskemål. Senare ikväll tar jag tåget till Vårgårda för att ha tv-spel kväll hemma hos Johan och Anders, jag kommer vara så mobbad! Hehe nädå, det är ju mina bästa vänner så bäst för dom att dom tar hand om mig på denna "grabbkvällen"

Dags att sätta på lite smink så man ser mänsklig ut, men vi hörs kanske ikväll om jag inte kommer hem alltför sent.
Pusstjao =)

090819

Eftermiddagen är här och jag/vi har faktiskt fått gjort mycket idag. Vi vaknade av att min katt försökte gräva sig igenom dörren (hon är väldigt kelig på morgonen) men det gulliga är att om man slår lite lätt i väggen och skäller på henne så slutar hon och typ 1 timma senare då man öppnar dörren så står hon och väntar, haha!

Vi har ju haft Terror on elm street maraton här om kvällarna, nu har vi bara 1 kvar men vi hoppade över den och tittade på Freddy vs. Jason till frukosten, moahaha! Efter det satte vi igång med småplock som att jag började dammsuga hela undervåningen, Alex lagade våran gräsklippare och fixade på altanen, sen började han ringa runt till hyresvärdar och det var inget svar på vissa, ett Nej på vissa och på en skulle vi ringa tillbaka imorgon. Sen åkte Alex och träna och då satte jag igång med att skicka ut lite CV:n, nu börjar jag bli lite less på det så ska kanske träna en liten stund innan jag hoppar in i duschen för halv sju kommer Johan och Emelie hit (och Alex såklart). Blir lite Mia och Klara kväll med en cigg i näven = Mys!


Flytta hemifrån känslorna bubblar!

Idag har jag velat hålla oss sysselsatta, precis som igår. Min dagn började med att träffa Emma kl 13 för att hålla henne sällskap över sin lunch, satt på trappan med thaimat i hennes knä och en klubba i min näve, haha men jag hade ju trots allt precis ätit frukost.

Efter det tog jag och Alex bilen till Ikea, för vi är sååå sugna så n anar inte! Vi ville bara få lite inspiration och ännu mera lust att hitta lägenhet. Jag fick iaf köpt hem en assnygg lampa jag velat ha ett bra tag och sen blev det även någon slags scarfhållare som man kan hänga i garderoben, med hål i som man hänger dom i, perfa!

Nu sitter jag och mamma och skäller på Tele2 som har fått för sig att jag ska betala över 700 kr denna månaden och att jag ha skickar 4000 sms denna månaden(???!!!) Say what??!! Sen jag fick min mya mobil i september förra året har jag sammanlagt skickat 6000 sms, hur fan kan jag ha skickat 4000 på endast 1 MÅNAD!?
Fast nu fick jag pratat med en som skulle skicka en specifikation så jag kan kolla igenom detta.

Nu kom Johan som ska hålla oss sällskap över en cigg på altanen, see you later! =)

Göteborgstrip!

Hej!

Lite dagen efter info får vi väl kalla detta. Igår tog jag och Alex som sagt en trip till Göteborg där vi lämnade av lite bilder av min tatuering på City Tattoo , sen satte vi oss och inväntade en filminspelning som skulle starta på samma gata men det hände aldrig något så vi traskade vidare och jag visade b.la Alex vad jag önskar mig =) Som lite navelpiercingar och så gick vi även förbi en affär där dom hade en massa Michael Jackson t-shirtar, to die for!!

Vi tog även fel spårvagn som körde oss till tjotahejti och som sen körde oss runt allt och tillbaka igen, efter det blev vi en aning trötta på Göteborg så efter 4 timmar i vimlet så tog vi bilen hem till lilla Alingsås igen. Då bjöd Alex mig på mat hos Musses som vi tog hem tillsammans med en hyrfilm och när vi kom hem kom även popcornen fram, hihi.

Lillasyster säger Grattis!

Idag vill jag säga Ja må dom leva för mina bröder som fyller 30 och 31! Dessvärre kommer jag inte att träffa någon av dom men ett sms får väl skickas snart =) Pappa är särskilt stolt i år eftersom hans enda son fyller 30 och hans enda dotter fyller 20, hihi!

Hur mår ni idag? Vi vaknade för någon timma sen i ett hett rum, vi ska strax äta sen frukost och sen ska jag hoppa in i duschen så vi kan åka på en trip till Göteborg och b.la fixa med min tatuering för dom vet inte ens hur min tatuering ska se ut så kanske bäst att ge dom tid att förbereda.

Försökte även få in mitt nya CV till Alex dator men han har inget program som passar mitt dokument, orka!
Nu ska jag dra ner min pojkvän för en frukost. Ha det gott så länge!

090816

Toodeloo!

Vaknade 12.40 imorse, trodde inte mina ögon när jag tittade på klockan. Men det var väl antagligen för att jag hade en sån konstig dröm. Eftersom halva dagen har gått så har jag bara hunnit med att äta frukost framför den tredje filmen av Terror on elm street, rktiga b-filmer verkligen men samtidigt så himla charmiga, haha.

Har nu suttit här en bra stund och googlat för att få hjälp och inspiration till att skriva ett helt nytt personligt brev. Det gick inte så bra i början men nu är jag praktiskt taget klar, det är lite smådetaljer som jag bara kan skriva i när jag söker jobb efter jobb eftersom man inte bara kan skicka ut ett massCV där alla arbetsgivare får exakt likadant utan var och en måste vara personliga för varje jobb jag söker. Ska be lite smarta människor att läsa igenom det och ge sina åsikter så jag kan känna mig riktigt nöjd.

Jag försöker komma in på västtrafiks hemsida men det verkar inte funka, ska hem till Alex efter evigheter så det ska faktiskt bli mysigt att sova där inatt. =)

Igår ja, Emma blev riktigt överraskad! Hon trodde att hon hade hamnat i en grotta, haha! Men det blev smörgåstårta, levande tipspromenad, tårta och en massa goa skratt. Stack hem vid tolv och kom inte i säng förräns vid tre på grund av datorn som man är halv beroende av sådär.


Födelsedagsbarnet

Mums!

En del av gänget!

Partybrillorna jag köpte till Emma.

My hottie!<3





Plingan var min andra present till Emma, Ring for sex.
Den användes under hela kvällen, haha!

Gårdagens kräftskiva!

Började med att jag och Sara cyklade vilse och ingen av dom orkade visst möta oss så vi gick runt i kylan tills dom gav upp och kom och mötte oss, efter det blev det att sitta med tjocktröjor på altanen med en massa god mat! Vid halv tio skulle dom bege sig av till Göteborg så jag och Sara traska hem till mig och jag bjöd hem lite folk för mys på Min altan.











 

Min kära pojkvän var självklart också bland oss men inte med på bild.

Skämtpresent?

Är dom ens uppskattade idag? Jag visste att jag skulle få svårt att hitta något när jag stod där. Men det blev två små presenter och ett roligt kort, det blev lite humoristiska skämt grejer som hon inte direkt kommer att ha användning för fast ikväll när hon får lite alkohol i sig så lär hon nog använda dom en hel del på partyt. Jag kan berätta att det är en god vän till mig som fyller 20 och vi har planerat en överraskningsfest till henne och hon har inte en aning om det. Shit, jag hoppas hon inte kan min bloggadress för då ligger jag risigt till, höhö. Tror iaf att det kommer bli hellyckad, god mat, gott att dricka och förhoppningsvis en massa dans och ståhej!

Självklart blev det en titt på Gina och det blev den fina scarfen (kostade visst 79) och två hårband/diadem i tyg med en rosett på, ursöta! Kanske inviger ett av dom ikväll?


Överraskningslördag!

Kan inte förklara rubriken just nu för det finns för många risker men när kvällen börjar närma sig kan jag nog ta risken att iaf ge er en liten ledtråd. Klockan är halv två, min man har precis klippt våran gräsmatta och vi ska nu ta på oss och kila ner till stan för att hitta ett kort och en liten födelsedagspresent till en viss person som vi ska fira idag =) Jag är usel på presenter om jag inte har någon önskelista men det få gå ändå. För min del kan jag lova att det blir en liten titt på Gina också, tror jag ska köpa en scarf där som bara kostar 69 kr så what a hell!

Senare tänkte jag ladda upp lite bilder från gårdagen så kika in här igen!
Puss&kram.

Svettet rinner!

Har precis haft ett kort men intensivt träningspass och när svettet rinner så har man gjort ett bra jobb. Nu fick jag dock lite huvudvärk så jag ska snart hoppa ner i duschen och sätta igång inför kvällens höjdpunkt: Kräftskiva hemma hos Anna! Jag bjöd även med mig Sara så hon kommer hit efter hennes övningskörning, min duktiga tjej!

Jag vet att min blogg inte är den roligaste att läsa, jag är mycket besviken på mig själv faktiskt för det enda jag skriver om är vad jag har gjort, gör nu, ska göra sen och... punkt. Jag hoppas jag snart får lite inspiration att starta lite diskussioner och ta upp saker man undrar över och lite annat så det blir lite mer liv i bloggen. Idag fick jag min lön, på tal om inget! Får den 15:e varje månad men det är ju imorgon så den hoppa in på kontot idag, yai!

Förresten, igårkväll gick jag och Älsklingen på bio för första gången på evigheter! Vi tänkte att vi skulle se Sommaren med Göran och den var himla bra, som många har sagt att den är. Efteråt åkte vi runt med bilen och kikade runt vilket är det bästa jag vet att göra sent på kvällen med den bästa! <3

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar och sen hoppa in i duschen och sen är det bara att vänta tills Sara ringer på dörren för hon skulle ta med sig sin hög med kjolar, är sugen att ha min svarta body ikväll men har ju ingen kjol som passar, suck.



Hittade en rätt så gammal bild.

Sista onsdagsklubben, nu kör vi!

Förfest hos mig blev det med favoriterna. Det blev en del mintu-shots för mig, tack vare Jocke som verkade vilja supa mig under bordet. Efter en hel del vinglande med cykeln kom vi till hotellet, även till kön in som var 200 meter lång. Vi hann inte till 30kr inträdet men det spelade inte så stor roll för jag började må alldeles för dåligt att jag och Alex fick gå ut ur kön, har nog aldrig mått så dåligt förutom när jag såg en scen ur Saw 3 på bio. Jag tänker inte gå in på vidriga detaljer men efter en stund mådde jag bättre och lyckades med det utan att spy. Vi begav oss tillbaka till en kö med 0 personer i och i Entrén möttes vi upp av några bra vänner och sen var det bara att dansa på.












Kolmården!

Alex har länge sagt att han i sommar vill ta mig till Kolmården, för det var ett tagsen för både hans och min del så när vi ändå var i Linköping, alltså ca 45 minuter från Kolmården så åkte vi alla 4 dit och hade en toppendag!
När vi kom fram så slapp jag betala inträdet på 300 kr för jag visade bara upp mitt personalkort från Liseberg, ibland är dom bra att ha! ;)

Jag lägger inte upp alla bilder för det skulle både ta riktigt lång tid och det skulle bli långtråkigt att se bilder på en massa djur som många av er säkert redan sett förut. Men några kan jag bjuda på =)



















Sista bilden frå jag förklara, Alex är föraren och detta är terrängkörning där en guide står framför och visar när man ska svänga och ser till att man styr rätt för att komma över hindren. Det tyckte han var skitroligt =)

Linköping i bilder

Som jag sa i förrgår så hade jag det riktigt bra i Linköping. Efter 3,5 timma på tåg så var det skönt att komma fram och jag välkomnades med en Cider av söta Angelica. Vi skulle egentligen gått ut på en uteservering men regnet avgjorde det hela så vi beställde hem mat och hade det mysigt hemma istället.


För mig blev det en tacostallrik

Tobbe och Angelica =)

Älsklingen tog pizza, som vanligt!

Efter maten så blev det lite godismys framför "Lars and the real girl" som jag tycker alla borde se, en komedi som man inte riktigt vet om man ska skratta eller gråta till.

Hej vänner!

Idag kom jag hem från Linköping, har haft 2 hellyckade dagar, ikväll är det fest! Sista onsdagsklubben och jag har föris som vanligt för att jag är så snäll. Nu är jag uppsnoffsad och klar och väntar på att dörrklockan ska ringa.

Hinner nog inte mer än såhär, ber om ursäkt men kan inte vara osocial som på min förra förfest, haha.
Men jag hoppas ni får en lika rolig onsdag som jag så hörs vi imorgon, bakfulla och glada.

Puss&kram.

Hem ljuva hem.

Ibland underskattar man sitt hem väldigt mycket, jag tycker inte det är tråkigt att komma hem snarare tvärtom! Jag har i nästan hela mitt liv känt att så fort jag kommer innanför dörren så får jag en sån skön känsla i kroppen, att jag kan koppla av och göra precis vad jag vill, jag är Hemma.

Kom hem för 1,5 timme sen, då blev det att värma lite Carbonara och sätta sig här =) Chattar med Johan och det är snart dags att lägga sig. När jag kom till jobbet hamnade jag på Glasstruten, bäst för dom för imorse när jag ringde hade dom satt mig på Burger King som inte jag klarar av, så dom bytte mig lagom till då jag började. Har haft en okej dag iaf, härligt folk att arbeta med och lagom långt pass.

Nu ska jag försöka brainstorma och ladda ner lite musik till iPoden, musiken börjar bli tjatig efter pendel 5 dagar i veckan. Dessutom ska jag ta tåget till Linköping imorgon, 1 byte och grejer så då gäller det att ha bra musik i öronen.
Jag saknar min man så det gör ont så imorgon ska jag pussa ihjäl honom, thihi. Imorgonkväll viskade en fågel i mitt öra att vi 4 ska på uteservering imorgon, mysigt så mysigt.


Dags att snabba på för sängen, puss&kram.

Goooodmorning!

Vaknade för knappt en halvtimme sen då klockan ringde, känner mig hyfsat utvilad men 1 timme till hade nog gjort susen. Ringde min pojkvän för jag tänkte att han var vaken, men chockerande nog så hörde jag knappt vad han sa i telefonen, haha. Dom hade tydligen vart uppe sen 4, halv 5 inatt så jag förstår att han precis hade gått in i djup sömn ;P

Nu ska jag gå ner och äta frukost sen ska jag göra mig iordning för att möta Smurfen på stan innan jag åker till...jobbet, suck. Vet inte vart jag ska vara men det kvittar nästan för jag hatar det verkligen, men för att underlätta för mig och min stressiga mage så vill jag ha glasställe eller popcorn & spunnet socker.

Dags att rusa, men jag kommer hem halv tolv, tolv ikväll så får se om jag sätter mig här men det tvekar jag knappt på =)
Have a great day folks!

Gäsp!

Jag är verkligen hur trött som helst, trodde inte att jag skulle vara såhär trött såhär dags men det känns en aning skönt måste jag säga. Under kvällen har jag gottat mig i soffan framför underbara Vänner med vindruvor, risifrutti, glass och varm choklad :) Fast nu är magen smällfet (alltså uppsvullen) så nu känner jag mest för att sova bort det.

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt, ska träffa Sara i stan imorgon runt halv tolv och tjöta innan jag ska till jobbet. Blir antagligen en glass på torget, mys! Ni som har roligt ikväll får jag önska en fortsatt rolig kväll och för er som sover och ska jobba imorgon får ha en mysig hemmakväll.

 

Lägger in ett favoritklipp från Vänner, ni som inte följer det och inte fattar poängen får här en snabb förklaring:
Monica och Chandler har varit vänner i typ 100 år, under en resa i London då Monicas bror Ross ska gifta sig börjar plötsligt Monica och Chandler att ha sex och nu måste dom hålla detta hemligt för resten av gänget, en sjukt rolig scen som alltid får mig att garva. Check it out!

Puss från mig!

Det fungerar inte längre.

Hej mina kära läsare (Jag menar ni tre, haha) nä jag hoppas att ni är några fler. Jag kom precis hem från jobbet, Var meningen att jag skulle jobba 13-23.30 men jag fick sluta redan halv åtta, jag känner nu att jag måste sluta på jobbet eller iaf sjukskriva mig ännu en gång för jag pallar det inte längre. Den sortens stress fungerar inte för mig, jag får ont i magen, huvudvärk och ibland ont i mellangärdet och det är inte bra, för det kan sluta i magkatarr och det ska inte en frisk 20-åring behöva få p.g.a ett skitet jobb, eller vad tycker ni arbetande människor? Ni tror säkert att det inte är ett sånt tufft jobb men tro mig, t.o.m mina chefer tycker det var fel att sätta mig en förstasäsongare på denna tuffa tjänsten. Jag har lite kontakter så kan hända att jag får jbb här i Alingsås istället hoppas hoppas för min kropp och själ vill inte detta längre. Jag gråter varje dag på vägen till jobbet liksom? Det värsta är att jag har börjat röka p.g.a jobbet, inte bra!! Inte varje dag men på bara några dagar har jag snart rökt 3 paket and that´s not who I am, jag vill ha mina vita tänder och min friska hälsa.

Så nu har jag duschat och ska sätta mig framför lite Vänner och äta kvällsmat med min kisse :) Mamma och Ove kommer förbi om en stund också. Jag hör av mig senare ikväll.

Hoppas ni haft en bättre dag än mig iaf =)

Midnatt.

Klockan är över tolv och jag ska strax gå och lägga mig. Men jag har så många tankar i huvudet så kan liksom inte komma till ro. Kortfattat så tänker jag på livet, livets innehåll som är:

Vänskap.

Vilka är sanna, vilka är falska? Det har jag lärt mig genom åren vilka jag kan lita på och inte. Men nu börjar jag bli sådär jobbigt osäker igen, eller osäker är fel ord men förvirrad då? Jag förstår inte hur folk kan vara vän med en men bakom ryggen prata en massa dumt om en och spela ett dubbelspel, ha två sidor. Jag förstår inte hur man orkar leva med sig själv, tar jag illa upp av något som en av mina vänner gör eller säger så berättar jag hellre min åsikt till han/henne, inte snackar till andra för det har nog hänt varenda tjej att man har gjort så (inklusive mig) och jag har ångrat mig sekunden efter, efter att ha sagt något om en vän till en annan person som egentligen inte har med min åsikt att göra. Mina vänner är jordnära, omtänksamma, hör av sig, frågar hur man mår och säger lite då och då att han/hon älskar mig och är glad att ha mig som vän. Ett litet tips till alla osäkra människor därute, svartsjuka eller vad ni nu kan vara. Väx upp, var er själva för det är då man är som mest nöjd med sig själv, har inget att dölja och du ser tydligt vilka som verkligen tycker om just Dig.

Kärlek.

Ja, jag måste ju säga att jag är en lyckligt lottad tjej som har en sån fin pojkvän. En person som jag verkligen kan vara mig själv med, som inte dömer mig för vad jag tycker och tänker, som lyssnar och som inte pratar bakom ryggen på mig med sina kompisar för han älskar mig av hela sitt hjärta. En person som skickar söta sms en tuff arbetsdag, en person som kommer direkt från jobbet för att sova hos mig, en person som vill ge mig allt och faktiskt gör det, det är inte mycket snack och liten verkstad utan han Gör det verkligen. Såklart man tänker vissa dagar "Är detta rätt? Är han min framtida man med en likadan vigselring som mig på fingret, kommer mina barn ha just hans ögon, är det han som är mitt livs kärlek?" Det vet man ju aldrig, men jag vet iaf att just nu får han mer än gärna vara det <3

Jobb, karriär. 

Vad man nu kan kalla jobb och karriär kan ju diskuteras men jag ser det som ett sätt att samtidigt kunna försörja sig, skapa sig en bra livsstil och trivas med den och faktiskt tycka att det är riktigt roligt att gå till jobbet. Det tycker inte jag idag, jag kanske ser det med allt för stora ögon för det är ju trots allt bara ett sommarjobb som slutar i Oktober men jag vill må bra i nuet, vi alla vill ju må bra jämt. Men just nu känns det inte bra för miljön passar inte mig, den sortens stress passar mig inte överhuvudtaget och jag är på helt fel avdelning för att skaffa nya vänner för dom jag träffar hinner jag aldrig se igen knappt, för jag jobbar med nya varje dag. Jag får bita ihop och se det som en jäkla bra erfarenhet att ha med sig till nästa jobb och hellre detta än att leva på soc för då känner man sig som världens minsta människa. Jag ska skriva om ett ordentligt CV och söka jobb här i min stad, nära och bra med ett normalt tempo som intresserar mig för det är då jag gör ett riktigt bra arbete.

Lägenhet, flytta.

Ojojoj, det är något jag verkligen vill och framförallt BEHÖVER. När man närmar sig denna halv-vuxna åldern så är det nog jobbigare än typ tonåren för det är nu man ska lära sig allt vad livet handlar om. Jobb, ekonomi, ta hand om sig själv, räkningar, kärlek, framtid, tänka logiskt och smart och välja rätt val för sig själv. Det är fruktansvärt svårt att göra det hemma om man bor ensam med sin mamma, kommer man inte överens så är det svårt att diskutera och berätta vad man vill för vi båda är envisa om att säga vad vi menar och det slutar ofta att orden krockar och vi babblar i mun på varandra. Jag behöver komma bort, lära mig nya grejer, göra misstag, ta ansvar och gå sakta men säkert framåt i livet. Göra saker i min takt och känna att jag inte behöver göra det och det när jag kommer hem för att anpassa mig efter andra utan leva Mitt liv. Det är nog det största behovet för mig just nu.

Hund.

Jag har i många år velat ha hund och nu har jag börjat spara, ligger uppe på mer än hälften av summan nu och det känns bra. Klart tankarna går fram och tillbaka om läget är inne eller om jag ens är en hundmänniska men jag tror absolut det ju mer jag tänker på det och ju oftare jag ser en liten chihuahis på stan så ser jag bara mig själv gå där och det måste väl vara ett bra tecken? Mamma är emot det och jag har svårt att ignorera hennes åsikter för hon är en smart kvinna och har oftast rätt och därför stör jag mig på henne ibland, fast jag tänker att hon inte är en djurmänniska för fem öre. Missförstå mig inte, hon älskar djur men hon vill gärna inte ha några själv och hund är det sista hon vill ha för hon tycker det är nog med katten. Hon ser bara problemen med att skaffa djur, jag ser glädjen, kärleken och allt det man lär sig av sig själv genom att ha det ansvaret. Problemen löser sig alltid, hundvakt, bajs och kiss inne den första tiden, gå upp tiden och rasta, kostar mycket osv. En annan anledning till att jag vill ha hund är för att jag själv vill bli motiverad att gå promenader, röra på mig och ha ansvar för något, ta hand om något för min katt tar ju väldigt bra hand om sig själv så där finns det inte så mycket att göra längre. Folk hade inte skaffat hund idag om det hade varit pain in the as 24/7, tror dom goda tiderna tillsammans med hunden jämnar ut det rätt så bra =) Men för att skaffa hund måste jag flytta hemifrån!

Min förlorade kärlek i år.

Michael, ja vad kan jag säga? På nyår sa jag att detta skulle vara The year, men det var ju inte såhär jag ville ha det. Jag tänker på honom varje dag och det är ofta mycket svårt att lyssna på honom, se honom eller läsa om honom i tidningarna för saknaden är stor och man känner tydligt att världen inte är densamma längre. När jag lyssnar på låtarna gråter jag, nästan varje gång för det är såna känslovågor som dränker mig inombords. När jag lyssnar på honom är det ibland som att jag pinar mig själv för det är fruktansvärt tufft att höra hans röst, men ibland känns det otroligt läkande och otroligt bra. Men det går som sagt i vågor, samma sak med hur jag känner för hans död. Vissa dagar kan jag hata allt och alla som hade med honom och göra negativt för han förtjänade inte att dö, inte nu. Han hade så mycket mer att ge sina fans, som han alltid har sagt att han är gift med. Andra dagar andas jag ut länge och tänker "Nu får han äntligen vila, han klagar nog inte däruppe" Jag får ångest när jag skrattar, när jag dansar, när jag ler för det känns som att omgivningen tror att jag glömt honom, men tro mig jag försöker varje dag att leva med att vakna upp och veta att han inte längre finns, för den tanken försvinner aldrig och tankarna kretsar kring detta varje dag. Varför? Hur? Nu?Vad kommer hända nu? Som slut vill jag bara säga att jag kan inte visa min kärlek till honom, men ska göra ett försök genom att tatuera in hans symbol som kommer vara en tecken på att han alltid står bredvid mig.

Det blev ett långt inlägg, men det var iaf skönt att släppa av några tankar och åsikter här. Har ni det som jag just nu? Skriv till mig och tyck till =) Nu ska jag sova. Jobbar 13-23.30 imorgon, kommer att dö.

Nightynight!

Sista dagen av frihet.

Idag har det varit riktigt varmt väder, men jag satt mestadels inne men vid fyra tiden var det på med shortsen och ett slappt linne för att möta Smurfen på stan. Blev en liten runda på Gina och sen en middag på Surf ´n Turf, mycket gott. Efteråt kände jag inte för att åka hem så jag sa till Sara att jag åker hem och hämtar en skräckfilm jag nyss köpt och tar med mig den hem till henne, så blev det och vi hade en myskväll.






Från stan fick jag köpt med mig en stor skjorta (Ni vet den ljusa jag redan har) fast denna är i en mörkare färg, nästan snyggare enligt mig.

Dagen efter.

Ja vi somnade ju efter kl 4 så varför vi sov till typ halv ett behövs väl ingen förklaring till. Till frukosten invigde vi min lilla box med Alla Terror on elm street filmerna med Freddy Krueger, fan vilka gamla b-filmer alltså! Dom är klassiker som är ett måste för ett skräckfan men fan vilka b-effekter dom hade på den tiden, roligt att se hur tekniken, kvalitén och effekterna växer.

 

Efter frukosten åkte Alex hem och då kom Johan som jag nog redan har skrivit redan och tjötade i typ 2.5 timme, mycket trevligt. Efter han åkte hem blev det stressigt igen, sprang in i duschen och sen våffla om håret på nytt för jag skulle ju faktiskt träffa fint folk som Sarah, Henric och några andra. Fick låna Saras kläder igen för dom trivdes jag gott i. Vi satt på åkanten ett bra tag innan jag och Sarah promenerade hem till henne, Henric kom 1 timme senare och då blev det partaj på verandan med musik, vigg, massa olika saker att dricka och en massa historier blandat med diskutioner om all möjligt. Åkte hem vid tre inatt och jag hade den mysigaste kvällen på länge faktiskt, såna kvällar/nätter behövs lite då och då.








Partaj i onsdags.

Onsdagen bestod av tufft på jobbet mellan 12-19 men sen kom kvällens höjpunkt som var utgång med vännerna samt att veta att man är ledig 2 dagar framåt. Kom hem strax efter åtta och då hoppade jag in i duschen, samtidigt kom mina gäster en efter en och jag var inte ens med, jag kilade upp och gjorde mig iordning tillsammans med min vodka och min våffeltång, haha. Men bra blev det och det blev en hellyckad kväll, mina vänner var dock mycket besvikna över att inte ha fått en skymt av mig på min egna förfest men dom förlät mig senare tack och lov.

Gick inte hem förräns stägning såklart och då blev det lite käk på Järnvägsgrillenm mums.. not!
Men jag vill tacka alla som gjorde min kväll så lyckad som den blev, tack =)
























090806

Heej!

Jag är dålig på att uppdatera men just nu får det bara bli en snabbis, ikväll har jag mer tid. Var ute igår och det var som vanligt jätteroligt eftersom man har dom bästa vännerna på jorden. Johan har varit här i några timmar och tagit några cigg med mig på verandan och tjötat, nu är jag supersen för jag ska möta Sarah, Henric, Hasse, Frasse och Johan med flera på Åkanten klockan sju, klockan är sex och jag sitter i mysbrallor och ska duscha och våffla håret andra dagen i rad och perfektionist som jag är kommer det att ta tid, men vill man vara fin får man lida pin.

Ska även ringa Sara och fråga om jag får låna hennes outfit jag hade på mig igår för dom trivdes jag verkligen i så det skulle passa bra för ikväll också. Nog om detta så länge, hörs sen.

Puss!

090804

Hejsan!

Skräckfilmen igår var ingen höjdare alltså, vi såg på den i kanske 20 minuter och undrade vad fan den gick ut på. Inspelningen var som att det var en hemmagjord b-film, kassa skådespelare, töntig musik och dom har nog tagit alldeles för mycket från Saw filmerna, men sänkt det till en lägre nivå. Vi spolade resten av filmen och såg att det hände samma saker om och om igen, sen somnade Alex så då stängde jag av och efter en stund fick jag med tröttisen upp till sängen =)

Nu är jag påklädd och klar, ska strax cykla ner till station och ta tåget till jobbet, blä. Försöker ringa jobbet för jag vill helst veta innan vart jag ska vara för annars har jag så himla ont i magen.. *ringer* Fan, comics är jag på idag. Aja, bättre än Burger king men ett glasställe hade inte suttit fel. Nu mår jag dåligt igen och jag förstår verkligen inte varför, jag kan mitt jobb och borde inte känna såhär, när jag är på jobbet vill jag bara hem och när jag är hemma tänker jag konstant på jobbet :(

En sak att se fram emot är att mitt hjärta ska sova hos mig inatt igen och det är en sak som får mig att ha ett leende på läpparna hela dagen. Och imorgon är även en dag att se fram emot då det är hotellet med en massa härliga människor<3 Dags att kila, hörs antagligen inte ikväll men imorgon.

Kiss.

090803.

Ja, då var Augusti här. Känns som jag firade nyår för 1 månad sen, haha! Jag tycker iaf att det är väldigt skönt att tiden går för det känns inte som mitt år riktigt, trots att jag trodde att detta året skulle vara The Year, men icke. Idag startade jag jobbet igen och jag måste erkänna att det känns fortfarande inte bra, jag längtar till 11 oktober då det är min sista arbetsdag. Kanske inte byebye Liseberg, men bye bye Liseberg FAST FOOD, never more!

Slutade halv åtta, kom hem runt nio och nu sitter min pojkvän och väntar på att jag ska komma ner och kurra in mig med honom i soffan framför en skräckis vi har hyrt. Klockan är mycket så det är nog dags att gå ner. Men ha en fortsatt trevlig kväll hemma i sofforna.

Puss&kram.

Älskling, får jag bjuda dig på middag ikväll?

Ja, denna dagen började med sovmorgon, en rejäl sådan. Alex syster hämtade oss runt ett tiden och min dag bestod av att tvätta Alex bil utanför hans hus. Den blev mycket ren och fin och efter det ville jag bjuda min fina pojk på middag, så han körde mig till Maxi där jag sprang runt som en virrpanna och skulle hitta allt jag ville ha. Hade smsat folk under dagen och bett om råd vad som kan vara gott att laga, jag tog Emmas rätt som var:

Kycklingfilé, som jag skärde på mitten och där i la jag bacon, pesto pch kantado-ost med vitlökssmak.
Jasminris
Vitlöksbröd
Iskall Funlight



Efterrätt:
Vaniljglass med varma hallon, maränger samt en kanna med smält marabou bredvid




Till allt detta såg vi filmen som Alex fick välja att hyra som var Deathrace, skitbra verkligen!

Avskedsmys hos Fredrika (090801)

Det blev en mycket trevlig kväll hemma hos Fredrika i lördags. Det blev en välkomsdrink, en god middag och min favoritefterrätt och kvällen avslutades framför Marley and me där pappersrullen var våran bästa vän, vad vi grät! Jag har ju sett den 3 ggr nu men fan vad jag lipar, everytime!


Såhär fick det se ut. Efter en hel vecka i Falkenberg utan
hårtork m.m så ville jag piffa upp mig lite extra.

En mycket god välkomsdrink, som jag iofs halsade
eftersom jag var mycket trött efter Freddys uppförsbacke^^

Underbara tjejer!

Fick ingen bild på huvudrätten men det var iaf lasagne
och här är min favorit, KLADDKAKA!

Tack för en strålande kväll!

090802

Halloj!

Vi vaknade vid tolv, eller jag har vaknat lite då och då sen imorse av att min överkeliga kisse har hoppat upp i sängen och lagt sig vid mig och spunnit hela morgonen *MYS!* Igårkväll var det avskedsmiddag för Fredrika då hon snart flyttar till Linköping och pluggar, jag berättar mer sen via bilder och annat för just nu ska jag ner till min man och äta en snabb frukost för sen är det bara att slänga på sig kläderna och gå ut till parkeringen där Alex syster hämtar oss och kör hem oss till Alex. Vi ska tvätta hans bil och dona så jag kommer inte hem förräns ikväll, fast rätt tidigt för imorgon startar jobbet, suck. Vill gärna sjukskrviva mig denna veckan med för jag känner mig inte redo men det känns ändå som ett måste för att fylla kontot denna månaden.

Well well, hörs senare =)
Puss&kram.

RSS 2.0