THE LAST SUNNY DAYS

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit helt okej, idag trodde jag att det skulle bli en lugn dag men saker och ting krånglar som vanligt för mig så måste iväg på lite ärenden men efter det ska jag upp till Nathalie en sväng innan hon börjar jobba.

Igår drog jag som sagt upp till Sarah en stund på kvällen, vi tittade på Fångarna på fortet och åt godis, drog hem vid tio tiden då det blev lite kvällsmat framför tvn innan läggdags.

Jag fick ett samtal för en stund sen om en arbetsintervju, så det ska jag på på torsdag, det händer grejer här! Eftersom städjobbet är timanställning i början så hade detta jobbet varit kul att ha också lite vid sidan av. Det gäller att satsa!

Nu ska jag ta på mig så jag blir av med mina skitärenden, men ha en fin dag i solen!
Puss.

THE WORLD IS MY TERRITORY

Hej!

Veckan har börjat bra iaf, var på arbetsintervju idag och jag fick jobbet med en gång. Det är städjobb på sjukhuset men jag klagar verkligen inte, städjobb är något jag velat ha mest just nu för det är något jag är bra på och nog skulle trivas med.

Efter det kom jag hem till en glad mamma och en glad Chucky som var glada för min skull och strax efter drog jag iväg och mötte Johanna för en promenad, hon är bara hemma över dagen innan hon åker tillbaka till Varberg igen *snyft*. Men vi drog upp till min vän Sarah som behövde akuthjälp med att lyfta hennes gigantiska kaninbur så det blev att vi stannade där och snackade innan vi tog en promenad hemåt.

Nu har jag käkat lite men har så himla tråkigt här hemma så jag och Chucky ska lämna en film på bonbon och sen åka tillbaka upp till Sarah i några timmar. Blir att ta på sig den varmaste och mysigaste tröjan och cykla upp, det är svinkallt ute ju!


28 Augusti.

Hej bloggen.

Hoppas ni alla mår bra, jag kan nog inte säga att jag gör det. Livet är fullt av tråkigheter just nu, självklart bra och roliga saker också men det tråkiga överväger tyvärr. Mycket som ska fixas och tänkas på och min hjärna är inte riktigt med.

Jag har iaf umgåtts med mycket bra människor, jag har lekt med Nathalie i två dagar och under dom dagarna har vi spenderat tiden på att långpromenera med våra hundar samt cykla med hundarna bredvid och släppa dom lösa på fotbollsplanen, det är bra för både oss och hundarna att komma ut i friska luften och ha bra sällskap.

Idag har jag varit på stan med Emma, efter det cyklade jag hem i spöregn/hagel med två hyrfilmer. Jag ska nu åka till Maxi och handla hem lite viktigt och jag bjöd även över Smurf på film/depparkväll, ska köpa två ica pizzor till oss så ska se på hyrfilmerna och sätta på oss ansiktsmaskar, mys! Vi båda mår kasst idag så vi ska må dåligt tillsammans, that´s what friends are for!

Nu när ovädret är borta och solen är framme så får jag väl passa på att dra till affären. Jag hoppas ni alla som ska på kräftskiva, bröllop och allt vad det heter får en trevlig kväll.

Best of 2010


Lady Gaga - Alejandro (Har spelats nonstop hela sommaren)

Shakira - Waka Waka (även denna spelades nonstop)

Mojo Mojo - Big And Chunky (Från Madagaskar 2, så jävla skön! Haha)

Bad Romance - Lady Gaga

Pata Pata - Tripple And Touch (Har älskat denna låten sen jag var liten)

Satellite - Lena

Black & Grey.

Det är 24 Augusti och dom gråa dagarna börjar smyga sig fram, detta var nog den kortaste sommaren jag kan komma ihåg. Idag vaknade jag upp av att det stormade ute och parkeringen utanför såg ut att snart bli en del av gerdsken-sjön här bredvid.

Jag har inte tagit mig upp ur sängen än, förutom då jag behövde ta ut lillen och hämta en risifrutti. Annars har jag tagit hand om alla samtal och mail jag behövde ta itu med idag här i sängen, riktigt käckt! Ligger och glor på Vänner och lyssnar på chuckys små tassar som springer runt och jagar bollar, mysstämning till max.

Idag får vi se vad som händer, har lite "dimmiga" planer än så länge så får se vilket det blir. Jag har fått en massa bilder från Jocke från gamla fester m.m. somjag helt har glömt av!









Nu ska jag nog värma en panpizza och ta det lugnt.
Puss.

21 Augusti 2010.

Oboy, detta året har gått fort! Jag fyller år om mindre än 1 månad, börjar bli gammal!

Hur har ni det där hemma, håller ni er inne från regnet? Det gör iaf vi, Jag chucky och Piper. Har precis ätit resterna från Thaimaten igår till frukost och ska strax bege mig ut för en cigg och låta lillen kissa.

Igår hyrde jag 4 filmer, 2 Beckfilmer samt Center Stage 1 & 2 (Bästa dansfilmen!). 2:an har jag inte sett själv så det ska bli spännande. Igår kom en god vän förbi med Thaimat, vi såg båda Beckfilmerna innan klockan tickade iväg.

Just nu är jag uttråkad till max, ska försöka göra något roligt och senare så ska jag antagligen leka med Jocke, Emma och Alex. See ya!


Rec 2

Igår bjöd jag hem en vän på filmkväll och sleepover. Vi åt lite pizza och tittade på uppföljaren av en av mina favoritskräckisar. Skräck är ju min favoritgenre och jag brukar ofta inte bli rädd eller hoppa till men den här filmen får mig faktiskt att vilja titta bort då jag vet att något ska hoppa fram, vilket är ytterst ovanligt. Jag och min vän såg ettan på bio förra året och undrade i början vad fan det var för b-film vi hade betalat för, men det slutade med att vi satt på varandra och klämde sönder varandras händer så att se tvåan tillsammans var ju ett måste.



Filmen handlar om ett hus med lägenheter där folket drabbas av ett rabies-liknande virus, orealistisk men skitläskig!

I slutet av filmen kom Johanna förbi, hon hoppade till några gånger hon också trots att hon bara såg slutet.

Senaste tiden i bilder

Här kommer ett gäng med bilder från olika dagar dom senaste 3 veckorna.


Goda knäckebrödmackor till frukost.

Tacomys med Smurfen.

Utgång med vänner.

Sista Onsdagsklubben för denna sommaren, då blev det tjejkväll för hela slanten!

Vi förberedde oss inför det stora dansgolvet.

Underbara Johanna och jag.

Galen kväll!

THE BEST PERSON OF ME IS GONE.

Hej bloggen.

Har varit en longbreak här men jag har mina anledningar för det och jag vet inte när allt kommer bli som vanligt här igen men den tiden kommer när den kommer, den är inte här just nu iaf och även om ni inte förstår så snälla försöka iaf. Jag finns på telefonen men vissa dagar har jag inte orken att anstränga mig för att vara glad så ha förstående, jag har inget emot er.

Jag har lite bilder från onsdagsklubben för 2 veckor sen men dom bor i kameran just nu och sladden för att koppla in orkar jag inte leta efter, men det kommer. Men som sagt, bloggandet kommer komma tillbaka när livslusten och motivationen smyger fram igen, när det blir kan jag inte svara på men det kan ta tid.

Vill också tacka dom personerna som har hjälpt mig genom denna tuffa tiden, jag hade faktiskt aldrig klarat det utan eran kärlek, omtanke och vilja att göra mig glad och få mig att tänka på annat, ni är ju bäst. TACK! 

Non-Smoking

Efter den mest sömnlösa natten på länge så är jag ändå upp och vid liv. Min stackars vovve hade diarré hela natten så jag fick gå ut med honom kl 3 och sen la han ett antal klickar på sovrumsgolvet som jag fick gå upp och ta bort vid fyra och sen när Johan kom vid sju hade han tydligen också torkat upp en del och han gick även ut med honom men så fort dom kom in så bajsade han på golvet. Så den sömn jag fick inatt hade väl 10 minuters mellanrum hela tiden så jag känner mig fucked up idag.

Men sitter här, söker lite jobb och har ätit frukost framför Top Model. Igår tog jag min sista cigarett för nu är jag trött på det och det är då jag ska sluta. Så om en stund när jag uppdaterat min iPod tänkte jag gå ut och powerwalka/jogga en bit, ska bli himla skönt trots att det kommer kännas helkonstigt för jogga är inte Jag.

Annars idag så händer det inte så mycket, vi kanske bjuder över några vänner för film ikväll men det är allt.
Nu ska jag se klart på Cityakuten innan jag drar ut!


Byebye cigarettes, hello health!

Rain in August.

Hej bloggen och alla som läser den!

Hur har ni haft det i helgen? Jag har haft en helt okej helg bestående av vin och grillning! Nu är det söndag, det regnar och min man sover fortfarande för han ska jobba natt inatt och jag som är hungrig men vill inte göra mat själv.

I fredagskväll tog jag och Johan iaf en promenad upp till Sarah för att dricka vin, äta Sushi och prata. Vi kom inte hem så himla sent så när vi kom hem tittade vi på Förhäxad och somnade i varandras armar :) Igår så hade jag en dålig dag och vi satt mest hemma men vid halv sex kom Johans mamma och syster för att hämta oss för grillning hemma hos dom. Det blev jättegod mat, chips och prat på altanen sent inpå kvällen tills det var dags att åka hem.

Idag händer minsta möjliga faktiskt, blir väl att gå ner till tvättstugan och boka en tid i veckan, se någon film och äta mat. Om jag har tur och lust kanske någon vill komma hit ikväll och hålla mig sällskap?


Jag eftersöker denna tröjan!

Nä, nu vill jag göra frukost för jag står inte ut!!

RSS 2.0