25 April 2011

Vill starta dagens inlägg med att säga Grattis till min pappa som fyller år idag!

Hur mår ni i det fina vädret? Själv är jag utsedd till platschef på jobbet då chefen är på Mallorca hela veckan så jag sitter här på jobbet, inga gäster nu när det är så fint väder, men vi får väl hoppas att någon vill komma in och leka och fler som kanske vill köpa glass av oss!

Jag har haft en förvånansvärt bra påsk faktiskt, trodde jag skulle spendera största delen ensam hemma men så blev det inte. På påskaftonsmorgon var jag ledig för första gången på en vecka och jag ringde Sve och vi bestämde oss för att sätta på oss bikini och shorts, dra till Maxi och köpa massa gott och lägga oss och sola på hästabadet, så där spenderade vi ett antal timmar i solen och bläddrade i tidningar, hade tjejsnack och pratade Miami!



Runt fyra tiden drog vi hem till mig så jag fick duschat för jag var bjuden hem till Sves mamma på påskmiddag så runt halv sex tiden drog vi in till stan och åt påskmiddag, gud vilken middag! Dreglar bara av tanken, hihi! Det bjöds på Rosévin, vittvin, mat, jordgubbar och massa mer! Efter en stund kom även Nathalie och deltog och några timmar senare drog vi upp till Nathalie. Senare på kvällen myste jag hemma med annat sällskap.

Så det blev inte en sån dum påskafton i alla fall.


VÅREN HAR KOMMIT!

Ingen mer vinterjacka, varma kängor eller vantar, det är vååår! Märker ni också hur myket gladare, positivare och enklare allting känns? Det är ljust när man går till jobbet och det är ljust när man kommer hem, den känslan kan man aldrig få nog av tror jag.

Hur mår ni i det fina vädret? Just nu jobbar jag för fullt, det som är jobbigt med det är att det är så vackert väder och man ser och hör alla som sitter i solen, hemma på baksidan, på trappan i stan eller åker iväg och sätter sig vid sjön. Jag blir såå avundsjuk! Men det kommer ni alla bli den 6 Juni för då drar jag och tjejerna till MIAMI :D Är så jävla taggad nu, bara 6 veckor kvar, fattar nu?! Vi beställde i januari och då var et flera månader kvar, nu snackar vi veckor, snart snackar vi dagar liksom. Helt sjukt!

Sitter just nu på jobbet med Camilla, har precis varit och handlat på Maxi för vi hade slut på en del här och jag säger bara en sak: Folk är hysteriska på påsk, dom beter sig som att det är 2 dagar kvar till julafton?
Jag drog iaf därifrån så fort som möjligt och cyklade tillbaka i den härliga solen!

Chefen åker till Mallorca på påskafton (Nu på lördag) och jag är utsedd till platschef, lite pirrigt och nervöst ifall det skulle hände något som jag absolut inte har någon koll på men allt löser sig tillslut, på ett eller annat sätt!

Om jag inte jobbar spenderar jag min fritid med mina underbara Miamitjejer som gör min vardag<3
Vad ska ni göra i påsk? Jag tror att jag bara ska ta det lugnt, kanske ta ett glas vin, äta god mat och umgås med fint folk. Är fakiskt ledig påskhelgen och sen jobbar jag mån-sön nästa vecka så måste verkligen passa på att vila ut och ladda batterierna!




6 April 2011

Hej alla ni som antagligen har gett upp med att kika in här eftersom ingenting händer här, men ska försöka skärpa mig. Har bara känt att det inte har funnits ett enda ämne att ta upp här.

I helgen hade jag en mycket sen inflyttningsfest, vi blev kanske 12-14 st och det blev livat! Mina goda vänner samlade, bra musik och skön stämning! Nästa fest ska fan ha ett planerat tema ;)

Idag är det 8 veckor och 5 dagar kvar innan vi drar från Sverigevädret till heta Miami, olala! Vi sitter nästan varje dag och tittar upp för att se flygplan på himlen och varje gång vi ser ett så inser vi att det snart är dags! Vi är iaf sjukt taggade och jag har inte riktigt förstått att jag ska åka än, hallå det är Miami vi snackar om!

Efter festen i helgen harjag mått skit.. bakfull på söndagen men det var förståligt men på det hade jag världens nackspärr tackvare några ovana dancemoves på festen, den höll iaf i sig 2-3 dagar och den värken ledde till illamående, ryggont, magont, yr och ja, allt som man kan ha! Det värsta är att allt detta har fortsatt och det är fan snart torsdag? Nackspärren är borta men har mått riktigt piss och på allt detta har jag självklart fått världens förkylning som kom idag. Orkar inte, har inte tid, vill inte!!!

Klockan är elva så det är nog snart dags att krypa till kojs, kanske inte somna med en gång men sätta på nåt på tv och prata i telefon <3

Godnatt!

RSS 2.0