Samsung Galaxy S



Vill ha vill ha vill haaaaaaaa!

Min vän Smurf berättade för mig häromdagen att vi inte skulle vara mobilkompisar längre, det visade sig att hon hade köpt en ny mobil.. "Samsung...hallå?" Det var min första tanke och jag var grymt besviken på att hon hade bytt ut våran trogna vän Sony Ericsson till denna platta saken. Men när jag fick se den in real life så blev jag själv förälskad och drömmer nu själv om denna bedårande saken.

30 September 2010

Ja, då har hösten kommit, det räcker att bara sticka ut fingret utanför fönstret och känna kylan. Det gäller att hänga in alla sommarjackor och ut med dom tjocka och osmidiga vinterjackorna och gå igenom ännu en -20 vinter.

Veckan har varit full av jobb, skulle varit ledig igår och idag men jag fick hoppa in 2 timmar igår så idag är min enda lediga dag, sen jobar jag fre-lö-sön. Men det blir inte bara jobb, imorgon ska jag unna mig själv en utekväll med mina bästa vänner efter några veckor som varit fullspäckade av en massa måsten. Igår fick jag städat min lägenhet vilket känns otroligt skönt. Jag har tre fullknökade garderober av inslängda kläder och en fin tom garderob som tv:n står på så jag tog tag i mig själv och organiserade och det blev kanonbra, fick till och med en tom hylla över. Jag passade även på att hänga upp mina smycken på min smyckehängare som jag fick i present (ska ta kort på alla mina presenter) Sen blev det att damma, dammsuga och göra rent hos fisken.

Jobbade mellan 17-19 för chefen skulle iväg och när jag kom så gick verkligen Alla gäster så jag stod där med ett tomt lekland och undrade om jag skulle leka eller städa, tyvärr fick det bli städa så jag storstädade hela skiten! När jag kom hem så åt jag sallad med mama framför Idol.

Nu ska jag ta en promenad med Sarah och sen ska jag nog gå till jobbet och sätta mig med lite papper, känner för att sitta någonannanstans än hemma idag.


På med såna här kläder snart då, brrrr!

En glad tjej!

Hej!

Haft en trevlig helg? Jag har jobbat lördag-söndag men har även haft lite tid för vänner och avkoppling. Jag måste bara säga att jag trivs som fisken i vattnet på jobbet. Har aldrig trivts så bra på ett arbete förut och dom jag jobbar med är ju bara så goa att man knappt vill gå från jobbet när man slutar. Det är jag och en tjej till som är dom enda fastanställda och jag trivs så himla bra med henne. Vi har mycket att göra men det är positiv stress för vi alla är nya och kan lika mycket och samarbetar och kan fråga varandra vad vi än undrar om. Det är skillnad än att man hoppar in på en arbetsplats där alla har arbetat hur länge som helst, har sina rutiner och man måste lära sig dom fort och alla känner alla redan, jag hatar känslan av att vara "den nya".

Slutade klockan ett och just nu ligger jag här med en filt framför idol-reprisen och försöker kurera mig eftersom jag vaknade upp imorse med täppt näsa, trodde att det halsonda var det enda jag skulle få för den försvann på två dagar och jag blev inte förkyld, men det fick jag svälja imorse. Idag är det Nathalies och Mattias förlovningsmiddag men jag sitter här och hoppar fram och tillbaka om jag ska gå med tanke på hur frusen jag är här i soffan.

Ska fixa lite på datorn sen ska jag nog lägga mig i ett varmt bad med hårinpackning och ansiktsmask, det behövs efter en tuff helg. Puss på er.

23 September 2010

Hej alla! Long time no see, men har varit ganska upptagen sen helgen fram till nu. Men det ska bli skärpning på det nu, måste ju faktiskt ta mig tid och blogga av mig lite!

Har ni haft det bra? Jag har haft det super, i helgen fyllde jag år och jag och Johanna hade fest tillsammans då hon fyllde förra veckan. I fredags (dagen innan) så kom hem hon hem till mig efter jobbet, vi stack till Maxi och handlade in allt för festen, sen när vi kom hem satte vi oss med ansiktsmask och fotbad framför en skräckfilm.




Dagen efter så stack jag och Johanna in till stan för att köpa alkohol till våran supergoda välkomstdrink.
Sen kom vi på att vi måste köpa en varsin present till varann sp vi spred ut oss och köpte presenter innan vi drog hem till mig och gjorde oss iordning. Sen när vi öppnade presenterna hände det som vi skrattade åt innan om det skulle hända, vi köpte samma sak till varandra :D


Såhär välkomnade vi våra vänner!

Puss på er mina flickor!

Jag och födelsedagsbarnet nr2.

Am I 21?!

Presentöppning

Mina tjejer

Jag blev bjuden på dans!

Paaarty!



Kul att vakna upp till.

Tack alla för en grym kväll, ni anar inte vad ni betyder för mig!

September 18th is my day!

Hipp hipp hurra för mig som fyller 21 år idag, gammal som attan men jag är glad ändå! Det känns kul men samtidigt konstigt att passera 20års-gränsen. Idag har jag varit på stan med Nathalie sen jobbade jag 15-19. Efter det kom Johanna hem till mig, vi glodde lite på Idol innan vi drog till Maxi för att inhandla mat och partygrejer inför våran födelsedagsfest som är imorgon (idag...eller... ni fattar) och det ska bli så jävla roligt och lyckat!

Johanna drog hem precis, vi har tittat på skräckfilm medans vi satt med ansiktsmask och hade fötterna i bubblande fotbad^^ Hon är verkligen världens underbaraste tjej och jag är så glad som har träffat henne!

Dagens plan ser ut såhär:
1. Möta Johanna i stan för att gå till systemet kl 12.30
2. Vi drar hem till mig för att städa och göra iordning allt
3. Jocke kommer förbi för att fixa ljud
4. Duscha
5. Fixa med välkomstdrinkarna
6. Smink & hår
7. Partytime!

Jag är såå taggad, imorgon när jag vaknar ska jag sätta på världens partylåt och dansa mig upp ur sängen!
Nu blir det nog läggdags och glo på Vänner innan jag somnar, bilder från kvällen och andra dagar kommer upp inom kort.

Puss!

15 September 2010

Goddagens! Hur mår ni denna soliga/regniga afton? Det är onsdag och min födelsedag närmar sig och det ska bli fruktansvärt roligt. Jag och min vän Johanna ska ju ha fest tillsammans eftersom hon fyllde 20 i söndags, så vi slår våra födelsedagar och vänner ihop och har en dunderfest här hemma hos mig! På fredag ska vi träffas och kvällsshoppa lite gott att bjuda på och sätta oss ner och hitta något gott recept på någon go bål! Några förslag?

Idag startade min dag med en promenad med Sarah och hundarna, sedan åkte jag in till stan för lite ärenden och snart ska jag starta med maten. Min bror kom igårkväll och ska sova över här ett par nätter så jag ska göra lite mat lagom till han kommer från jobbet. Klockan åtta ikväll ska jag på personalmöte på Lekplayset, missar tyvärr Idol då men reprisen går ju senare på kvällen märkte vi igår så kanske håller mig uppe tills det börjar. Är iaf klar för idag när det gäller ärenden, diskning, städning och andra ansvar så ska bara ta det lugnt här hemma innan jag går till jobbet som ligger tvärs över gatan, sköönt!

Puuuss.

13:e September 2010

Godmorgon! Det är måndag, en ny vecka och jag vaknar tidigt och sitter i varma sängen med datorn i knät. Hur har eran helg varit? Min har varit rätt så okej faktiskt, i fredags var jag med en vän, i lördags drack jag vin i Jockes nya lägenhet med han, Emma och Alex. Vi lyssnade på musik, tittade på gamla partybilder och skrattade tårar och i slutet spelade Jocke gitarr medans jag och Emma sjung. Igår hjälpte jag min kusin att ha hennes sons 5-årskalas med alla hans kompisar, självklart bara killar och självklart en hög ljudnivå.

Klockan är nu nio och om en stund kommer en vän förbi en stund på en kopp kaffe (Jag har äntligen fått en kaffekokare av min kusin så nu kan jag bjuda kaffegalna vänner på kaffe igen) och i eftermiddag ska jag göra lite ärenden.

Imorgon ska jag på kassakurs på mitt nya jobb på Lekplayset, ska bli himla intressant och kul! Ska också få träffa mian famtida kollegor, hoppas det är någon man kanske känner lite smått eller som man kommer komma överens med, men kul lär det nog bli!

Jag är dålig på att lägga upp bilder, jag vet! Men har faktisktg några bilder i kameran som är ett par veckor gamla så dom ska jag slänga upp här när jag får chansen, lovar!

Puss!

I DON´T BELIEVE YOU

En låt jag fick av en vän som passar in PRECIS på mina känslor och tankar just nu. Denna låten har spelats hemma och i ipoden non stop i några veckor nu och jag får inte nog av den, jag blir ledsen men samtidigt starkare varje gång jag lyssnar på den.


DROWNING IN YOUR EYES.

Hej alla! Det är fredag och är man glad för det? Svar: Ja! Det har varit en aktiv vecka med riktigt tidiga morgonar och mycket fysisk rörelse men det har varit oerhört skönt, får dessutom pengar för det!

Slumrade till på soffan och vaknade för en stund sedan, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen lägga mig i ett varmt bad efteråt med ansiktsmask och badsalt, känner mig riktigt sleten efter veckan. Ikväll blir det att käka och lite tvtittande, kanske titta på nån film och njuta av att klockan inte kommer ringa 5.00 imorgon.

Ska dock till tandläkaren imorgon 11.30, suck. "Nu har vi lördagsöppet!" Som att det skulle vara något positivt liksom? Jaja, vi får hoppas att det går bra för nu räcker det med problem och kostnader för ett tag!


En ledig utekväll på mitt dåvarande jobb på Åkanten med Alex, Jocke och Emma. Det var tacosbuffé!

DON´T BOTHER.

Godkväll alla mina fina! En trött men glad Sarah som skriver (:

Hoppas ni haft en skön onsdag, min dag startade klockan fem då jag skulle infinna mig på jobbet kl sex, dag nr 3. Idag fick jag börja vara själv vilket inte var planerat då jag skule börja jobba ensam imorgon men det var lika bra att starta ensam idag, för jag har verkligen kommit in i arbetet och vet vad jag ska göra. Då kan jag också göra allt i min takt och organisera det på mitt sätt.

Jag jobbade över en halvtimma och när jag kom hem väntade mami och Chucky på mig, sen ville Nathalie och Karin ta en fika så jag drog ner till stan för lite Chailatte och fönstershopping. Sedan drog jag hem med en hyrfilm i väskan och åt hemmagjorda köttbullar med färsk pasta framför Ghost Whisperer.

Är så fruktansvärt trött så ska lägga mig under filten framför hyrfilmen.


6 September 2010

Hej vänner!

Hade ni en bra söndagskväll igår? Min var helt perfekt, mötte Sve utanför bion och tog en cigg innan vi begav oss in med 3D glasögonen. Toy story 3 var gryyyym, vi ville se den en gång till så fort vi kom ut. Den ska jag bara ha när den kommer ut på dvd, kanske t.o.m köper den på blu-ray... måste bara köpa en blu-ray först ;)
Efter bion tog jag en lång kvällspromenad med Sarah och vovvarna sen var det raka vägen hem till sängs.

Idag gick jag upp kl fem och gick ut med Chucky, det kändes ovant kan jag säga då det kändes som att man gick ut mitt i natten men när jag väl cyklade till jobbet så var det rätt skönt. Dagen gick skitbra, det var jättekul att gå med Sve och jag lärde mig mycket på bara en dag. Vi hann städa typ fyra områden/avdelningar vilket vi var nöjda med, en av områderna var Bårhuset *paus för reaktion*. Jag tyckte att det skulle bli skitkul medans Sve mådde dåligt, men vi skulle bara städa och gå ut då det inte var någon där, men självklart kommer det två män och skulle hämta två lik, så jag fick städa runt där kropparna låg för Sve vågade inte, jag har aldrig sett ett lik så jag har haft en händelsefull dag! Imorgon ska jag dock inte vara med henne som planerat då hon blev omplacerad till Lerum så jag får gå bredvid en annan tjej imorgon, men det ska nog gå bra.

Mamma åkte hem för en stund sen, jag har så fruktansvärd värk i fötterna så jag tog fram fotbadet med bubblor och massage och åt thaimat framför tvn. Men innan hon åkte så masserade hon mina fötter vilket behövdes till max! Klockan är halv nio men jag ska nog faktiskt lägga mig strax och bara koppla av framför någon bra serie tills jag somnar.

Vi hörs imorgon igen mina damer och herrar!

Söndagsbio!

Det är söndageftermiddag och idag har jag varit på maxi och köpt ett par sandaler som jag ska ha på jobbet. Imorgon startar det klockan sex och det bästa av allt är att det är min kompis som jag ska gå bredvid i tre dagar. ska bli himla kul! Jag ringde henne förut och frågade om hon ville gå på bio ikväll, så kvart i sex infinner vi oss på Sagabio, det var längesen jag var på bio så det är nog dags. Vi ska se Toy Story 3 i 3D, ska bli grymt kul!

Igår storstädade jag lägenheten vilket verkligen behövdes! Dammade, dammsög, skurade handfat och badkar, rensade bland papper och kvitton rensade i skafferiet, gjorde rent i kylskåpet, torkade köksfläkten m.m. Nu känns det bra att vakna, gå hemifrån och komma hem till ett rent och fint hem. Jag har även varit på promenad med Chucky i det fina vädret och väntar nu på att få cykla in till stan och träffa min kära vän.

Nu ska jag läsa en liten stund innan jag kilar iväg, ha en mysig söndagskväll!
Puss&kram.


3 September 2009!

Igår den 3:e så var det prick ett årsedan jag fick hem min lilla Chihuahua Chucky. Jag glömmer aldrig dagen innan då jag hade hittat en annan skitsöt chihuahua men uppfödaren var ju halvdum så jag var värsta ledsen men på kvällen så satt jag och min vän Sarah på vovve.net och kikade på annonser och fann en söt liten black&tan färgad chihuahua hane som sökte nytt hem. Jag mailade henne och några minuter senare så ringde hon, hon bodde i Dahlsland men har sin veterinär i Alingsås och hon skulle in med hundarna dagen efter för vaccination.
Så dagen efter kom hon förbi med mamman och hennes tre små valpar, när hon öppnade bagaeluckan så hittade jag inte min lilla Chucky först och undrade om hon hade glömt han, men längst in i ett hörn satt han intryckt, liten som smörpaket och vägde typ 600-800gram.

Jag blev totalt förälskad, han var mobbad av sina två systrar för att han var minst i kullen och inte riktigt kunde försvara sig så han var den lite mer skygga och försiktiga valpen, tjejerna var framåt och glada plus att deras öron stod upp, det gjorde inte Chuckys vilket bekymrade mamma som sa "Öronen måste ju ställa sig upp, annars är det ju ingen riktig chihuahua!" Men man kunde massera eller tejpa öronen, sa uppfödaren. Jag satt där en bra stund, höll honom i mina kupade händer, tittade honom i ögonen, pratade med honom och det klickade helt enkelt. Kärlek vid första ögonkastet skulle jag vilja kalla det, han var min kille! ♥

Jag sa att jag ville ha honom så vi skrev på papper, jag fick veta vad som behövdes när det gäller vaccination, avmaskning, badning, försäkring osv, fick alla papper och sen var det bara att vänja sig vid en liten bebis i huset. Från början hette han Armani vilket jag alltid har tyckt om eftersom Kenzas chihuahua heter det och det passar ju så bra på en kaxig liten chihuahua men jag kände att jag ville ha något eget och som jag velat döpa honom till ända sen jag var liten och det är ju Chucky som Chucky i Den onda dockan.

4 september 2009:

"Dålig uppdatering men jag har faktiskt världens bästa anledning! Jag har ÄNTLIGEN fått min lilla chihuahis! Han är så underbar så det är inte sant, 9 veckor och väger kanske.. ja, 600-800 gram, som ett litet smörpaket.

Uppfödaren kom igår med han, hans två systrar och hans mor och jag sa Ja med en gång, fast hon var här i över 2 timmar för att prata och skriva på kontrakt m.m. Inatt var det inte så roligt, jag var sjukt trött för han vaknade efter 1,5 timme 4-5 ggr inatt så det var bara att trösta honom när han gnydde och gå ut på altanen och se om han kunde kissa eller bajsa, sen la jag honom i hans koja och han somna om. Ungefär så höll jag på hela natten, det var tufft men värt det såklart för jag var ju helt beredd och självklart är han ledsen när det är helt ny miljö, människor och helt utan mamma och syskonen.

Idag har han varit lite gladare och lekt och stojjat hela morgonen. Sovit en del såklart och följt med oss på en heldagstrip till b.la Öb, jordnära och hälsat på lite folk som var nyfikna på honom =) Han stortrivs verkar det som och det gör oss så lyckliga.

Nu håller vi på och leker med honom för fullt och han har en massa energi, jag ber till gud att han sover lite mer inatt så jag kan få mer sömn för imorgon är helvetesdagen för min del: Funkykidzstars imorgon kl 9.00 lektionen startar klockan 10 sen åka till Liseberg och jobba 13.00-23.30, blää! Men det är pengar och jag har något att se fram emot när jag kommer hem, kommer sakna honom =(!"



Än idag är han lite skygg för främlingar och skäller gärna på dom han inte känner igen, men bakom det är han en liten fegis och är bara världens mysigaste och charmigaste lilla vovve som älskar att komma upp till en i soffan, sätta sig på ens bröst och bli kliad på rygg och i nacke, gny lite för att det är så skönt och pussa ihjäl en i ansiktet. En kärleksfullare hund får man leta efter, jag hoppas jag får ha honom så länge som möjligt och att han håller sig pigg och frisk! Jag älskar dig min stiliga, snygga, ståtliga, busiga, mysiga , snabba, knäppa lilla kille!


Många födelsedagsbarn i September

Hej på er!

Veckan är slut och det har hänt mycket denna veckan, vilket är roligt! Detta är min sista vecka då jag kommer vara sysslolös, sedan är det jobba som gäller och jag väntar även svar från det andra jobbet som jag var på intervju på igår, vilket gick riktigt bra så nu är det bara att hoppas på det bästa.

Jag kom hem för en stund sen från en promenad med Chucky, vi mötte upp Sarah och Gabriel här utanför och följde dom hem en bit innan vi vände hemåt. Ikväll ska jag tillbaka dit och äta middag och dricka vin med henne och Henric, ska bli himla roligt! Första dagen på 2,5 vecka som jag är hundledig också vilket ska bli lite skönt.

Jag kom på att det är väldigt många jag känner som fyller nu i September. Sve fyllde den 1:a, Ludde fyller idag, Johanna fyller den 12:e, Karro den 15:e och jag den 18:e. Jisses, det roligaste med denna födelsedagen är att jag och Johanna ska ha en födelsedagsfest tillsammans i år, hemma hos mig. Kommer bli helkul, imorse planerade vi lite men det är långt ifrån färdigplanerat.

Nu ska jag fortsätta att gosa med min lilla vovve dom sista timmarna han är här, han ska sova hos Majmor inatt och det kommer vara tyst här ikväll *snyft*. Puss!


WHEN THE SUN GOES DOWN

Gooodmorning! Sovit gott? Jag har haft en väldigt intressant dröm inatt med lite blandat innehåll.

Det första jag kommer ihåg är att det var en sexdröm om Gordon Ramsay, hur knäppt är inte det?! Det började med att jag hade danslektion och han var dansläraren (!?), någon subba var elak mot mig så jag gick, Gordon sprang efter och tröstade mig, gav mig en kyss och sen plötsligt låg vi i något mörkt rum. Sen var jag någon annanstans med mina gamla klasskamrater från estet-dans och vi var på någon färja och sen befann sig alla i något sopprum och Sven var snabb på att hoppa i ett av rören för att se hur långt det gick.

Igår gjorde jag allt för att vara ute i solen, medans jag satt i kö och hade 10 nummer före mig på Af så satte jag mig ute i solen och väntade, sedan var det raka vägen hem för att hämta Chucky-boy och möta Nathalie vid Willys, vi solade utanför medans hon handlade fika och sedan cyklade vi upp till henne och fikade i solen. Sedan tog vi en cykeltur med hundarna då dom fick springa bredvid och få motion... Dom kan verkligen springa dom små liven!

Väl hemma vid halv fem så rensade jag hos fiskarna och därefter kom en god vän på besök, vi kollade på fångarna på fortet och tog det lugnt. Idag har jag inte hunnit göra så mycket, jag tänkte ta min första cigg, göra mig iordning och ta en promenad eller kanske se om någon är intresserad av att följa med. Det är fint väder så måste väl passa på!



Jag vill åka utomlands!

RSS 2.0