Lite väl mycket powernap.

Tjingtjang!

Hur mår ni? Jag själv är så himla seg men har samtidigt en rastlös själv. Har varit i stan och köpt ett nytt svart basiclinne då mitt är mystiskt försvunnet och även fixat lite dricka till imorgonkväll. Johan jobbar så det är lite tråkigt här hemma, måste verkligen dammsuga men orkar verkligen inte. Förstår ni mitt dilemma? Äh vafan, jag kan lika gärna dammsuga imorgon då vi ska ha lite förfest här.

Vid halv tre bestämde jag mig för att ta en powernap i 20 min, men det ringde och smsa hela tiden så jag fick ingen ro men jag somna och har nog legat och halvsovit i typ 2 timmar. Jag har nog inte så mycket mer att säga, men kan lägga upp en favobild från top model så det blir lite färg här i bloggen.


The Sweetest

Titta vad jag fick av Johan när jag kom hem: Nystädad lägenhet och en stor buket med alla möjliga blommor ♥


Helgen

Hej!

Det blev ingen update i söndags, vi kom hem sent och då hade vi annat för oss som kallas filmkväll. Men nu kommer det lite grann. I lördags var det dags för Linköping och jag blev skjutsad ner av Johan till Göteborg, stressad som fan var jag för jag var nära att missa min buss. Men hann och fick sitta på den där bussen i 4 timmar, utan ipod dessutom för datorn stannade medans jag laddade den så den stannade upp den också och batteriet blev dåligare och dåligare tills den slut dog så jag hade inget att lyssna på, inget att läsa eller nånting. Så det var bara att försöka sova sig igenom resan. Väl framme plockas jag upp av Fredrika och hennes kompis, vi drog till skolan där det var full rulle med musik, utklädsel och alkohol. Efter det var vi ett gäng som drog och handlade mat för att sen grilla och ha en slapp kväll i det fina vädret.

Tur var det att Fredrika också var lite bakis så vi hade huvudvärk och var sega som fan. Efter en stund drog vi hem till henne för att ha vårat mys och catch up-talk. Satt i soffan med filtar framför Vänner med gurka, dipp, marabou och hallonsoda.



Vi satt uppe till ett tiden ungefär tills våra munnar inte längre orkade prata och dagen efter var det meningen att vi skulle gå upp halv tio, tio men vi snoozade ganska rejält så vi vaknade elva, halv tolv. Åt frukost, gjorde oss iordning och stack ner på stan då Fredrika skulle göra lite ärenden och jag skulle handla med mig nåt gott på bussen. Men innan det var påstigning köpte vi en varsin glass och satt i en park.




Sedan var det en lång bussresa hem, fast jag hoppade av i Borås där Johan hämtade mig. Efter det åkte vi till pappa i Göteborg och hade det jättemysigt.

25 April 2010, Grattis pappa!

Börjar mitt inlägg med att säga stort grattis till min älskade pappa som fyller 33...enligt sig själv ;) haha nä han fyller faktiskt 63. Gammal man men i huvudet är han som en 20 åring, hihi.

Just nu sitter jag och Johan hemma hos pappa och Anne-lie och har gett en liten present, ätit hemmabakade kanelbullar och pratat massa skit. Jag saknar verkligen min pappa, vi träffas så himla sällan! Det första jag gjorde när jag kom in genom dörren var att gå till hans filmhylla (skräckavdelningen ofcouse) och valde ut filmer som vi skulle låna med oss hem, 3/4 är skräckisar, moahahaha! Vi ska åka hemåt strax och hämta min älskade vovve som jag saknat så mycket, vi ska göra Johans supergoda Thai/kycklingsoppa och ha filmkväll, saknat varann som in i helvete. Har visserligen gått en dag men känns som en vecka.

Jag kikar in här när jag kommit hem och berättar om helgen uppe hos Fredrika samt bilder :)
Hoppas er helg har varit bra! Puss.

Fredagen är här!

Jag må vara arbetslös men man känner ändå när det är helg och då blir det roligare att ha planer. Ikväll är vi ett gäng som samlas i Nathalies lägenhet uppe i Bolltorp och dricker gott, röker och lyssnar på musik! Vid tre ska jag på promenad med Sarah och vovvarna.

Sitter och kikar på filmer på youtubis och fick värsta nostalgi! Jag längtar tillbaka efter att bila genom halva USA, fast jag hade velat ha ännu trevligare och roligare sällskap och denna bilen <3


Där dom kör runt i slutet av sista klippet har även jag åkt förbi och jag kan inte göra annat än att le och sakna.

Bilder från onsdagskväll!

I onsdags hyrde vi filmer och satt i soffan med chips och dipp. Det tråkiga var att när vi satte på första filmen hade både jag och Johan sett den, vilket var lugnt för vi hade ju en till hyrfilm men när vi satte på den kom jag på att jag redan hade sett den också, SUCK!


Jag är skräckfantast va, visst. Men att jag inte kände igen två av dom är illa.

22 April 2010

Godmorgon!

Blev att gå ut och rasta Chucky strax innan nio imorse och efter det la jag mig in sängen igen men kände mig hyfsat pigg så har varit uppe sen dess. Känner att min mage börjar gnälla efter mat nu så det är strax dags att göra nåt åt det, ska bara väcka sömntutan därinne först, hihi.

Jag känner mig lite låst pengamässigt måste jag säga, jag och Johan vill så gärna göra om lite här hemma och köpa massa snygga krukor, fina växter och blommor samt ljushållare och annat för att göra det till mer våran stil, just nu känns det rätt stelt. We need more green!

Idag har vi inget särskilt planerat, men ikväll är det konsert som gäller. Då ska Johan spela bas och även Jocke på sin gitarr. Hoppas det kommer mycket folk!


Nu ska jag nog äta något, vi hörs senare.

21 April 2010!

Väldans vilka fantasifulla rubriker jag har men orka sitta och klura ut ett i flera minuter liksom, måste komma spontant. Hur har eran dag varit? Själv hade jag världens underbaraste sovmorgon, Johan gick till jobbet halv sju imorse och efter det somna jag om på några sekunder och sov till elva, enormt skönt! Vaknade dock av att huvudvärken från igår fortfarande höll i sig vilket var förvånande eftersom sömn brukar vara den bästa medicinen men icke då.

Idag följde jag med en vän till sjukhuset då hon skulle på Gastroskopi, usch vad jag tyckte synd om henne stackarn. Efteråt hälsade vi på my boy på sjuan där han jobbade idag och han kom där så stolt i sina sjukhuskläder, hehe. Sen drog vi tjejer till stan, självklart in på Gina för att kolla efter jeansleggins till henne och en spetsbh till mig men det slutade med att vi provade allt annat än det, gud vilken rea dom hade! Jag lovade mig själv att INTE köpa något men hittar man ett plagg man spanat in länge men som har kostat skjortan för en fattiglapp som jag som helt plöstligt har världens rea så klart man köpslår!

Från 349kr till 99kr. Som om man bara skulle kolla på prislappen och bara kunna gå förbi?
Till denna ska det vara svart linne eller tajt klänning med högklackat eller stövlar.

vi har krävt länge att få ett nytt handfat för det förra var gammalt, massa sprickor
och fult ren allmänt så dom var här häromdagen och bytte men jag trodde aldrig
att vi skulle få ett sånt här fint! Mer plats för saker, ny kran och snyggare form.

Här har vi en liten sak som gottar sig i solen! Johan sover lite middag efter
jobbet men ska väcka honom nu så vi kanske kan starta med middagen och filmkvällen.

Puss.

20 April 2010

Godkväll bloggen!

Ännu en dag av hårt arbete nere i Nolhaga, det är mycket som ska göras men idag har det varit massa problem som hindrat oss från att arbeta så det har mest varit segt, men jag är helt slut ändå! Igår efter jobbet hängde jag med Charlotta hem och vi handlade mat och började laga det. Det blev fläskfilé som vi grillade och till det friterade vi potatis som vi hackade, när killarna var hemma satte vi oss till bords och njöt och skratta så trårana rann, ni får mig på så himla bra humör! Efteråt gick vi till baksidan och fortsatte grilla och fjanta oss, vid halv tio åkte vi hemåt och då var det sängen som gällde!


Matdags!

Charlottas hund Matilda är med på jobbet varje dag!

Nu ska jag lägga mig i soffan för första gången sen i förrgår och sova en stund.

Bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från i lördags då det var vinkväll här hemma med Nathalie. En stund efter kom Johan och Alex, sedan blev det bara jag, Natta och Johan. Vi hade himlans mysigt med vin, musik och massa roligt prat!



Nya tröjan, älskar den!




Vinkväll!

Hej alla!

Här sitter jag och väntar på Nathalie som ska komma hit och dricka vin med mig, det är väl min tur att vänta eftersom hon har fått vänta hela kvällen på mig. Var meningen att vi skulle äta middag hos Johans föräldrar vid si så där klockan fem, det slutade med att dom kom hem senare än väntat, halv åtta med andra ord så jag kände mig en aning stressad. Så att jag får vänta en timma mer än bestämt på Nathalie sen jag kom hem är nog inte mer än rätt ;) Johan är ute på stan med Alex och tar en öl, dom joinar oss senare.

Idag gjorde jag ett impulsköp, den supersnygga baseball tröjan på Gina, den röda ofcourse! Så den har jag på mig ikväll med svarta jeansleggins och rött läppstift samt mina lovely ringar till det, super!

Det var allt för idag, tänkte bara göra något "vettigt" medans jag väntar på vännen min!
Bilder kommer imorgon, puss på er!

16 April 2010!

Sorry för dålig uppdatering, but now I´m here!

Hur har ni haft dessa soliga dagar? Jag har blivit sjuk så för mig har det inte varit att sitta i solen, promenera, fika och allt annat man gör som frisk. Var hemma igår och även idag, måste kurera mig om jag kan fortsätta nästa vecka. Men igår hade vi kul här hemma med Wii och onyttigt, dock blev jag så arg på spelet artt Johan fick stänga av och där satt jag och pustade luft ur näsan som en tjur, hihi.

På kvällen kom Alex och ville hålla mig sällskap då Johan jobbade natt och vi kolla på Blood diamont, Simpsons och bara hade det gött (: Tror han inte stack hem förrän kl två inatt och jag somna inte förrän tre, sen vakna jag när Johan kom hem vid sju och somna inte om förrän åtta men ändå var jag hyfsat pigg vid tio och gick upp.

Nu ska jag nog göra lite frukost och titta på reprisen av Top Model, puss!

Soliga 13 April!

Godkväll.

En heldag på jobbet (praktiken i i Nolhaga) mellan 08-17, men tiden går fort när man har roligt och man får jobba i detta fantastiska väder vi haft. Dessutom är min handledare en god vän (Johans tvillingsyster) så vi har skitkul! Mockat massa, matat massa och när vi nästan var klara satte vi oss i hagen bland alla getterna och försökte bekanta oss med dom, Lina var extra gosig och satt med oss i solen och strök sig emot ansiktet^^ Dessutom har jag och Charlotta framtidsplaner tillsammans som vi ser riktigt fram emot och hoppas att det går igenom, då skulle jag bli lycklig kan jag säga. Sachaaaa! ;)

Väl hemma hade min man diskat, dammsugit och fixade med middagen, hallelujah! En god middag och efter den blev det en kvällspromenad med Sarah och hennes vovve. Nu jobbar Johan natt så jag ska lägga mig tidigt och få några rejäla timmar med sömn, är sjukt trött. Har tyvärr ingen bild från dagen men det kommer.

Godnatt på er så höres vi imorgon, puss!


Picknick i solen!

Godkväll alla glada! Hur mås det? Med mig är det bara bra, tror vädret gör sitt också =)

Dagen har bestått av att vara i solen så mycket det bara gick, min praktik började idag nere i Nolhagaparken bland alla djuren, Johans syster jobbar ju där så hon är min handläggare. Mata massa djur, fajtas med hungriga grisar och rensa skit, hihi. På eftermiddagen gjorde Johan iordning en picknick som vi tog med oss till Lövekulle och satt på berget med massa gott att äta. Pratade massa, lyssnade på musik, solade och tog en cigg eller två. Chucky var självklart med och njöt av solen! Efter det mötte vi upp Alex för en glass i solen på Triumfglass, sedan hängde han med mig hem och höll mig sällskap medans Johan stack och spela bas.

Såhär glad är jag när vädret är glad ;) (Old)

Ikväll blir det sen middag, klockan är strax tio men middagen står strax på bordet och dagens rätt blir kyckling med curry och ris, mums! Tror vi orkar med en film också innan läggdags, är svintrött efter dagen. Det var fasiken inte igår man gick upp kvart i sju och har hållit sig aktiv hela dagen, puh.. jag kommer sova som en prinsessa inatt!

Nu ska jag hjälpa hemmafrun i köket :D


Ett jobbigt slut men en glimt av framtiden.

När man blir sviken av någon som stått en så nära så länge så blir man rädd, vilka kan man lita på och vilka kan man verkligen lita på? Jag har i så många år blivit sviken och lurad av folk som fått mig att tro att dom kommer finnas där i vått och torrt och alltid kommer finnas vid min sida, men dom visar en helt annan sida när det väl gäller. Varför låter jag mig luras varenda eviga gång? Jag har kanske alltid trott att varje gång har varit annorlunda, men nu vet jag att alla är exakt likadana, och det är synd. Mycket synd.

Men livet går vidare och jag mår bra, jag måste lära mig att förlita mig på rätt personer och kanske inte säga för mycket för man vet aldrig vart det hamnar. Jag tror att den enda man kan lita på till 100% är sig själv, låta sig själv leda sig dit man vill vara och dit man behöver vara just då. Gå på magkänslan och prata med den/dom man verkligen vet aldrig skulle svika en oavsett vad. Har man bara en sån person ska man skatta sig lycklig, för såna finns verkligen inte i varje hörn. Man behöver inte flera stycken för att må bra, jag har en och jag har aldrig känt mig så trygg och älskad.

Jag är inte ledsen för att ha förlorat, jag är ledsen och besviken för sveket men det försvinner med tiden. Man kan inte lägga så mycket energi på något så negativt och ovärt när man egentligen ska öppna ögonen för allt fint man har runt omkring sig. ÄKTA vänner som gör en glad och positiv, en pojkvän som älskar en över allt annat som man planerar en framtid med och som skulle kunna dö för en, bokstavligt talat. Jag börjar lära mig sakta men säkert att jag ska vara glad för det jag har, inte vara ledsen för det jag inte har som en mycket speciell person sa till mig för några dagar sen. Jag har en underbart vacker lägenhet, en pojkvän som älskar mig mer än allt och jag älskar honom minst lika mycket och som jag redan har planerat en framtid med, jag har världens mysigaste och gladaste lilla hund som ger mig så mycket glädje och så många skratt, jag har funnit en ny vän som jag tror att jag kommer behöva i framtiden. Behöver jag fortsätta egentligen? Jag behöver inte er som kastar skit på mig, pratar och gör vidriga handlingar bakom ryggen på mig och sedan skyller ifrån er med så himla dumma ursäkter och som inte kan stå för vad ni har gjort. Jag behöver inte detta och jag förtjänar det faktiskt inte så jag tänker vara stark och vända ryggen mot allt det negativa och blicka mot det positiva som redan står och väntar på mig.

Dessutom vaknade jag av en underbar dröm som jag hade imorse, den hade väl vissa negativa inslag men helheten var helt underbar. Jag delar bara med mig av innehållet till en person men kan säga att drömmen gjorde mig ett snäpp gladare och säkrare för vad framtiden kommer att ge mig och jag tackar så mycket för att jag fick en liten glimt av den ♥

Ni som jag kan lita på, som gör mig glad, som jag kan ha roligt med, som finns för mig. Tack ♥

Ljusparty

Igår var vi på ljusparty hemma hos Johans föräldrar, hittade en massa fint som vi ville ha. Men vi fick iaf beställt två grejer så vi får se om det blir något mer, vi har iaf fått inspiration till tusen (: Sen hittade vi denna i deras trädgård och tog med oss den hem och gjorde den såhär fin:




Bilder från veckan


Fika med Alex :)

Vi hittade ett recept på nätet för kycklingsoppa (Thai), vi gjorde den till
våran egen och la i massa annat hot och det var bland det godaste jag ätit.

Äntligen kan man sitta utanför huset och ta en cigg efter maten i solen i bara tröjan


100404

Goddag!

Lika strålande väder idag som igår, då passade vi på att vara ute. Vi åkte ner till Nolhaga och hälsade på Johans syster på jobbet och efter det drog vi alla tre till trappan på torget och åt Sushi. Därefter åkte jag och Johan till en fotbollsplan och släppte Chucky lös och jag har nog aldrig sett honom så lycklig, vad han sprang. Sen stack vi hem och kollade film tillsammans med våran "Varma koppen", grönsaker och dipp =) sedan fick jag sms från Jocke som så gärna ville att vi skulle komma dit på fest, så vi drog dit vid elva och blev bjudna på mat och jag på drinkar.

Idag vaknade jag upp svintrött, kan bero på att Johan stack iväg tidigt då han skulle iväg. Men jag ångrar det inte för jag hade inte velat missa en morgon med härlig sol och mys i soffan med vovven. Nu hoppas jag att Johan är påväg hem så vi kan åka iväg med Chucky igen så han får springa av sig lite.

ska även ge er lite bilder.


Häromdagen blev det kyckling med sallad med lite tonfisk i samt massa ägg.

Sån här frukost skulle jag kunna äta jämt!

Varma koppen

Skärtorsdag

Glad påsk på er allesammans! Har ni haft en bra helg? Det har ialla fall jag, det har gått från utgång till sova till äta till promenader och till en inbjudan till en fest på landet.

I torsdags var det ju hotellet som gällde och det var såklart förfest här hemma hos oss, det kom en del men bara dom nära och kära. På hotellet var det full rulle, rätt kul faktiskt!






RSS 2.0