090928-090929

Ett litet nattinlägg får det bli (därför jag inte kunde bestämma datum^^) Idag var vi på lägenhetsvisning men lägenheten var inte alls så fin som på bilderna, mindre än vad vi trodde, världens minsta toalett och Alex som kan det här med bygg och snickeri såg en del som behövdes göras och som dom hade försökt täcka igen med färg osv.. klaustrofobisk som Alex sa att allt kändes, så nä! Men det kommer ju fler tåg och vi får fortsätta leta, det ska ju trots allt kännas helt rätt och Hemma. :)

På kvällen kom Johan hit vilket jag tyckte var roligt för vi har inte setts på några dagar och vi båda har alltid något att berätta eller prata om, älskar Johan. (Som vän offcourse). Han åkte hem vid kvart i elva för han skulle upp tidigt så jag sitter här nu med en busig vovve som jag hoppas får ur sig all sin energi så han kan bli lika trött som jag för jag behöver sova, han sov under hela kvällen då Johan var här så det var kanske lite dumt, menmen. Ska nog få honom trött ska ni se, imorgon ska jag ner till stan och göra lite ärenden sen får vi se om det händer nåt mer, orkar inte planera utan vill ha lite spontana dagar ibland =)

Nanadags, sov sött!

Bokade och klara!



Premiär för Michael Jackson´s This is it den 28/10 på Bergakungen, Can´t wait!<3
Fatta om jag kommer böla igenom hela filmen!

Rätt in i väggen..

känns det som att jag har gjort. För detta var den jobbigaste helgen i år måste jag faktiskt säga. Mina krafter är helt slut, eller kanske inte helt slut men i hjärnan piper en liten röd lampa som säger: Nu räcker det!

Fredag: Jobbar mellan 15-23, är inte hemma förräns tolv tiden och när jag har jobbat och kommer hem så är det inte sängen som gäller, då är det mat, lite tvtittande m.m. Precis innan jag skulle lägga mig (Vid två tiden) så tänkte jag titta på tågtiderna för dagen efter, satt och tänka att det ska bli så himla skönt med sovmorgon imorgon och ta halv ett tåget, men icke! Just då kommer jag på att jag ska dansa med barnen kl 10 i Partille, vilket innebär att klockan ska ringa klockan åtta och sen är det nio tåget som gäller...FYFAN! Fick kanske 4,5-5 timmars sömn.

Lördag: Sen när Alex körde ner mig till tåget på morgonen så missade vi det på minuten så han fick köra mig till Partille + att lille Chucky var med och inte hade fått sin frukost än. Sen fick Alex åka tillbaka till Alingsås och när jag var klar där så fick han hämta mig på station i Alingsås, köra hem mig så jag fick i mig frukost och sen köra ner mig ännu en gång så jag kunde ta tåget till Göteborg för att åka till jobbet. Dessutom hade jag bett honom hämta mig i gbg kl 23 då jag slutar för jag skulle inte hinna med tåget annars, så där blev det två långa resor till för honom.

Söndag: Börjar klockan 13, tänkte ta 11.30 tåget, precis vid station fick jag tanken om att det antagligen inte går något halv tåg på söndagar och tror ni att det gjorde det? Nopp. Så där blev det en till resa till gbg och sen hem för Alex, jag säger bara stackars min pojkvän. Han jobbar omänskligt mycket på vardagarna och så kommer han hem till en klantig flickvän och en sprallig chihuahua. Jag står i stor skuld alltså.

Men nu är den hemska helgen över och jag är så glad att ha en vecka ledigt nu. Ikväll var det meningen att Johan skulle hämtat mig i Alingsås och vi skulle åkt hem till mig och ta en cigg och berätta om våra glada och tråkiga nyheter men hans bil dog så han kunde inte ta sig in till stan =( Lite ledsen blev jag men det kan vara skönt att bara dra på sig pyjamasen och sätta sig framför tv:n med en stor tallrik mat. (Hade jag iofs gjort även om Johan var med:P)

Imorgon ska jag SOVA UT. Chucky är med mamma så jag har en hundfri natt! Men jag måste erkänna att jag saknar plutten så fort han inte är med, men iaf imorgon ska jag och Frida faktiskt bli lite nostalgiska och vara med på gymnasie 2:ornas danslektion tillsammans med Linda, ska bli så jävla roligt! Efter det ska jag och Alex på lägenhetsvisning som bokades in endast för oss, det ni! 

Nu ska jag värma mat, ett riktigt negativt inlägg men var tvungen att skriva av mig. 
Sov gott =) 

Middagsbjudning

Äntligen har min älskling kommit hem från huvudstaden, men han har blivit sjuk =( Förkyld, hostar som en galning och har frossa, stackars plutt! Har tryckt i han b-vitaminer, en tablett för förkylning och en massa vatten så jag hoppas han blir lite piggare. Nu är klockan 19.20 och vi ska åka hem till Ove där han och mamma ska bjuda oss på middag, vi ska diskutera lite om en viss sak (Óm vad är ännu hemligt) men vi stannar nog inte så länge för jag vill inte att Alex ska må ännu sämre imorgon, men han måste ju ändå äta.

Idag har jag även invigit min locktång som jag fick av Alex familj i födelsedagspresent och det blev jättefina lockar, är supernöjd med den, TACK! Så ikväll ser jag ut såhär:




Lite större lockar än sist, lite dock-känsla av det liksom. Vad det blir för middag ikväll återstår att se men mamma ringde nyss och avslöja desserten och det blir min favorit: KLADDKAKA!

Hörs!
Puss.

September, 23.

En dag då nada händer, har befunnit mig i huset hela dagen förutom dom 10 minuterna då jag cyklade bort till affären för att köpa lite frossmat som två små kladdkakor, vindruvor och cigg. Var meningen att både Sara, Johan och kanske Alex skulle kommit idag men inget av det blev av så nu sitter jag här lite deppig över att jag inte får prata av mig med någon, särskilt Johan som jag kan få ut allt jag behöver få ut hos.

Nä, nu ska jag inte deppa ner mig i ett stort hål här, kan berätta lite om veckan. Bjöd mamma på en fika på stan i måndags och samtidigt fick jag köpte den där hösttröjan jag velat ha ett tag, så den köptes av ett av presentkorten jag fick samt ett armbandsgäng:




Igår (tisdag) åkte jag och mamma in till stan igen för att köpa en kjol jag provade dagen innan.
Har ingen bild just nu men det kommer väl på någon fest nån gång. Den är iaf en midjekjol som går i blågrön färg med lite snygga detaljer. Istället för 199kr fick jag betala 49 kr för jag hade rabattkort på det^^ Efter det körde mamma mig till Sara där jag blev bjuden på tacos.








En mycket mysig kväll.

Usch vad jag är usel!

På att blogga, helt sjukt vad besviken jag är på mig själv. Det har funnits tid visst, men frågan är hur mycket tid? Strunt samma, det har varit en jäkligt händelserik helg som har tagit enormt mycket på krafterna men jag byggs sakta upp igen, redo för resten av vardagarna. Men i fredags fyllde jag ju 20 och det firades med en brakfest hemma hos mig, det blev mat, välkomsbål och många fina presenter!

I lördags var det släktkalas, bakfull var jag men glad över att få ännu fler presenter, hihi! Efter allt detta har det blivit en del städning och ommöblering men nu är allt som det ska igen och det känns tråkigt, nu har man inget att se fram emot direkt. I söndags jobbade jag vilket var hur tråkigt som helst, var tvungen att sätta mig på toan en gång och sova fem minuter så jag satte på alarmet och försökte vila ögonen, HAHA!

Igår var det måndag och då köpte jag världens mysigaste hösttröja på Gina och även ett gäng armband bestående av olika slags nitar, pärlor m.m. Tack vare mina presentkort jag fick av vänner och familj <3.

Men bilder från hela helgen kommer, antingen ikväll eller imorgon.. jag vill inte lova er något, haha! Nu har jag gjort mig iordning och har dammsugit och tagit hand om mina små djur, så nu ska mamma köra mig till stan så jag kan köpa en kjol jag sett (på Gina såklart) och sen ska jag in på ett ställe och fråga en bekant om hon behöver folk i sin butik. Direkt efter ska jag hem till Sara och mysa framför Idol med gurka och dipp, mums.

Måsta fixa lite nu innan jag åker, pusstjao!

Födelsedag nr...20!!!

Yes, idag vaknar man upp och har passerat alla åldrar som börjar med en 1:a, nu startar det vuxna livet och det känns läskigt men otroligt bra! Fast jag kommer nog fortsätta att vara 18 i skallen ett bra tag till, iaf ikväll då man kommer vara full och skratta åt allt och vilja kyssa alla man känner, för det är ju då man älskar allt och alla!

Fick frukost på sängen av min pojkvän och nu väntar vi på att mamma ska komma hem så jag kan få öppna presenter! :D Jag fick dock presenterna från Alex inatt och det var saker som jag hade önskat mig: Michael Jackson t-shirten jag hade sett i gbg och en navelpiercing från Tribe, thanks babe! <3

Igår kom ju Johan och Alex hit, när dom kom hade Alex köpt en vattenpipa i sthlm. Jag har Alltid velat prova det så det passade lagom till festen ikväll, vi smygstartade igårkväll på verandan men ikväll ryker det!

Nä, nu ska jag försöka njuta av timmarna på min födelsedag och jag måste säga att jag är så tacksam för det fina vädret jag får! Vi hörs sen mina vänner, skicka ett grattis sms, det gör mig glad! 
Puss&kram. 

En ny dag..

nytt humör... men Sara gjorde min kväll igår genom att komma hit och se Idol m.m. med chips, grönsaker och dipp =) Hon stack hem vid halv två då vi båda höll på att somna, lillen somnade som en stock igår och har sovit hela natten vilket var väldigt uppskattat.

Idag har jag varit lite orolig för lillen för han ville inte äta på hela dagen, då tappade jag lusten att ta honom till stan och stressa ner till Arbetsförmedlingen så jag ringde dit istället, trots att det inte ledde någonvart för min handläggare ville inte svara. Men det blev en fika på stan med Sofie vid halv två och då fick lillen följa med (vilket han börjar bli van vid ;P) Sen dök Emma upp bakom ryggen på mig vilket var lägligt för då stack vi till Maxi och köpte hårfärg. Väl hemma hos mig startade vi med färgningen och sen klippte hon lite så nu är det inte så slitet längre. Nu sitter mamma och Börje och slår in mina paket här i rummet bredvid, hihi! När jag var liten så tittade jag alltid på presenterna innan och låtsades vara förvånad på den stora dagen.. (Med liten så menade jag förra året då jag var 19, hahaha!) Jag är väldigt nyfiken men jag ska försöka skärpa mig nu på äldre dar.

Nu är min älskade pojkvän påväg hit, som vi har längtat! Händer antagligen inte så mycket mer ikväll mer än att mysa framför tv:n, men det duger gott och väl! På tal om något helt annat, jag har ju inte ens nämnt här att jag fyller 20 år imorgon!!! Helt otroligt vad stor jag är nu, aldrig mer en 1:a före utan nu startar en helt ny ruta!
Fest imorgon och alla jag älskar kommer, vi blir minst 16 pers och det blir mat, välkomsbål och en massa dans och alkohol, och såklart... SYSTEMET!

Nu ringde Johan och sa att han ville komma förbi en sväng så jag ska gå ut och möta han nu :) Skriver antagligen inte så mycket mer ikväll för grabbarna kommer underhålla mig kan jag misstänka men vi hörs imorgon.

PUSS!

Suck på allt!

Idag är verkligen en dag då man helst vill ligga under ett ljudisolerat täcke och låtsas som att man inte finns. Mamma har tjaffsat ända sen hon kom hem och jag står inte ut med allt gnäll och all den negativa energi som finns runt mig. Ingen idé att jag går in på detaljer för det får er bara att somna på bordet, men jag känner mig nere, trött i kropp och själv och en aning irriterad.

Men det blir nog bättre om ca 1 timme då Sara kommer och vi ska skära gurka, göra dipp och titta på Idol.
Imorgon ska (Måste) jag gå till Arbetsförmedlingen och försöka fixa nånting nu när jag snart slutar på Liseberg, knappt 1 månad kvar och som mamma tjatar om, jag kan inte vara ute i sista minuten. (b.la det vi bråka om) Sen får jag se om jag kanske hinner träffa Sofie en snabbis för en fika, tänkte smsa och avboka men jag får se hur det verkar imorgon med tanke på planerna. Emma ska även klippa och färga mitt hår lagom till min härliga dag på fredag, tajt schema!

Nu ligger lillen i mitt knä och sover, ska fördriva tiden och kolla på 2 1/2 män kl 19 innan Sara kommer.
Imorgon kommer förhoppningsvis min hårt arbetande pojkvän hem också, han sa att dom kan bli kvar till fredag men forget it, om jag så ska åka och hämta honom så Ska han vara här imorgon, vill inte vakna upp ensam på min födelsedag heller! :)

Om jag har tid så skriver jag lite senare och berättar om myskvällen med ord och någon bild, hihi!
Puss på er.

Avenyn!

Godkväll!

Idag hämtade mamma lille Chucky vid ett så jag kunde få lite fritid och få träna och allt vad jag skulle göra. På eftermiddagen/kvällen var det planerat att ta ett glas vin och kedjeröka med Johanna och Åsa i gbg på nåt mysigt ställe men vi alla 3 missuppfattade tider och skit, men Johanna kom och mötte upp mig så jag hängde med henne och hennes vänner och tog en Chai Latte på en uteservering, filtar, cigg och en massa mysigt prat!



Tog 20.17 tåget hem, tidigt jag vet men efter allt missförstånd idag så tappade jag faktiskt lusten av hela situationen, invigde mitt nya smink idag också och hade klätt upp mig med en svart kavaj, stövlar och allt.. Johanna kom med myskläder, haha! På vägen till spårvagnen på Valand så stod det några killar med en cdspelare och dansade mitt på gatan, en av dom var Slowmotion Phax från Talang, ballt!

Nu sitter jag här, har provat mitt USB minne för första gången så nu kan jag känna mig lugn om datorn kraschar igen. Nu när mamma har Chucky över natten tänkte jag passa på att gosa med min kissekatt som är lite svartsjuk fortfarande så hon ska få ha matte för sig själv hela kvällen =) Tänkte lägga mig i sängen framför en bra film och slappa.

Jocke tog ju fantastiskt fina bilder på min älskade vovvsing häromdagen,
ni kan få en favorit eller två :) Godnatt på er!



Min fina prins som gör mig så glad och lite barnslig! Han är drömhunden, sköter sig perfekt, duktig på att förstå och älskar att leka och busa! Nu har jag två prinsar och en prinsessa i mitt liv<3

Michael Jackson´s This Is It - Movie!

Jag hörde för ett tagsen att en Michael Jackson film ska visas på bio nu till hösten/vintern. Och idag fick jag ett mail av en hemsida jag är medlem på då det stod premiärdatum och allt (inom USA givetvis) men jag har även läst om det på svenska hemsidor så jag Ber att den kommer hit, fick se Trailern på denna hemsidan och jag fick ju gåshud med en gång och ville bara lipa av både sorg och glädjetårar för han Är verkligen en gud i mänsklig form. Det går inte att förklara känslan jag har om man själv inte är ett fan men aa, jag älskar att få gåshud bara av att se honom och bara beundra hans arbete han har gjort.

Filmen har väl kanske ingen handling direkt utan det är en film där man får se bakom kulisserna på Michaels comeback konsert där man får se repetitioner och hur allt skulle ha sett ut om det hade blivit av, man fick höra honom prata i trailern och hans röst kan ju förtrolla en helt. Hade jag varit stormrik hade jag betalat miljoner för att få en kopia Före alla andra i hela världen, lätt!

www.thisisit-movie.com kan ni se trailern genom att välja Trailer till höger i menyn, hoppas nu får lika mycket gåshud som jag! Om jag blir sån här av en liten trailer, undra hur jag blir av själva filmen, haha!

Det är bara att bita på naglarna och vänta, usch hatar sånt!
Idag har jag iaf vart på bilskolan med Sara, vi körde lite teori på datorn och efter ca en timma gav vi upp och gick till stan för en Chai Latte på Espresso House, så mycket mysigare! Sen tog vi en runda på stan och jag tog tummen ur och gick till Kicks för att förnya mitt smink. Har ju bara b saker hemma som jag köper och chansar på att det är bra, men på Kicks provade vi lite olika produkter och nyanser på mig och jag hoppas att det blir bra nu till helgen då my big day is coming! Fick köpt en mineral foundation, en rouge och en ögonskugga som ska hjälpa mig att få en sotig look! Allt gick på 370 spänn... Aj säger plånboken men detta lär bli nödvändigt till både fest och vardag. Chucky följde givetvis med till stan och sov så sött i sin väska hela dagen, men sen åkte vi hem och värmde oss och busade lite =)

Nu är klockan elva och jag är lite sen när det gäller Chuckys matschema, men han får en liten portion nu så han kan lägga sig mätt och nöjd inatt! Vi ska bädda därnere för oss som vanligt och mysa framför Sex And The City Filmen som det inte var igår man såg.

Imorgon väntar nya äventyr.
Puss på er!

090912

Klockan är 17 och jag borde egentligen vara på jobbet, jag jobbade imorse och åkte sen vidare till Liseberg för att starta mitt 8,5 timmars pass, men det blev endast 2 timmar långt för jag började må riktigt dåligt. Tänkte ta tåget hem men min gentelman till pojkvän åkte till Göteborg för att hämta mig, han gjorde även det igårkväll så jag är evigt tacksam!

Nu sitter jag här, väntar på att han ska träna klart så han kan åka och handla hem Thaimat, hyra film och hämta hem lilla Chucky som har sovit hos mamma och Börje inatt, första natten utan honom... riktigt skönt om jag ska vara ärlig =) Annars så har jag jobbat och haft fullt upp med annat, ikväll blir det bara att ta det lugnt och mysa i soffan och försöka må bättre!

Nu ska jag hoppa i myskläderna! Ni ska förresten få några bilder från min och Chuckys tisdagspromenad, en aning sent jag vet men bättre sent än aldrig.


Liten eller hur? :)


Mamma, jag vill inte vara härnere jag vill komma upp till dig!

Jag fick som jag ville, hihi!


Puss&kram // Sarah & Chucky

090909

Alla barn som föds idag får ett jäkla lätt personummer, haha!

Idag har jag sovit hur mycket som helst, vaknade imorse för att ta ut lillen och sen har vi tittat på tv och sen på eftermiddagen sov vi båda medans min mobil bombades av sms från folk, men brydde jag mig? Nej. Jag var så trött så svar fick vänta, vid sex tiden kom lite folk hem till mig som var nyfikna på plutten (: Sara kom först, sen Ia & Mandi och slutligen Emma och Jocke, alla blev lika betuttade i honom^^ Vid halv nio åkte jag och Sara till affären för att köpa smått och gott att ha inför Idol, fast vi båda åkte hem var och en till sig och smsa med varann istället och sa vilka vi tyckte var bra och inte, haha heja gratis sms!

Imorgon ska mamma ta plutten vid elva för att jag ska få träna lite i lugn och ro och efter det ge mig ut på stan och ge ut CV till lite ställen, hoppas verkligen att någon nappar! Träffade min gamla danslärare Linda i affären ikväll och hon hade skrivit upp mig på vikarielistan, så imorgon får det kanske bli att jag koreograferar några övningar om inspirationen är på min sida.

Trots att jag sov till typ fyra idag så är jag ändå trött nu vid halv tolv så ska bädda för mig och chucky därnere i vardagsrummet och sen blir det att sova så fort jag får chansen (han är väldigt lekfull på kvällen)

Natti natti på er, hoppas ni får en varm natt under täcket med härliga drömmar :)
Puss&kram.


En härlig sommarbild nu när hösten faller in.

090908

Goddag!

Ja, som ni ser så höll jag inte mitt löfte igår när det gäller att lägga upp bilder men klockan blev mycket och Sarah kom på kvällen och sen blev jag så trött att jag knappt orkade gå upp för trappan för att sätta mig här. Men idag är en ny dag och då får vi se vad jag lägger upp, har iaf ätit frukost för en stund sen, vi vaknade typ runt halv tolv men vid sju imorse vakna jag av att lillen ville ut och kissa, han är så duktig när det gäller att visa vad han vill!

Nu ligger han i min famn och sover efter en tuff stund av lek och bus, vi ska bara ta det lugnt idag eftersom igår fick han följa med mig till stan och se en massa människor så den enda promenaden vi ska ta idag är bort till min kusin som bor mitt emot vårat område och hämta mina CV. Senare ikväll kommer förhoppningsvis min underbara vän Johan och håller mig sällskap.


På tal om inget så börjar min tatuering klia nu som alla har pratat med mig om, det är lite jobbigt men det är bara att smörja in om och om igen, men den är sjukt snygg alltså! Ska visa upp den med stolthet och kärlek =)

Igår tog jag ju en fika med Johanna och här kommer 2 bilder.


Lillen älskar att sova i sin lilla väska :)

Nu ska jag nog gå ner och lägga mig och titta på en Michael Jackson konsert och gråta en aning, puss!

Hej!

Bloggtorka av något, men jag har haft fullt upp med hund och jobb och jag hatar att tiden aldrig räcker till! Men nu är jag tillbaks, har sovit min första natt själv med plutten och det har gått jättebra :) Idag har vi två tagit det lugnt och sovit länge, självklart vill han ut på kiss och bajs promenad i trädgården men det vill han inte mer än max 5 minuter så det är bara att hoppa i sängen igen och gosa!

Nu ska jag äta en sen frukost, har nämligen fixat med CV och grejer så nu ska jag ge plutten sin lunch och sen ska vi faktiskt ner på stan och fika med Johanna och förhoppningsvis hänger Anders också på, let´s see.

Ikväll blir det mer bilder förhoppningsvis!
Puss.

Chucky Armani Hallgren, välkommen <3

Hej!

Dålig uppdatering men jag har faktiskt världens bästa anledning! Jag har ÄNTLIGEN fått min lilla chihuahis! Han är så underbar så det är inte sant, 9 veckor och väger kanske.. ja, 600-800 gram, som ett litet smörpaket.

Uppfödaren kom igår med han, hans två systrar och hans mor och jag sa Ja med en gång, fast hon var här i över 2 timmar för att prata och skriva på kontrakt m.m. Inatt var det inte så roligt, jag var sjukt trött för han vaknade efter 1,5 timme 4-5 ggr inatt så det var bara att trösta honom när han gnydde och gå ut på altanen och se om han kunde kissa eller bajsa, sen la jag honom i hans koja och han somna om. Ungefär så höll jag på hela natten, det var tufft men värt det såklart för jag var ju helt beredd och självklart är han ledsen när det är helt ny miljö, människor och helt utan mamma och syskonen.

Idag har han varit lite gladare och lekt och stojjat hela morgonen. Sovit en del såklart och följt med oss på en heldagstrip till b.la Öb, jordnära och hälsat på lite folk som var nyfikna på honom =) Han stortrivs verkar det som och det gör oss så lyckliga.

Nu håller vi på och leker med honom för fullt och han har en massa energi, jag ber till gud att han sover lite mer inatt så jag kan få mer sömn för imorgon är helvetesdagen för min del: Funkykidzstars imorgon kl 9.00 lektionen startar klockan 10 sen åka till Liseberg och jobba 13.00-23.30, blää! Men det är pengar och jag har något att se fram emot när jag kommer hem, kommer sakna honom =(

Jag startade dieten igårmorse men eftersom jag blev så glad över Chucky så ville jag fira med en bra middag så idag startade jag på nytt igen, fast denna gången är jag inte lika motiverad så jag ska därför undvika så mkt sött som möjligt och istället äta lite till dietdrycken som en grov macka och 1 ägg till frukost, lite fullkornspasta till dom större målen och till det träna så mycket jag kan och orkar. Det blir nog bra =)

Nu ska jag koka lite pasta faktiskt och göra en liten sallad, ta en dusch och leka med Chucky innan jag ska stressa ner och vila så mycket jag kan inför imorgon!

Sov så gott, ni får självklart en bild på goingen!


The day after!

"Jag är inte orolig över smärtan.." ha-ha-ha... jag är glad att jag inte visste hur ont det skulle göra för hade jag vetat innan, undra vad jag då hade gjort. Men det gick fort och den blev kalassnygg! Men som sagt, fyyfan vad ont det gjorde! Tänk er någon som tar en skarp, sylvass kniv och drar en i huden med den långsamt. Men jag vet vem jag gjorde den för och det var det enda jag tänkte på =) Nu är han Alltid bakom mig.

Efteråt gick jag, stel som en pinne tillsammans med Sara igenom Göteborgs affärer, ville prova en tröja men om jag knappt kunde ta ner den så kunde jag nog inte prova den. Men det blev iaf en salva till min tattoo och även en ursöt kritvit vintermössa på h&m för 49, fast den egentligen kostade 79 (En turtatuering jag skaffat med andra ord)

Sen tog vi tåget hem, shoppade hårfärg på Maxi och sen stack vi hem till Sara och jag fick äran att färga håret på henne, det skulle bli mörkt med lite röda nyanser i och voila, det blev det! Sen skulle hon ut och övningsköra så för min del blev det att cykla hem till andra Sarah, i full fart med vind i håret och Michael Jackson låtar på högsta volym i öronen.




Imorse vaknade jag av ett väntat samtal från en person jag ska möta idag, jag hoppas denna känns rätt denna gången. Den jag hade kontakt med innan var bara en oproffisionell sådan, usch vad besviken jag blev! Okej, det låter som att jag är hora eller träffar horor men så är inte läget, går allt som jag vill idag så kommer ni att få en riktig jävla överraskning här, så håll utkik i eftermiddag!

Idag startar jag med dieten igen, var ett tagsen och jag skulle väldigt gärna vilja prova igen och känna mig smal, ren i tarmarna och fräsch på min födelsedag. Sist stod jag ut i 2 veckor som är maxgränsen och det planeras för denna gången också, sitter här med min chockladdryck, bebistomater och en b-vitamin dryck, mums?
Har även precis tagit av foliet och tejpen på tatueringen så nu kan den andas lite, har även lagt på salvan som ska ligga på 24/7, eller så ofta man kan smörja iaf.

Nu ska jag äta upp min frukost och ligga i sängen och mysa framför Vänner :)
Puss!

Bilder från promenaden

Det blev ju lite bilder i eftermiddags när solen hade lugnat sig lite och här är några smakprov på vad vi gjorde.









Hennes kjol sprack efter hoppet, haha!

Ännu en underbar dag med min vän, imorgon blir den minst lika härlig.

Nu ska jag lägga mig, godnatt!

Gillar att vara ensam.

Inte alltid men jag har verkligen inte ont av det, vet vissa som typ drar av sig håret hemma för att dom inte är med någon och inte klarar av att vara själva, lite löjligt det där tycker jag. Jag har alltid varit självständig och velat göra mycket på egen hand, men självklart vill man känna sig lite älskad ibland och ha någon att krama och prata med (:

Men ikväll njöt jag faktiskt, tända ljus, gott att äta framför en bra film. Det blev dock ingen 2 1/2 män för jag är sjukt trött och ska nog härma min bästa vän Sara och läsa en bok tills jag somnar. You get smart then!


Ser det inte riktigt mumsigt ut?

090901

Känns riktigt bra att September har startat, detta året har gått så himla fort! Det kändes som 2 månader sen jag firade nyår hemma hos Jocke, läskigt läskigt.

Idag har jag iaf varit ute så mycket som möjligt eftersom det har varit fantastiskt väder! Vid halv ett mötte jag upp Sara och hennes mamma på stan som kikade på skor, sen tog vi en fika på Expresso House. Sen strosa jag och Sara runt i stan och sen åkte vi hem till mig då vi kände för att svalka oss och varva ner framför Top Model. Vi hade lovat oss själva och varann att gå en promenad och fota lite så trots att vi halvsov i soffan så lyfte vi på rumporna och traska iväg.

Väl hemma igen så tog jag en sväng till Sparköp, ikväll är en kväll då jag vill unna mig själv lite gott framför en bra film och ladda inför imorgon då jag ska TATUERA MIG! Fattar inte att Jag ska göra det, men den känns såå rätt så det oroar jag mig inte för, oroar mig inte heller för att det ska göra ont för det kvittar utan är mest nervös för att jag verkligen väljer rätt ställe på skulderbladet, att det ser snyggt och att Den blir snygg. Men jag har sett deras verk som består av stora skepp på ryggen med en massa svåra detaljer, drakar och annat så en liten enkel symbol i svart är nog som att koka kaffe för dom, hihi.

Har degat framför 2 1/2 män (så jävla bra btw), ska nog kolla på dom senare för jag köpte ju säsong 1 och 2 till mamma i present =) Ska strax starta mitt tisdagsmys framför Charlies Angels 2. Det blir lite onyttigt och nyttigt på samma gång, vindruvor, gurkstänger med dipp, funlight och en maffig kladdkaka, haha! Men på torsdag är det planerat att jag ska starta med dieten igen 2 veckor framåt så den kladdkakan försvinner nog snabbt som ögat.

Sparar det bästa till sist, idag på Gina hade dom ett par t-shirtar som var förknippade till Michael Jackson, köpte en av dom för 99 i grått, fanns en i skrikröd med svart lacktext som det står Beat it, just beat it. Lite fräck men kände att jag är ingen tjej som använder illröda t-shirtar med lacktext så den fick ligga kvar. Min däremot är jag sjukt nöjd med.



Nu ska jag skala gurka, hörs sen och visar en smaskig bild!
Puss.

RSS 2.0