Nattinlägg.

Hej!

Jag lovade er ett inlägg när jag kom hem och voila! Nu är min jobbvecka över (thank god!). Idag har jag jobbat 10,5 timma och dessutom gjorde jag ett stort fel idag men som ordnade sig, hann med halv ett tåget hem och nu har jag en smått alkoholpåverkad, sovande pojkvän i sängen (:

När jag är Host (städare) på enheterna jag hamnar på, (idag var jag på Burger King) har jag börjat bli rasande när jag går runt och städar, folk är grisar!! Jag förstår inte hur man kan grisa ner sådär, som om man plockar undan efter djur som inte har några händer, Alla går förbi sopmaskinen när dom går och då är det tydligen jättesvårt att ta sin bricka, hälla i allt som finns på den i soppåsen och sen gå, många föredrar att gå och lämna 4 brickor som är nergrisade med ketchup, dressingar, en MASSA servetter på golvet mellan borden, mat på stolarna osv. Det är vidrigt och så fort jag blir ensam så svär jag som en galning. Igårkväll blev min EA (enhetsansvarig) så arg på några ungdomar som inte plockade bort efter sig att hon följde efter dom till dörren och försökte få dom att komma tillbaka och slänga efter sig, men dom skyllde på sina kompisar som redan hade gått, jävla idioter/fjortisungar!

Så, nu har jag avreagerat mig lite, haha! Gårkvällen (fredag) då jag och grabbarna var på Liseberg så stack dom andra och körde 5-kamp medans jag och Alex åkte lite åkattraktioner, sen åkte vi bil hem vilket var sjukt gött. På scenen var MIss Li och jag har aldrig riktigt tänkt på hennes musik, men shit vad bra hon var! En helt underbar röst, bra texter och ett härligt sätt.
                                                                  Så såg jag ut igår.



Idag såg jag ut såhär, jeansen jag har på mig köpte jag för inte alls längesen men guud vad stora dom har blivit i midjan, ett tecken på att dieten visar resultat! Nu har jag duschat och ska nog bädda ner mig bredvid älsklingen, klockan är ju faktiskt snart tre och imorgon vill jag upp tidigt och hinna med en massa.

Godnatt!

090530

Det är lördag och jag ska jobba huuur länge som helst idag, försökte byta med någon igår men jag är nog sent ute som vanligt, usch vill verkligen inte. Men det är Pingstafton vilket innebär Ob-tillägg och det innebär massor av pengar (: Jobbar iaf 13-23.30 och kommer bli en riktigt lång dag, imorgon ska jag sova som en gris!

Sitter här i pyjamas, osminkad med tom mage och Alex ska skjutsa ner mig till tåget om 55 minuter, ajajaj!
JUst nu hinner jag inte lägga in bilder från gårdagen, hatar att lägga in flera dagar senare men det är så det får bli denna period då det blir sena kvällar. Igår slutade jag klockan sju och vid åtta tiden kom Alex, Johan, Anders och några till in på Liseberg, dom körde 5-kamp medans jag och Alex tog några åkturer på Bergbanan och Uppswinget.

Nä, tiden rusar!
Jag kanske skriver inatt när jag är hemma, annars blir det imon =)
Pussochkram.

Dag 2 borta, 2 kvar.

Arbetsdagen har gått bra, jag hamnade på Burger King iaf men det var gött ändå, slapp stå i kassan idag vilket gjorde att jag slapp räkna efter jobbet, asskönt! Stressade som fan och självklart cpade mitt personalkort så jag kom inte in eller ut nånstans och kunde inte bippa ut, men en kille på kontoret hjälpte mig i sista sekund. Sen kom min älskade far och körde mig till tåget som gick halv tio. Sen kom den efterlängtade stunden i veckan: Min älskling hämtade mig på station och det blev pusskalas i massor (:

Nu ligger han och sover i min säng och jag upprepar hans namn för att hålla honom vaken, vad snäll jag är!
Ska borsta nu och sova, är en arbetsdags till imorgon också.


 
När jag kom till jobbet hade parken        Så kan man se ut efter en lång dag.
ännu inte öppnat än, vandrade genom
en tom park.

Sov sött, puss&kram!

090528

Förmiddag och jag är påsatt och klar höll jag på att säga, kan tolkas fel ;-) Har ätit frukost framför tv:n och pratat med min efterlängtade pojkvän som just nu sitter i bilen påväg hem från huvudstaden, pusskalas ikväll!

 Ska alldeles strax ta en promenad ner till Liseberg och börja mitt pass kl 13, jag hoppas jag hamnar på ett glasställe idag, pleeease! Det dumma med oss poolare är att vi hamnar oftast på dom ställena där det behövs förstärkning vilket inte alls ofta blir på småställen som glasstruten, glass och popcorn, spinneriet osv, utan det blir BK, Comics, halv special m.m. Men det är ju pengar det också =) Ikväll slutar jag kl 21, räknar kassan 20.30 vilket är otroligt skönt för jag brukar ofta få vara med vid stägning vilket är det segaste som finns, men inte idag och inte imorgon heller för imon har jag mitt drömpass på bara 5 tim.

Värst vad jag var tjattrig nu, stop stop! Dags att packa ner det sista och se så jag har med mig allt innan jag slänger ner nyckeln i brevlådan, ikväll kör pappa mig till tåget så jag hoppas att det förbättrar mina chanser att hinna med tåget.
Vi hörs ikväll babes, då kommer även en bild från igår så det blir lite färg här på bloggen ;) puss&kram!

Midnatt!

Godkväll på er...! *visk*

Kom hem för en liten stund sedan, är hemma hos pappa nu, i pyjamas redo för att hoppa i säng. Det har varit en hektisk/lugn dag, kan inte riktigt bestämma mig för vilket men det har funkat iaf, hamnade på BK ätteriet och där fick jag jobba med Tobias som jag jobbade med förra veckan, han är så sjukt go! Så nu Johanna, bäst för dig att du kan ta en dag av mina dagar i Turkiet ;)
Min kära pappa kom med bilen och hämtade mig också vilket var en himla lyx!

chattar med lite folk, ska nu smyga in på toan och borsta tänderna och sätta på 1 förhäxad avsnitt en stund så jag kan varva ner lite innan jag somnar. Sovmorgonen imorgon är väldigt uppskappat också, börjar kl 13 så räcker att jag går upp halv tio, tio.

Sov sött, hörs imön!
Puss!

Godnattpuss!

Ligger i sängen och myser med Piper framför Hell´s kitchen, det börjar sticka i ögonen så jag tänkte gå och lägga mig nu, ville bara säga godnatt och ge er en slängpuss! Önskar att jag kunde ha någon att pussa på i sängen men det får vänta till torsdag.

Ni anar inte hur skönt det ska bli att sova och att inte behöva gå upp klockan 7.
Nattinatti!

Refreshing!

Nu känns bloggen mycket mer mognare och renare på något sätt, eller vad tycker ni? Var ett tagsen jag lekte med bloggen så man har tappat en del sen sist men jag lyckades rätt bra, jag har ätit sallad och jag är så sjukt trött på det, jag vill ha riktigt MAT! Lax, kyckling, pasta, tacos, pizza, choklad aaaaaaahhhh!! ...Så!

Jag känner mig sjukt trött och lite yr, har varit vaken sen klockan 7 imorse så det blir att lägga sig i tid ikväll för imorgon ska jag upp och jobba för Johanna...klockan 14 iofs men det gäller att samla kraft. Fick sms av henne tidigare idag och jag slutar visst klockan 23 istället för 00, skönt! Pappa ska hämta mig och sen ska jag sova hos honom så slipper jag åka fram och tillbaka som jag får göra tillräckligt i veckan.

Om en halvtimme börjar Sjukhuset, undrar om man ska gotta ner sig därnere i soffan en stund?
Hörs sen lollipops!

090526

Att gå upp imorse var inte särskilt kul, speciellt inte om man sovit dåligt och när man vet att det man ska gå upp för att göra inte kommer att göra det minsta nytta nästan. Men det gick bra och jag sa att jag ska hålla upp med lektionerna lite men övningsköra hemma och läsa teori så gott det går, så får vi se vart jag hamnar sen. Jag menar.. det är ju ingen brådska med körkort, har ju inte ett stort behov av det nu i vilket fall.

Efter lektionen hade jag ingen lust att åka hem och sätta mig så jag cyklade ner till stan, men jag var allt för tidig för inga affärer hade öppet och jag var den enda människan där, så jag tog en sväng upp till Sarah och hälsade på =) Somnade lite smått i hennes säng medans hon duschade, inte så socialt men den lilla napen behövdes. Jag pratade med älsklingen för någon timma sen, dom hade strålande sol och 22 grader, vi har regn och en grå himmel.

Nu när det är dåligt väder så kanske jag ska passa på att göra en ny header här på bloggen, vad sägs om det?
Jag återkommer om detta, annars ser ni ju resultatet senare.

Pusshej.

Inte bra..

Jag tror jag har fattat ett beslut och det är att hålla upp med bilkörningen ett tag, jag tar min sista körlektion imorgon och sen tar jag det lite lugnt. Vill inte att mamma ska ha rätt men det är så att jag har för mycket i huvudet att jag inte kan koncentrera mig på en sak i taget. Det är Mycket hon säger som inte stämmer om mig men det kan jag faktiskt hålla med om för det är lägenhet, hund, jobbet och det har varit stor jakt på Michael Jackson biljetter osv. Jag känner mig inte alls taggad och motiverad för detta just nu, ska försöka läsa lite teori med jämna mellanrum och kanske köra lite då och då men hålla upp med körlektionerna för dom är svindyra och får jag inte in det som sägs så kan jag lika gärna kasta pengarna i sjön, faktiskt. Jag tror det blir bättre om jag startar med det efter sommaren då jobbet börjar svalna, lägenhet kanske är fixad och jag har båda fötterna på jorden igen, för det har jag antagligen inte nu.

Har handlat lite ikväll också och har nu ett litet förråd bestående av frukt och grönsaker, ska snart gå och lägga mig tänkte jag, finns inte så mycket mer att göra, är på rätt dåligt humör så blir nog bara värre ju längre jag sitter och surar. Men något som fick mig att skratta lite var alldeles nyss då jag läste Kenzas blogg, hon videobloggar inte alls ofta men för en tre kvart sen la hon in ett videoklipp och det var så himla sött, tänk att något sånt som en främling gör kan få en att känna sig lite bättre, lite konstigt det där. 

Nu inväntar jag typ det 5:e samtalet för ikväll från min älskling för att säga godnatt och imorgon ska jag ha körlektion kl 8.00, kan ju inte säga att jag är taggad men får försöka ta in så mycket jag kan så får det bli som det blir. Nu säger jag godnatt och sov gott folk. Puss&Kram.

Strålande väder!

På bussen förut så satt jag bara och njöt av det vackra vädret med sommarmusik i öronen och när jag kom hem var jag på sånt danshumör att jag knappt kunde stå stilla, jag fick iaf dansa av mig i ca 1 timma och stretcha innan jag hoppade in i duschen, nu ska jag göra mig iordning för jag och mamma tänkte åka över till kusinen senare och se hur det är med henne, tänkte övningsköra dit och sen ikväll tänkte vi fortsätta då det inte är så mycket trafik ute.

Måste även börja med teorin här hemma ordentligt nu, får inte tappa detta! Och på tal om något helt annat, i fredags när vi hyrde film så sålde dom filmer för bara 29kr, Moulin Rouge var en av dom och min pojkvän som aldrig har hört talas om något som Moulin Rouge visste att jag älskade den och han själv ville nu ta tummen ur röven och se den så han köpte den till mig, ibland känner jag mig som en bortskämd flickvän!



Dags för att kladda på lite smink, vi hörs snart igen!

Dietdag 6

Godmorgon!

Imorse åkte älsklingen till Stockholm, följde med honom upp vid halv fem och sen kröp jag ner i sängen igen, men det var lite ensamt måste jag säga. Jag har ätit min frukost, dietdryckan alltså ;P och ska snart bege mig ut till bussen, väl hemma ska jag ta ett mycket efterlängtat träningspass och senare ska jag och mamma ut och övningsköra igen, har nämligen körlektion imorgon och jag känner att jag måste uppdatera mig lite för att visa att jag inte glömt vad vi gick igenom sist.

Skönt att vara ledig, är ledig imorgon också sen startar jobbet igen ons-lö, men det är härligt nu när Alex ändå inte är hemma för då kan jag fördriva tiden så han kommer hem lite fortare. Jag vill att alla håller tummarna för mig och Alex imorgon, jag vill inte säga varför riktigt än men gör det gärna för våran skull.

Dags att röra på fläsket, vi hörs senare mina vänner.
Puss&kram

P.s jag är jätteshoppingsugen nu när jag har gått/fortsätter gå ner i vikt^^

090524, dietdag 5

Hejsan hoppsan!

Jag lovade er ett inlägg efter jobbet igår men det blev sent, pratade med mamma tills Alex kom och då gick tiden så fort. Arbetsdagen igår gick iaf jättebra, det var riktigt roligt och jag börjar komma in i det, nästa vecka blir en utmaning då jag har lovat Johanna att byta pass med henne på onsdagen och sen ska jag jobba enligt mitt schema tors, fre och lör! Puh, men det gäller att bita ihop och se på pengarna.

Idag är det min femte dag med dieten och det går riktigt bra, är inte sugen på direkt mycket och jag håller mig bara till chokladdrycken, sallad och frukt. Jag vägde mig imorse innan frukosten och jag har gått ner 2,5 kilo, det var lite oväntat faktiskt och riktigt roligt, nu är man mer motiverad.

Frukost
Chokladdrycken
Jordgubbar
Hallon
Körsbär
Citronvatten

Actimel
Vitamax B-Active, en brustablett jag tar varje dag som är proppfull med b-vitaminer som ska hålla mina blåsor borta
1 algertablett och 2 tabletter för hud, hår och naglar


Vi har slappat hela morgonen framför en dålig skräckfilm som vi hade alldeles för höga förväntningar på, men det är strunt samma, snart kommer mamma och då åker vi ut en timma och övningskör lite och sen följer jag med Alex hem.

Nu ropar Alex på mig, men vi hörs kanske senare eller imorgon.
Puss på er!

Morning!

God morgon!

Jag hann kika in här en snabbis iaf, skulle kolla tågen ikväll. Jag snooza hela morgonen men kände att jag inte hade något att göra förutom att dricka min dietdryck och ta på mig typ, så varför gå upp tidigare än nödvändigt. Mamma smsade mig och sa att hon ska till Gbg så hon kunde köra mig, så skönt! En sak som är jobbigt med att vara poolare (då man är överallt) är att man inte vet vart man ska vara tills man kommer till jobbet och frågar, jag skulle gärna vilja veta innan och förbereda mig mentalt.

Nä, dags att skynda. Vi hörs ikväll =)
Puss!

Godnatt på er!

Nu hoppar jag till kojs tänkte jag =) Eftersom jag lovat mig själv att sova en ordentlig natt och vill jag göra bra ifrån mig imorgon så borde jag lägga mig nu, vilket jag ska. Även om jag inte kan sova måste jag iaf ligga i sängen och slappna av och inte känna den här nu måste jag sova-pressen. Min SATC film funkade inte helt plötsligt på min dvd för några dagar sen, ska prova igen för den är jag sugen att ha på ikväll.

Nä, dags att göra iordning sig för sängen, hade tänkt att måla och skissa på en sak, men jag säger inte vad förräns om några dagar^^ Imorgon startar mitt arbetspass klockan 11 så jag kanske hinner starta datorn och skriva en snabbis, men om inte så hörs vi imorgon när jag slutat.



Ha en riktigt mysig fredagkväll!
Puss!

Dag 3, diet.

Hej alla glada, jag lever!

Jag bloggade inte igår för jag jobbade hela dagen och det var en riktigt tuff dag, som slutade med att jag fick sjukskriva mig för idag, låter jäkligt klent och jag har dåligt samvete för det men hälsan går alltid före tycker jag. Jag började klockan 14 och självklart hamnade jag på det värsta stället, Burger King, men jag fick bita ihop och tänka att efter detta har jag iaf fått känna på hur det är där, nu kan inte dom andra ställena vara värre. Jag var där hela dagen och fick vara på alla stationer: Fritösen, kassan, lägga köttet i grillen, vara host och slutligen göra hamburgarna. Jag slutade halv tolv, men den sista halvtimman på sitt pass ska man räkna sin kassa och då gjorde jag och min kollega det och sprang sen ner till CK för att redovisa våran kassa, min kassa blev rätt för bara andra gången, woho! Sist var det 3 eller 4 gången det blev rätt. Min prins räddade mig och Johanna och hämtade oss utanför jobbet och körde oss båda hem.

Påvägen hem igår så började jag storgråta, då kom alla känslor ut efter dagen för jag hade varit så spänd och jag hade inte fått slappna av 1 sekund, stått upp i 8 timmar och min kropp är inte van vid det, jag kände mig jättedålig och tanken på att jag skulle jobba dagen efter fick mig att få ont i hjärtat. Jag låter jätteklen men det var hur min kropp reagerade, jag tog en skön dusch och låg i säng vid 2, somnade ett tag senare p.g.a en jobbig huvudvärk och mina ben och fötter värkte nåt så in i helvete... vips så ringde klockan 8.00 och jag skulle upp för en ny lång arbetsdag, jag ville verkligen inte! Det kändes som att jag hade legat i sängen i bara 10 min,  så det slutade med att jag sjukskrev mig och gick och la mig hos Alex igen och sov 3 uppskattade timmar till.

Jag och Alex hyrde några filmer och har slappat i soffan. Nu är han hemma för han ska upp tidigt för att åka till Karlskoga imorgonbitti, jag själv ska ladda för en ny arbetsdag, men jag slutar iaf klockan 20, vilket är skönt!!
 
Min diet då, går bättre än vad jag trodde det skulle göra faktiskt. Visst, jag måste erkänna att jag kan sitta och dagdrömma om mat och se några laxfiléer, mackor och pasta flyga omkring men jag står emot. Det är svårt att hinna dricka den här dietdrickan när jag jobbar men igår gick det hyfsat på rasten och jag hinner inte vara hungrig, trots att jag jobbar och tar i mat hela tiden. Mamma köpte en ny smak idag av ett annat märke men den var inte mer god, men det går ner. Hittade även en chokladbit från samma märke som är en måltidsersättning som var delicious, jag och choklad liksom hallå! Så nu sitter jag här med min banan/jordgubb dryck som smakar allt annat än det och lite körsbär.


Haha!

Min pojkvän är lagom glömsk, mötte han vid garagen när han kom med bilen och precis innan hade vi pratat i telefon och då säger jag Åh jag hatar den här dieten, den är så äcklig! och vad tror ni han gör när han kommer med bilen? Ler stort och håller upp en godispåse som han hade köpt på vägen, jag gör en ledsen min och klappar mig på magen... Dåå kom han på att jag gick på en diet, hahaha! Aha, du kommer ju vara rolig att äta godis med!

Just nu snackar han med sin syster i telefon, snackar om lägenhetskostnader oså, skulle ta några minuter men nu pratar dom om helt andra saker, haha! Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt, han är ledig imorgon och jag själv jobbar mellan 14.00-23.30, typiskt! Men såhär kommer det att vara ett tag, bara att stå ut och tänka på pengarna som ska leda till en vovve och lägenhet.

Nu är han klar =)

Dag 1 med diet.

Idag kan jag inte skylla på brist på tid för att blogga för jag satt vid datorn nästan hela förmiddagen men saker kom ivägen för att finna det här skriv-lugnet, hehe. Runt två, halv tre cyklade jag ner till stan för att köpa en ny foundation, skrev här för någon månad sen att jag köpte en ny som jag inte hade testat än, testade den för några veckor sen och den var visst lite för mörk och den blev liksom fläckig på min hy. Jag tog med mig min gamla som jag trivdes bra i men den hade utgått, men det hade kommit in en liknande med bra kritik och tjejen på Kicks provade den på mig och tyckte att den såg bra ut, så jag chansade i brist på tid och köpte även en sån foundation-brush för jag använder händerna och smetar runt och det är tydligen inte bra. Jag fick även tid att lämna tillbaka filmerna på Hemmakväll.

Sen blev det teori lite snabbt på Lasses datorer, sen den sista teorilektionen så nu gäller det att vara sträng mot sig själv och plugga här hemma som faan. Nu har jag tagit min andra kopp med äcklig diet blask och åt en skål med sallad, det var min middag det, låter yummi va?

Min pojkvän är snart hemma från Stockholm och jag väntar tills han kommer för då blir det pusskalas!

Bara en till.

Jag har en känsla av att jag är beroende av denna hjärtsmältande varelse
och kommer skämma bort min som en prins^^


Natt.

Sitter i pyjamasen och då vet man vad det betyder: Nanadags! Men självklart vill man se vad andra har haft för sig ikväll och då blir man sittandes här, onödigt länge. Kom hem från Sarah nyss höll jag på att säga, kom hem för 1,5 timme sen, vi pratade en massa, satt vid datorn och kollade på supersöta chihuahuor och lekte med hennes pipiga hamster, sen när det var dags att cykla hem fick jag låna en tjock tröja av Sarah för jag gör som jag alltid har gjort, undviker att det är dåligt väder och kör på kläder som att det vore 25+ ute, haha. Som gentjänst fick hon låna min Chihuahua film =)



Förresten, imorgon ska jag göra något utmanande. Min kära vän har inspirerat mig att starta en diet och den ska jag starta med imorgon och 2 veckor framöver och det enda jag får stoppa i mig är det, pulver med chokladsmak som man blandar med  vatten eller mjölk, man kan kombinera det med frukt och grönsaker men inget mer. Min vän har använt det i lite över en vecka och har gått ner 6 kilo, har 6 dagar kvar, fatta vad bra! Med detta vill jag samtidigt rensa kroppen på all skit och självklart se om det blir något resultat, dessutom är det chokladsmak, my favorite! Frågan är om jag kommer klara det, men nu jäklar får jag skärpa mig, kan inte låta mat och onyttigheter styra mitt liv. Jag äter iofs väldigt nyttigt i vanliga fall men ska bli kul att lära sig att kontrollera sig, ser det som en utmaning.



Nu lockar sängen mycket, ska borsta tanden nu men måste visa er världens
sötaste lilla chihuavis, vill ha min valpis nu!

14.06

Hej!

Jag glömde ju säga igår att vi (jag och Alex) fick ett mail igår om en inbjudan till en lägenhetsvisning på fredag, vi blev hur glada som helst, tyvärr fick vi vara glada på två olika håll för han är ju i Stockholm. Jag har försökt få byta arbetsdag med någon men har ännu inte lyckats, vill verkligen följa med och titta för det kan ju faktiskt vara mitt framtida hem och då ska det vara fint och fräscht.

Jag sov till typ elva idag, trots att klockan ringde från klockan 10. Har ätit frukost och hade planer om att fotografera med Elin men min mensvärk förstör alltihop, även min lust till att göra något alls. Jag tänkte träna lite för det ska ju göra saken bättre säger man, men nu kom mamma hem och jag hoppas hon åker snart så jag kan sätta igång, haha vad snäll jag är! Senare ska jag iaf hem till Sarah en sväng, måste få prata av mig känner jag.

Just nu händer det absolut nada i mitt liv känns det som, men ändå är detta året det mest händelserika året i mitt liv.

Här är några punkter:
- Jag får jobb på Funkykidz
- Jag får jobb på Liseberg
- Alex får jobb i Stockholm
- Jag och Alex ska resa till Turkiet
- Jag och Alex ska flytta ihop
- Jag ska köpa en hund
- Jag har startat med körkortet på allvar och får det förhoppningsvis detta året
- Om jag har tur kanske det blir en resa till London och jag får se min gud, Michael Jackson

Men just nu, just idag känns det riktigt trist. Kanske beror på mensvärken, den uppsvällda magen och att Alex inte är hos mig. Nä, nu har jag klagat färdigt. Jag är också deppig för att det har varit torrt med kommentarer här och jag kan hålla med om att det inte finns så mycket att säga om min tråkiga blogg men ett hej eller vad som helst skulle vara jättekul (:

Vi hörs senare såklart.
Hej-puss-ses.

Beslutsångesten har slukat mig!

Har suttit här ett tag, tittat på 10.000 olika chihuahuor och flera hundra uppfödare bara för att göra min sökning lite bredare för jag har ju redan en uppfödare som det sa Klick med som känns så rätt och jag ska nog hålla mig till den, för ingen annan har tilltalat mig så som hon gör, hennes tik som förhoppningsvis har små bebisar i magen just nu är en perfekt chihuahua som går på utställningar, får många 1:a priser och är fullt frisk. Man läser överallt att man inte ska välja första bästa men det kanske är den som är rätt denna gången? Vi får se när tiden börjar närma sig då det kanske har fötts fler valpar någonstans som kanske också intresserar mig.

Men jag har självklart ett problem till, vilken färg tycker ni är sötast/bäst/finast på en chihuahua?

 
Alex vill gärna ha en i dessa färger.    Detta är Tequila som ska föda min valp, creméfärgad
"Schäfer färgad" som han kallar det.

Har tittat på The Break-up med Jennifer Aniston, den var mest hemsk tyckte jag, fick en klump i halsen när jag fick tanken "Tänk om det händer mellan mig och Alex!" Nu ska jag iaf lägga mig och titta på Legally Blonde 2 som har en creméfärgad chihuahis, måste fatta ett beslut snart så jag vet exakt vad jag är ute efter.

Puss, godnatt!

090518

Ja och så sitter man här! Det är faktiskt väldigt varmt ute, fick lite panik förut för man blev sådär jobbigt svettig under kläderna och ville helst sätta sig i frysen en stund och svalka av. Kom hem för en timme sen ungefär, tog bussen hem från hjärtat mitt som åkte till Stockholm halv fem imorse, istället för att ta bussen ända hem bestämde jag mig för att ta en härlig promenad och samtidigt tog jag en sväng om Hemmakväll där jag stod i en evighet och kunde inte bestämma mig, men det blev Legally Blonde 2 som jag inte sett på länge och hennes chihuahua är så söt^^ och även The break up med Jennifer Aniston, någon som sett den och rekomenderar den?.

Inatt var en riktigt jobbig natt, jag hade såna problem med att sova. Tänkte på jobbet och mycket annat, vred och vände mig i mer än 3 timmar, blev illamående så jag gick runt i rummet lite, drack vatten och t.o.m grät för jag kände sån press från olika håll och tänkte att det kanske var det som behövdes för att kunna slappna av lite. Det tog ett tag men sedan somnade jag, 2 timmar senare ringde klockan 4 då Alex skulle gå upp, men självklart somnade jag om ganska snabbt =)

Just nu har jag dammsugit undervåningen, tagit ut min kisse i trädgården samt borstat henne som blev ett resultat på 2 stora tussar, härligt. Jag har även varit snäll och tömt hennes låda och tvättat hennes matskålar, snälla mig.

Nu, äta och slappa, jag är jättetrött sen natten.
Puss.

Igår, söndag!

Jag vaknade upp, TRÖTT! Som om jag inte sovit på 2 år, men vi skulle iväg på Cross klockan 13 så det var bara att gå upp och halvsova sig genom dagen, men det var kul när vi kom till crossen och som vanligt var det jag, Alex, Anders och Johan. Vi hade VIP biljetter så där ingick det mat, vi satt på en stor stenhög och hade bra sikt över banan.

 
Tötta jag!                                                    Pussas i bilen <3


Det var faktiskt roligt att titta på detta.


Banan var inte liten.

 
En snygging i solen                                Och dom två såklart :)





Bilduppdatering (090515)

 
 
 

Hej på ett tag!

Det var iofs igår jag bloggade sist men det känns som en evighet, konstigt det där! Men jag tänkte berätta lite om händelserna f.r.om. fredag, då killarna och Johanna var hos mig, vi lyssnade på musik och hade mysigt. Sen blev vi uttråkade och stack till Donken, efter tolvslaget blev jag dock nervös för då kunde jag säga repliken "Idag ska jag jobba". Vi somnade sent vilket var lite dumt kanske, men jag kom upp och jag var nervös hela morgonen, min underbara pojkvän sa att han ville åka md mig och stötta mig, så han körde mig till gbg och min arbetsdag startade med att jag skulle vara på Comics, i kassan! My god vad nervös jag blev, men det gick bättre än vad jag trodde och man kom snabbt in i det, min pojkvän handlade av mig^^ hihi.

Efter 2 tim och 15 min fick jag bryta av och jobba på glass och popcorn vilket var en otrolig lättnad, för jag ville verkligen mjukstarta på ett sånt litet ställe så det var skönt att avsluta dagen där. Jag hade ju också världens goaste arbetskamrat, Robert. Vi var där hela kvällen och det var grymt roligt, det klicka med en gång (vänskapsmässigt såklart) Han frågade upprepade gånger om det verligen var min första dag, alltid kul att höra! Men sen kom den värsta delen av arbetsdagen, jag slutade kl 00.00 och 23.30 skulle jag ha börjat räkna kassan, vi var 10 min försenade så vi kanske startade med det vid tolv (där missade jag 00.17 tåget), jag, Robert, Carl och tjejen som arbetade på Centralkassan fick räkna mina pengar typ 3ggr för det stämde inte överens med kassan, sen gav vi upp och det fick bli så. Jag och Johanna powerwalka för att hinna med 01.17 tåget, inbillade mig på Valand när det var 3 min kvar att vi skulle hinna, hej önsketänkade! Så det tåget missade vi också och jag blev på grymt dåligt humör, så det blev en liten hamburgare och vatten på Donken bland fulla människor. 2.17 tåget blev det hem, gick i stan själv vilket jag inte har haft något problem med men när det kommer volvobilar med 5 killar i som stannar och frågar om man vill ha skjuts och kör sakta bredvid en, det är jobbigt. Men Alex mötte upp mig på vägen med cykel, my hero! Säng klockan 4, jippi...

Imorse ringde ju klockan också, vi skulle på Cross kl 13 med Anders och Johan. Det var skitkul men jag hann inte äta frukost och jag var så grymt trött och hade mensvärk, men har man gött sällskap i solen så kan man inte ha det tråkigt. Nu sitter vi hemma hos Alex, redo för lite käk och sen SÄNG! Klockan är iofs bara halv sex men slappa får det bli iaf.

Puss&kram.

Nervösnervösnervös..

Vill inte jobba, vill sova sova sova! Jag kommer att göra bort mig, bort mig bort mig.

090515

Godmorgon säger vi här som sover ut ordentligt!

Har legat och myst i sängen hela morgonen, tittat på Pirates och ska strax gå ner och ta en frukost på verandan. Igårkväll kom vi hem sent, runt ett tiden men det var riktigt kul hos Johan och Anders, som alltid. Det är fint väder så jag sitter och funderar om man kan göra något roligt, hm? Vid sex tiden kommer killarna hit till oss och dricker lite öl, lyssnar på musik och har våra roliga samtal, förhoppningsvis kommer Johanna också =)

Och vet ni vad det är för dag imorgon? Det är lördag och det innebär min första arbetsdag, AAAH nervös som attan! Jajamensan, klockan 15-00 och Johanna ska jobba ungefär samma tid som mig så vi kan åka hem tillsammans, bra va. Samtidigt som jag jobbar så är det fest så nu för första gången kommer jag att många gånger få säga nej till fester och kompisträffar, menmen pengar är pengar och pengar behöver jag.


Vi bjuder på en gammal frukostbild.

Nä, frukost i solen var det.
Puss!

Tar en liten sväng!

Nu har jag pussat mycket på min pojkvän, vi har ätit och nu ska vi åka till Johan och Anders en stund. Blir nog inte så mycket mer uppdatering ikväll så vi hörs imorgon igen. Ha en go torsdagskväll!

Puss.

Tacos i stora lass

Hej!



Blev ingen uppdatering igårkväll förutom då jag la upp en härlig sommarfilm från Alla vi barn i bullerbyn, var bara på sånt humör. Men det är ju det bloggen är till för, att lägga alla sina känslor och tankar samlade. Vi gick iaf på våran näst sista teorilektion igår jag och Karin. Sen tog vi en promenad till Hemmakväll och tillbaka mot Willys och handlade tacosgrejer, vi såg på filmen som var urkass men vi hade det mysigt ändå, hon drog hem strax efter elva och då blev jag sittandes framför datorn till, ja det är sant klockan 03.15 typ, hade ett jättelångt prat med Johan i 3.5 timme, det behövde vi båda två tror jag, men när det började ljusna ute så var det nog dags för lite sömn. Tack Johan, du är en av mina bästa vänner <3

Idag sov jag ut länge, inte så konstigt förstås, utan att äta frukost så tränade jag här hemma, dammsög hela huset, gjorde det fint hos kissen, hämtade posten och nu är jag nyduschad och redo för Alex hemkomst. Han är påväg hem och när han kommer hit sen ska jag pussa och pussa och pussa så mina läppar tappar känseln.

Men nu, ska jag äta lite pasta bolgonese.
Puss.

Sjukt trött!

Är hemkommen från en härlig dag i solen med indisk-inspirerad mat, vänner, en födelsedag och lite shopping på Maxi (mat alltså) Personen jag skulle träffa idag var ANNA som jag inte träffat på väldigt länge, vi lunchade på Gådsacafeét och satt ute i solen och åt jättegod pasta med kyckling med något indiskt i, riktigt gott var det, sen kom även Mia förbi som jag inte heller träffar så ofta, roligt roligt! På vägen ut så stötte vi även på Carin och Maja(?) så vi satte oss på trappis en stund.

Härlig bild på Anna i solen :)


Sen var det dags för mig att cykla hem då jag och mamma åkte till Blomsterlandet för att köpa blomma och annat smått för vi åkte till mormor och morfars grav för idag fyller mormor 87 år, har inte varit vid hennes grav på 7 år vilket jag mår jättedåligt för. 

                        
                       Före, not so pretty.                                           Efter, fint va? :)


Min fina mormor och morfar. <3 Morfar dog när jag bara var tre år
så att jag saknar mormor mer på något sätt måste ju vara förståligt. 
Jag saknar henne så sjukt mycket så det ibland gör ont, vackra mormor! 

På födelsedagskortet så skrev vi:
"Om vi hade fått bestämma hade du fått fira din 87-årsdag
idag tillsammans med oss, vi saknar dig!"

                          

                         
                               
Väl tillbaka i Alingsås så handlade vi på Maxi och nu är jag helt slut, ska nog borsta tandisarna, lägga mig och se på Pirates of the caribbean 2, såg ettan igår så jag kör ett litet maraton. Vi hörs imorgon igen, sov gott!

Natuvive!



Jag vill verkligen vinna en årsförbrukning av det nya märket Natuvive för att jag verkligen för en gångs skull skulle vilja unna mig själv en bra hudprodukt , vilket jag aldrig har fått göra med tanke på vad allt kostar idag och det är dessutom svårt att veta vad som är bra och det resulterar alltid i att man inte vågar köpa något alls. Så detta skulle vara en stor chans för mig att bli inspirerad och få prova lite nya saker som min hud kanske skulle uppskatta!

Önska mig lycka till!

Hej!

Vaknade när klockan ringde 10, jag ville vekligen inte gå upp för jag var svintrött, trots att jag har sovit i 9 timmar men jag var tvungen om jag skulle hinna med allt jag ville hinna med idag. Jag har tränat i vardagsrummet och idag gick det mycket bättre än sist då jag inte kände för någonting, jag svettades och kände verkligen hur skönt det var att röra lite på sig, man gör inte det så mycket längre nu när man inte går Estet-Dans. Har också duschat och det känns som att jag ligger före i schemat, kommer säkert inte bli så nu bara för att jag sa det. Om ca 1 timme ska jag cykla ner till stan och möta upp en jättefin vän som jag har saknat sen studenten, bilder kommer!

Dags att sminka sig och ta på sig lite av dom nya kläderna man inhandlade förra veckan.
Pusstjao.

Vad är det jag vill egentligen?

Sitter här med min svullna mage, pratade nyss med mamma om det och får se om jag kan kontakta min barnmorska på Um eller nåt och fråga om dom vet vad det kan vara och om dom kanske har något som kan hjälpa, det känns som att någon har blåst upp en ballong i min mage och det får mitt humör att lägga sig lååågt.

Sitter också och funderar på, ja...allt! Under min och Karins pratstund idag så pratade vi om vad vi vill bli, barn och hur vi vill att våra liv ska se ut och det är så svårt att ha en bild av hur man vill ha det, för det blir ju aldrig riktigt så. Vi pratade b.la om att det är väldigt hemskt på ett sätt att ta ett barn hit till denna hemska värld för vem vet hur den ser ut och hur den är när dom blir äldre, fast så vill jag inte tänka utan tror att dom kan sköta det precis som vi gör, för dom vet ju faktiskt inget annat, precis som vi. Jag vill ha barn och jag tänker ge dom det bästa, punkt slut. Vi pratade även om yrken, Karin vill bli Polis, jag vill bli det, det, det och det! Hoppar så mycket mellan barnmorska och djursjukvårdare, det känns inte som att jag är redo för att sätta mig vid skolbänken igen och ha prov just nu, men kanske nästa år då jag har jobbat och fått lite erfarenhet via det och tjänat egna pengar, då kanske det är dags och om glöden finns kvar. Barnmorska känns "enklast" eftersom utbildningen jag vill gå är i Göteborg, djursjukvårdsutbildningen finns i Uppsala eller i Skara, segt! Skara kan man pendla till iofs men gud vilken pendling under många år. Men djur har ju alltid varit min största passion och djur 'är det bästa vi har på jorden enligt mig, ärliga och intelligenta varelser. Men att hjälpa föräldrar och ha hand om spädbarn är ju... Ja, här läser ni om en förvirrad men samtidigt säker tjej som vet vad hon vill, men tänk om man väljer fel?

Klockan är 22.22 önska er nåt...................! Klar.
(Jag och Alex säger alltid så till varandra då klockan har 4 likadana siffor)
Åh Alex älskling jag saknar dig nu.
NEEEEJ vad läskigt, Alex smsade preciiis när jag skrev detta för er


Saknar dig baby <3

Nu ska jag nog gå ner och se så att min kisse har allt hon behöver därnere och sen är det väl bara att nana kudde, kanske läsa lite teori innan. Imorgon har jag lite planer, ska b.la träffa en gammal vän från min gamla klass, vem får ni veta imon =)

Puss.

Sol & blåst!

Kom precis in efter en långpromenad med min favorit-Karin. Vi stannade till i Nolhaga parken och fastnade hos aporna en rejäl stund för dom jagade varandra och hoppade omrking som galningar vilket är riktigt roligt att titta på, vi hade även två tuppar som följde efter oss och sen satte vi oss på gräsmattan i solen där det kom en katt och la sig i mitt knä och gosa medans vi pratade om livet. Riktigt härligt iaf och nu efter att ha gått ute i blåsten så är jag lite frusen och trött, ska nog kika lite på tv och slappa.

Jag har inte så roligt att skriva om just nu, har skittråkiga inlägg så ni får ursäkta, det vänder snart förhoppningsvis!
Vi hörs sen :) puss&kram.

090511

God eftermiddag!

Har suttit här ett tag så vet inte riktigt varför jag inte lagt in ett inlägg tidigare men nu är jag här. Har kikat runt lite på internet och jag och Alex inväntar ett mail som vi vill ha NU! Alex är i Stockholm så jag får titta för oss båda, hoppas verkligen att vi får ett mail!

Senare ska jag träffa Karin, får se vad vi hittar på. Nu ska jag nog äta något och plocka ur diskmaskinen och slänga sopor och lite annat. Talk to you later!

Puss.

Snart midnatt..

Har tittat på filmen med 2 st isglassar som mamma har köpt som är beroendeframkallande, lite sura sådär vilket är godast på en isglass. Sitter och chattar med lite folk och det var meningen att jag skulle lägga mig vid si sådär halv elva men nu 1 tim 15 min senare sitter jag här. Men det sticker i ögonen så jag tror det är dags nu.

Godnatt!

Alice dag!

Idag var en fin dag, det var nämligen dop för lilla Alice kl 15 i Herrljunga. Efteråt blev det smörgåstårta som jag aldrig har ätit innan för att mat som har geggats och tryckts ihop till en tårta har aldrig varit särskilt frestande men idag smakade jag och det var riktigt gott, beror väl på vilken man smakar på men Alex mamma hade gjort en riktigt god en. Efteråt blev det tårta som jag verkligen aldrig har gillat, för mättande för min smak men en liten bit fick man ju ta för det hör ju till.
                                                          
Inte den finaste outfiten för ett dop menmen.. 

Alice satt så gott i sin mosters/fadders famn
 

Alex var så snygg så!                       Angelica och Tobbe!

Slutligen, dom söta tårtorna!

Vid sex tiden åkte jag och Alex hem till honom och gosade lite innan det var dags för mig att åka hem, sista bussen hem gick 20.20 vilket var lite sent så hjärtat körde mig hem, snäll som han är! Imorgon beger han sig till huvudstaden för att jobba och kommer inte hem förräns på torsdag, fan vad jag kommer att sakna honom men sån tur är så har jag faktiskt sett till så att jag har lite att göra i veckan så tiden går fortare.

Och igårkväll när vi åkte hem från Johan och Anders så var min underbara pojkvän den sötaste av alla. Jag har länge velat ha "Chihuahuan från Beverly Hills" ända sen jag såg den på bio, Alex gick in på Statoil och kikade men han sa att den inte fanns, fast jag hade sett den där för ett litet tagsen. Var ledsen hela vägen hem för jag var verkligen sugen på att sätta på den till läggdags, när vi kom innanför dörren här hemma så sa han "Kan du ta dom här?" och gav mig filmerna som vi hade tagit med oss till Johan men emellan dom fanns Chihuahuan från Beverly Hills, där lurade han mig verkligen! Jag vet att det är en ganska så overklig och barnslig film men den är lite lik Den otroliga vandringen men jag gillar den mest för att det handlar om en massa chihuahor! Så jag tackar tusen gånger för filmen älskling!

Nu ska jag nog ta en isglass och lägga mig i sängen och titta på alla dessa söta chihuahuor!
Vi hörs nog senare, pöss!

Bilder från i fredags!

Hur det var i fredags har jag redan berättat om, men för att få en bild av hur det var så ger jag er några.











A great night!

AHK!

Grattis grabbar till en mycket lyckad seger!

Lite sent ute..

känns det som, dålig uppdatering på sistonde. Hade varit lättare om man hade haft trådlöst bredband så man kunde ha tillgång till datorn lite mer och kunna uppdatera oftare, menmen. Gårkvällen var sjukt lyckad, har nog inte haft så roligt på länge och jag kände att det behövdes. Det var jag, Alex, Karin och Johanna som tog tåget till Vårgårda för att joina Johans födelsedagsfest, det blev många drinkar och shottar och framförallt hur mycket dans som helst! *Det förklarar min träningsvärk i hela kroppen* Vi kom hem vid tre tiden och då var det bums i säng, fast svårt att sova när det kändes som att man kunde känna hur jorden snurrade.

Imorse vaknade vi sent och det blev en härlig bakfyllefrukost bestående av färskt bröd som Alex åkte och köpte och för hans del blev det äggröra och bacon. Nu till middag åt vi bacon och makaroner vilket är bakfyllemålet nr.2. Just nu tittar vi på handbollen, det börjar bli nervöst nu när det är så jämnt, vi får hoppas på det bästa!

Bilder från igår får jag ladda upp imorgon för nu ska jag göra mig iordning för jag och Alex ska ta en biltur till Anders och Johan för att ha film/myskväll :)

Puss&kram.

Make-up dags!

Fredag och jag är taggad för ikväll vill jag lova. Klockan är tolv och jag har tränat och ska ta på mig för att åka in till stan lite tidigare för att spana in ett skärp och kanske en väska innan jag ska vara på Body shop kl 13. Ska bli spännande att se hur det blir, tänk om jag blir så ful att jag inte kan gå utanför dörren, haha nej det får vi inte hoppas.

Vi hörs senare!

Hej hoppsan!

Det var ett tagsen man uppdaterade här känns det som. Jag kom hem för lite mindre än en timme sen efter en händelserik dag. Var tvungen att gå till Af idag och diskutera min situation nu när jag har fått jobb, sen gick jag och käkade med min underbara vän Karin på Gårdscaféet i säkert 2 timmar. Sen kom älsklingen och hämtade mig för vi skulle åka till Allum och småshoppa lite till mig, har egentligen inte råd men ibland låtsas man inte om det, hehe. Efteråt när vi var på motorvägen hem så ringde Alex föräldrar som fråga om vi kunde hämta en sak åt hans syster i Göteborg så vi fick vända och åka en jäkla bra bit förbi Nordstan, förbi den här stora bron (och jag som ska föreställa Göteborgare?) Det tog ett himla tag innan vi hittade huset som låg i ett jäkla stort villaområde. Sen åkte vi hem och väl i stan köpte vi en varsin deo, haha.

Nu sitter jag här, skittrött och det är så skönt med mysbrallor så ni anar inte! Just det ja, jag känner mig lite bortskämd denna veckan för jag har fått ett presentkort på en helkroppsmassage i 60 min i Nolhaga av min mamma, ett presentkort hon fick men hon är inte så förtjust i massage så vem fick det? Jo, lilla jag. På tal om att vara bortskämd, min kusin ringde igår och frågade om jag ville ha hennes presentkort på Bodyshop då jag får bli sminkad av personalen och få tips om vad som passar mig m.m. Det passar ju perfekt till Johans fest imorgon, då kan man känna sig snygg och fräsch.

Har inte så mycket mer att skriva, kan lägga upp en liten bild på vad jag har inhandlat som jag egentligen inte har råd med.

En stor klassisk jeansskjorta - Gina Tricot
Härligt sommarlinne - H&M
Beiga shorts - Gina Tricot
Örhängen - Glitter
Töjbara diadem/hårband - H&M
"Indianband" som man har runt huvudet - H&M
Hårspännen - H&M
Deo - Sparköp (haha)

Det roliga är att 95% av det jag har köpt idag var inte det jag letade efter, det jag skulle köpa var det här linnet på BikBok och linnet och väskan på Gina jag skulle köpa. Imon måste jag hitta ett brett ljusbrunt midjeskärp att ha till jeansskjortan.

Nä, dags för lite annat.
Puss&kram.

090506

En dag som ytterligare inte blev som den skulle ha blivit. Fick ett sms av Karro imorse om att hon inte kan simma idag för hon fick jobbförhinder, så det var bara för mig att äta frukost och slappa som vanligt. Sen kom mamma på att det är idag jag ska lämna in min månadslapp till försäkringskassan så jag fick cykla ner till stan och göra ärenden, äve gå in på skatteverket för att få en a-skattesedel och ge till Liseberg. Kikade in på Gina också som jag inte borde ha gjort för jag blev förtjust i ett och annat, nu skulle det sitta fint med en vinst eller att hitta 1000 kr på marken, ja.

Mamma gör mat till mig nu, har precis duschat och kl 16 ska jag på teorilektion. Sen kommer den efterlängtade stunden som jag velat komma till hela dagen, nämligen ta bussen till älskling och kramas och pussas. Det är nog det jag lever för just nu, det är min bensin för att fungera.

Puss.

Färdigutbildad!

Jag kom hem för kanske lite över 1 timme sen men jag börjar alltid med att läsa alla andras bloggar innan jag själv börjar blogga. Dagen har varit riktigt lyckad, oavsett hur trött och osocial jag än kände mig för det är alltid kul att komma till Liseberg, det är en helt annan atmosfär! Träffade nya vänner ännu en gång och detta var alltså serviceutbildningen som var mer teoretisk än praktisk vilket var skönt. Mötte Johanna på tåget och i eftersom vi kom in till Göteborg rätt tidigt stannade vi vid Espresso house där det blev en toastmacka med ost och skinka och Johanna tog en kaffe.

Utbildning mellan 15-20 och nu är jag ganska trött. Vi fick ett diplom som vi kan skryta med inför framtida chefer och vi fick ett sånt här band man kan ha nycklarna i och hänga runt halsen, "Kanonen" står det på, haha. Har chattat med en massa folk och jag spanade in Johannas klass dansproduktion på Facebook som jag tyckte var riktigt bra, iaf det lilla jag såg och blev sugen på att titta på min klass produktion så det kanske jag ska ta och göra en liten stund.



En stolt Lisebergare här!

Månadsdag

Goooood morgon!

Jag strök bort en sak på min "Att göra - lista" Jag vaknade imorse när klockan ringde och var så fruktansvärt trött, så jag bestämde mig för att smsa Karro och säga att vi får simma imorgon istället för tanken på att gå ut i regnet, kallt och jättetrött och dra iväg och simma, då skulle jag aldrig klara sista utbildningsdelen på Liseberg. Så jag sov en liten stund till sen kom Alex hem på frukost.

Om si sådär 10 min ska jag göra mig iordning för att bege mig till bussen, ska hem och göra mig iordning för Lisebergsutbildningen, ska ta halv två tåget och möta Johanna på tåget så kan vi ta följe, bra det där!

Jag kommer inte hem förräns 21-21.30 ikväll så vi hörs igen då, tell me about your day på era bloggar!
Puss&kram.

Adrenalinkick!

Heeej!

Vi kom precis in från en utestund. Efter att Alex sov middag i min famn så gick vi ut på en skogspromenad, vi följde stigen som finns bakom Alex trädgård och sen hamnade vi där. Det slutade med att vi spelade boll och kub, skitkul! Jag var skitsprallig hela tiden vi var ute, Alex grannar måste tro att han är ihop med någon psykpatient, haha!

Just nu har vi huset för oss själva då Alex föräldrar är på fotboll i Borås och kommer hem sent ikväll. Nu ska jag kurra ner i älsklingens famn och titta på Miami ink :)

Puss&kram.

Världens sötaste...



Alex har lovat mig att vi ska göra en sån söt unge i framtiden! :)

Tommy och Annika bakar bullar hos mig?

Imorse efter frukosten då Alex hade gått tillbaka till jobbet så tänkte jag ta dom sista 3 raderna ur min maraboukaka och smälta i micron för det är bland det godaste som finns! La dom i micron medans jag gick på toa, när jag kom ut 2 min senare var det rök i hela undervåningen, jag skojar inte! Fick panik och jag kunde knappt andas så jagt öpnnade dörren i grovköket och huvuddörren. Det luktar fortfarande, även på övervåningen, fan! Jag hoppas jag hinner vädra lite till innan Alex och hans pappa kommer hem på lunch kl 13. Men jag har lärt mig nåt nytt, att kanske ta lägre grader till nästa gång så jag slipper betala ett helt nerbränt hus. Min choklad var svart och det fanns inget annat att göra än att slänga den.

Men samtidigt såg jag detta som ett tecken: Att jag måste sluta nu och ta hand om mig själv. För ett tagsen gick det ju så bra, jag simmade 2-3 ggr i veckan och tränade emellan men nu har allt det bara...poff! Den ena anledningen är väl att jag inte vill simma själv och Karro har varit upptagen med plugg och haft en dålig arm och så får väl jag använda ursäkten om att det har varit mycket på körskolan, hemmakvällar framför tv:n och inte haft någon lust alls till träningen. Men snart är Turkiet här och det är dags att få den kroppen jag vill ha, jag känner mig mullig, klumpig, stor och väldigt blä! Det är väldigt jobbigt att ha den känslan, särskilt när man har tränat kroppen och sen helt plötsligt slutar och byter matvanor helt, nej usch ändring! Jag vill så gärna köpa kläder som jag känner mig snygg i men just nu vågar jag inte prova kläder för jag känner mig som en val, den känslan har dom flesta haft och man blir bara deprimerad av det, kanske sitter det i huvudet men det är ändå jobbigt för man själv känner hur kroppen säger "Nej!"

På tal om kläder, jag har sett en snygg väska och ett assnyggt/härligt linne på Gina, och även ett linne på BikBok men jag vet inte om jag har pengar eller mod till att köpa det när man hör mammas röst i huvudet som säger: Tänk på pengarna nu!
Plus att jag igår la en lapp i brevlådan om en prenumeration på den här hundtidningen jag köpte för ett tagsen, man får 6 tidningar + en stor hundfilt, en hundduk och hundgodis för endast 198 kr! Det tyckte jag lät riktigt bra nu när vovven kommer till hösten förhoppningsvis.

Förövrigt sitter jag och läser lite bloggar och kikar runt, ska nog ta min pojkvän på en promenad senare. Imorgon ska jag och Karro börja simma igen och då måste vi hålla det i schack! Vi hörs sen, pussokram.

090503

Godkväll!

Det blev sent igår, imorse blev det sovmorgon tillsammans med lite kel i sängen. Vi har suttit inne idag och ätit gott och bara haft det riktigt slappit. Det har ju inte varit kanonväder så man har ju inte haft jättedåligt samvete men jag tycker ändå att vi borde ha försökte komma ut lite. Klockan är lite över sju och jag ska strax göra mig iordning för att följa med min kära pojkvän hem, egentligen vill jag att han ska stanna hemma från jobbet imorgon för han har gjort illa ryggen men envis som han är så kan jag inte längre övertyga honom, inte ens sittandes på knä med händerna ihopklistrade.

Johan och Anders är påväg hit tydligen för andra gången idag, får hälsa lite på dom för det gjorde jag inte förut. Lite ofärskämt sådär, men nu måste jag packa lite. Vi hörs imorgon!

Puss&kram.

Det var en gång den 2 maj 2009...



då fyra personer begav sig ut på en bilresa. Personerna hette Sarah, Alex, Anders och Johan. Dom hade ingen aning vart dom skulle men dom svängde höger lite här och var och vänster lite här och var. Dom hade jätteroligt, dom spelade en massa hög musik, sjung, drack öl och fjantade sig, dom skulle stanna vid en liten hållplats för en liten paus men råkade köra med ganska hög fart rätt i väldigt djupa hålor i vägen, men det verkade som att ingen del av bilen tog skada. Efter mycket åkande så befann dom sig plötsligt i Falköping och dom började bli riktigt hungriga, dom åkte vidare mot Ulricehamn och mitt i ingenstans så fick dom punka på bilen! Ja, vad skulle dom säga... dom tog ett reservhjul som inte var så jättetåligt så dom fick köra med det i typ 1-2 km innan dom var tvugna att stanna och ringa efter någon som kunde komma med en pump så dom kunde klara sig en bit till, hjälpen kom efter ett jäkla bra tag och sen kunde dom åka igen. Dom kom till Magra där dom kunde byta däcket till ett bra däck, men efter 10 timmar utan mat eller dryck så började alla fyra bli väldigt sega, men tillslut hamnade dom i Alingsås där dom beställde hem Pizza och tittade på Svärdet i stenen.

Sen levde dom lyckliga i alla sina dagar!

Sol & veckorevyn.

Det här bestod dom första timmarna av eftermiddagen av:
Sola och läsa Veckorevyn där Kenza som driver min favoritblogg hade en artikel och var omslagstjej.


Efter en dag av...

lite stekning i solen i 1.5 timme, lite käk och sega timmar framför film så är det äntligen kväll. Har egentligen inget att se fram emot men såna här dagar då man inte har något planerat och bara går hemma så känns kvällen mer givande och lugn. Alex är i Sverige igen, han är påväg hem, det blir väl antagligen att käka middag och titta på Humorgalan.

Just det ja, jag ska berätta lite om gårdagen då våren firades. Vi tog halv sex tåget till Västra Bodarna där vi satte oss på världens mysigaste lilla strand och startade upp en eld och grillade tillsammans med lite musik, dricka och goa skratt. Jag själv och Anna drack ingen alkohol men det var som om vi var dom fullaste, hade polisen kommit hade dom direkt misstänkt något och låtit oss blåsa, vi skrattade så himla mycket.

 
 

Orkar inte lägga in så många fler bilder än såhär, men dom representerar vad kvällen bestod av mest, det var iaf en väldigt mysig kväll, vi tog tolv tåget hemåt vilket var rätt lagom för det blev kallt.

12.03

Imorse ringde klockan...tidigt, för Alex skulle hämtas upp av killarna för att åka till Danmark. Jag somnade om och nu är jag skithungrig, ska gå ner och äta frukost och sen kanske sätta mig i solen på baksidan och värma upp pigmentet till Turkiet. Gårkvällen var jättekul, bilder och mer detaljer kommer senare för nu måste jag äta.

Puss.

RSS 2.0