Rubrik.

En dag utav absolut nada! Gick upp halv ett idag, Alex är fortfarande hemma från jobbet så jag har iaf lite sällskap på dagarna. Men oj, vad slappa vi är! Vad fan hade vi gjort om inte tvn hade uppfunnits än?

Middagen igår blev supergod iaf! Åt så jag fick ont i magen, men det är nog magkatarren som spökar. Under resten av kvällen tittade vi på efterlyst och lite annat och runt nio kom Johan efter en hel dags jobb :)


Innan

efter, mums!

Sen så fick vi tummen ur röven och bytte klisterlapp på locket av min laptop, blev riktigt nöjd och ni förstår nog varför



Nu kom mamma på besök, senare ska jag och Alex handla och hyra en film. Senare kommer Johan efter jobbet :) Vi hörs antagligen senare igen! Pusssss.

Jag tackar cdon.com

...för att jag fick min film så tidigt efter att jag har bokat den, eller tidigt och tidigt...nästan 5 månader efter biopremiären men den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge ;-) Hur har ni haft det sen igår? Vi här i sjukstugan låter dagarna gå åt till att äta, röka, sova och se på dåliga tv-program.

Igår hittade jag min älskade This is it i brevlådan och kunde inte låta bli att öppna paketet bara för att få se framsidan och pussa på det, haha! Jag, Alex och Johan bänkade oss i soffan framför filmen och den är ju så bra va! Idag såg jag på bonusmaterialet som aldrig tog slut men det var skitkul att se hur allt startade, lite klipp som inte var med i filmen och även få se Michaels alla outfits som såg ut att kosta hela hans karriärs lön^^ Grymt häftig show hade det blivit och det är så himla synd att han inte iaf kunde ha fått upplevt minst 1 show, för han hade saknat scenen så och var så redo att komma tillbaka!

All my love to you.



Nu ska vi laga mat här, det blir kycklingfilé som skärs upp på mitten och där i lägger vi bacon, pesto och fetaost. Till det blir det jasmineris med currysås, mums!

I´m gonna learn it!

Hej!

Sovit gott? Jag har sovit gott men drömt helt sjuka drömmar, Alex kallade mig galna kvinna när jag berättade om dom, haha! Alex har antagligen fått vinterkräksjukan för han har spytt hela natten så jag var uppe med honom till klockan ett typ, han ville ligga i soffan för att inte väcka mig när han måste springa så jag sov i sängen ensam.

Imorse kom Johan vid sju för att lämna tillbaka min mobil, då hade han varit vaken i över 25 timmar så han var som en zombie. Efter det somnade jag om och drömde fler konstiga drömmar. Idag har jag varit och handlat lite sjukling-mat som coca cola för den illamående, påskmust för den förkylda och soppa och vitlöksbröd för båda sorterna^^

Jag följer en Michael Jackson blogg som lägger ut en massa bilder, videos, okänd info och nyheter om vad som händer med dödsfallet m.m. och idag hittade jag en cool video! Michael Jacksons koreograf lär ut en koreografi som skulle varit med på turnén och fyfan vad jag vill lära mig den. Har suttit en stund nu och markerat här i stolen och jag ska fan lära mig den helt ut! Väldigt hårt, raka armar och ben, snabbt tempo och lite soldatiskt kan man säga.

Take a look:



Nu ska jag ta lite påskmust och sätta mig i soffan bredvid sjuklingen, bäst för han att han inte smittar mig med detta också! Ha en mysig dag! Pussar.

22 Februari!

Godday godday godday!

Hur är allt med er? Här är allt bra, fast ögonen börjar bli lite sömniga nu faktiskt. Klockan ringde halv nio imorse för jag skulle upp och ringa lite ärenden sen kom mamma och hämtade mig strax innan tio för vi skulle på ett möte, därefter till banken och arbetsförmedlingen. Efteråt drog vi till Jysk och Öb för att kika lite och på Jysk hittade jag ett riktigt fynd! Jag har nämligen letat efter en stor spegel med gammaldags, fin ram för ett normalt pris och idag hittade jag The One! 50% rea i bara några dagar så den fick jag ta med mig hem för endast 400 istället för 800, kap!

Efter alla dessa ärenden så blev det lite fika här hemma med mamma och Börje. Strax efter det kom Johan och Alex och då satte vi alla igång med att göra korv med bröd och hade en mysig middag tillsammans, sen var det dags att höja soffan så vi kan dammsuga där under. Så full rulle har det varit här idag!


Lite fika!


Spegel!

Älskar stilen!

Btw, ikväll hittade jag inte min mobil. Fick panik, ringde den 180 ggr men den var plötsligt avstäng. Sen kom jag på att Johan kastade mig i en snöhög förut och hade mobilen i en slapp byxficka så fick gå ut och gräva men hittade den inte. Bad Johan gå ner till sin bil på jobbet och där låg den, thank god!

Nu ska jag hålla Alex sällskap som antagligen har fått magsjuka nu ikväll inte roligt!
Ha en mysig kväll alla, JUST DET! Fick ett mail från cdon.com om att dom har skickat ut min leverans med This is it idag och att den antagligen kommer i brevlådan imorgon!!!

Jag kommer sova gott!

Vännerna i mitt hjärta.

Har haft denna videon på datorn i någon månad, det är från dagen då jag, Alex, Johan och Sara åkte till Ulricehamn och åkte skidor. Take a look!


Bläääääääää!

Vill inte snora och hosta mer! Känns som att jag snyter ut hela hjärnan snart och hostar upp lungorna. På detta har jag världens mensvärk också, buhu! Men för att inte tänka på det så ska jag snart ta skopglass och chokladsås, massa chokladsås! :D

Någon som såg Melodi igår? Vilka låtar tyckte ni var bäst? Jag hade ju en favorit men den kom ju såklart inte vidare, så är det alltid när jag tittar på det där. Vad gjorde Darin där liksom? Han är inget Melodifestival-material, tjockare har han blivit också :-P

Nu ska jag fylla en skål med lite kallt och gott, men ska lägga in en video här senare när jag lagt upp den på youtube.

Hittade världens sötaste bild på Michael Jacksons barn Prince och Paris, naw! (Ja det är hans biologiska barn för det har undersökts) och dessutom kan jag som fan och många andra se klara likheter mellan dom.


This Is It beställd!

Nu har jag beställt Michael Jackson´s This Is It på Blu-ray vilket nog kommer vara fantastisk! Den släpps den 24/2 vilket är bara om 4 dagar sen får vi se när den dyker upp. Så ni som inte har sett den och vill hemskt gärna se den kan få boka en plats i min soffa någon helgdag så vi kan bli ett gäng och mysa =)

<3


Förkylda hela bunten!

Fan ta Alex som smittat mig, haha! Det roliga är att även Johan har blivit smittad av antingen oss eller av sin familj så på kvällarna när han är här så ligger vi alla tre i soffan och snorar och hostar upp lungorna, på det röker vi också vilket inte är det bästa kanske.

Men igår hade vi en mysig kväll trots hostan och snorandet, vi hyrde 2 filmer och köpa pizza! Vi såg först Prinsessa, en svensk film om en överviktig tjej som går teater på gymnasiet och drömmer om att bli skådespelerska. Det roligaste var att dom bodde i Alingsås men helvete heller att det var i Alingsås dom spelade in! Dom folmade en vägskylt på någon bro eller väg där det Stod ALINGSÅS, fast den skylten finns ens inte utan dom har satt dit en helt ny vägskylt, nädvändigt haha. Varför inte filma Alingsåsskylten strax innan Göteborgsrondellen?

Idag är en ny dag, imorse skulle jag ut med vovven men dörren öppnades inte p.g.a en halvmeter snö, jag skojar inte! Väl ute så försvann min hund ner i snön, såg bara kopplet och var tvungen att gräva upp honom, haha! Han kissa men hittade ingen plats för nr.2 så fick gå in och böna och be för Alex så han kunde ta ut honom istället.

Sen dess har jag hållit mig inne hela dagen, trött, förkyld som fan med en jobbig hosta och har tappat rösten. Alex har köpt köttsoppa och vitlöksbröd som vi ska värma sen framför Melodifestivalen, mysigt. Men innan dess får jag äta något annat för jag är hungrig NU!

Satt och kollade på gamla bilder från i somras och det riktigt sög till i magen, vill ha SOMMAR!


Picknick på Lygnared strand

Sommarkväll i shorts.

18 Februari. 2010.

Hej efter alla dessa år :-P

Hur har ni haft det? Själv har jag haft det upp och ner. Det har hänt roliga saker och tråkiga saker som jag kan dela med mig här på grund av brist på något annat intressant att säga.

Tråkiga händelser
: Har fått magkatarr, har iofs misstänkt det i ett par månader eftersom Johan hela tiden har sagt att mina symptom skriker magkatarr, så jag kollade upp det i måndags och det var självklart detta, så nu tar jag tabletter som förhoppningsvis ska hjälpa mot det. För att göra kakan ännu större så har Alex smittat mig med sin förkylning så vi båda ligger hemma och hostar och snorar om kvällarna, haha. Igår hände något knäppt med mitt öga, det började ömma som fan och när man drog ner det nedersta ögonlocket så var det rött och svullet och det varade hela tiden. Johan gjorde iordning ett skydd som han tejpade fast på ögat så det fick vila, sen tyckte han så synd om mig så han ville skölja rent ögat och när man plusar ihop vatten med öga blir jag rädd för det är obehagligt av något. Johan blev från en snäll doktor till en arg doktor för att jag inte öppnade ögat så han tryckte bak mitt huvud och pressa upp mitt öga så han kunde spruta in sitt äckliga saltvatten, men oj vad skönt det var efteråt och det blev genast bättre :)

Roliga händelser: I tisdag så var det The Big Day för Johan. Jag har konstigt nog inte sagt här att han ansökte till Talang 2010 och dagen efter så ringde dom upp honom och ville ha med honom med en gång, utan audition. Så i tisdags åkte vi till Storan där det spelades in och Johan fick ha med sig en support-person and that´s was me. Fan vad kul vi hade! Kameror i ansiktet hela dagen, Markoolio och Tobbe trollkarl intervjuade oss, vi tjötade med alla grymma talanger som var med och det var fantastiskt roligt att se hur allting gick till. Vi var där klockan 10 och vi åkte hem runt elva, halv tolv på kvällen. Om vi tar trötta? JA! Och det värsta var att det var 30 artister och programmet skulle starta med publik och jury på plats kl 17 och Johan var den näst sista talangen som skulle ut och det slutade inte förräns elva. Så vi fick vänta hur många timmar som helst, men fan vad grym Johan var!!! Får varken lägga ut bilder som visar hur det gick eller någon information om hur allt blev men kolla när det kommer på tv!

Här är iaf några bilder som är tillåtna att lägga upp:


Ready for Talang 2010!

He was ready too!

Tjoho!

Burger King fick det bli när vi hade paus.

Nu smäller det!

Mer än såhär kan jag inte erbjuda just nu, men resten av bilderna läggs upp när allt detta har visats på tv.
Men fyfan vad roligt vi hade det!

Vår & sommar!

Nu tycker jag att det ska regna dag efter dag så all snö smälter bort och man kan börja cykla riskfritt igen och kanske börja gå ut i sin skinnjacka utan tre lager med tröjor, vantar, mössa och allt vad det är.

Saknar våren och sommaren då man kunde...


Sitta och steka i bara jeansjackan!

Sitta ute och röka med vännerna en varm kväll.

Grilla!

Gunga mitt i natten!

Gå ut och dansa lättklädd efter en hård arbetsdag!

Resa till ett varmt ställe!

Bli riktigt jävla brun!

Att fylla 20 och fira det på en varm veranda med en massa vänner!

En promenad med lillen innan hösten smyger sig in.

Inviger hösten

Sola och bada vid sjön!

Tårögd, gåshud, kärlek.

Har inte hört något så vackert på länge (Förutom självaste Michael såklart). Men detta var något som gjorde mig så lugn, harmoniskt och alldeles tårögd. Om jag hade kunnat sjunga så hade jag lätt gjort något såhär med mina favoritlåtar för att hylla den finaste människan som varit på denna jorden.


Dagen efter...

sov jag till klockan ett. Alex var uppe med tuppen typ för att åka med sin pappa och syster till Ulricehamn för att åka snowboard en sista gång, när jag vakna började jag storstäda innan jag slängde i mig lite frukost. Vid tre kom Sara för vi hade en bokad dagen-efter-dejt som bestod av pizza och godis framför Sex And The City.





"Jag älskar mina vänner!"

Hej alla glada!

Har varit dåligt med uppdateringen men latheten har tagit över totalt hela helgen. I fredags var det hotellet som gällde och så kul har jag nog inte haft det på länge, dagen började tidigt med att jag och Frida hyrde Blackboxen på Kabom och dansade i två timmar, sen åkte jag hem och sov i några timmar innan det var dags att göra sig iordning för kvällen. Nathalie, jag, Johan och Alex hade lite föris hemma hos oss innan förfesten hos Sara. Väl hos Sara hade vi det skitroligt, kom gött folk och det blev mer dricka än vad jag hade planerat, men kul var det!

När vi åkte mot hotellet skulle jag stanna vid statoil och köpa cigg, jag var lite smått berusad så jag sa till killen i Affären: Hej! Ett paket rosa menthol... (What?) Det roliga var att han visste precis vad han trodde att jag menade, för han tog fram något rosa paket, men då skrek jag i sista sekund att det var fel :P Sen kom Jocke och undra hur det gick för mig då jag nästan låg med huvudet nere på disken och garva ihjäl mig, haha!

Hotellet var underbart kul iaf, vi dansade så himla mycket och det är det bästa med dessa kvällar! Här får ni lite bilder:












Mys på gång!

Pizzan var supergod! Knapriga kanter, fyllig, mycket smak..wow! Hihi. Strax efter kom Johan förbi och hjälpte mig med skrivaren, när han åkte så kom jag på att jag inte vet hur jag sätter på den för jag hittar verkligen ingen knapp..?! Får hoppas att han svarar på mitt sms snart så jag kan känna mig säker på att den funkar!

Nu sitter jag bara och väntar på Nathalie och hennes lille vovve Nani, Chucky åkte precis hem med mamma så hon får bli ensam här, stackarn. Det får bli en sen filmkväll! Jag väntar även på min pojkvän som på vägen hem ska köpa en maraboukaka till mig :) hihi. Något smaskigt måste man ju ha att äta en sån här kväll. Ska även passa på och se om han kan hitta senaste Veckorevyn för Kenza är omslagstjej igen och det vill jag ju inte missa!




Torsdagsafton!

Hej, godkväll, godafton!

Slappaste dagen ever, gick upp rätt tidigt utan anledning. Har sökt lite jobb, ringt arbetsförmedlingen och ätit. Det är typ det viktigaste jag har gjort idag! Nu har jag äntligen duschat bort all smuts jag hade på mig, haft inpackning och grejer, smörjt in kroppen och ansiktet med hudkräm så jag är mjuk som en babyrumpa och luktar dessutom gott^^ Chucky sitter här i mitt knä och tittar rätt på dataskärmen, precis som att han läser vad jag skriver ;-P Han hälsar till er tror jag!

Nä, nu blev jag fettissugen så ska nog slänga in en pizza i ugnen och titta på tv. Ikväll runt nio Kommer Nathalie så vi ska ha myskväll. Men innan det kommer Johan förbi på en cigg och ska hjälpa mig att koppla in och installera min skrivare, sist jag kopplade in en så krascha hela datorn så denna gången tar jag det säkra före det osäkra, hehe.

Bloggar nog här om en stund igen. Puss!


Onsdag 3 Februari.

Hejsan!

Hur mår ni? Själv är jag trött som en strandad val, har varit vaken sen halv sju, sju imorse och det har varit så svårt att motstå en powernap, men det blir att lägga sig tidigt ikväll och somna när jag somnar. Idag har jag varit och köpt en skrivare/kopiator/scanner, behöver verkligen en för det börjar bli tröttsamt att be släktingar och vänner att skriva ut saker så fort jag behöver det, jag tänker mest på Cv. Ber dom skriva ut en massa, sen hittar man ett ställe man ska söka till som man inte har ett Cv till så då måste man be om ännu ett som tar tid att få, men nu är det slut med det.

Har diskat upp ett berg av disk och nu ska jag och Alex till Maxi och handla hem lite mat, blir tacos ikväll mums!
Vad händer annars ikväll? Jag skulle kanske ha haft filmkväll med Nathalie men jag känner att om jag är såhär trött nu, hur död kommer jag att vara ikväll? Får se om hon kan förlåta mig och låta mig gottgöra henne och ha en myskväll imorgon.

Nu är Alex klar i duschen så nu ska vi kila, ha det gott!
Puss!

Gåshud!

Detta var tufft att titta på, vilket mäktigt uppträdande på Grammy Award 2010. Artister som uppträdde med en av Michael Jacksons vackraste låtar, Earth Song. Man får även se klipp av den nya musikvideon till låten som Michael gjorde till sin Turné av This is it. Den har även gjorts i 3D och det ser jag mycket fram emot att få se. I slutet av detta klippet kommer även Michaels barn upp på scen och håller varsitt kort tal, Prince var nervös och sa lite fel och stammade vilket jag tycker är charmigt för det visar bara att han är vilken unge som helst, inte helt perfekt.

Jag älskar dig Michael av hela mitt hjärta och jag har redan planer på ännu en tatuering som ska symbolisera min kärlek till dig.


2 Februari 2010

Hej på er! Hur mår ni? Här hemma på Hemvägen mår vi bra, lite trötta dock men mår ändå bra!

Vad har ni haft för er under denna start på veckan? Igårmorse åkte Alex till jobbet, sen klockan 7.00 kom Johan efter att ha jobbat natt, runt åtta kom Alex hem igen för han kände sig dålig så vi satt och tjöta innan Johan åkte hemåt och vi la oss i soffan och stensomna några timmar. Efter det hade vi fettisdag med pizza, 2 hyrfilmer och bara slappa. Runt sju kom Johan igen och vi titta på två filmer, rökte, brottades och hade det askul!

Today:
Ska skriva lite cv:n
Senare kommer Johan som ska hjälpa mig att köpa en bra skrivare till min dator, jag orkar inte be andra att skriva ut åt mig hela tiden.
Skicka iväg ett brev
Ta det lugnt

Sen får vi se vad som händer. Nu ska jag sätta igång med cv men vi hörs om en stund igen!
Puss&kram.

RSS 2.0