29 November 2010

Godmorgon!

Har varit vaken sen strax efter åtta ungefär då Smurf skulle bege sig iväg till sin kurs. Hon mötte upp mig i stan igåreftermiddag och följde sedan med mig hem, då gick vi ner i källaren och hämtade allt mitt julpynt. Granen var prio 1 och det var ett helvete att fixa ljusnätet som man ska trä över granhelvetet men jag lyckades efter en del svordomar och slag med huvudet in i väggen ;) Nu är iaf alla jullampor, gran och små tomtar uppe! Har legat här i sängen och myst med frukost och Chucky under täcket. Vi ligger och tittar på filmen Chocolate med Johnny Depp *Dreglar*.

Idag ska jag till ett ställe som är värre än döden, nämligen Försäkringskassan. Sen ska jag hem och värma mig i mitt lilla hus och ikväll ska jag vara barnvakt nån timme eller två (: I lördags fyllde min Smurf 20 år och då vaknade hon upp hos mig efter en helmysig kväll bestående av en supergod middag som vi lagade och på morgonen överraskade jag henne med en exklusiv frukost på sängen :) på kvällen var vi ett gäng som samlades hemma hos Jennifer och förberedde tacos och annat mys medans Jennifer hämtade Smurf som fick ha på sig ögonbindel och inte hade någon aning om vart hon skulle ^^ Vi hade gjort en affisch på datorn där det står: 20 år firas med ett hopp och så var det två fallskärmshoppare på bild där vi hade satt hennes huvud på den ena kroppen, haha. Hon ska alltså nästa år få hoppa fallskärm och hon hoppade, skrek och skuttade av lycka i säkert en kvart.


Vin och middag på fredagkväll.

Frukosten



Nu ska jag se klart filmen (: puss

Inspiration -> Idé

Godkväll, godsenkväll skulle jag nog behöva säga!

Har haft den lugnaste arbetsdagen ever, första gästerna kom typ kl 14, 4 timmar efter öppning! Men det var både bra och dåligt för då fick vi mycket gjort. Leveransen kom så jag förberedde inför den, tog emot den och organiserade så allt hamna där det skulle. Sen kom chefen med bilen och kärran med två stora godishyllor. Vem behöver män till att bära när man har oss? Vi pyntade till det riktigt ordentligt med massa godis och även vår försäljning av strumpor, Spider-man väskor och leggings.



Fint värre!

Nä, jag ska faktiskt upp om 6 timmar, ska städjobba i Lerum kl sex imonbitti, men självklart gör jag det tillsammans med min Sve <3

Sov gott!

Islandshästar!

Vilken dag jag har haft! Helt fantastiskt, jävla, super, mega underbart! Marica hämtade mig strax innan åtta imorse, då åkte vi och hämtade Sarah sen for vi iväg på dagens äventyr!

Vi skulle inte rida förräns kl 11 men eftersom det var sånt väder ville vi åka i god tid och inte stressa fram. Vi kom dit en stund tidigare men då förberedde vi oss med lite mackor, toabesök och kika runt på gården. Det var världens mysigaste lilla gård ute i ingenstans i Svenljunga. Hon som hade det var urtrevlig och hästarna var redo när vi kom och vi red ut i skogen och där var det utsatt en massa mysiga troll som satt i gungor och som gömde sig bland träden, mysigt eller vad! 3,5 timma med en liten fikapaus inkluderad och vi tölta och galopperade genom snöfyllda ängar och upp för branta backar, fantastisk miljö med fin utsikt och man finner ett sorts lugn inom sig.

Det var många år sen jag red, jag red både privat och på ridskola i 3 år totalt men det är som att cykla, låter man bli att cykla på några år och sen sätter sig på en cykel så är det som att man cyklade igår, det sitter i ryggmärgen och det är en sån härlig känsla. Definitivt något jag ska göra nästa år, kanske en gång på vår/sommar och en på vintern.


Under fikapausen passade hästarna på att rulla sig i snön!

Från vänster: Jag, Sarah, Marica och praktikanten Daphne.

Mysigaste nallebjörnen!

Katterna var som galna i att sitta på ens axel, spinna i ens öra och gosa en i ansiktet.
Dessutom skulle dom ligga på varandra, haha!

1 månad kvar till julafton.

Klockan är 00.02 och det är prick en månad kvar till julafton, jag har aldrig riktigt sett fram emot julafton p.g.a några anledningar men detta är första gången på över 3 år som jag kommer fira jul själv, inte utan släkt såklart men som singel och bor ensam. Ska pynta min lägenhet precis som jag vill, har köpt nytt pynt till granen som ska bli väldigt intressant att se resultatet på och för en gångs skull ska vi åka bort på julafton och inte stanna hemma och somna efter maten, Kalle Anka och och julklappsöppningen. Vi ska hem till min bror och hans flickvän och senare på kvällen är vi bortbjudna till min kusin som bor en gata upp ifrån mig.

Idag har jag slappat, jobbade 16-19.15, stängde själv idag vilket var riktigt skönt faktiskt. Sen kom min man på besök (Smurf om ni undrar), det blir att hon som vanligt sover över och dessutom hade jag inte haft hjärta att låta henne cykla hem i detta oväder, brrr! Imorgon is the day, då ska jag, Sarah och Marika äntligen åka iväg och rida islandshästar hela dagen! VVi åker tidigt imorgonbitti, 7.45 för att vara exakt och det blir en långsam biltur på 2,5 timma till Svennljunga p.g.a vädret, så vi ville åka extra tidigt. Jag är så taggad och det är något jag verkligen behöver dessa tider, andas kall frisk luft, njuta av hästens rörelser och få lite sinnesro.

Nu ska vi lägga oss och kolla Vänner, jag ska upp tidigare än Smurf imorgon så ska låta henne sova kvar tills hon ska iväg på sitt. Sov så gott!

22 November

Hej!

Hur mår ni? Det har varit en lång helg som jag faktiskt är glad att den är över, förutom fredagen. Den kunde jag gärna ha återupplevt för som jag skrattade och hade det bästa sällskapet i hela världen! Drack två flaskor vin med min vän Sarah och vi satt med tända ljus, musik och rökte och pratade tjejsnack. Senare kom Henric och han hade sånglektion med oss till fyra på morgonen då rösten inte längre fanns.

Har annars jobbat hela helgen, mycket kalas, ovanligt mycket veleri och sura ungar men vi har överlevt.
Just nu sitter jag med världens mjukaste och skönaste filt som jag fick av mamma idag, Chucky la beslag på den det första han gjorde men nu ligger vi båda och värmer oss i den framför top model och bortskämda ungar!
Inväntar en rolig vän som ska muntra upp mig, bara han blir klar på sitt möte någon gång^^

Längtar efter onsdag för då ska jag, Sarah och två till åka iväg på en heldag och rida Islandshästar, fatta vad jag har längtat! Har inte ridit på så många år och det är en av mina passioner! Ska bli såå mysigt.

Jag har inte ätit på hela dagen, jag, Chucky och Piper delade på några kalla ostekta köttbullar förut men mer än så har min mage inte fått idag.

Ha en mysig måndagskväll!

Nytt boende.

Hej bloggen!

Haft en riktigt slapp dag, kanske för slapp för jag blev tröttare och tröttare ju mer jag slappa. Gick upp vid tio, tog ut lillen, åt frukost och somnade om till typ ett, inte bra men vad ska man göra när det är svinkallt ute och man börjar jobba 16.45?

Nathalie fyller 21 idag så hon och Nani kom förbi för lite lek här hemma hos mig, hon ville även visa mig sin nya systemkamera :) sen på jobbet var det 1 kalas så timmarna gick rätt fort, sen dess har jag suttit här och gjort något jag inte trodde att jag skulle behöva så tidigt. Som vissa har sagt och påpekat så har jag tagit mitt förnuft till fånga och ska söka en annan Billigare lägenhet. Har satt upp mig på byte och har en väldigt intressant lägenhet som jag spanat in, hoppas det funkar!

Jag älskar min lägenhet över allt annat, har aldrig trivts så bra i ett hem förut och jag är nöjd med inredning och läge men hyran är alldeles för hög för lilla mig nu när jag bor ensam här. Sen kan det faktiskt vara både roligt och skönt att flytta och starta på ny kula och skaffa ett "eget" hem. Har redan delat denna lägenheten med 2 personer så den känns inte riktigt som min helt egna och ftersom jag ännu inte har ett deltidsjobb så skulle jag nog bli tvungen att leva på skorpor och vatten för att klara mig, det hade ju inte varit kul. Men jag hoppas att jag blir kvar här minst ett par månader till så jag hinner "Ta farväl" och njuta av min sista tid.

Vilka minnen det har skapats i denna lägenheten, alla fester, filmkvällar, tjejsnack, mys, skratt, tårar!

Mitt STORA vackra kök lär jag sakna av något med fina tapeter och färger på väggarna!

Mitt ljusa, STORA sovrum med lila väggar <3

My lovely vardagsrum där den största tiden har spenderats, mysigt värre!

Om ni vet någon som ska/vill flytta från sin tvåa och kan tänka sig ett byte, så hör av er!
Vill gärna ha en 2:a så centralt som möjligt (Inte Noltorp, Bolltorp, Citronen eller Mjörngatan)
Minst 50kvm, Maxhyra 3800 kr.

Lovade mig själv att försöka vara i säng tidigt, så ska äta lite choklad och gå ut med lillen en sista gång!
Godnatt!

En som aldrig ätit Thaimat?

Hej!

Hur har eran tisdag varit? Min har varit finfin. Sov till strax innan elva och var helt säker på att jag skulle jobba kvart i fem till stägning, men smsade chefen för att vara på den säkra sidan och får detta smset: Du jobbar 13-16 :D
Huh? Jag som hade tänkt gå till affären, handla frukost och lite annat för att fylla kylen och även städa hemmet, men fick stressa till affären, slänga i mig mat och sen gå till jobbet. Fick dessutom jobba över 45 minuter och sen drog jag hem och städade lägenheten innan jag drog till Thai för att möta upp Sve, hon ville bjuda mig på Thaimat så vi tog hem det och myste framför tvn :) Hon har ALDRIG ätit thaimat, ni hörde rätt! Hon hade dessutom köpt grillchips och lösgodis, det ni!

Nu sitter jag här själv efter en hel del skrattanfall som har lett till träningsvärk i magen, ska nog snart sätta in en Marabou-kaka i micron så den smälter sådär gott, aldrig provat? GÖR´T!

Imorgon börjar jag iaf kvart i fem så innan dess ska jag sova ut, mysa med vovven, kanske ta en promenad om det är fint väder och försöka träna lite.




Fotografering

Fotograf: Elin Alexandersson
Modell: Jag







Fler bilder kommer inom kort.

En Stockholmsresa och massa jobb senare

Hej! Ursäkta för den långa bloggpausen men har varit mycket i vägen och orken har nog inte riktigt funnits där, men just nu efter en hel dags arbete så sitter jag i soffan i väntan på ett par vänner så tänkte berätta lite om den senaste tiden.

Resan till Stockholm med Nathalie blev riktigt lyckad, vi ville bara komma bort från verkligheten ett tag och bara ta dagen som den kommer, inga planer, inga måsten, ingen stress. Bara göra det vi känner för stunden och koppla av. På lördagen då vi hade fått sova och äta ordentligt så var vi redo för en heldags shopping och efter det blev det middag i Kungshallen, sen Pranormal Activity 2 på bio så jag fick skrämma upp mig själv lite och sen direkt till Kenzas nattklubb Lobby som vi var på både fre och lö. Utöver det har vi bara ätit gott, sovit i sjukt goa sängar och gått runt och pratat stockholmska...för Nathalies del, jag suger på det så jag snackade norrländska ;)














Nu kom tjejerna! Kommer fler bilder sen, puss!

2 November

Man känner verkligen i luften att det är November, det är lite annorlunda kyla när man andas. Åren innan har jag alltid blivit lite vinterdeppig men det har kanske beror på att jag nu har arbete, egen lägenhet, mysiga vänner och ja.. det är en annorlunda känsla i år även om det har varit det värsta året i mitt liv, men det ska ändras! (P.s mysiga vänner har jag alltid haft men ni fattar nog^^)

Har jobbat nonstop sen i ondags förra veckan och ska till jobbet om en timma, nu är det lov så vi har mycket att göra vill jag lova, men det är riktigt roligt! Igår fick jag städryck igen och städade hela jobbet. Chefen säger alltid: Jag tycker om när du får städryck Sarah! Haha. Igårkväll efter jobbet tog jag med mig två kladdkaksbitar från jobbet för vi har den godaste kladdkakan på jorden för Smurf skulle komma förbi med hyrfilm. Vi skulle hyra den nya Beck men den var uthyrd så det fick bli den nya Terror On Elm Street som jag inte hann se på bio, den var riktigt bra! Så ikväll har vi fan företräde på Beckfilmen, för som vi har väntat!

Ligger här i sängen med hunden i knät och katten bredvid, vill gärna inte störa dom genom att lyfta mitt arsle från sängen men det är tyvärr ett måste... Nu ska jag göra mig iordning, ha en bra tisdag allesammans!

Pusspåer.


RSS 2.0