27 Juli 2011 - Grattis Mamma!

Vill först och främst ge min mamma ett Stort grattis på hennes födelsedag, hon har varit borta i Ullared med några vänner sen igårmorse men kommer hem ikväll så får ge henne en kram då! :)

Hur mår ni annars? Jag har en sån där krypande huvudvärk p.g.a detta jävla väder som vi har! Från sol till molnigt, från molnigt till sol, från sol till ösregn osv. Det ger mig en sån där huvudvärk som man tror ska explodera ut vilken sekund som helst, men icke då. Den vill bara ligga där och irritera!

Har i alla fall varit ledig fre-tis vilket både var skönt och rastlöst. Sängen har varit min bästa vän dom senaste dagarna och det har varit film efter film, låter kanske som No life men det är faktiskt precis så man ska göra när man absolut inte har något att göra. Räkningar + hyra är betalda, all pappersarbete är gjort, städning, diskning etc. Vad ska man då göra? Vädret har man ju som sagt inte kunnat lita på så det har ju inte kunnat bli en spontan tripp till någon strand eller en promenad eller något liknande.

I helgen var i alla fall jag i Göteborg, jag åkte och hälsade på min pappa och hans fruga Anne-Lie. Vi tog det bara lugnt hemma hos dom på deras stekheta balkong, där man även blev serverad en Gin&Tonic. Efter det blev det god mat och sedan en powernap innan jag tog bussen in till stan och mötte upp tjejerna. Vi hittade en uteservering där vi tog ett glas vitt och efter ett par timmar sprang vi till Gretas i ösregn där det blev fler drinkar och dans. Kvällen slutade väldigt bra och mysigt! <3



Jag trodde inte att jag skulle säga detta faktiskt, men jag saknar Miami!
Trots deras 40 grader och kvavhet, det ytliga folket, dom gnisslande våningsängarna
och dom 18% man Måste betala i dricks på retauranger^^

Nya H&M-Katalogen, Chips och Family Guy

Godkväll på er!

Hur har eran vecka varit? Min har varit så bra så, har fått vila upp mig efter mycket jobb men idag var det dags igen i några timmar, imorgon skulle jag egentligen jobbat 2,5 timma men så ringde chefen och ville ha mig från öppning till stägning, det tackar och bugar man för och sedan är man ledig fre-tis, underbart!

I helgen blir det utgång i Göteborg med mina tjejer, ska bli fantastiskt kul! Vi tre har partat i Miami men aldrig i Göteborg tillsammans? Haha! Innan det ska jag hälsa på pappa och Anne.-lie, vi ska åka och hälsa på farmor!

Klockan är halv nio och jag sitter här med ett rör med chips med H&M katalogen redo i knät och har Family guy i bakgrunden, varför är det programmet förbjudet i vissa länder? Det är ju humor, haha :D

Nu ska jag luta mig tillbaks och njuta!


18 Juli 2011

Hej alla glada...och ledsna såklart!

Hur mår ni? Jag märker att i alla fall att sommaren börjar nå sitt slut, det är slut på dom där ovanligt varma och soliga dagarna. Nu har dom istället blivit ersatta av gråa och regniga dagar, men jag tycker faktiskt om sådana dagar så för mig kvittar det egentligen. Sommaren hade inte behövt ta slut SÅ fort i alla fall.

Vad gör ni idag? Klockan är visserkligen bara lite över elva. Idag är det min första lediga dag sen förra helgen så jag har sovit ut fram tills Nathalie ringde och väckte mig lite halvt, haha! Men jag har redan hunnit fixa med papper, telefonsamtal och gjort några brev redo att postas. Snart ska jag hoppa in i duschen och se till att vara klar om ett par timmar då min hoppetossa hämtar upp mig, ska vara med mina favoriter idag! Dom är faktiskt dom enda personerna som gör mig glad inifrån och ut just nu, mitt livs kärlekar <3

Det blir att Nathalie ska klippa och färga Sves hår, för mig blir det bara att toppa lite. Färgade själv i fredags nämligen. Sedan blir det väl att vi gör det vi gör bäst: Äta mat! Kanske se någon film och mysa.


10 Juli 2011 - Om Miami

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Det var ju verkligen inte igår, det här är nog rekord! Har aldrig varit borta från bloggen såhär länge, eller det kanske jag har? I vilket fall så glömmer jag av att min blogg´existerar då det känns som att ingen läser den ändå, eller så är ni exakt som mig: Läser allas bloggar varje dag men är urusel på att kommentera? Jag hoppas att det är så för annars tar jag nog bort den här bloggen.

Jag kom hem från USA, Miami för ungefär 2,5 vecka sedan och vi hade det jättebra! Det enda som var jobbigt var att det var 40 grader och KVAVT, havsvattnet var ju inte så jättekallt så det var typ ingen poäng i att ta ett svalkande dopp som man då skulle kunnat döda någon för att få. En del knepiga människor och en del underbara människor, amerikaner är både enkla att ha och göra med men samtidigt så är det att dom säger en sak och sen gör en annan. Men gud vilken upplevelse det har varit alltså!

Vi bodde på ett hostel mitt i smeten, det var väl inte det fräschaste och finaste men det var inga råttor, kackerlackor eller insekter så vi var hur nöjda som helst! Vi delade rum med en tjej från Kalifornien som endast levde på vitaminvatten, hon sa att hon fick ont i magen när hon gick på stan och såg alla smala tjejer (Anorexia smala och ser ut att ha en 10 årings kropp) och det roliga var att hon var smalare än oss alla tre och medans hon låg där med sitt vatten och berättade om hur tjocka hennes lår var så satt vi med en varsin fet pizzaslice i ena näcen och alkohol i den andra, haha! Hon var också vegetarian och skyllde på att dom inte har något vegetariskt att äta. Då nämnde vi sallad och att varenda restaurang har en meny med Bara vegetariska rätter och då kom hon på att så kanske det är? Haha!

Vi var ute och festade tis-sön den första veckan, utelivet var faktiskt en besvikelse. Sån tur var hade vi tur när det gäller fritt inträde, happy hour och girl´s night då alkoholen var gratis för tjejer. Fast om man ska ut och festa i Miami så kommer du in på dom "fina" klubbarna om du endast väger typ 45 kilo, har 15 cm höga klackar, översminkad och storbystad. När man kom in på vissa klubbar var dansgolvet smockfullt men... ingen rörde på sig? Det var inte en jävel som dansade, alla bara knödde, viskade i varandras öron, pekade på folk osv. men vi hittade faktiskt en asgo bar där det var lite gammalt stuk, biljardbord, lite sweet home alabama musik och dit gick vi flera gånger för det var det enda stället man inte kände sig uttittad, snarare tittad på av bra anledningar!

Vi blev inte så solbrända, dock för att det var ärligt talat För varmt för att sola, jag försökte steka så fort jag fick chansen men det tog inte lång stund innan man trodde att man låg i en kremeringsugn så vi upplevde mer än stekte. Vi åkte till ett ställe som heter Ever Glades, där dom har alligatorer m.m. så vi åkte dit där vi fick åka i en sån här båt med en stor fläkt längst bak, så vi fick se ett par vilda och sedan blev det en show på land där det var lite mer tama alligatorer. I slutet fick jag och Sve hålla i en alligator som kanske var lite längre än 1 meter, Nathalie tog en massa bilder så det blev ett minne för livet.

Men det som nog var mest ett minne för livet för mig var när jag bokade en tid på Sea Aquarium för att bada med delfiner. Jag ringde några dagar innan och bokade in mig och på fredagen åkte vi dit, medans jag gjorde det så gick tjejerna runt i parken. Jag har drömt om det sen jag var liten och kände att det skulle vara extra coolt att göra det i Miami, utomhus och få vara i vattnet med dom istället och ha 15 minuters teori och 40 minuter i vattnet istället för att vara inomhus på kolmården, teori i 5 timmar och sen sitta på en kant och mata dom och betala 3000 kr? Detta kostade ungefär 1300 kr och då var det mer lek och bus än teori och mycket häftigare! Jag kan säga att delfiner är inte hala för fem öre, oavsett hur hala dom ser ut att vara! Det känns som att ta på gummi, otroligt charmiga och smarta djur! Vi fick lära oss massor och det var en anställd som tog kort med en systemkamera så vi alla fick gå fram en och en och ta kort med delfinen i olika poser (pussbil, skaka hand-fena bild, krambild och simma med delfinen över poolen) Man kunde välja att köpa en bild för typ 48 dollar eller få ALLA bilderna på en cd fö 60 dollar, så självklart tog jag cdn!

En kväll bokade vi in oss för att åka limousine till en stor klubb, fri entré och Happy hour: Allt det för 5 dollar! Hur bra är inte det? Sen väl därinne stod vi vid ett bord och plötsligt så kommer en vakt och får med sig Nathalie, vi reagerade inte så mycket då vi såg dom stå och prata längre bort, sedan kom Nathalie tillbaka och sa diskret att vaken kan få upp oss till VIP våningen om vi är lite diskreta, så vi gick dit, han släppt in oss fort och vips så var vi bland servitriser som sålde shots för bara några dollar (typ mindre än halva priset än här hemma), hade ett eget bås för en stund, dansade, kollade ner över dansgolvet, kollade på strippdansarna när dom dansade på sina stångar m.m.

Vi bokade även en endagskryssning över till Bahamas, det var roligt kan jag säga! Vi tog en kryssning med All inclusive tidigt på morgonen, det tog ungefär 5 timmar dit så på båten var det frukost, gratis alkohol, utomhuspool, musik, underhållning och massa annat! Där satt man verkligen och lät det komma in att vi faktisk är i Miami och är påväg till bahamas, påvägen dit såg vi en delfin hoppa i havet! Väl i bahamas blev vi körda till en av Bahamas finaste stränder opch när vi anlände fick vi lunch och efter det så bestämde vi oss för att åka bananbåt, har inte skrattat så på länge! Efter det badade vi i det kristallgröna vattnet innan det var dags att åka tillbaka till båten.

Vi shoppade en del också, jag var ovanligt lat på shoppingfronten den första veckan. Jag köpte 1 ring efter en vecka där men sedan så blev det mer och mer när vi tog bussen till Aventura Mall, där hade dom Victoria´s Secret, Forever 21 m.fl. Vi alla var som galna inne på Forever 21 så där blev det en del fynd! Sen hade vi ju en favorit affär precis där vi bodde där dom mestadels hade mycket souvenir grejer, typ Miami tröjor, Miami shorts, Miami väskor m.m. men det var såna fräcka grejer att det inte gjorde något och dom hade så mycket annat fräckt! Och klart man ska ha några Miami plagg och visa hemma?

Vi blev även stamkunde på en asbra pizzeria vid oss, Pepperoni pizzan var inte att leka med! Man kunde köpa slicer eller en hel pizza men tro mig, 1,5 slice gör dig proppmätt! Tjocka bottnar, mycket ost och massa pepperoni på (Ser ut som Salami skivor men det är tydligen deras pepperoni). Där spenderade vi många bakfylledagar!

Vi har varit med om så mycket mer, roliga människor, nattbad på Miami beach med hela gänget från hostellet, Miami Ink, mysiga restaurangbesök, flummiga kvällar på rummet m.m men som dom säger: Whatever happens in Miami, stays in Miami ;)

RSS 2.0