Kan ju alltid prova.

Jag får hoppas att jag kan koppla av ikväll och inte tänka så mycket. Tja, det kan ju inte skada att försöka lägga sig i sängen, dra på en mysig film och försöka slappna av och kanske somna om jag har tur. Jag vill inte vara uppe sent längre utan vill ha ordentliga nätter med mycket sömn och pigga härliga dagar! Så jag ska borsta och allt sånt och lägga mig, känner mig även uppsvällt i hela magen så jag har inget att göra uppe känner jag, vill bara önska er godnatt och ja en fortsatt trevlig kväll ni som är uppe och icke-uppsvällda.

090331

Nu är äntligen tråkiga mars snart slut och det ska bli så skönt med fräscha och våriga April månad! Det är helt sjukt egentligen, klockan är tjugo i sju och det är så ljust som det är en skön sommarkväll, ah det är underbart! Jag sov riktigt riktigt dåligt inatt, somnade nog klockan tre för jag hade så himla ont i magen och det har jag typ aldrig. Låg och tänkte på allt som hänt och som kommer hända och hur jag ska hantera det och så gick det runt så. Och imorse hade jag lite ärenden och var tvungen att gå upp tidigt också vilket inte var vad jag behövde efter denna natten.


Men dagen har fortsatt bra ändå, tog en liten lunch på Taste It med Elin och vi kika runt på Gina och där hittade jag mina ljusa jeansleggins som jag velat ha i strl M, ett par fanns! Köpte även ett par i svart för det kan jag se framför mig med snygga svarta klackskor och snygga brillor i sommarvädret, mums.

Mitt och Elins samtalsämne idag bestod mestadels av detta:

- Haha gud tänk om man skulle ta in en kamel hit in och så tror man att det är en hund man går omkring med.
- HAHAHAHA! Sätta den i rulltrappan och låta den stå där med en sån där uttråkad min och inte veta vart tusan den är!
- Haha jaa och få den att stå på bakbenen som en människa, MED PUCKELRYGG!
- HAHAHAHAHAHA!

Gud vi måste verkligen ha varit trötta, men riktigt roligt var det!


Efteråt gick jag in på Lindex och Kicks för att se om dom hade min foundation men den verkar vara helt borta överhuvudtaget så jag får väl våga ge mig på något nytt, men någon som har något tips? Vågar inte bara köpa nån för dom kostar mycket idag, så förslag tack (: Det blev som sagt två par jeansleggins vilket är den bästa uppfinningen på länge, hatar att ha jeans som sitter tajt och som får magen att välla ut på alla håll så detta uppskattas!


Jag gjorde ett misstag inne i Storken och det var att gå förbi några Telenor försäljare som frågade på typ 3 meters håll vilka jag ringde med. "Tele2" Sa jag och han "Tele2? Ah men då ska du få lite information här" Och precis då ringde min mobil och jag sa att jag var tvungen att ta det och gick iväg snabbt som tusan, haha! Det första jag sa: Tack för att du räddade några minuter av mitt liv!" Det var Lisa darling som ringde. Efteråt så var Karin och vovven Ludde ute på långpromenad så jag cyklade ikapp dom i blåsten och det blev 1 timmes promenad, mycket skönt!

Nu sitter jag här hemma igen, klockan är fem över sju och jag ska se om det finns något skoj på tv och kan kanske ta lite kvällsmat eller nåt senare. Vi hörs sen babes!

Aj min stackars rygg!

Det har varit väldigt synd om mig idag, men förhoppningsvis blir det ändringar på det imorgon! Har suttit och pratat med en vän som jag inte pratat med på länge, vi pratade och alltihop var ett enda missförstånd till varför vi inte har pratat på så länge, men nu är allt bra igen och vi ska gå en kvällspromenad imorgon (:

Jag lovade er lite bilder på hundsaker jag tycker om på den där sidan jag nämnde, en aning dyra grejer men det är inte ens säkert att jag köper grejerna här, inte alla grejer iaf! Nu ska jag lägga mig och sova för jag kom på att jag har en tid klockan 11 att passa imorgon. Godnatt önskar jag er alla.


En regnjacka som verkar mycket bra!    En liten fräck Adidas-tröja

En rätt snygg väska att ha hunden i  En mysig morgonrock att ha efter bad

     Mysig filt att sova på              Matskålar, Baby´s water & Baby´s food

Ska iaf ha ett halsband med             Lite söta varianter
hundens namn    

En lekboll som är bra för små hundar    Söt pipleksak


Kan vara bra att synas i mörker         Bajspåse behållare, rätt praktiskt
  
En grej att ha vatten i på promenader Tuggleksaker är som borstning

Det är bättre nu...

Jag har gråtit 1/3 del av dagen idag av ren saknad och känslan av att känna sig så himla ensam. Jag visste redan igår att denna dagen skulle bli hemskast eftersom det är första dagen, då den "nya vardagen" börjar utan min prins. Men det är iaf mycket bättre nu efter att ha pratat med en god vän och även min prins som har ring typ 4-5 ggr på bara 3 timmar. "Jag sa ju att jag skulle ringa när jag hade tid" min sötbulle!

Har inte haft någon matlust på hela dagen heller men fick iaf i mig lite mat men efter en stund fick jag ont i magen. Inte så kul men jag har suttit här nu ett tag och blickar mot tv:n ibland. Jag har läst min favoritblogg som är Kenzas blogg, en 17 årig modell som bor i Stockholm som även går sista året på gymnasiet och jobbar som programledare på MTV. Jag gillar henne för hon är en seriös, söt, spännande och framförallt ÄKTA tjej, det är riktigt roligt att läsa hennes blogg om kläder, mode, hennes chihuahua Armani och mycket mer. Tack vare hennes blogg hittade jag tidigare ikväll en rolig sida som säljer tillbehöver till hundar: Kläder, koppel, halsband, väskor, leksaker, filtar, mat, hundpåsar och mycket mer. Fastnade för en del saker som jag kanske visar sen om jag orkar.

Nu kanske ni tror att när jag köper en hund tänker pynta den som en vandrande julgran men så är inte fallet. En chihuahua som jag har tänkt att skaffa kan behöva t.ex en regnjacka eller nåt liknande när det är taskigt väder ute för att behålla värmen och skydda kroppen. Hittade även ett superfint halsband som man kan "designa" själv med att skriva t.ex. hundens namn med bokstäver av silver/guld med diamanter. Ja, jag hittade iaf massor som jag inte orkar förklara så det blir antagligen lite bilder här senare.


Jag har förflyttat mig till golvet där jag har kurrat in mig i en filt men börjar nu få en aning ont i ryggen så ska snart ställa mig upp och sträcka ut på musklerna:P Fortsätt läs min blogg så hörs vi senare igen då jag samlat på mig lite doggystuff-pictures! Kan någon förklara hur jag får bort den hemska vita bakgrunden bakom mina bilder? Blri seriöst galen på det!

 Oh, nu ringer hjärtat igen! :)

KISS!

Ensam på jorden?

Det är vad jag känner mig idag. Jag vaknade sent idag vilket jag inte hoppas kommer att hålla i sig, jag åt en sen frukost och har bara kollat på tv, eller nej jag tränade en stund också men tappade suget efter en stund då jag inte kände mig engagerad överhuvudtaget. Jag tror det är för att jag saknar min pojkvän och det är så jobbigt att känna att ens liv kretsar så mycket runt en annan människa men så är det ju och det kan inte hjälpas.

Jag ringde Gina Tricot i hopp om att dom fått in min efterlängtade jeansjacka men icke då, den skulle komma i veckan hoppades hon på, så där rök min chans att komma ut ur huset och se lite människor och få lite frisk luft. På ett sätt vill jag gärna gå en promenad med en vän men samtidigt orkar jag inte vara social eller glad så jag vet inte vad fan jag kan göra. Det är kasst väder och det enda jag hör är blåsten ute, som om det inte finns något liv på jorden alls.
Nu ska jag fortsätta sitta och tycka synd om mig själv, haha!

Hoppas resten av er får en bra dag, jag hör av mig senare igen.

Det blev några filmer


Jag begav mig ut i det kyliga förrådet och började rota bland 3 påsar fulla med gamla filmer och självklart tog jag ingen tråkig vuxenfilm utan dom mysigaste filmerna en sådan här kväll. Det blev Aladdin, Scooby-Doo, My little ponny och en Barbie film som jag tittade på all the time när jag var liten. Den handlar om Barbie och hennes kompisgäng som är ett världskänt band som får för sig att göra en konsert i rymden eller nåt och råkar åka tillbaka i tiden och gör då en konsert där och massa mer äventyr, spännande eller hur! Gjorde iordning en god soppa och har nu tittat klart på Aladdin, nu börjar jag bli lite småtrött också vilket jag är lite förvånad över med tanke på att vi sov till typ ett halv två idag, men det är då jag ska passa på och göra mig iordning för natten och lägga mig och titta på Barbiefilmen, haha!

Någon som har sett den? 

Godnatt på er i kylan!

5 nätter kvar

Något som inte riktigt stämmer

En jobbig känsla det där när man känner att det inte riktigt känns rätt och då man helt plötsligt känner sig alldeles tom i hela kroppen, energilös och maktlös. Jag berättade nyss att Alex har fått jobb i Stockholm via sitt nuvarande jobb då han åker upp varje måndagmorgon och kommer hem torsdagkväll, imorgon startar hans testvecka och det innebär att jag inte får se honom på 5 hela dagar. Det kommer vara riktigt jävla jobbigt att inte ha honom här eftersom han är den enda jag går till när jag inte mår bra, har något på hjärtat eller bara behöver kramas och få lite kärlek, den där unika kärleken och dom där unika kramarna som verkligen värmer från hans hjärta till mitt och tillbaka. Veckodagarna lär ju definitivt inte bli detsamma då jag planerar vilken buss jag ska ta till honom, våra skogspromenader, att vakna upp hos honom varje morgon och kyssa honom innan han åker till jobbet, att sova med honom och ja alla såna småsaker som plötsligt blir gigantiska. Han har ju alltid varit så tillgänglig liksom och fritidskortet gäller ju inte till Stockholm direkt, han fanns 20 minuter bort med buss eller bil, nu plötsligt massor utav mil och timmar. Tur att detta bara är testvecka då han ska prova på det men för hans skull hoppas jag självklart att han trivs för det är ju inte alla som får jobbet. Det kommer bli många långa dagar och kvällar utan honom fram till September men jag antar att jag kommer bli van och att det kommer att löna sig. Och dessutom kommer tiden med varandra att bli så speciell så det kittlas i hela magen varje fredag då vi får träffas igen och det blir den där kär på nytt-känslan som jag älskar! Jag har under kvällen gått omkring och luktat på tröjan han har när han är hos mig och gråtit en tår eller två för bara hans lukt får mig att vilja skrika högt som tusan så han hör mig och kommer hit på stört. Han ringde förut och samtalet var bara på 49 sekunder men det var så fyllt med kärlek och glädje för han gör mig så fruktansvärt lycklig, och på bara 49 sekunder, vilken kille liksom! <3

090329

Nu är det kväll och för min del har dagen gått äckligt fort. Kan bero på två saker: Vi har sovit väldigt många timmar inatt, vi somnade runt ett tiden och imorse vaknade jag 10.15 men tydligen somnade jag men jag upplevde det som att jag bara blinkade till och vips så var klockan 12. Vi låg och kela lite innan vi gick upp och då var det ju dags att ställa fram klockan en timme så då gick ju dagen ännu snabbare.

Innan frukosten tog vi en cykeltur till affären för att köpa hem lite och sen blev det en stor frukost och vi gjorde en supergod smoothie! Blev en hel del tv-tittande och en massa kramar innan Alex tog 18 bussen hem till sig. För att ha något att göra har jag vikt om alla mina tjocktröjor i garderoben som mest legat halv vikta och lite halvt på varandra så nu är det vikt och snyggt i fina högar. Sitter just nu och är sugen att se på någon rolig film och tittar på Hemmakvälls hemsida för att få lite inspiration men inget där tilltalar mig, men mamma hader ett litet tips och det var att gå ut i förrådet och titta i den där gamla samlingen jag kastade ut för ett tagsen när jag rensade hyllan. Jag är även jättehungrig och ska göra soppa men vill gärna ha en film att titta på under tiden så får väl bege mig ut först. 
                                            
Min katt älskar att sitta i fönstret och andas in den kalla fräscha luften och jag var tvungen att ta kort på en hemsk upptäckt jag gjorde och fick lite panik när jag såg allt katthår på gardinkanten som Piper lämnar efter sig varje gång hon sitter i fönstret, grose!
 


Har ni fest eller?

En rolig kväll blev det, lite seg sådär ibland men sammanfattat var det en riktigt rolig kväll med vännerna. Kom mycket nytt folk och även folk man träffat innan. Vi åkte hem redan runt tolv tiden för vi kände att det inte längre var så roligt när folk började må dåligt och då det var lite kaos.

Bilder från kvällen.
 
 
 

Folkmassaaa!!

Imorse var det upp tidigt för att åka och dansa med mina små darlings. Efteråt kom mamma och hämtade mig på station och då skulle hon självklart in till stan och byta kläder vilket en trött och sliten Sarah inte ville. Men det var bara att pina igenom folkmassan och nu är jag äntligen hemma. Ska lägga mig på soffan en stund och sova middag för det verkar jag behöva med tanke på mitt griniga humör, kommer kanske döda någon snart. Sen ska jag nog fixa något att äta och sen tar jag dagen som den kommer. Fick även en jäkla mensvärk imorse och det var typiskt för idag ska jag på inflyttningsfest i Vårgårda så jag hoppas Iprenen gör sitt jobb. Tänkte även ringa min pojkvän men han ringde precis så en sak att stryka från listan, haha. 2 saker till att stryka på listan är att jag nu har sagt rätt till en förälder angående barnens showkläder och har gett Erika närvarolistan från förra gången. Och förresten, en riktigt glad nyhet är att jag efter typ 2 månader har hittat min favorit sportbh! Den bara försvann och jag hittade den på ett pinsamt lätt ställe som jag har letat i innan: Min fotölj, men ibland är man verkligen blind!

Nä, dags att sussa.

Jag fastnar alltid

vid datorn när jag har något viktigare att göra som att sova, hinna till en viss tid eller nåt annat. Och ikväll måste jag särskilt lägga mig tidigt för jag ska jobba imorgon men jag verkar inte bry mig särskilt mycket, räknar timmarna jag får sova om jag lägger mig Nu och tycker det är lagom, men det blir mindre och mindre lagom.

Kom precis hem från en jättemysig kväll med Sarah. Har inte träffat henne sen i höstas typ och jag måste erkänna att jag mår lite dåligt för det, men jag får använda ursäkten med att det har varit mycket just nu, för det har det faktiskt. Vi pratade en lång stund i köket innan vi gjorde iordnining vitlöksbröd som är bland det godaste som finns, är nästan godare än godis, men det har samma beroende typ för jag kan äta hur många som helst. Jag köpte även med mig en påse Tutti frutti passion och till det hyrde vi en thriller i tv:n, väldigt effektivt för feta och lata människor^^ Sedan kom mamma och jag övningskörde hem. 

Nu ska jag ta av mig denna jättetajta poloklänningen eller vad man ska kalla den som känns som en tvångströja och sätta på mig min mysiga snobbenpyjamas och gotta mig i sängen framför ett avsnitt eller två av Vänner.

Glömde även att ge er en bild och kommentar på min fruktsmoothie imorse (intresseklubben antecknar) men den var iaf skitgod och man kände verkligen att man hade tillsatt banan denna gången, första gången jag drack smoothie som om det vore coca-cola, så god var den! Vet att den ser likadan ut som dom andra smoothisarna jag lagt ut men jag gillar färgen och känslan!

Godnatt på er darlings!

Oh my Justin..

Nu har jag en sak att säga faktiskt. Jag har länge tyckt att Justin Timberlake är typ världens sexigaste kille. Många har ställt mig frågan "Vem skulle du helst vilja ligga med i hela världen?" Och innan dom ens hinner fråga färdigt så svarar jag "Öh, Justin Timberlake såklart" Vissa höjer ögonbrynen, vissa håller med och min vän Johan tycker jag är patetisk. Jag förstår om många har fått den där "Han är en fjortis-magnet" känslan, men när ni ser hans senaste video med Ciara så måste ni hålla med, så ni menar annars att om han skulle göra sådär med er så skulle ni kunna hålla masken och inte tycka det är ett dugg tändande?

Take a look
 
Jag dreglar!

Nu måste jag äta. Puss!

090327

Godmorgon mina solstrålar! Jag säger godmorgon för att idag gick jag upp halv tolv, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Men det blev en sen kväll igår som bestod av att göra min blogg lite ljusare och gladare. Pratade även med mamma i telefon en bra stund också och sen tar det sin lilla tid att göra sig iordning för sängen, tick tack!

Min goda vän Ylva smsa mig imorse med en glad nyhet om att hon ska på intervju på IKEA, jag ska hålla tummarna gumman! Inatt har det snöat märker man och det roliga är hur jag vet det, jag har inte ens tittat ut genom fönstret än och sett marken utan har bara sett himlen och den visar allt, en grå och död miljö. Tittade nu ut genom fönstret och jag hade rätt, det är snö! Men idag orkar jag inte bli arg på det, för det är fredaaag och jag ska sitta inne i värmen tills ikväll då jag ska hem till Sarah som jag inte träffat på gud vet när. Blir inte så sent för jag ska jobba imonbitti men några timmars filmtittande med godis får det bli (: Nu ska jag ner och göra en enastående frukost med mackor, flingor, actimel och ska även bege mig på att göra en fruktsmoothie med lite nytt innehåll som banan. Vi får se hur det går men jag återkommer med en bild och en kommentar.

Det var meningen att jag och mamma skulle simma vid elva tiden men mamma ringde mig imorse och ingen av oss hade lust när det var sånt väder ute så vi båda ville stanna innen i värmen. Så istället blir det träning här hemma till den senaste musiken och såklart lite gamla goingar!

Vi hörs senare!

Uh.



Haha I wish!

Nu är klockan tre och dagen av rastlöshet är äntligen slut! Alex kommer hem när som helst, då ska han hoppa in i duschen sen ska vi åka in till stan för han ska på massage klockan fyra. Jag ska hem under tiden och gosa med min katt som antagligen känner sig ensam. Vet inte om jag sover hemma ikväll eller inte för jag ska simma med mamma imorgon :)

Vi hörs sen babes, puss!

I love chihuahua!



Jag smälter!

Jag vet vad ni tänker..

"Ännu ett inlägg om vad hon vill ha.." men detta är inget nytt, utan något som har varit lugnt ett tag men som kommer i vågor hela tiden och denna gången är det en bamsevåg som inte har kommit på flera år.

Jag har länge velat ha en chihuahua, en liten fräck hund som får massor med uppmärksamhet på stan för sina små tassar och kaxig attityd. Men det finns något som hindrat det, något som heter Mamma. Jag klandrar henne inte för hon är verkligen inte en hundmänniska, dessutom är hon rädd för dom så jag kan inte bara strunta i det. Men jag tror att den största haken är att dom är dyra och att hon tror att det kommer sluta med att det är hon som får ta hand om den, men så är det inte, bara jag får chansen att bevisa det! Hon tycker redan att det är jobbigt med att ha katt, ni vet: Rensa lådan, städa extra mycket, luktar när hon gjort sina behov, ge mat, nytt vatten, åka hem varje dag för att ge henne allt det där osv. Jag har inga direkta problem med det för jag får så mycket tillbaka av min lilla kisse, det är där djurväns-känslorna tar över, men det tänker inte mamma på, hon ser mest bara problem och att man måste gå upp extra tidigt för att hinna med att sköta om henne innan man ska iväg.

Vi åkte och tittade på chihuahuor för några årsedan och då var vi väldigt nära på att skaffa en, men känslorna gick upp och ner och tillslut blev det inget. Men om jag fortfarande än idag har lust att skaffa en hund så måste det ju vara ett plus eftersom jag nu är äldre och mognare och dessutom är mer medveten om att det blir mycket jobb och tíd med den. Jag nämnde för mamma för bara 1-2 månader sen att jag vill ha en, då var hon inte så emot det och sa mer "Ni får väl skaffa en när ni flyttar hemifrån" Och jag är ju vuxen och vi har ju planer på att flytta inom kort så vad kan hon göra för att stoppa mig liksom? Det känns bara bättre att ha henne på min sida helt enklet och som jag vet kan hjälpa mig om det skulle behövas och kanske passa lilla krabaten vid nödlägen.

Jag är iaf grymt sugen och ett tecken på detta är att jag har suttit på en rekomenderad hundhemsida och tittat på filmer där dom ger tips och råd om mat, skötsel, fara på sommaren (fästingar, alger, eksem m.m) och jag känner verkligen hur intresserad jag är. Har också kontaktat en uppfödare som verkar mycket bra som ska para sin sjukt söta tik (som har det utseendet jag vill att min hund ska ha) till försommaren och då kommer valparna i juli/augusti, sen ska dom vara hos mamma ytterligare 8 veckor ( ca 2 månader) och då blir det till hösten vilket är perfekt för min del, om jag nu inte missat något. Känns allt bra och jag är beredd så är det bara att börja spara =) Wii.

PUSS!

Inte så motiverade idag

Kom precis hem från simningen med Karro och idag var vi inte särskilt sugna på att simma. I början gick det bra men jag fick återigen ont i skulderbladen och Karro kände att hon inte fick tillräckligt med luft, men så kan det vara så vi simmade endast 30 längder + lite lek i vattnet innan vi gick in och satte oss i bastun.
En rolig händelse: Några brandmän skulle ha en del av bassängen idag för att öva räddning, men dom fick inte bada så länge för deras larm gick efter typ kanske 10 min och då sprang dom in igen, haha vilket jobb.

Är iaf skithungrig, mamma ringde förut och sa att hon hade lagat kyckling och ris åt mig hos Börje så hon ska hämta mig här hemma så fort jag är klar så ska vi äta middag tillsammans (: Mysigt mysigt. Efteråt ska jag övningsköra hem till Alex igen!

PUSS!

Våffeldag en dag innan hos familjen Johansson

Efter Alex jobb åkte vi in till stan och fika på Gårdscafeét, mamma följde också med och vi hade jättemysigt :) När vi kom hem var det dags för våfflor så det blev mycket fika och det får simmas bort idag!


Ganska gott faktiskt (:

Gårdagen, 090324

Tog en uppfriskande promenad, som visserligen inte blev så lång för det var kallt som fasiken så jag tog en runda på kanske 15 minuter sen gick jag in i värmen igen, bättre än inget och enligt Oprah och hennes Doktor-vän så räcker 15 minuter i solen varje dag för att få tillräckligt med vitamin D.



Jag kommer inte riktigt ihåg om jag berättade för er detaljerat om lördagsen shoppingrunda på Allum. Om ni går tillbaka till inlägget då jag la upp fyra plagg från Bikbok, det blev iaf 2 av dom sakerna och det blev dom assköna byxorna och den gröna tröjan utan armar. Och ett armband som jag har spanat in ända sen jag fick den där färgglada skjortklänningen av mamma som är som skapta för varandra! (Bilder kommer till sommaren)




Armbandet Bik Bok, Scarfen Gina Tricot & Spetsbodyn Gina Tricot

Träningsvääärk!

Jag känner mig som en 89-årig dam med rygg, höft och rumpproblem! Tror inte det beror på simningen för den får jag aldrig träningsvärk av, det måste vara träningen innan! Har iaf svårt att gå och sitter här rastlös och vet inte riktigt om jag ska se på tv, plugga teori eller ta en promenad. Alex kommer hem om fem, tio minuter så när han går tillbaka till jobbet skulle det kanske sitta fint med en promenad (:

Jag har sovit väldigt dåligt inatt, vad jag kan minnas iaf. När jag vaknar, somnar, vaknar, somnar så har jag svårt att veta hur mycket jag egentligen har sovit, om det är mer än vad jag tror eller mindre än vad jag tror. Har legat och vridit och vänt mig och tyckt att det har varit varmt och hitan och ditan. Gick upp med Alex kvart i sex imorse och då låg det snö på marken! Trodde den hade försvunnit för gott, men den ville väl bara säga hej och hejdå för nu har solen tagit hand om den! Gick och la mig efter att Alex gick till jobbet men även då var det svårt att sova, vet inte om det beror på samma saker som inatt eller för att det blev ljusare och ljusare ute. Hade på rix fm och lyssnade på Rix morgon zoo i 1 timma typ sen somnade jag om.

Nu ska jag ställa mig i fönstret och invänta min prins så jag kan äta tillsammans med honom.


Hej, jag är en Lisebergare!

Jajajajajajajajajajajajajajajajajaaaaaa! En barndomsdröm har äntligen gått i uppfyllelse!

Grattis 
Sarah Hallgren
och välkommen till Fast Food, Liseberg!



Jag fick jobbet på Liseberg! Har inte sagt till många alls om att jag ens varit på intervju där för många vet hur gärna jag vill detta så jag har inte velat berätta om det för så många för då skulle det bara bli jobbigt om man sen inte skulle få det! Det blir på Fast Food avdelningen och det innehåller en massa områden som Burger King, spunnet socker, glass, popcorn, våfflor korv m.m Jag försökte få fram på intervjuerna på ett bra sätt att jag ville vara attraktionsförare eller kanin men dom satte mig på Fast Food när jag skulle på andra intervjun för just Fast Food, men jag är skitnöjd och jag kommer vara på mitt favaoritställe i hela världen den största delen av sommaren och hösten! Heja mig!

Tränade i förmiddags och efter det simmade jag med Karro! Blev hela 50 längder idag + lite bastning såklart, sen åkte vi till stan en snabbis för att se om jeansjackan kommit, men icke! Får hålla mig ett tag till. Har nu ätit mat och egentligen borde jag göra mig iordning för jag ska övningsköra till Alex idag och jag sa mellan fem och sex till mamma, jalla jalla!
För att fira både min och Alex roliga nyhet så blir det antagligen en fika i Sollebrunn och en massa pussar framför skräckfilm ikväll!

Och jag vill även säga GRATTIS till min pojkvän som också har fått ett "nytt" jobb. Han blev erbjuden på sitt nuvarande jobb att jobba i Stockholm varje vecka mellan mån-tors! Lite ledsamt för mig men jag är jätteglad för hans skull (: Han är bäst i hela världen <3

Nu måste jag rusa! PUSS!

Övning ger färdighet

Ja som iaf många söndagar börjar med är att man småäter godiset från gårdagen Innan frukosten, zappar mellan kanalerna och har inte ork att bege sig ut på den där planerade promenaden. Men det är ok tycker jag, på en söndag. Vid fyra tiden var det dags för mig att övningsköra och idag strävade jag efter utveckling! Jag tog steget och begav mig ut i trafiken (vilket jag gjort tidigare men detta var annorlunda) Idag åkte jag ut på The big road", alltså landsvägen mot Vårgårda och Magra och det gick jättebra! Körde även till Willys och Sparköp för vi behövde handla lite grejer. Efteråt blev jag och Alex bjudna på middag av mamma och Börje, hemma hos Börje. Det blev fisk och ris och salladen med löken i fick mina ögon att svida och rinna så fruktansvärt, det var längesen det hände. Men intresseklubben antecknar, efteråt blev det fruktsallad med glass och sen körde jag mig själv hem, hehe.

 
                          
Sitter nu och tittar på den sista Beckfilmen och ska strax gå och lägga mig för jag är jättetrött. Hoppas ni har haft en bra helg, ni också och sov underbart!

Puss!

Lördagsmys hela dan!

Näpp, här var det inte morgon-säng-mys inte. Tog 9 tåget till Partille och eftersom Erika ringde mig igår och sa att hon blivit magsjuk så fick jag ta hand om barnen idag, tillsammans med en "assistent" som jag är åt Erika i vanliga fall, som Erika hade ringt in och det var Johannaaaa :) Vi träffades på en arbetsintervju i februari och vi båda jobbar för Funkykidz så det var skönt att vi redan kände varandra. Vi hade iaf jätteroligt med barnen och både jag och barnen börjar känna oss bekväma med varandra så självförtroendet höjs måste jag säga!

Efteråt kom älsklingen och vi åkte till Allum och shoppade i folkmassan. Jag kapade för fullt och fick för mycket rabatt och Alex köpte skitsnygga kläder för presentkortet jag gav honom (: Vi åt gott och sen åkte vi bilen hem i härliga solen med rutorna nere. Vi stannade till i stan för jag skulle köpa jeansjackan på Gina men det var slut och skulle komma in nästa vecka så jag får försöka greppa en då. Och eftersom solen sken och vi befann oss i stan och såg en glass i varje persons mun så tyckte vi att det var dags för årets första glass ute i solen.

Jag skulle ju egentligen sova middag 1 timme men det blev aldrig av, särskilt inte när man är med den man älskar mest och har roligast med. På kvällen åkte Alex och hämtade Sara och Anders, under tiden tog jag en promenad till affären och handlade lite och gjorde en impulsgrej som var en film för 39kr som är ett Måste i filmsamlingen!

                    
                    För alla som någonsin blivit övergivna, förödmjukade eller missförstådda

Fredagen i Vårgårda

Ojojoj, hej alla! Jag har varit dålig på att uppdatera i helgen men jag har varken haft tid eller lust att sitta så mycket vid datorn i helgen. Jag tänkte inte göra världens längsta inlägg om hela helgen så det får bli 3 små istället dag för dag vilket jag tycker är bättre.

Jag tog en promenad till station och mötte upp Sara och vi tog tåget till Vårgårda. Jag blev jättesugen på lösgodis som jag inte längre äter typ, så det fick bli en liten påse på Hemköp sen gick vi hem till Anders och Johans lägenhet där Alex och Anders väntade (dock inte Johan för han jobbade) Vi spelade lite Wii sen blev jag och Sara hungriga och aggressiva så vi tog bilen till affären och köpte det som behövdes för att göra tacos. Det var sjukt gott, särskilt med en rolig film till som Scary Movie 1! Vi åkte hem senare än planerat som vanligt och det var bums i säng som gällde när vi kom hem!

 
 
 
              

090320

Ännu en dag med vackert väder, kanske inte lika mycket sol men det är i alla fall inget regn eller snöoväder och för det blir det båda tummarna upp! Vaknade 9.30 och fick ett ryck och började damma mitt rum? Men faktum är att jag tycker om att städa, jag älskar att se ett dammlager och sen bara ta trasan och dra bort det! Shit, skulle jag få betalt för att jag städade hemma så skulle jag nog vara miljonär, haha!

Jag gjorde en god frukost och ville även göra en fruktsmotthie som tog en liten stund men definitivt värt det!
 
Här är Actimel som jag pratade så gott om, som
bygger upp immunförsvaret och håller en frisk!

Den blev riktigt smarrig idag!

Några jordgubbar
Hallon
Mango
1/2 citron (med kött)
Ca 10st Vindruvor
En skvätt mjölk
En skvätt drickyoughurt

Voila!

Chattar nu med lite gött folk och ska snart ner och träna (Nej, det blir ingen simning idag för Elin kunde inte och jag simmar hellre med gott sällskap) Senare ska jag ta tåget till Vårgårda och bli upphämtad av hjärtat mitt, sen ska vi hälsa på Anders och Johan och se hur långt dom kommit i nya lägenheten (: Blir antagligen kaffe för dom som gillar det, för mig blir det kanske lite ljummen saft, eller vad tror du Sara? ;)

PUSS!

En bra dag med dåligt slut

Allt kändes så himla bra idag. Vackert väder, städat huset, borstat katten, tränat och gjort allt fint och hann lagom till bussen och blev upphämtad på hållplatsen i Magra i det vackra vädret, sjungande och lycklig! Jag hittade jeansjackan Men...

som jag blev lite osäker på för jag trodde inte att den skulle vara så kort, så jag provade den typ 2 ggr, sen hittade jag även bodyn i spets som jag har kikat på ett tag som jag sedan också ville ha och hittade en även en superfräsch scarf som bara var ett måste till jeansjackan och våren! Men sen när vi skulle räkna ihop allt med mina presenkort och plusa och ta minus osv så slutade allt i sura miner för vi båda tänkte olika och det slutade med att jag inte längre ville köpa någonting och vi båda blev sura som citroner på varandra. Blev så arg att jag ville ta bussen hem och sova hemma inatt, men det gick ingen buss så Alex körde hem mig, släppte av mig sen fick jag bara en gråtattack hemma och jag bad honom köra tillbaka, vilket han gjorde och vi löste allting tillslut. Men jag mår fortfarande jättedåligt för det var från början min idé att åka dit tillsammans för att utnyttja Alex presenkort på Jack&Jones, så blev ju inte fallet utan det blev att vi var inne på Gina för min skull, usch vad hemsk jag är!

Är nu jättetrött efter allt gråtande och jag kommer säkert vakna upp med svullna ögon imorgon! Och överraskningen jag skulle berätta för er kommer inte att bli av vilket var en av anledningarna till att jag var lite känslig idag.

Jag har redan ångrat mig angående jackan, scarfen och bodyn så jag kommer antagligen att köpa det imorgon eller på lördag, hihi. Nu ska jag lägga mig och vänta tills älsklingen ringer och säger godnatt.

Vad tycker ni?

Vilken dag!

Idag har jag varit aktiv. Vaknade tidigt, tittade lite på top model, åt frukost och sen tränade jag här hemma! Sen fick jag ett ryck att dammsuga hela huset och även piska alla kuddar vi har i soffan och fotöljen, allihop gick väl på 1-1,5 timma och det var ganska jobbigt och resultatet blev 1 blåsa på varje hand, aj. Har även öppnat alla fönster i hela huset och vädrat ordentligt :) Har nu ätit lax och fullkornsris och ska snart börja duscha och hinna med bussen till Magra. Jag och Alex ska till Trollhättan idag och se om han kan hitta lite kläder som han kan köpa av presentkortet han fick av mig. Sen ska jag även passa på att prova jeansjackan!

Ha en fortsatte underbar dag ute i solen.

Tillbaka efter en promenad...

med den mysigaste, Sara! Vi cyklade och möttes i Allén och gick en promenad genom stan, blev inte så värst länge för jag insåg redan på vägen dit att det där med vantar inte hade varit en sån dum idé trots allt. Men nu är jag inne i värmen igen!

Imorgon ska jag berätta en överraskning som gjorde mig lyckligare än någonsin igår som jag inte riktigt har velat berätta än! Så försök håll er så hörs vi imorgon igen. 

Som slut på den här dagen så vill jag visa er en jeansjacka jag hittade på Gina Tricots hemsida som jag genast fastnade för och som har ett dunderbra pris, kolla här! Jag har nämligen mina presentkort kvar på sammanlagt 227 kronor och denna kostar 299 så jag behöver bara betala 72 kr själv, hoppas den passar så detta kan slå in!

Nu ska jag lägga mig i varma sängen och titta på det som gör mig riktigt glad, "Vänner". 

Godnattpussar till er alla!

Inget besök p.g.a sjukdom

Fick precis ett samtal från kusinen att hon för en stund sen fick ett plötsligt illamående och ville spy! Hon misstänkte en magsjuka som kryper fram och ville därför inte ha mig där, haha! På tal om att vara sjuk, jag har inte varit det minsta sjuk sen november! Inte en enda förkylning, ingen feber, ingen magsjuka, nada! Inte snuvat en enda gång.

Här är några tips:

Actimel, bygger upp immunförsvaret och den är jättegod! Finns i mataffären.
Sova ordentligt, har sovit dåligt dom senaste månaderna men sen det nya årets start så har det blivit bättre och man känner sig mer kry och pigg!
Fruktsmoothies, skapa dina egna favoriter hemma i köket med hjälp av ingredienser på nätet, du får i dig massor av vitaminer och annat som behövs.
Citronvatten med en massa cirtonsaft, man kan riktigt känna hur c-vitaminerna stärker kroppen!

Eftersom kvällen var planerad så får jag göra något spontant som att chatta med härliga människor, kolla på Efterlyst, göra en fruktsmoothie och äta lite vindruvor och även kanske om jag har tur få tag på någon som vill gå en liten promenad! Det hade inte skadat att ha haft en hund att gå ut med nu.

Hejdå vinterjacka!

Alltså, vädret gör så himla mycket med mitt humör, jag tror det står för typ 95% av hur min dag och hur mitt humör kommer att bli. Dom senaste dagarna har jag mått riktigt bra. Kommer vintern tillbaka nu så packar jag ihop mina grejer och flyttar till Thailand, jag lovar! Hade en tanke imorse om att hänga undan allt som har med vintern att göra, tjocka skor, jackor, vantar, mössor men gör jag det så vet jag vad som kommer att hända så jag vill inte ropa hej än.

Kom precis hem från ica, handlade hem lite och innan det så simmade jag med min goda vän Karolina (: Jag simmade bara 40 längder idag för jag hade ovanlig värk i skulderbladen när jag andades och sen hade jag lite andningssvårigheter. Så idag var det ingen bra dag för simning men vi lekte en massa efteråt i vattnet och jag har inte skrattat så mycket på länge. Helt underbart! Plus att solen lyste genom vattnet så vårkänslan fanns där inne också.

På vägen till simningen så mötte jag min kusin Jeanette i Nolhagabacken, hade saknat henne massor för hon har varit i Spanien med barnen, så när jag var klar i simhallen så slog jag en pling och sa att jag kommer över en sväng ikväll.

Jag är även grymt shoppingsugen, gick in på Bikboks sida som jag inte borde ha gjort. Det är ganska så sällan som jag faller för deras plagg, men det händer och det hände idag!



Nu ska jag göra mig iordning och cykla bort till Jeanette :) PUSS!

Ett stressigt inlägg

Jag borde inte sitta och blogga just nu eftersom jag både måste få i mig lite mat, packa och cykla iväg men det får gå fort. Igår så åkte vi till Vårgårda för det var dags för Anders och Johan att bli stora pojkar och flytta hemifrån. Vi var mellan 8-10 st så det gick fort och smidigt, fast vad är flytt utan en fika innan för att sätta fart på krafterna, blev chokladmuffins och saft, och kaffe för dom vuxna (inte för min del alltså) Lägenheten var jättefin, en stor tvåa! Jag och Alex stannade kvar till halv nio sen på vägen hem var vi mer sugna är någonsin på att själva få börja packa, åka till Ikea och be folk hjälpa oss att flytta och köra, vi hoppas att det händer snart!


Tog lite bilder på vägen till Vårgårda med min dåliga mobilkamera men det får duga!

Idag har ju solen tittat fram igen om inte med ännu mer värme, 5 plus grader har dom sagt att det skulle bli!
Tyvärr är jag så hemsk att jag suttit vid datorn hela förmiddagen men har pluggat teori så någon nytta har det blivit. Men sedan innan bussfärden hem satte jag mig på framsidan och solade (: första gången i år!


Är det bara jag som tycker det är skönt att åka buss?

Måste äta, sen ska jag simma! PUSS!

Hoppar över ett steg

Det blev ingen tid för bloggande alls igår tyvärr för dagen var fullspäckad. Jag och Karro skulle ju simma halv tolv så det var upp tidigt och äta frukost och allt det där, men senare ringer Karro och säger att hon ser på deras öppetider att dom öppnar kl 13 och då var det försent eftersom vi skulle fika med tjejerna i stan kl 14, så jag hade ett riktigt träningspass hemma och svettades som en galning, skönt! Tog en powerwalk promenad ner till stan, blev lite sen men mötte tjejerna på Taste It och där käkade vi och alla drack en varsin smoothie, mums! För er som undrar vilka "tjejerna" är så var det Karin, Ia, Karro, Catherine, Nathalie och Maria (: En liten rundvandring på stan och efter det kom baby och hämtade mig, vi begav oss till Vårgårda för att hälsa på Anders och Sara, vi blev kvar där lite över en timme sen åkte vi alla till Johan. Kollade in hans akvarium, hans stora hundar sen tog vi en promenad runt hans kvarter. Sen dampade min mage loss totalt, blev uppblåst som ett tält utan anledning och jag mådde inte alls bra så jag la mig i sängen det första jag gjorde när vi kom hem.

Har sovit riktigt skönt och mycket inatt känner jag, Alex klocka ringde halv sex men jag vaknade innan dess och var jättepigg, men när Alex hade gått blev det att jag somnade om lite iaf. För en stund sen blev det en frukost med Alex och hans pappa som är hemma idag p.g.a ryggskott, ajaj!

Kanske dags att sätta sig framför tv:n med en klubba, tror jag.
Hör av mig senare, tjao!

Nanadags!

Har legat i sängen den största delen av kvällen och tittat på Beck med min gosiga kisse! Fast nu gick hon ner, antagligen för att lägga sig i sin korg så jag antar att jag får lägga mig i min (: Ska bara borsta tänderna sen ska det bli så otroligt skönt att lägga sig under täcket!

Nattinatti darlings!

Söndag, blä!

Hej bloggen!

Jag ska nog försöka skaffa en kalender där det inte finns någon söndag med, för jag tycker verkligen att they suck! Imorse vaknade vi ganska tidigt, eller jag vaknade av att Alex frågade "Vad är det gumman?" för jag drömde nämligen att han tryckte sin arm mot mitt höftben om och om igen fast jag sa till han gång på gång att det gjorde skitont, så jag hade antagligen gnällt på Alex medans jag gnällde i drömmen, haha! Förövrigt så har vi bara ätit frukost och degat. Sen tog tråkmånsen 4 bussen hem, som straff så fick han åka till affären innan och handla mat åt mig, jag är verkligen snäll, haha.


Så när Alex lämnade mig i min ensamhet så fixade jag iordning käket, kände att det var dags då jag började se kycklingvingar flyga runt mitt huvud ;) Det blev iaf som ni ser på bilden lite kycklingklubba, potatissallad, sallad med gurka tomat och fetaost, goa mjuka mackor och även vatten med saft från en halv citron. Till det blev det självklart lite Vänner, sitter aldrig fel. 

Vi tog förvånansvärt nog kort med Alex kamera igår så jag har inte kunnat lägga in dom på datorn så det får bli en annan gång. Maten på Aling-thai var som vanligt delicious, när servitören kom hann han inte ens ge oss menyn förrän vi sa att vi redan vet vad vi skulle ha, tempo tempo haha! Fast vi hann äta i lugn och ro och vi hann även med en lite promenad i stan innan bion. Fredagen den 13e var sjukt bra, ryckte till några gånger och då är den bra! Ett plus var att det var bara jag, Alex och 1 par nedanför oss i hela salongen, så vi hade gott om utrymme på sista raden för fötter, ben, godis, jackor och lite hångel^^ hihi.  

Just nu sitter jag rastlös som aldrig förr men samtidigt sjukt trött, har lite panik över att ha den känslan. Får kanske se om det kommer något bra på tv och kanske ta ett varmt bad, ja.

090314

Hej allihopa, mår ni bra? Det gör iaf jag, fast jag är så himla trött. Teamträffen igår med jobbet var skitkul! Vi pratade, dom lärde oss instruktör-dansen som vi lärare ska visa upp på showen, sen fick man duscha lite om man ville och sen bjöd dom på urgod mat som är en av mina favoriter, pastasallad med kyckling och grovt baguettebröd, mums fillibabba! Sen var det bara att ta emot lite papper och åka hem.

Väl hemma fick jag bokstavligt talat Hoppa in i duschen, lägga på lite nytt smink och ta på mig för att möta Sara & Jonna i stan. Det blev typ 2 timmar inne på Surf n´ Turf och det var ett riktigt mysigt ställe, mer som en bar än disco liksom, dit ska jag igen! Det blev iaf jag, Sara, Jonna, Alex, Anders och Palle som blev sittandes där med mycket tjat, goa skratt och för mig blev det en öl med lime. Trodde först jag beställde en cider men den kunde jag ju inte byta direkt, men den var helt okej ändå faktiskt! Jag hade bestämt en tid till mig själv när jag skulle bege mig hemåt och det var elva, halv tolv men blev sittandes där till stängningsdags som var kl 12. Jag och Alex tog en promenad hem och tyvärr så somnade inte jag förräns efter klockan 2.

Så snacka om jag var trött imorse!!! Halv åtta ringer klockan för då var det upp och äta frukost och göra mig iordning. Men idag fick jag sällskap på tåget till jobbet av min prins (: Han gick en runda på Allum medans jag hade mina små barn och ja, det var idag jag skulle bli filmad och det gick bra faktiskt, dom var lite springiga men man kan som Erika sa inte styra barn i den åldern, inte ens deras föräldrar, men hon sa att jag skötte allting kanon och att hon skulle säga det till kontoret.

När vi kom hem lagade vi lite mat, sen tog vi ner täckena och la oss i soffan och somnade som 2 stockar, han sov väl den största delen av tiden medans jag slumrade till och fick telefonsamtal titt som tätt som störde min sömn, men jag känner mig piggare iaf och hoppas att varken jag eller Alex kommer att somna på bion ikväll. Vi ska se den efterlängtade "Fredagen den 13:e" Jag vet vad ni tänker, hon och hennes skräckfilmer, haha! Men innan det ska älsklingen bjuda mig på middag på Aling-thai, oh gott! Jag har varit duktig på godisfronten denna veckan tycker jag så idag får bli min smaskis-dag, det blev inget fredagsmys igår ju så idag får jag faktiskt unna mig lite, särskilt när man ska på bio.

Och för lite uppdatering om dom senaste inläggen. Det är inte helt omöjligt om London och Michael Jackson <3

Jag hoppas ni får en minst lika härlig kväll som jag, hörni! Vi ses & hörs, puss pch kläm!

Byebye Alingsås

Nu drar jag till gbg några timmar och dansar med underbara människor!


5 timmar för ingen nytta

Kl 8 imorse startade försäljningen av Mj-biljetter till London, ställde klockan på halv åtta, startade datorn och sen var det bara att vänta och knö sig fram på den här sidan. Det var svårt att komma fram, man fick stå i kö för sina biljetter och när jag väl kom fram så fanns dom inte :S så fick fortsätta så på alla datumen, sen helt plötsligt så var hela juli, augusti och lite in på september fullbokat, fattar ni! Efter typ 3 timmar fick jag 2 biljetter "Vi håller biljetterna för dig i 2 minuter, sen kommer dom komma ut i försäljning igen" (fast på engelska) men självklart var det en massa jag var tvungen att läsa igenom för jag ville inte göra någon tabbe, och vips så var biljetterna borta, jag hade dom för fan i handen!! kl 13 gav jag upp efter att stå i kö 15-30 minuter varje gång jag testade. Det blir antagligen inget London, ingen konsert, ingen Michael för min del. Lite hjärtkrossad är jag men jag får helt enkelt fortsätta att ha ögonen öppna annars är jag sjukt nöjd med min Turkiet resa och kan satsa på lägenhet tillsammans med Alex där efter :) Ni som känner mig vet hur jävla ledsen jag är just nu, men jag kan inte göra mer.

Jag och mamma har kämpat hela morgonen med detta, hon låg och sov i min säng medans vi stod i kö, sen pratade vi lite och sen visade jag henne filmen jag hittade med mormor och morfar plus hela tjocka släkten, och jag måste säga att vi skrattade oss till tårar många gånger. Riktigt roligt att ha!

Nu har jag duschat för om några timmar ska jag till gbg, Landala på teamträff med jobbet och sen ikväll beroende på tid, ork och lust så kanske jag ska till Surf ´n turf och träffa Sara och Jonna, Alex och Anders ska även dit (: Blir antagligen bara en cider och lite tjöt och sen hem och sova för jag ska jobba imon och även bli filmad, iiii !


Vilken liten pudding jag va!

Gääääsp

Ojoj, vad trött jag blev helt plötsligt, bara kom som en bomb då det sticker och svider i ögonen, det är kloret antagligen. Det var jätteskönt att få simma iaf, efter dagens händelser. Har ätit god mat här hemma och bestämt mig för att stanna hemma ikväll, så min prins får hålla sig en dag till. Mamma kom precis hem och vi ska kolla på internet och se om vi kan boka Michael Jackson biljetter och kolla flyg m.m :) Hoppas allt går bra! Pratar även med Kent som erbjuder sig att låta oss bo hos han i hans hyrda lägenhet där för han ska se på Michael hela juli sa han, så han har hyrt en lägenhet. Ska kolla med morsan om hon vill bo med en massa ungdomar, haha.

Senare blir det att pendla mellan kanalerna för då kommer Sveriges värsta bilförare och Stockholm Arlanda eller vad det heter. Bloggar nog senare igen. Puss på er.

Förresten, vad tusan hände med vädret?!

Min stora sanna kärlek

(Starta videon nedan för att få mer känsla när ni läser detta)

Det är en sak ni måste veta om mig: När det gäller Jag och Michael Jackson, så ger jag mig inte i första taget, jag ska se mannen som har förändrat mitt liv, som jag kommer att älska in i döden. Det är kanske många av er som höjer på ena ögonbrynet och tycker att det är galet men det är The king of pop vi pratar om, nämn en annan artist som har sålt över 750 miljoner skivor, vunnit fler records och haft fler fans än denna mannen. Det finns så många som skulle dö för honom idag, han har gjort så mycket för våran värld som många inte ser, för han skryter och skyltar inte om det. Detta blir första och sista gången jag kommer att få se honom med mina egna ögon, om inte kommer jag aldrig förlåta mig själv. Alla dessa skivor, konserter, dvd:er, affischer, LP-skivor, danskoregrafier, tavlor, pengar, kärlek och tårar som har varit en del av mitt liv med Michael Jackson i hela 16 år, tycker jag att jag förtjänar en konsert utanför tv rutan.


Innan sommaren ska jag tatuera in denna tatueringen på antingen skulderbladet eller i nacken, för att visa både mig själv och för världen att jag menar allvar och att detta inte är en töntig kändisförälskelse man hade i 8:an, han som person och hans musik har hjälpt mig genom hela mitt liv och detta är mitt sätt att tacka för det. "M" som Michael har som symbol på minst en av sina skivor, ska bli en del av mig.

This is it

Ganska elakt tycker jag..

när man bestämmer något och sen inte hör av sig om ändringar. Skulle ju idag kl 12 vara med på dans 3ornas jazzlektion med Linda, kommer dit fem i tolv men där finns inga människor, inga skor står där och det var helt dött. Mötte Jeanette och frågade vart Linda var och då var hon plötsligt på musik 3ornas föreställning, antagligen med 3orna. Sån jävla dålig stil, smsade henne men hon har inte svarat, usch vilken stil! Hade ju ärenden i stan ändå så jag fick gå och göra dom som var att hämta mina kära jeans på Gina, gå till resebyrån, turistbyrån, banken och sen cykla hem. När jag kom hem fick jag även sätta mig med telefonen och ringa försäkringskassan och nu är jag så trött så jag vill bara sova, men ska gå och simma med Elin kl 15 så jag hoppas det får mig att koppla av!

Jag håller ju även på och kämpar med att fixa konsertbiljetter, flyg och hotell till Michael Jacksons konsert i London i sommar men det är ju inte så lätt om man säger så. Jag har tillgång till förköpet som typ är slut nu men nu har Mj utökat med 25 konserter till så förköpet är inte försent, men behöver både veta vilka som ska med, vilket datum och mammas kort så jag kan göra köpet, puh. Detta är inte min dag skulle jag vilja säga.




Om detta var en bra onsdag? Äh, jotack!

Det får bli ett långt inlägg istället för flera mindre idag. Jag tog bussen hem i förmiddags och äntligen fick jag komma hem och träna, det blev ett pass på 1,5 timme ungefär, fick bli en go men snabb lunch kl 14 och sen fick jag hoppa in i duschen för jag skulle träffa Karin vid först kvart över tre, sen blev det halv fyra, sen kvart i fyra men sen bestämde vi fyra för jag hann inte med, haha. Vi gick först till Gina för jag letade efter de 2 klänningarna jag skrev om här, hittade dock bara den blåa och den var jag osäker på, väntar tills jag har provat den andra. Men hittade iaf mina jeans i rätt storlek så dom ska jag hämta imorgon!  

Sen tog vi världens mysigaste middag på Taste it, vet inte vad den där maten heter men gott var det iaf, och självklart en fruktsmoothie! Vi blev förtjusta i varandras så vi delade på båda. Satt där i typ 1,5 timme och pratade om så himla många ämnen, allt från familj, vänner, London, resa, pengar.. sen stängde dom. Vi åkte hem i kylan och nu har jag suttit här sen typ sju och chattat med så himla mysiga människor, fast det känns som att det är dags att ge sig bort till sängen kanske? Jag ska faktiskt till skolan imorgon, läskigt nog. Jag ska dansa med dans 3orna i 2,5 timmar och det ska bli så roligt, kommer säkert gråta lite på toan för mig själv av saknad. Efter dansen blir det t.o.m simning med Elin, mucho training!^^

 
Träna är livet!                                           MAT är också livet!

 
Att äta på stan är livet!            Speciellt med en bra vän, det är livet!

10 mars, kväll.

Gud vilken fantasi jag har när det gäller mina rubriker, haha! Dagen är iaf förbi och jag/vi har ätit, gått en långpromenad i skogen då vi kom till det där läskiga huset som ligger mitt ute i ödemarken, personen som bor där har satt snören runt sitt hus och det var den enda vägen för oss att komma hem (om vi inte ville vända) så vi gick undr snöret och gick å kanterna och kom tillslut till "hans" uppfart som vi följde. Jag får riktigt kalla kårar av det huset alltså, usch! Bokade även biobiljetter idag till "Friday the 13th" till på lördag, borde egentligen ha gått på fredag efter som det är 13 mars då men ska upp och jobba på lördagmorgon plus att jag ska träffa hela Funkykidzteamet på fredagkväll och kommer hem efter åtta någon gång så det blir en aning tajt, lördag blir bäst! Vi båda har nu pluggat en hel del teori och jag har kollat lite bloggar som jag följer, börjar även bli lite hungrig på en nattmacka och lite youghurt, sedan blir det lite skräckfilm!

Vad händer för er ikväll? Hoppas ni mår bra, vi hörs imon!


Här bjuder jag och Alex på en sommarbild!

090310

Hej bloggen!

Blev ingen datatid igårkväll, vi kom hem strax efter åtta och vi var grymt trötta så vi låg i sängen och kollade lite film istället. Vi åkte iaf till Herrljunga en stund och det var mysigt, ett riktigt fint radhus hade dom köpt iaf måste jag säga. Idag är jag slö men samtidigt väldigt rastlös och det beror nog på att jag inte har rört mig på 1 vecka nu. Min kropp skriker efter träning och att få svettas lite, jag och Karro simmade ju inte igår så jag hoppas verkligen att vi gör det imorgon, om hon är frisk vill säga, annars funderar jag på att åka in till stan och simma själv för jag får panik av att sitta stilla.

Fick även ett samtal från Linda i söndags och hon bad mig vara vikarie tisdag nästa vecka och eftersom jag frågade henne för ett tagsen om man fick vara med och träna på en av hennes lektioner så frågade hon om jag ville vara med nu på torsdag, så det ska jag göra. Då blir det danstreornas lektion mellan 12-14.30 Yai, ska bli askul och framförallt skönt! Nu ska jag gå ner och ta ett glas uppfriskande juice och sätta mig framför tv:n lite, ses senare!  

En liten biltur

Ja, efter Alex ett rast så tänkte jag plugga lite teori men blev distraherad av en favorit vid namn Jennifer Aniston som gästade Oprah Winfrey Show, det blev lite plugg i reklamerna men det var inte mycket det! Men höll iaf ett löfte och det var att ta en promenad i det vackra vädret lagom till att Alex slutade, så vi tog sällskap hem (:

Nu har jag duschat och är klar, Alex ligger under täcket och sover middag vilket han behöver efter en tjurig dag! Ska väcka han nu sen blir det en biltur till Herrljunga och hälsa på Alex syster Malin, Fredrick och deras lilla tös Alice som är 3,5 veckor gammal, inte så stor alltså!

Blir nog en updatering för resten av dagen senare, puss!

090309

Hej alla glada!

Jag vaknade inte upp sådär glad imorse för jag tror filmen med mormor satte fart på min drömvärld inatt. Jag drömde först att det hände något med morfar så ambulansen kom, sen bara en liten stund senare så föll mormor ner på golvet och fick hjärtattack typ, jättehemskt! Kommer ihåg att jag grät tills jag inte längre kunde få någon luft och det var ingen som tröstade mig heller, alla gick omkring efter att ambulansen hade åkt som om inget hade hänt, bara lite småchockade. Fick bara några kommentarer som "men gumman då.." Fick inte heller veta om mormor eller morfar överlevde eller vad det var som hände, läskigt!  :( Blev inte heller bättre när jag vaknade då jag och Alex hade ett litet måndagsbråk, men det löste sig sen.

Jag sitter och längtar efter sommaren, jag. Våra Turkiet bijetter börjar bli dammiga och vill användas Nu! Fast det är himla fint väder idag dock, ska nog kanske ta en promenad senare så jag får lite motion idag. Men får jag inte sommaren nu så får jag väl som vanligt kolla på kläder som jag vill ha Till sommaren :)



Underbara klänningar från Gina! Har tillgodokvitto+presentkort på samanlagt 227 kr på Gina så..
199+299 = 498 kr
498-227 = 271 kr som jag behöver lägga ut själv. Hm.. jag undrar om min mamma och plånboken tycker det är värt det eller tycker som jag, SÅKLART ATT DET ÄR!

Lördagen & söndagen..

var riktigt mysig med lite godis och trevligt sällskap, trots att Melodifestivalen var en ren besvikelse.Men allt handlar ju om sällskapet ;) Senare kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte hem och myste under täcket (: Fick även låna mammas söta kjol också.

                     
            
Idag, söndag. En riktigt skön dag alltså. Sov ut, käka frukost framför lite Pingu i brist på filmer som inte någon av oss har sett innan, haha! Sen fram mot eftermiddagen blev vi lite hungriga och vi var trötta på enkel mat som makaronis och köttbullar så vi gick en promenad till sparköp och köpte det som fattades för att göra fläskfilé, kroketter och tazatsiki, MUMS! Vi lyckades bra må jag säga, hell´s kitchen nästa? Vi skulle rocka iaf. Till maten såg vi på ett gammalt band från 88 då mina släktningar var i mormor och morfars hus på Brännö och jag började självklart storgråta när jag såg mormor och Alex fick trösta mig, saknar henne så sjukt mycket och tycker så synd om henne för hon dog inte så trevligt direkt.. Min mormor<3 Sen blev det en mumsig kladdkaka som fick mig att må illa och som vanlig få en uppblåst mage men den var god för stunden iaf.

Det var menat att jag skulle stanna hemma ikväll men jag känner inte för det direkt längre så jag följer nog med plutten hem iaf, Karro är sjuk så vi ska ändå inte simma imorgon.  Nu måste jag packa för Alex vill hem, puss!

Alkoholsug?

Oj, jag blev plötsligt riktigt alkoholsugen.. och det där lät riktigt fjortis! Men jag vill inte festa utan mer sitta inne nånstans med dom närmaste, dricka, ha musik och massa skratt och dansa töntiga 80-tals danser. Gud vad det hade suttit fint just nu! Och bli sådär lagom lullig och riktigt go och glad som jag brukar bli och älska allt och alla typ:P Som Ross & Rachels kväll på hotellrummet i Vegas. "If we can´t get down stairs to Vegas, then Vegas has to come to us"
Jag skrattar så jag gråter när Ross ramlar bak och tror att det står en stol bakom honom och han frågar Joey om det gick bra, haha!

 

Nä, dags att göra sig lite fräsch med en dusch, lite sminkförfriskning och fräscha kläder. Ska nämligen träffa tjejerna hos Ia och se på Melodifestivalen!

"Funkykiiidzz"

Att hålla i lektionen idag var verkligen jättekul, jag och min mick skötte det riktigt bra måste jag säga! Alla småttingarna var glada och det var "Jag vill sitta bredvid dig" "Jag vill hålla dig i handen" vilket är jättekul för då vet jag att dom gillar mig (: Efteråt åkte jag in till stan för tro det eller ej, men örhängena som Alex köpte till mig i förrgår har gått i sönder, precis likadant som mina första. Detta var mina tredje örhängen så jag gick raka vägen upp till Gina och berättade varje historia för varje par och jag fick tillbaka pengarna så byebye mina favisörhängen, menmen får köpa kläder för dom istället :D

Är iaf jättetrött nu och min mage kurrar typ 15 sekunder i sträck, varje lördag verkligen, hej deja vu! Kanske dags att käka något? Har lite beslutsångest om jag ska plugga teori eller hjälpa mamma att storstäda huset, aja det återstår att se.

En bild på mina hoppetossar! :) (och jag som ser ut som jag gör)
Om nu undrar vad vi ropar så är kan ni läsa det i dagens rubrik ^^

4-5 årsgruppen!

En lång kväll av glitter & glamour!

                           

Kom hem för en timme sen från stan. Jag och Alex var och tittade på Musikalafton, dom var riktigt bra, det är allt jag kan säga och ska avslöja! Tyvärr var det många musikaler dom spelade upp som jag antingen aldrig hört talas om eller har hört talas om men aldrig sett, men det var bra ändå :) Fick träffa min gode vän Sven med pojkvän också, Sven fick t.o.m komma upp på scenen av Maja :D

Jag borde ju inte blogga såhär dags med tanke på morgondagen då den börjar med jobb i Partille och jag är extra nervös denna gången för imorgon är det jag som ska vara "The teacher", ha mick och leda barnen och vara på det bästa humöret, och Erika är ju den som brukar ha den rollen men vi ska nämligen förbereda mig inför nästa gång då hon ska filma mig när jag håller lektionen som jag sen ska skicka in till kontoret så ska dom bedöma hur jag är, usch vad pirrigt!

Nu vill jag faktiskt sova bort nervositeten, tankarna och den lilla lilla huvudvärken som börjar smyga fram.
Nattinatti :)

Den perfekta flickvännen.

Är jag inte den bästa flickvän man kan ha, 
som dukar fram åt sin arbetande pojkvän på hans korta rast?




Jag själv åt lite mer Mat än frukostmat, äkta svensk klassiker!


Nej mig vill vi ju inte se!

Söta familjen

Det söta paret och deras söta tös får mig att ibland bli tårögd. Inte bara för att dom är söta och för att dom har fått världens sötaste lilla troll, utan för att Nicole verkar må så himla bra nu, om man jämför med förra året och innan dess då hon gick omkring likt ett vandrande skelett. Plus att jag ser mig och Alex med en liten bebis i framtiden, hoppas vi ser lika bra ut som dom här :)


Ingen buss?

Jag som hade planerat dagen perfekt. Jag skulle ha simmat med Karro idag kl 14 men det lär ju inte bli av nu, p.g.a bussjäveln. Den kommer utanför Alex lite efter 20 över varje gång jag åker, men idag kom den aldrig. Jag tror jag stod där till 13.40, alltså typ 20-25 minuter mer i kylan än vad jag borde ha gjort. Alex ringde västtrafik till mig och helt plötsligt så skulle den ha varit utanför Alex 13.16, what? Skitsamma, nu sitter jag hemma hos Alex igen och eftersom jag även skulle ha gått in på Af  för att få en underteckning av dom för det är Idag som den ska skickas till FK så Alex får stressa hem när han slutar jobbet, köra mig till stan för att köpa frimärke och lägga brevet på lådan efter underteckningen och så får han duscha och äta hos mig istället, stress stress stress! Men det är inget att grina över nu, får sitta och kika runt på bloggar som alltid är kul. När jag gjort mig iordning senare så ska vi förmodligen ut och äta och halv åtta ska vi på Musikalafton :) Ska bli riktigt spännande!

090305



Eller ja, nu när jag skriver så är det den 6:e men inlägget handlar om gårdagen så det får bli såhär. Vi firade iaf månadsdag igår, 1 år och 5 månader har bara gått så fruktansvärt fort så jag blir lite rädd, men jag är så lycklig! Efter en dag av teori-plugg så åkte vi en sväng in till stan och åt middag och efterrätt på café Diva :) Det var riktigt mysigt för det var förvånansvärt lite folk. För ett tagsen misstänkte jag att jag är laktosintolerant, inte extrem men till en viss del och på cafeét blev mina misstankar ännu större. Jag har stora problem med min mage, så fort jag äter minsta lilla grej så sväller min mage upp som en ballong, det kanske är inbillning till en viss procent va, men det är inte bara jag som märker det. Jag mår så himla dåligt av det och tappar humöret för allting, känner mig inte snygg nånstans när magen blir sån, usch! Har iaf börjat dricka laktosfri mjölk och då känns det bättre, men till kladdkakan igår bad Alex om en liiten klick grädde men den blev ju inte så liten som ni kanske ser. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i grädde men igår när jag tog typ 1/3 av den klicken så mådde jag illa, fick lite ont i magen och den svällde upp som en ja... ballong! Blir galen på min mage, varför jag?

Efteråt gick vi upp en snabbis till Gina och så hittade vi mina söta vita örhängen jag har hemma, det är mitt andra par men nu har dom denna gången tappat "skalet" som är på som har den här gräddvita färgen med lite glans i, det lossna så nu är dom kritvita, alltså inte alls snygga. Älsklingen var en ängel och sa genast att han ville köpa nya åt mig, jag känner mig alltid jättedum när folk bjuder på saker men som Alex alltid säger "Nu är det jag som erbjuder mig, det är inte du som frågar om jag kan köpa dom till dig" så jag får lita på honom att det är så^^

När vi kom hem frågade Alex mamma om någon av oss kunde dammsuga Alex rum så jag erbjöd mig, efter det tog vi tre lite kvällsmat och hade det mysigt :) Sen tog jag även disken och sen blev det lite tv och nanatime.

This is it!!!!!

Säger bara en sak: OMG! Det är verkligen sant. Ikväll hade Michael Jackson sin presskonferens i London och bekräftade själv inför tusentals fans att det kommer bli 10 eller fler konserter i London i juli!

Ååååh fatta om jag vill gå! <3 Jag MÅSTE! Det blir första och sista gången.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article4573422.ab
Jobbig reklam först men det får ni ta!

"This is it"
Michael Jackson - King Of Pop

Ganska irriterande..

                                       

när bloggen inte gör som man säger att den ska göra! Av någon anledning ändras ibland mitt typsnitt till det fula lilla typsnittet som jag inte vill ha och det värsta är att det gör det helt utan anledning. GAH! Men aa, det funkar ju nu iaf utan anledning också, jävla skitblogg! Så som mitt inlägg var menat att börja med var:

Dagen har flytit på och varit jätteskönt måste jag säga! Mamma hämtade mig på stationen idag för jag tänkte köpa 2 biljetter till Musikalafton, så nu är det gjort. På fredag är det jag och Alex som tar upp 2 av stolarna på Palladium. Fast det är nog mer jag som är förväntansfull än Alex, som förklarar det enklast med "Sån där teater och musikalskit" men han kommer ångra sig, vänta bara! Efter det åkte jag till Hälsostudion och ja mina vänner, jag har nu sagt upp mitt medlemskap hos dom. Men jag kan säga att det känns både rätt och lätt för jag har mina anledningar

1. Jag tar aldrig tar i mig själv och går dit.
2. Jag trivs inte att träna i gym och inte på pass direkt heller
3. Jag skäms när jag säger att det är en bit att åka/gå för det är det egentligen inte, men iaf en tillräckligt lång bit för att jag ska kunna känna att det inte är värt det, speciellt i detta vädret, eftersom...
4. När jag väl är och tränar så får jag inget ut av det för jag kan bara koncentrera mig på tiden och kalorier-mätaren och jag har inget tålamod utan får mer en panikkänsla
5. Jag både dansar och tränar mycket bättre hemma i vardagsrummet där jag har tillräckligt med plats för att träna det jag vill och känner för och det känns så mycket bättre!

Så nu kan jag spara 1428 kr per år och istället göra något bra och roligt för dom som t.ex. shoppa, festa eller kanske t.o.m spara till något jag verkligen vill ha! Man kan göra mycket med den summan och jag vill inte längre GE den till hälso. och på tal om träning så simmade ju jag och Karro idag igen och idag var nog den bästa simdagen! Jag köpte mitt kära 10-kort och det ångrar jag inte alls. Det speciella med idag var att vi ändrade vårat sätt att simma, vi lånade simglasögon för 2 kr och som vissa vet så har jag alltid hållit för näsan när det är dags att gå under ytan och det är jobbigt, så vi simmade i en medelsnabb takt då vi gick upp och ner, unde roch över vattenytan och tar luft varje gång vi kommer upp, tror ni förstår min jobbiga förklaring. Vi simmar oftast 40 längder (1 km) men idag simmade vi 50! Det roliga var att vi aldrig tappade energin, vi kunde fortsatt hela dagen om inte klockan hade rusat iväg, för vi ville ju inte missa bastun! Sen kom ju något mycket efterlängtat, nämligen MAT!

Nu befinner vi oss ute på landet igen och jag har bara liiite ångest för att Alex sitter därute och pluggar teori och jag läser massa bloggar och skriver på min egna men imorgon får bli min pluggdag då det får bli teori här på datorn, yes! Snart blir det förhoppningsvis sägndags framför lite Förhäxad.

PUSS!

090304

Idag är det exakt 4 månader kvar tills jag och snutten åker till Turkiet och unnar oss! (: Dessutom fyller Alex mamma år den dagen kom vi på så antagligen blir det kalas då också, ojojoj! Just nu har jag ångest för den varma oboyen jag drack imorse för jag var bestämd igårkväll att idag skulle min vecka fortsätta med nyttiga mål fram till lördag, men frestelsen tog över. Fast jag får hoppas att jag simmar bort det idag när jag ska till simhallen med Karro :) Min mamma sa igår att hon skulle fixa ett simkort (10ggr) åt mig idag när hon ändå var ute och åkte så det är lite skönt, Karro köpte ett sist så jag får väl också göra så ;)

På tal om något helt annat fast kanske inte så oväntat. Jag är så grymt sugen på att shoppa! Har sett maaassor utav kläder jag vill ha, mest klänningar faktiskt. Jag vill ha en hel Sommargarderob att ha till sommaren både i Sverige och Turkiet. Tankarna som kommer och går när jag får syn på klänning efter klänning är "Åh tänk den till en tränad och solbrun kropp och solblonderat hår" Haha! Jag har inga pengar till alla dessa egentligen så nu skulle sitta fint om man fick ett besked om att man har en vinst på några tusenlappar!

Nu ska jag fresta mig själv ännu mer genom att lägga upp bilder här på några skönheter!
 

  

 

             

<3

Godkväll!

Efter en kväll bestående av teori-pluggande så kan jag med hjälp av en film visa er hur trött jag är just nu.



Godnatt!

Tisdag 3/3

Hej alla glada!

En dag med 0 händelser, men det har varit ganska skönt, lite rastlöst kanske men det får man tåla ibland. Om ni inte vet vad en arbetslös kvinna i 19 årsåldern gör på vardagarna då hon inte har speciella planer så ska ni äntligen få svar på detta! Vi börjar med att man blir väckt av sin älskling när han kommer hem på frukost kl 9.00 efter det blir det frukost för mig framför några avsnitt av Vänner. beger mig upp till datorn och kikar om det har hänt något nytt, om inte så bläddrar man bland alla kanaler och kanske väntar på vissa program man brukar följa som t.ex. Våra bästa år (pinsamt, jag vet), Ellen degeneres (blir alltid så glad av hennes program), Animal Planet, MTV eller något annat som kan hjälpa en att få dagen att gå snabbare.

Intressant eller hur? Ni kan ju alltid skicka en lapp och fylla i antingen
Ja [ ]
Nej [ ]
Kanske [ ]

Jag har diskat en massa åt familjen Johansson och även skalat potatis och lagt i en kastrull på spisen som senare ska tillagas inför morgondagen. Dagens middag blir det rester av en lasagne. Senare blir det antagligen lite film och PLUGGA TEORI SARAH! Jag måste verkligen skärpa mig om jag vill ha det där ur världen.

Jag har en massa tankar i huvudet nu för tiden. Nu när man börjar bli vuxen vill man bli Ännu mera vuxen för det är då man kan göra lite hur man vill och när man vill. Det kanske låter lite knäppt för en del som inte känner mig så bra men jag har barnfeber. Om jag hade rätt ekonomi, inte bott hemma och haft ett bra jobb hade jag lätt velat skaffa barn idag! Jag har i många år velat ha barn tidigt i livet för det är nog det jag lever för har jag kommit på. Vart jag än läser, ser eller befinner mig så finns det bebisar, barnkläder, förlossningar, graviditet m.m Jag blir så sugen på att ha allt det där! Men självklart är varken jag eller min partner redo för detta med tanke på hur unga vi är och allt som vi kan missa i livet, men man får väl drömma? Det kanske också är därför jag har en massa tankar om att skaffa en liten chihuahua, något att ta hand om och se fram emot och som jag dessutom har velat ha i många år. Men där ska ju också pengarna finnas och tid för allt arbete och passning, man blir ju lite låst men jag har faktiskt lite rätt när jag säger att det är skillnad på att ha en chihuahua och att ha en typ golden retriver eller en annan stor hund som behöver mer motion, plats m.m Chihuahuan kan man ju ha med sig i väskan vart man än befinner sig, en praktisk hund om inte annat!

Oj, vad jag ska babbla känslor och drömmar. För att inte göra detta inlägget längre än en tjock bok så kan jag skriva några ord som beskriver vad jag vill göra och vad jag behöver.

Jobb
Resa (längtar^^)
Pengar
Flytta hemifrån
Köpa chihuahua
Bli klar med körkortet
Kanske plugga om jag hittar något som klickar
Skaffa barn

Shit, vad vuxen jag ska låta, blir rädd för mig själv. Men jag mår iaf jättebra utan allt det där för jag har en underbar pojkvän, en stöttande familj & vänner och jag börjar ta mer hand om mig själv och min kropp och jag har börjat se livet från den ljusa sidan om man får vara så djup, om man jämför med tiden mellan juni-december typ, fyfan vilken deppig tid. Nu ska jag inte deppa ner er allt för mycket av detta inlägg, jag lovar att jag ska lägga in ett inlägg senare bestående av något roligt :) Ha en bra dag, läsare! Puss!


Jag nattade mitt kusinbarn Theo på julafton, mamma kom in och störde med
lite fotografering (:

Det kallar jag poesi!


Glömde den viktigaste delen av kvällen! Poesi skapad av mig, Alex och Johan i lördags. Enjoy!

Få lycka med bröst
gråt Julia!
ragga mullig tjej långsamt
smakar krydda?
förför häftigt
varför skulle hans kärring massera Romeo
varför sakna ditt patetiska snusk
nafsa lite under äkta rumpa
be om smek
önska sensuell passion
treva susa sukta
vilse i smält pudding
jag e besatt
drömmer om han
suga är jätteskönt
flämta tillsammans som kalle i fruktig folkdräkt
tänk om?
och sörpla heta blickar
chokladsex är som dagg i plysch
elektrisk vibration mums
han vill gärna ha söt pralin och muskler-poesi
jag är en mörk röd och vit kvinna
härlig smärta ska klia
hungrig rymdande hatar godis
mystisk kille genera hennes blodrosa gurka
perfekt lust älskling
älskar att bomba örsnibbar fniss
kan alltid beundra tvättstugan
silvertunga dreglade han
trist gud i helvetet
hon är en kaviarängel
älska sockerfrukost
älska sängluktar
blunda två minuter
mitt hjärta längtar efter het kemi
kom
viska fantasi
galen intensiv känsla av att limma din bak jag åt
smakar som hår
trots vår framtid på kalles.nu
måste vi brinna en smula

Tack för oss!

090302

Hello alla snyggingar!

En bra start på veckan iaf, vaknade upp hos älsklingen imorse och tog 11.20 bussen hem (: Mamma hämtade mig och körde mig till socialen och sen simhallen. Förstå om det var skönt att simma idag, jag var riktigt sugen och då är det ännu roligare att gå dit. Jag och Karro var det såklart, vi simmade 40 längder (1 km) sedan bastade vi en lång stund som vanligt och tog en efterlängtad dusch. Nu ska det bli mat, lax och fullkornsris, ska även försöka hinna med 18 bussen till älsklingen igen och sova där jag mår som bäst!

Blev inget bloggande igår p.g.a brist på tid men kan dra en snabbis om vad jag har gjort. Lördagen var hektisk. Jobba på morgonen, åka till systemet, hem, äta, ta en powernap på 45 minuter som blev på 1,5 timma så det blev lite stressigt i slutet, sen kom mina underbara gäster som var Anders, Johan och Sara. Jag och Alex befann oss såklart där också. Det blev lite alkohol, rockband, dans och massa prat eftersom det var ett tagsen vi träffades såhär (: Mycket roligt! Söndagen blev också lite tajt med tid för att hinna med sig själv. Vi gick upp sent och åt frukost sen åkte vi hem till Alex där det var kalas för Alex pappa som fyllde år i veckan. Fick även träffa Alex systerdotter Alice som är 17 dagar gammal, ursöt! Vi längtar tills den dagen kommer för oss :)

1 timme kvar tills bussen går, ska äta nu, min mage kurrar som en galning så det är nog dags nu. Skriver kanske här senare ikväll eller imonförmiddag. Pusspåer.

Bilder från i lördags

             

RSS 2.0