22/12-09

Godday!

Klockan är snart två och jag fick äntligen i mig frukost nyss, hade ju inget hemma så mamma fick åka och köpa lite. Mamma och Börje kom hem imorse och startade med att plocka ur skåpet vi ska ha med oss till lägenheten och tog även ner madrassen som ska med, första övernattningen ikväll tro? Det viktigaste enligt mig som ska med idag är tv:n, om vi ska sova där vill säga, höhö!

Hur mår ni idag? Jag är seg som satan, allt bara snurrar i huvudet så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Nu är dom påväg till Rusta i Göteborg så nu är det tyst och lugnt här hemma. "Hemma", det kan jag snart inte säga längre.. jag har bott här i 9 år i Januari så jag kommer nog antagligen få fram en tår när jag lämnar detta hemmet som har varit med om så mycket: Alla roliga fester, filmkvällar, Pipers och Chuckys uppväxt, somrarna i trädgården och med kompisarna på dom andra gårdarna som man lekte kurragömma med. Men jag tänker för det mesta att det ska bli så skönt att lämna detta huset, det har också gett mig mycket negativt och jag vantrivs nästan av vissa anledningar. Skönt ska det bli =)

Nu ska jag mysa framför Smekmånaden för att hylla Brittany Murphy, vi hörs senare!


Hemvägen <3

Två dagar kvar till julafton? Det känns verkligen inte så, kommer ni ihåg när man var yngre då man typ räknade dagarna från 1 december om inte längre bak? Då gick tiden så himla långsamt och man tittade på julkalendern varje dag bara för att få dagarna att gå, julen var så mycket mer spännande då. Nu som vuxen tänker man mer på att köpa julklappar än vad man tror att man ska få, och även på julpynt hemma och hur man ska hinna med att köpa gran, göra julmat och julgodis. Men våran lägenhet har faktiskt redan fått lite julpynt och jag har nog aldrig haft det så fint hemma i hela mitt liv under juletid.


Utan blixt

Med blixt

Soffan är klar, jag köpte kuddar på Chilli förra veckan, syns inte så bra nu men riktigt snyggt blev det.

Jag är helnöjd. Johan och Anders kom och hjälpte till och körde bort massa lådor som är mina, en åkte ner i källaren och i dom andra fanns det köksredskap samt glas och skålar :) Efteråt åkte jag med Johan och Anders på en sväng med bilen innan jag åkte hem och låg i soffan med frossa framför Vänner.

Our work is done!

Yes! Our work here is done, gyes... We are movin´in!

Alla väggar är klara, allt blev otroligt snyggt och nu håller mamma på och grovstädar för fullt, ni som känner min mamma vet att det inte kommer att finnas en dammtuss eller minsta lilla smutsfläck nånstans när hon är klar^^ Igår åkte jag och Alex till Maxi och köpte julbelysning som vi ska sätta upp så snart som möjligt och det kommer bli så fint. Vi monterade även upp soffan och köksbordet igår men självklart hade vi fått en del fel på soffan så dom kör hit den rätta delen idag.

Idag har jag varit i stan, var på försäkringskassan 2 ggr och sen köpte jag julklappar till mina nära och kära. Fick även hittat en liten julklapp till Chucky som han ska ha på sig på julafton. Iofs vet jag inte riktigt om det är en julklapp till honom eller Mig :P Vill bara att han ska vara riktigt stilig på julen. Nu ska jag faktiskt börja packa det som ska med till lägenheten och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Har hela min hylla med Michael Jackson värdesaker, skivor, prydnadssaker, lampor m.m. Får se hur detta går men jag kan ge er en före och efter bild om ni vill?




Blev även lite julklappsshopping till mig själv :) halsduk & silverrin g - Gina Tricot, rund ring - Lindex

Nu får jag börja lite grann, snart kommer Johan också =) Hörs sen!

R.I.P. Brittany Murphy

Igårkväll läste jag text-tv och läste att en av mina favoritskådespelerskor Brittany Murphy dog igårmorse. Blev faktiskt lite ledsen eftersom det var det sista man trodde att man skulle få läsa om. Hon var ju så ung, väldigt begåvad och otroligt vacker och uppenbarligen väldigt omtyckt. Hittad av sin mamma i duschen, dog av hjärtstillestånd. Läkarna tror just nu att det var en naturlig död men att man hittat receptbelagda mediciner hemma hos henne, vem vet? Jag kommer sakna henne otroligt mycket i tv-rutan.


Bra helg!

Hej!

Det har varit dålig uppdatering i helgen men haft både nöje och nytta. Kan börja med i lördags då det var utgång för hela slanten tillammans med dom bästa vännerna man kan ha, jag hade som vanligt förfest eftersom alla tycker det är roligast hos mig ;-) Vid kvart över tio kom våran minibuss och hämtade oss, där var det lika mycket party kan jag säga! Hotellet var roligt, var några månader sen man var där och det var skönt att komma till ett ställe man kände till.


Jag körde på axelbandlös klänning med svart kavaj

Snyggingen hade en snygg klänning med lovely shoulders och klippt page :)

Rullstolen!

Partypeople!

Dansa

Hon är där mat finns!

Taxi-disco!


Haha! Det ser ut som Johan har bröst i en v-ringad röd tröja, men det är lilla Jonna!

Träffade Alex granne Daniel också:D

Har fler bilder men orka lägga upp alla. Efteråt började jag må lite dåligt, p.g.a körtelfebern antagligen och dom nya klackarna hatar mina fötter verkar det som så som dom värkte.

Fredag.

Hur är eran fredag hittills? Efter maten och att Alex ringde vid ett så stensomna jag på soffan, var så sjukt trött så det sved i ögonen. Idag är det fredag och det blir inget partyparty iaf, det sparar vi tills imorgon =) Alex är på julbord på hotellet med jobbet så Johan ska komma hit och hålla mig sällskap. Mamma kom hem med Chucky för en stund sen också så nu har man den lillskiten hemma som springer runt, hihi.

Nu har tiden gått ut för Johan, han skulle komma sju och nu är klockan 19.02 CLOSE THE DOOR! Haha nä så elak ska jag inte vara... Men kanske dags att gå ner och möta han vid dörren om han är nära. Ha en mysig fredagkväll allesammans så hörs vi.



Blandade känslor.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här dagen än, vet inte om den är bra eller dålig riktigt. Gårdagen var iaf bättre, natten till igår hade jag svårt att sova så jag smsa med Johan som jobbade natt och då frågade jag honom om han ville komma hit och ta en morgonkaffe och morgoncigg när han slutade klockan sju. Så klockan sju ringde mobilen och jag var lite av en zombie men jag började göra kaffe, tog ut vovven och då kom Johan =) Det finns faktiskt inget mysigare på vintern än när det ligger snö på marken, det är tidig morgon, fortfarande mörkt ute och man går upp och tänder ljus vid spisen och sätter sig och tar en cigg och en kopp varm choklad tillsammans med sin bästa vän och pratar tills det blir ljust, underbart!

På eftermiddagen åkte jag, Alex och Johan till Chilli i Göteborg för att betala det sista och hämta soffan och köksbordet+stolarna. ISKALLT väder så vi satt och kramade oss varma i lastbilen och efteråt tog vi lite mat på Mcdonalds. Vi åkte till lägenheten och lämnade allt sen följde Johan med mig hem för han mådde dåligt så han fick vila lite innan han fick köra hem.

Imorse klockan tio åkte jag iväg på ett ärende, nu är jag hemma igen. Trött som fan, magen ifrågasätter varför den inte har fått frukost och det är kaaallt. Ska nog gå ner och värma lite lunch efter att Project Runway är slut.
See ya!

Bedtime.

Var och kika i lägenheten idag och jag är grymt nöjd med vardagsrummet, den nougatbruna färgen och den snygga fondväggen, mums! I köket blir det samma stuk med en färg som heter Cappucino och så ska vi ha samma fondvägg. Blir klart till helgen och imorgon tar jag, Alex och Johan lastbilen till Chilli och hämtar soffan och köksbordet+stolarna, excited as hell!

Nu är jag grymt trött, kommer antagligen bli pigg när jag väl lagt min rastlösa kropp under täcket men lite gos med plutten framför Vänner gör nog susen, ska bara ta ut honom en sista gång. Bara han kan göra nr.2 nån gång så kan jag somna lugnt, kom på att jag måste somna tidigt för kl 7 imonbitti kommer Johan förbi efter att ha jobbat natt på sjukhuset för att ta en morgonkaffe och morgoncigg och hjälpa mig att klippa klorna på Chucky, haha. En väldigt snäll vän helt enkelt!

Time for bed. sov gott!

091216

Heej bloggen!

Hur är det med er? Idag gick jag upp förvånansvärt tidigt alltså, vakna mellan 9-9.30 trots att jag somna typ tre inatt och gick upp för att göra frukost och grejer, inte ofta det blir så hurtigt. Städa lite hemma, starta diskmaskinen, gjorde rent hos katten och precis innan jag skulle hoppa in i duschen så tänkte jag Äh vad fasen, jag tar och dammsuger så blir mamma glad. Så här hemma är det rent och gott.

Jag var redo att åka vid halv tolv som mamma sa att vi skulle åka, men hon kom strax efter tolv då vi åkte och gjorde lite ärenden på stan sen åkte jag hem med älsklingsvovven som jag hade saknat såå mycket och han hade definitivt saknat med med tanke på alla pussar jag fick i hela ansiktet och hur gosig han var =)

Ia var här för en stund sen och hämtade en fin outfit som jag trodde hon skulle gilla, hon såg den och ville inte se något annat så den följde med henne hem. Hoppas bara den passar! Nu ska jag ner och äta lite choklad efter att ha ätit mammas hemlagade köttfärspaj, mums. Sen ska jag på nåt sätt komma till lägenheten om inte Johan hämtar upp mig, let´s hope so.

Innan vi avslutar vill jag lägga upp Dagens film eller vad man ska kalla det. Om en man som står mig faktiskt närmast om hjärtat som jag saknar varenda sekund och som jag älskar av hela mitt hjärta. Han gav över 300 miljoner dollar i välgörenhet och det är världsrekord. Tack.


All night long!

Jag är sååå partysugen så det suger i magen nästan! Behöver mina bästa vänner, goda groggar, musik, cigg, DANS! Nu när jag mår bättre så är jag ännu mer ivrig inför lördag. Vi har fått ihop lite folk så vi hoppas på att bli ett gäng som traskar mot gamla hotellet då. Men... jag får vila några dagar till helt enkelt så det inte blir värre för missar jag nyårsafton så DÖR jag!

Vad har ni gjort ikväll? Jag har ätit Thaimat på påse från Maxi, glass, sugit på en zoo-klubba och ätit några chips framför Save the last dance. Sen blev det att kika på Bridget Jones Dagbok som man sett 100 ggr men en bra film tröttnar man ju aldrig på =) Imorgon kommer mamma hem med busen, det var så längesen jag hade honom då han sov hemma, nu när jag varit sjuk så har mamma fått ta honom för jag har inte varit i fysiskt skick för att ens gå ut i trädgården med honom under dagen, plus den enorma energi han har så man måste leka med honom hur mycket som helst. Men jag saknar min prutt väldigt mycket ändå, saknar hans söta lilla ansikte, hans stora öron och hans doft som är oslagbar! =) Sen ska mamma och jag till stan på lite tråkiga ärenden, sen kommer Ia hit och ska låna lite kläder av mig och sen bär det väl av till lägenheten för att se grabbarnas framgång, hihi.


Thai!! Nästan lika god som riktig Thaimat.

Förra veckan ringde jag och bokade ett par partyheels från H&M som jag spanat in länge, och i brevlådan låg dom idag! Passade gjorde dom också, så Lördag innebär nya partyheels, wii! Var längesen jag smög omkring på tå så får se hur detta går, haha.


Gillar den silvriga dragkedjan =)

Dags att försöka nana. Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon i stressandet!
Puss&kram.

Precis som ny!

Min dator känns som en annan dator! Johan var här igårkväll för att ominstallera hela min dator för den har gått så himla segt att jag vart 2 sekunder från att slänga ut den genom fönstret. Men anledningen berodde på att han som fixade den åt mig sist har gjort utseendet och annat på datorn att se ut som Vista, när det är XP och jag vill ha den 100% XP för att den ska gå snabbt och smidigt, och det gör den nu! Fick lägga över allt jag hade på mitt älskade usb minne och sen var det bara för Johan att köra på och det gick hur bra som helst. Allt är nytt och fräscht!

Vad har ni haft för er? Jag var i lägenheten igår och sovrummet är typ klart, förutom att det fattas 3 meter av tapeten så det skulle vi få idag. På torsdag ska vi hämta soffan och köksbordet/stolarna, wii! Förhoppningsvis blir dom klara med hela lägenheten till helgen så vi kanske kan hinna städa den ordentligt och börja flytta in! Så jäkla glad skulle jag bli då!!

Idag har jag sovit och vaknat 2-3 ggr av att jag har varit hur svettig som helst? Det rann i nacken, på magen ja överallt! Förstår ingenting, drömde inget hemskt vad jag kommer ihåg... och inget erotiskt heller tyvärr^^ Men jag har mest spenderat tid sittandes vid datorn, installerat Msn, rensat och lagt in all min musik på iTunes. Medans jag gjorde det lekte jag även Dj, satt och låtsas mixa låtar och smådansa (kan bero på att jag är så sjukligt danssugen) det liksom rycker i benen och har ingen kontroll över huvudet som gungar med musiken <3

Jag börjar faktiskt bli bättre nu också, eller körtelfebern sitter säkert i men alla äckliga prickar på mandlarna är borta och svullnaden har gått ner ganska mycket. Men det gör fortfarande ont när jag sväljer och pratar men det är ingenting jämfört med förut, nu kan jag iaf sova. (Party på hotellet på lördag was ment to beee, Sara)

Igår gjorde jag min första fruktsmoothie iaf, jag gjorde 3 stycken så på kvällen fick Alex och Johan en varsin som tack för att dom finns :) Jag rensade även igenom alla mina papper och la allt i en pärm som jag har låtit stå tom och istället lagt alla papper lite här och var, känns verkligen hur skönt som helst.



Nu ska jag lösa ett mysterium, berättar mer sen om jag lyckas!
Puss&kram.

Lucia!

Goddag allihop!

Vad har ni haft för er en sån här ruggig söndagsdag? Själv har jag sovit till klockan tre för det är det enda sättet att slippa smärtan i halsen, plus att jag har drömt lite roligt. Jag vakna runt halv elva imorse då Alex ringde från Linköping, sen somna jag om och fortsatte där jag slutade i drömmen, coolt va? Det blir ofta så för mig när jag drömmer. Jag drömde att jag tappade bort Chucky i något slumområde där alla hade chihuahor, det fanns även luffare som snodde chihuahor som sprang runt utan ägare så jag sprang och fråga alla om dom hade sett min lilla chihuahis, det var lite jobbigt. Men sen drömde jag även att jag var på något plojen-liknande ställe där dom sålde mat, 3 rätter. Jag stod där i  timme och kunde inte bestämma vad jag skulle äta, HAHA! Jag drömde massa annat konstigt men det är inte lika intressant.

Nu medans min hals inte värker som värst så tänkte jag passa på att få i mig lite mat, kan ju inte äta något direkt nu när jag har några millimeters glipa mellan mandlarna men måste få i mig nåt. Det får bli mammas hemlagade pambiffar och så får jag koka Jasmine-ris till det, mums!

Om en stund kommer Sara förbi, förhoppningsvis med några lussebullar =) hihi. Mina pepparkakor och min julmust väntar! Ikväll kommer älsklingen hem igen, till miig! Pusskalas!


Cykelfesten 2008

Ååh, ljuva frestelse!

Fast nyttig sådan för en gångs skull, jag blev plötsligt så sugen på fruktsmoothie!!! Kommer ni ihåg när jag la upp alla mina fruktsmoothies här för några månader sen, jag var så bestämd med att få i mig en sån varje dag + att det mättar väldigt bra, ska försöka satsa på det om jag blir gottesugen nu när jag är sjuk. Rotade i kylen här hemma men hade inte tillräckligt för att göra en smaskig smotthie, så jag får skriva en inköpslista och ge till mamma imorgon och starta mitt lilla Smoothie-land här hemma, hihi.



Imorgon åker älsklingen till Linköping med hans familj till hans syster som fyller 25, det firas med finfin middag på restaurang men dom fick avboka min mat eftersom jag inte längre kan följa med. Men ska försöka att inte hänga läpp för det, Johan och jag ska försöka hitta något skoj att göra... som att ominstallera min dator för det behövs verkligen! Om jag hade varit frisk så hade jag gärna velat att mitt helgsschema skulle se ut såhär:

Fredag: Sova ut, äta frukost, träna, göra mig iordning för en utekväll med dom bästa!
Lördag: Bakis, beställa hem Thaimat och se film med killen och kompisarna
Söndag: Frukost, ta en långpromenad med killen och vovven, träna lite till?

Det enda jag kan göra av detta är att sova ut eftersom jag inte somnar förrän 2, 3 på natten. Jag kan äta frukost men jag har knappt någon aptit just nu, se film och bli tjock och vara otroligt rastlös. Se! Det finns inget positivt med det här, och jag förstår inte riktigt heller varför jag sitter och skriver upp saker som gör mig ännu mer deppig, haha.

Nä, nu ska jag gå ner igen och se finalen på Idol. Neeej, jag ser inte på Idol, jag har kanske sett 2-3 program det här året då det var Michael Jackson tema och något annat men inte mer, men det är alltid kul att se vem av dom stackars pojkarna som ska ha 14 åringar omkring sig resten av livet, höhö.

Pusspuss!

Pojkfritt!

Heej!

Vad gör ni en sån här fredagkväll? Dum fråga, vissa av er håller kanske på och gör er iordning för en utekväll, vissa av er har tjejmiddag med vännerna eller helt enkelt bara hänger med pojk/flickvännen. Jag gör inget av detta nämligen, har man körtelfeber så gäller det att stanna inne men jag klagar faktiskt inte...inte ikväll. Johan har varit med mig sen tre tiden, han mötte upp mig i stan där jag gjorde lite ärenden och sen hängde han med mig hem och åt god mat framför lite rolig tv. Sen kom Alex och Jocke för att hämta upp Johan och pussa mig hejdå.

Så nu är jag helt ensam, eller inte Helt. Jag har min isglass, min julmust och senaste Veckorevyn där min favoritbloggerksa Kenza är omslagsflicka och har en stor intervju, spännande! Det är iaf min kväll, sen ska jag nog lägga mig i soffan och sova för jag är svintrött och seg.



Jag bloggar säkert senare om allt och ingenting =)
Ha det så trevligt ikväll.

091211

Godmorgon säger jag. Jag sover halva dagarna nu när jag är sjuk, fast efter igår så känns det som att det är lika bra för igår fick jag svar på vad jag har för sjukdom.

Fick en tid på akuten igår igen för mina mandlar har svullnat upp till det dubbla nu och dom är så spända så man ser ådrorna på dom och smärtan är fruktansvärd. Jag fick ta ett tredje halsprov för halsfluss vilket var så onödigt för det har visat negativt gångerna innan, sen bad vi om att få ta ett blodprov och se om det kan vara körtelfeber för kvällen innan pratade jag med Johan i telefon och jag hade dom flesta symptomen på det, så dom tömde mig på ett rör blod och jag fick springa in och ut från vänterummet, in i ett annat rum med en läkare, tillbaka till provtagningen, in i väntrummet och hit och dit. Sen fick jag beskedet: Jag har körtelfeber!

Att ha körtelfeber var min skräck att få. Det innebär ingen ansträning, INGEN TRÄNING, utan bara att ligga och ha skitont och äta upp sig ännu flera kilon, blä! Aja, jag får ta en dag i taget och helt enkelt ta det lugnt. Fast det var inget jag kunde göra igårkväll. Alex låg hemma och väntade, jag grät som en idiot för jag hade så ont och ville verkligen inte vara sjuk längre. Sen kom Johan och jag grät som en baby i deras armar :P Men det är väl sånt pojkvänner och vänner är till för?

Inatt ska vi inte prata om, eller okej då.. Det gick inte att sova p.g.a smärtan, jag låg och skrek och grät och ville bara skära av mandlarna själv. Jag grät så jag fick kippa efter luft och det blev bara värre och värre. Men det är då jag ska tacka min pojkvän för hans fina närvaro och Johan som vet exakt vad man ska göra och för att han känner mig så väl att han vet vad jag mår bättre av. TACK!

Nu ska jag ta på mig sen ska jag till Vårdcentralen och ta leverprov, hoppas det inte visar något negativt. Orkar inte mer. Vi hörs sen mina änglar, senare kommer doktor Johan och ska ta hand om mig :)


My favoriteboys <3

Worse and worse..

Min hals blir bara värre och värre och det verkar som att min blogg får handla om detta några dagar till framöver. Kan varken äta, andas, svälja eller sova och det är ju dom 3 viktigaste sakerna i i livet så ni kan ju tänka er ett liv utan allt det där. Det är tur att man har världens bästa pojkvän och världens bästa killkompis som kommer hem med jordgubbs-milkshake och ger mig kramar =)

Är på dåligt humör idag så ska nog ta och lägga mig och "sova" som innebär att ligga och försöka hitta ett bra sätt att ligga på så jag får luft och att undvika att svälja så mycket som möjligt, låter som en avslappnande natt med mycket skönhetssömn va? Nä!

Hoppas ni får mer härlig sömn än mig iaf, när jag blivit frisk ska jag rasa ner dom där 2,5 kilona jag gått upp + 2 till genom Nutrilette och träning säger jag bara!! Har aldrig varit såhär träningssugen i hela mitt liv =(
Godnatt!

I need air!

Den här "halsflussen" om jag nu får kalla det det, håller på att bli min död. Det gör så ont att jag inte kan sova eller äta, får äta smulor för att kunna svälja det annars fastnar det i den svullna strupen. Usch! Medicinerna är inte heller dagens höjdpunkt, blä.

Igår var vi i lägenheten igen, vi har varit där och jobbat ända sen i fredags och det börjar gå framåt nu. Igår åkte jag och Alex till stan och valde ut tapet till vardagsrummet. "Någon diskret och ingen dominant färg så tavlor m.m. försvinner" som min målar-pappa sa^^ Vi hittade en och vi känner oss nöjda. Jag överraskade Alex igår och sa att en till person förutom Johan är i lägenheten och arbetar, han fick panik och ville veta vem sjutton det kunde vara och korsförhörde mig, men jag höll masken. Visst, han gissade rätt första gången men jag nekade gång på gång, haha. Jag hade bjudit över Jocke och det gick så fort och bra när dom var tre, plus mig lilla städerskan =)

Idag ska vi tillbaka och jobba på, får se vad vi hinner med men förhoppningsvis kan vi starta med att måla hallen om vi lyckas städa ordentligt. På tal om ingenting, det känns som att jag har massor att göra men vet inte vad. Papper som ska skickas, telefonsamtal som ska ringas??? Får lite panik, hm. Vet två saker jag behöver göra men den ena behöver jag hjälp med och den andra kan jag inte göra när jag har halsfluss. Ork.


How can you not love Lady Gaga?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och se till att vara klar halv fyra då älsklingen hämtar mig.
Ha en bra tisdag, puss!

Andra Advent!

Jag firar inte julen överhuvudtaget i år, det är lite tråkigt faktiskt. Vill ha sånt där mys innan julen som alla gör med bakning, adventstakar, julshopping m.m. men tiden räcker inte till och inte orken heller för den delen. Är fortfarande sjuk, var på akuten igår och tog prover men testen visar att jag är frisk vilket är konstigt med tanke på halsflussen jag har som håller på att bli min död men det är tydligen så kroppen reagerar på viruset jag har i kroppen som har gjort mig så fruktansvärt sjuk hela denna veckan. Men har fått mediciner så hoppas det hjälper nu, annars skär jag bort mandlarna själv.

Vi har varit i lägenheten hela helgen och har fått mycket gjort, spacklat det mesta och det är lite kvar att slipa. Snart är det dags att tapetsera sovrummet och måla hallen, sen ska vi få färg till köket av pappsen och så ska vi åka och välja ut en tapet till vardagsrummet i veckan så pappa kan fixa den i hans jobb. Ser så fram emot att börja flytta in när allt är klart, kanske då kan jag sätta upp lite julmys =)






Massa tabletter och äcklig smörja jag ska svälja och gurgla.

Nu ska jag ner och lägga mig, ligger ju i vardagsrummet nu när jag är sjuk. Ibland känner man för det, lite ombyte för en gångs skull. Blir väl att suga på en piggelin framför en mysig film. Vi hörs imorgon, puss&kram.

Hej!

Idag känner jag mig lite bättre, kanske för att jag varit ute lite i friska luften. Jag var hos läkaren imorse och dom tog prover på min hals men det visade negativt, alltså att jag inte har halsfluss trots att jag har massa vita prickar på dom svullna mandlarna? Kroppen reagerar tydligen så genom att den kämpar mot viruset jag har i kroppen, får hoppas på att det stämmer.

Efter det åkte vi till lägenheten och startar med hallen, vid två skulle mamma köra mig tillbaka till vårdcentralen men direkt efter viadukten efter rondellen vid Maxi så cpade bilen totalt så vi fick stanna mitt i trafiken, varningsblinkers och allt, så Alex kom som en prins på en vit häst och hämtade mig så jag kunde åka till Carema. Jag bestämde mig för att ta vaccinet mot svininfluensan, så nu är det gjort!


Lillen är såklart med överallt!

Mycket ska med!

Buhu :( Jag har ont i armen! Fast det är inte så farligt, det är det antagligen värt. Nu kan man vistas bland okänt folk iaf.

När jag var på Carema imorse hade jag en jättetrevlig sköterska, sen när jag kom tillbaka klockan två för sprutan så fick jag samma sköterska, hon kände inte igen mig först men väl inne i rummet så tittade hon på mig länge och jag sa
- Ja, jag var hos dig i förmiddags.
- Jaaaa? Jag tyckte jag kände igen dig och mössan, haha!
(Det roliga är att jag inte ens hade mössan imorse, hahahaha!)

Nu ska jag kika vidare på Project runway sen kommer Johan och Anders och hämtar upp mig sen ska vi till lägenheten och hjälpa Alex. ha en mysig fredag vännerna mina <3

Halsfluss?

Det var något jag upptäckte i min hals för några timmar sen.. suck. Har inte haft det på flera år. Men den goda nyheten är väl då att jag nog inte har svinis, skönt. Får bli att åka till farbror doktorn imorgon och få medicin. Efter det blir det att åka till Lägenheten och hjälpa Alex, Johan och Anders med tapetsering och spackling!

Jag tog mig ett härligt bad förut, sen kom Alex med mat och det var också gott. Han hade med sig en tallrik med falukorv och en med kyckling och ris med jordnötssås. Nr.2 valde jag fast det var alldeles för mycket sås som gjorde maten till barnmat så den räckte jag över till Alex, haha. Vi har haft en mysig kväll tillsammans med Simpsons, Biggest Looser och Kniven mot strupen.



Mysstämning =)

Här spenderar vi sjuklingar tid ihop, hihi.

Nu ska jag ner till pojkvännen och lägga mig. Är väldigt trött så jag hoppas jag får ordentligt med sömn inatt för det behöver jag. Ha en fin kväll allihopa och snart är helgen här, skönt va?

Puss&kram.

Bildlösa inlägg.

Det är allt jag har att erbjuda er känns det som, men det är inte sant. Jag har bara varit väldigt lat med kameran, men ikväll kanske det dyker upp lite så det blir lite färg och något att titta på här. Alex skjutsar hem sin mamma just nu och samtidigt hämtar han målar-grejerna för imorgon, han ska även försöka nafsa med sig hans mammas falukorv, hihi :) Jag är HUNRGIG.

Jag är också väldigt sugen på en uppfriskande dusch och därefter ett avkopplande bad, det får det nog bli! Men först vill jag se finalen (?) av Hell´s Kitchen, but then.. it´s bubbletime! I promise you some pictures later!

Kiss.

091203

Godday!

Idag mår jag väl lite bättre måste jag erkänna, fast jag ska nog ändå hålla mig inne idag och lite imorgon, vill inte ta några risker. Vi vaknade faktiskt rätt tidigt idag, jag blev grymt chockad imorse för Alex vaknade före mig, FÖRE! Det är alltid jag som somnar sist och vaknar först, haha. Vi tog oss nog inte upp ur sängen förräns typ kl ett, då blev det frukost och sen var det bara att ligga ner och vila igen. Och när lillen behöver gå ut är det på med tröja och jacka, traska ut i trädgården, han gör sitt och vi båda springer in och lägger oss under täcket =)

Vi hade planer om att börja måla hallen i lägenheten idag men det får bli imorgon när vi båda mår bättre. Alex har varit bra och ringt och fixat hemförsäkring, elen och Chilli angående bordet och soffan, hihi. Ikväll blir det väl att fixa någon slapp middag och mysa.

Nu kom Alex, då blir det pinsamt att skriva :P

Baconfeber?

Ja, det trodde vi att jag hade igårkväll. Då mådde jag verkligen pyton, Johan kom över en sväng och jag var verkligen helt väck. Var glödhet, yr, ont i halsen, huvudet vägde 30 kg och var helt matt. Sen kom Alex och dom stoppade om mig i soffan, sen ringde jag mamma och sa allt detta och självklart var hennes första reaktion: SVININFLUENSAN! RING SJUKVÅRDSUPPLYSNINGEN, ALLA SOM HAR DET ÅKER ALLTID IN FÖRSENT!

Haha, jag ringde och visst jag hade symptomen men dom var för lindriga för att jag skulle behöva åka in. Alex stannade över hos mig inatt vilket kändes väldigt tryggt, efter några mackor och varm choklad mådde jag lite bättre, idag åkte det ner lite mer och jag har mestadels sovit för det är det enda som lindrar typ. Nu är Johan påväg hit och ska hålla mig sällskap =) Mamma ska köpa hem isglass och annat gott så jag mår bättre, hon ska även hyra hem lite barnfilmer som jag älskar att kolla på när jag är sjuk. Det blir My Little Ponny denna gången, haha!

Vid halv tolv tiden ringde Alex och sa att han åkte hem från jobbet för att han inte heller mådde så bra och var jättetrött så han knappt hängde med på jobbet, jag är världens smittobärare =( buhu.. Får ta och ringa honom nu sen ska jag byta kläder, har haft på mig det här i typ 2 dagar nu. Ikväll eller imorgon blir det bättre bilder från Saras födelsedag :) Puss&kram.

091201

Idag flyttar vi enligt kontraktet, fast så blir det nog inte. Idag ska vi träffa fastighetsskötaren och bestämma tapeter i hallen och sovrummet till och börja med, jag vill helst att det ska gå fort med tapeterna och golvet i alla rummen förutom vardagsrummet sen vill jag börja flytta in på riktigt, fast golvet tar nog lite tid tyvärr.

Men det ska iaf bli jättekul att börja nu i veckan och kanske åka till Ikea om vi hinner med det och köpa dom viktiga sakerna. På tal om annat, just nu sitter jag hemma hos Alex som jag har sovit hos inatt. Det var ett tagsen + att hans tv på rummet är borta och då får jag lite panik inombords men jag mådde så dåligt igår så jag ville helst bara sova. Vi släckte och satte på radion vilket var riktigt skönt att somna till, jag har sovit helt okej inatt.

Nu ska jag se klart på våra bästa år, sen hoppas jag Johan hinner komma hit och besöka Alex jobb och sen ta en cigg med mig. Vi hörs senare, puss =)

RSS 2.0