6 Mars 2011 - 3 månader kvar till Miami!!!

Godkväll!

I förra inlägget klagade jag på att det snöade men det tar jag tillbaka för nu minsann är det sol och torr mark från morgon till sen eftermiddag, härligt! Har jobbat mestadels och varit med goda vänner, så mycket annat har jag inte hunnit med.

Imorgon är jag äntligen ledig och då ska jag sova ut, mysa med min vovve och umgås med min Miami babe en stund och på kvällen blir det dansföreställning och jag kommer som vanligt bli nostalgisk och vilja springa upp på scen och ta över ;) Annars så blir det en ganska händelserik vecka, mer än så säger jag inte än så länge men kul ska det bli :D

Idag är det exakt 3 månader innan jag och mina bästisar sätter oss på flyget till Miami! Igår pratade vi om att ingen av oss riktigt har insett det än och ändå var det i januari som vi bokade, wiii! Som jag sagt enda sen dess så kommer jag inte inse det förrän jag bär ut väskorna genom dörren här hemma, sätter mig i bilen till flygplatsen och har låten "Miami" med Will Smith på högsta volym! :D Är så sjukt taggad så jag knappt kan sitta still!



Kan lägga upp denna bilden för att pina mig själv lite och göra min längtan ännu större!

Nu ska jag ut med vovven, sen ska vi mysa i sängen framför sista säsongen av Förhäxad!<3

1 Mars - Man trodde våren var här men så snöar det?

Jag förstår inte hur vädergudarna fungerar alltså, när jag och Nathalie satt för en timma sedan och åt frukost så ser man miljarders miljarder snöflingor falla ner? Förstår ingenting, men nu har det iaf slutat snöa och nu är det bara grått och tråkigt.

Hur har eran helg och början av veckan varit? Jag är ledig nu mån, tis och ons så jag passar på att vara med mina älskade vänner, min vovve och kanske städa lite och koppla av framför bra tvprogram. Sent igårkväll kom Nathalie, vi satt fastklistrade i soffan framför Oscarsgalan och efter det gick vi och la oss och hade Förhäxad maraton :)

Nu har hon kilat hem så jag tänkte dra över med dammsugaren och sen hoppa in i duschen, ser ut som ett lortigt troll! Sen ska jag åka och storhandla med en vän och ikväll blir det träning, gym och poweryoga!

Ha en fortsatt trevlig tisdag allesammans!

RSS 2.0