Grattis älskling!

på 21årsdagen! Stor kille nu :)

Hann inte blogga igår för det var full rulle från tidig morgon till sen natt. I förrgår var det ju menat att Alex och hans pappa skulle göra klart sängen, sätta upp hyllor m.m. men han kom inte hem från Linköping då det var tänkt så han och Alex fixade allt det 1 timma innan Alex släktkalas igår och blev klara typ precis när dom första gästerna ringde på dörren, puh. Kalaset var mysigt iaf och ungefär 2-2,5 timma senare gick gästerna hem och jag hoppade in i duschen för nästa besök! Emma, Sara och Jocke kom först för Emma skulle locka mitt hår och jag fick äntligen ha på mig klänningen jag köpte av Sarah i veckan. Det blev iaf mycket folk, lite presenter och mycket dans och sång. Tack alla som kom!

Idag när vi vaknade var det en svinstia, bordet i köket, vardagsrummet samt hela diskbänken var täckta av glas, flaskor, burkar, shotglas m.m. Så det var bara att sortera allt, diska och dammsuga och göra fint igen. Sen dess har vi inte lämnat soffan utan vi beställde hem pizza och har sovit och degat framför tvn. Vi tog nyss en promenad till Maxi för att köpa cigg och nu kom Johan precis förbi innan han ska jobba natt! (:

Dags att vara social, men bilder kommer så fort jag får dom av Jocke och hans grymma systemkamera. Puss på er.

I want tomorrow to be today!

Fan vad taggad jag är inför imorgon! Är sjukt partysugen, vill träffa alla mina underbara vänner, dricka gott, dansa en massa och skratta så jag får ont i magen! Det är en lyckad kväll för mig.

Hur har ni haft det? Det har inte varit lika härligt väder idag som igår, jag sov ut rejält imorse och efter frukosten så tränade jag och medans jag var i farten så damma jag hela lägenheten, tvättade badrummet men när jag skulle dammsuga så gick munstycket av så jag har fått sitta och vänta på Alex så han kunde sätta tillbaks det, men i väntan på honom så kom Nathalie förbi och ville ha en liten förtitt på lägenheten innan imorgon, har saknat henne mycket så vi satt och prata om allt mellan himmel och jord.

Men nu har jag dammsugit iaf så nu är Alex och hans mamma iväg och handlar växter som vi ska ha i fönstrena. Senare kommer Alex pappa då dom ska sätta fart med att göra klar sängen, sätta upp hyllor i kök, vardagsrum och sovrum, sätta upp gardiner och växter m.m. så det kommer vara full rulle här ikväll.

Jag är lite bitter idag över att jag inte kan ansöka om anställning på Liseberg i år p.g.a att jag hade hög sjukfrånvaro förra året (Är det inte lite skillnad om man hade läkarintyg än att jag hade ringt in lite då och då och klagat över huvudvärk?) Jag hade inte ens tänkt söka till Fast Food denna säsong men ändå fick jag inte söka, skitdåligt system tycker jag! But screw them, jag hittar förhoppningsvis något här i stan. Nu har jag inte lust att deppa över det för imorgon är det PARTY!


28/1-10

Tjoo! Hur har ni haft det?

Två fullspäckade dagar har jag haft, det har varit lite skönt! Har kommit ut en del, har känt mig så himla isolerad i flera veckor. Igår kom Johan och hämtade upp mig så vi åkte till Borås och köpte en tv till honom, det tog några timmar men det blev en asfräsch 42tum, efter det åt vi mcdonalds innan det blev hemfärd igen. Körde hem tvn till Johan som vi installera innan vi åkte hem till mig. Där fick jag ett uppdrag av Alex och det var att måla våran hörnhylla i köket vit, så vi bärde ner den till källaren och där satt jag. (Jag och Johan gjorde även inbrott i grannens källarförråd men det är ingen vi behöver säga högt^^) Garva gjorde vi iaf, vi lämnade inga spår efter oss!

Idag gick jag upp runt 9.15 för att måla hyllan en sista gång, så det var på med snickarbyxorna och ipoden och måla på. Efter en stund kom Johan och hjälpte mig och vid två mötte jag upp Sarah för att pröva en klänning jag hade tänkt köpa av henne, den passa perfekt så den får det bli på lördag då det är fest! Skulle tagit ut pengar ur automaten men 5 minuter senare så glömmer ju jag självklart bort det så Sarah fick inte sina pengar men hon ska få dom så snart som möjligt för jag hatar att vara skyldig folk pengar.

Sen blev det en långpromenad hem med lillen som fick gå och gå och gå på sina små tår. Alex kom hem efter jobbet då vi satte igång med att sätta upp våran gigantiska klocka i köket m.m. Vi ska göra det superfint här tills på lördag! :)

Nu ska vi fortsätta med inredningen här men ha en mysig torsdagskväll!

Another day in paradise...not!

Fy vilken tråkig dag! Har varit vaken sen halv nio imorse för jag skulle iväg, sen jag kom hem har jag bara slappat framför tv:n, ätit lunch och diskat. Nu ska jag försöka ställa mig i duschen, tror jag kommer känna mig piggare och mer som en ny människa.

Mmm mysigt, min hund ligger här bredvid och fiser, usch! Han måste drömma om något som gör han lite för avslappnad, haha!

Senare kommer Johan och snart kommer Alex hem hoppas jag, inte kul att sitta ensam hemma hela dagarna. (Detta inlägget skriker att jag måste fixa ett jobb, med andra ord ett liv!!) Nu ska jag fortsätta med mitt "liv".


Låt mig vinna en massa pengar så jag kan ta mig och mina vänner jorden runt till alla varma ställen och bara leva livet.

25 Januari.

Heej!

Sovit gott? Jag har sovit helt ok, förutom att jag vakna klockan fyra imorse och sen vid fem igen då Chucky behövde gå ut och precis när jag skulle ta på mig mysbrallorna så kissa han över hela golvet, usch. Tog ut honom sen hoppa jag i säng igen och sov några timmar till.

Nu har jag gjort mig iordning för dagen och Johan kommer hit när som helst, vi ska spela Wii och se film. Måste även ta mig till Maxi och skicka ett kuvert. Vid halv fyra ska vi möta upp Alex hemma hos mamma där han gör iordning det sista så hon kan börja med att sälja huset.

Nä, här tog det slut tror jag. Men uppdaterar här lite senare, ha en bra måndag!
Puss&kram.

8 månader.

Idag är det 8 månader sen min idol, min gud, min första kärlek lämnade jorden och han är fortfarande lika saknad om inte mer av hela världen. Tänker på honom varje dag och hoppas han har det bra där han är idag och äntligen kan få lite ro och bli lämnad ifred. Vissa dagar är det så svårt att lyssna på hans musik så jag måste antagingen gå ifrån eller bara stänga av, för det svider så i hjärtat. Men vissa dagar kan jag spela hans musik så högt att grannarna klagar. Jag kommer älska dig i all evighet, det är b.la det min tatuering representerar.

I Never dreamed You Leave In Summer.



Busy day!

Hej!

Hur har eran söndag varit? Jag har knappt hunnit sätta mig ner och haft känslan "Usch, det är söndag idag..." för jag har varit på språng hela dagen. Har betalt räkningar, hyran, fyllt i massa papper till a-kassan och sen har jag varit på akuten med en vän i flera timmar och efter det har jag kollat film med mina mysiga vänner!

Klockan är snart elva och jag känner faktiskt för att bara lägga mig i sängen bredvid pojkvännen och titta på en film tills jag somnar. N hörrni, jag har faktiskt inte så mycket mer att säga förutom godnatt och sov gott så hörs vi här imorgon.

Kiss.


Ville bara säga att jag saknar er.

Städat!

Jag är så duktig känner jag! Damma, dammsög, diska och plocka undan typ i förrgår men idag tog jag runda nummer 2 så nu är det rent igen. Tror att det blev smutsigt tack vare killarnas kväll igår, det blev mycket brottande, kittlande och hoppande så vi skapade nog en och annan dammråtta, hihi.

Bilderna är inte tagna idag men från sist jag städade.





Jag älskar mitt hem! Nu ska jag, Alex, Jocke och Emma ut och åka pulka! Så himla längesen eller vadå?
Efteråt blir det antagligen att vi alla drar hem till oss och käkar pizza och ser film, sen kommer Johan efter jobbet. Underbart mysig kväll eller vad?

Nu behöver min pojkvän bärhjälp tydligen! Puss&kram

Vinterpromenad!

I veckan planerade jag in med min kusin att komma och titta på hennes hus som hon och hennes man håller på och bygger om. Så idag tog jag och Alex en promenad på några hundra meter och kika, det var så himla mysigt, avis!! Ett rött hus med vita knutar och ett TORN, fin uteplats och hade speciella fina detaljer. Inte vanligt fyrkantigt hus med vitt staket utan verkligen något utöver det vanliga, det är mycket kvar att göra men jag kan se framför mig hur snyggt det kommer bli.


Fridaynight!

Hej!

Har eran helg börjat bra? Det har iaf min, den började bra när Sara kom hem till mig igår med lunch vid ett, halv två. Det blev pastasnäckor, pasta carbonara, sallad bestående av kiwi, avokado, vindruvor m.m. samt baguettebröd, min mage sa MUMS! Efter det kom Josefine och vi tittade på Hook, strax efter kom Johan så det var fullt hus här hemma.


Mat!



Vid sju cyklade jag och Sara hem till Emma för vi planerade in en tjejkväll bestående av godis och film och våra grabbar planerade in killkväll bestående av poker och öl. Jag och tjejerna tittade på The Proposal, efter det cyklade jag hem och störde i pokerkvällen men jag hade riktigt kul med killarna också :)



Fråga mig inte vad som har hänt med typsnittet på texten men den cpar ibland. Hoppas den ändras snart för jag hatar denna lilla texten. Puss


22 januari 2010

God förmiddag!

Sovit gott? Jag somnade rätt sent och vakna halv sex imorse då Alex klocka ringde, sen tog det en stund innan jag somna om igen och vakna runt halv elva. Nu är jag uppe iaf och har ätit två skålar med kellogs flingor med choklad och jordgubbsbitar i, mums. Ska ta en morgoncigg och sen hoppa in i duschen för snart får jag lunchbesök.

Igår tog jag och Alex bilen in till gbg, jag köpte mina älskade stövlar i strl 38, satt perfekt! Alex hittade även ett par skor i samma affär men dom hade inte hans storlek men hon sa att hans fanns i Arkaden på den andra Nilson. Innan dess gick jag in på Gina med leendet uppe vid öronen (trots att jag inte hade presentkort eller tillräckligt med pengar med mig för att kunna köpa något) men jag såg så mycket fint och lite ögongodis skadar inte ibland. Sen insåg vi att det var 5 minuter kvar innan Arkaden stängde så vi sprang genom hela Femman, över drottningtorget och genom Arkaden, vi hann med 1 minut, puh!

På vägen in till Femman igen så hälsade jag på Alexandra i hennes lilla glasskiosk, vi pratade en bra stund och vi har bestämt en träff mellan våra hundrar. Får bli en promenad snart när snön kanske har smällt lite mer, kul ska det bli iaf!



Nä, ciggtajm! Hörs sen, puss.

21.01.10

Tycker det känns fel att inte skriva 09 längre, nu ska man skriva 10 liksom? Tänk dom som tar studenten detta året och framåt som kommer skriva "Åh, studenten 10" .....eh...? Haha!

Jaja, hur mår ni? Denna veckan har gått fort, jag älskar torsdagar för då vet man att snart är det helg, dom flesta är lediga, man får ingen post från en massa jobbiga ställen och ja, man behöver inte ha så många måsten helt enkelt om man jämför med vardagar. Vad ska ni ha för er i helgen? Jag själv ska nog bara ta det lugnt, det blev mycket förra helgen och denna veckan har varit rent ut sagt piss för mig, nog den värsta veckan i hela mitt liv. Säger inte p.g.a privata anledningar men kan säga att det var igår jag åt för första gången sen i måndags.

Men nu klättrar jag sakta men säkert upp igen och hoppas att det blir bättre. För att göra detta inlägget mer positivt så tänkte jag säga något lite uppiggande. I fredags när vi var ute och parta i gbg så gick jag förbi ett skyltfönster med massa tjusiga stövlar som det var 50-70% rea på, hittade mina dream-boots men kunde ju inte se priset och självklart glömde jag av att kolla vilken affär jag stod utanför. Så igår letade jag igenom hela Arkadens affärer på internet och hittade dom tillslut. Gissa vad dom kostade från början....? Okej, kan inte hålla mig, dom kosta 1250!!?? Men nu, tadaaammmm... 375! Eftersom jag inte har någon hemtelefon så blir det rätt dyrt för mig att ringa och kolla om dom har min storlek kvar så min snälla mamma ringer åt mig nu.

Om 1 timme hämtar hon upp mig för att hänga med mig på några ärenden på stan sen vid två slutar min kära vän Johan jobba så han ska komma förbi. NU ringde mamma, dom har 38 och 39 kvar så det blir antagligen en tripp till gbg. Nu gäller det bara att fjäska med Alex och/eller Johan som kan köra ner mig^^ får ta till the puppie eyes!

Nu ska jag börja ta på mig så jag är redo när mamma kommer, Chihuahuan och katten hälsar!


Ge mig sol, bad och gör mig BRUN!
Puss&kram.

Goddag på er!

Hepp, här var det ingen som var glad att jag var tillbaka, men jag skriver mer för min skull än eran så det är lite skitsamma. Hur mår ni? Känner mig fortfarande lite seg och halvdeppig sådär, idag sov jag ut och det blev frukost och mys framför Deadline med Brittany Murphy som vi hyrde igår, den var riktigt bra! Jag råder er att se den som gillar lite spänning, hemsökta hus och ett mysterium som ska lösas :) Lite läskigt bara att det var Brittanys sista film och i filmen ser hon inte direkt pigg och kry ut och dessutom ligger hon i ett badkar på baksidan av fodralet och det var så hennes mamma hittade henne dagen hon dog så man får lite rysningar.

Efter filmen drog vi på oss jackorna och gick ut på en promenad med Chucky, vi gick runt sjön och sen genade vi genom sjön eftersom lillen fick nog av att promenera, men lite motion fick han iaf! Nu har Alex åkt hem till sina föräldrar för att hälsa på men jag hoppas han kommer snart för han ska köpa med sig middag, *knorr knorr*, Säger min mage, hihi.

Nu ska jag gosa in mig i soffan med en filt framför ett bra tvprogram om det finns annars får det bli nån film :)
Ha en mysig kväll, puss&kram.

 


Fanfanfan!

Igårmorse när jag vaknade så kände jag mig självklart dålig i halsen, lite sådär Åh-nej-jag-håller-på-och-bli-sjuk-känsla! Det är nästan värre än när man verkligen är sjuk. När man bara går omkring som en halvdöd zombie, huvudet väger 35 kg och man går runt som i slowmotion och letar efter mjölkpaketet som står rakt framför ögonen. Dessutom har jag ont i öronen och känner mig verkligen jättekonstig.

På allt detta skulle ju jag köpa mat inför kvällen eftersom Emma fyllde 18, så Johan hjälpte mig till affären och när jag kom hem hoppade jag in i duschen och när jag kom ut hade Sara kommit så hon satte igång med maten medans jag gjorde mig iording och Alex städade. Då kände jag mig piggare och trodde jag skulle klara en utekväll i gbg, men icke. Vi stack först till blvd men det stället sög balle om jag får säga så, så vi stack till Bryggeriet istället som var jättetrevligt. Men det slutade dåligt när jag fick hög feber, huvudet var på explosionsgränsen och öronen värkte. Dessutom vill mina högklackade skor döda mina fötter. Påvägen hem grät jag för att jag mådde så dåligt och kunde inte gå så Johan och Alex fick bära mig till station, fast gick en bra bit själv också, kändes som en evighet att gå den jävla vägen med dom skorna. Usch. Inte nog med det, vi missade 2.17 tåget på minuten typ så vi satt på station där en massa gubbar kom fram och erbjöd svarttaxi för idiotiska summor. 3.17 blev det iaf, febern skapade frossa, frossan skapade kramper i hela kroppen, kramperna ledde till magsmärtor osv.. inget kul avslut på kvällen men jag hoppas ändå att Emma uppskattade allt det andra under kvällen, även våra fina och högljudda sång för henne på tåget :)

Idag vaknade vi runt halv två eftersom vi inte somna förräns kl 5 imorse, jag har legat inne hela dagen och nu på kvällen hämtade vi lilla byrackan hos mamma, beställde hem Thaimat och hyrde film :) Helmysigt.  Nu ska jag försöka väcka min sovande pojkvän så han kan följa med ut på en runda med vovven.

Godnatt!

I´m back!

Äntligen äntligen har vi fått vårat bredband! Har varit döende i snart 1 månads tid men nu har botemedlet kommit. Har mycket att berätta så jag får blackout men det kommer i sin takt (: Idag har jag öppnat nya dörrar i mitt liv, eller en iaf. Jag har tvättat?! Mamma är här och hjälper mig och vi har faktiskt haft en väldigt mysig dag. Var iväg imorse på en bokad tid och direkt efter kl 12 satte vi igång, när maskinerna var igång så gick vi in och gjorde lite fika med mackor, apelsiner och äpplen, mys! Vi har även varit och handlat och är snart klara med tvätten, puh.

Igår hade jag även en riktigt mysig dag, jag hade en heldag med Johan. Han mötte upp mig i stan och då gick vi och åt Thaimat, sen shoppa vi kläder till Johan av hans presentkort han fick av mig i jul. Även jag fick lite kap med mig hem från Gina-rean, alltid kul med lite nytt i garderoben. Efteråt så tog vi en fika sen åkte vi hem till mig. Kan även berätta att Johan sökte in till Talang 2010 mest för skojs skull, något ännu skojigare är att dom ringde honom dagen efter och ville ha film på hans talang, så jag filmade honom igår och nu är det bara att skicka in det grymma resultatet. :D

Nu är även julgranen borta, det är dammsuget, diskat och vi har nytvättade lakan i sängen, så skönt så skönt! På tal om annat, igår ringde min läkare för jag tog nytt blodprov häromdagen för att se om mina höga levervärden efter körtelfebern har lagt sig, och det hade dom till ett normalt värde så jag är frisk. Så idag ska jag TRÄNA!! Ska bli så himla skönt så jag börjar gråta, vill bara kasta in kläderna i hallen när jag klar och börja :D Kan även supa utan dåligt samvete vilket jag ska göra imorgon då våran älskade oskyldiga Emma fyller 18, hennes första utgång! Vi ska bjuda henne på mysmys middag här hos oss innan vi drar ut på äventyr i Göteborg.

Vad jag babblar men jag tror ni förstår varför, fingrarna har varit en aning rastlösa ett tag. Men jag skriver säkert ikväll igen. En liten bild kan jag äntligen lägga in också, får se vilken jag väljer =)


P.s ni ska få bilder från julen, lägenheten och nyår inom kort! Puss&kram!

Jag lever!

Heeej! Känns som jag gått i ide över vintern när det gäller bloggen, men det finns en anledning och den är att vi inte har fått vårar internet ÄN!! Men tur är att Alex har gratis surf på sin mobil. Har försökt blogga härifrån i flera veckor men först idag kunde Alex lösa mitt bloggproblem. Nog om det, hur har ni alla mina fina vänner det? Ingen lär väl läsa min blogg längre eftersom det är helt dött här men det ska ändras! Det har varit mycket roligt och mycket tråkigt under decembermånad, tur är väl att jag har alla roliga stunder på kort som jag ska dela med mig så fort vi får ordning på bredbandet. Vi stortrivs i lägenheten och har fått det jättefint! Emellan allt uppackande, städande, shopping och annat viktigt så har vi fått plats för filmkvällar med goda vänner, minst 3 kvällar av lathet då det blir pizza till middag under bara typ 2 veckor. Blä. Körtelfebern känner jag av i form av enorm trötthet och slöhet, får inte träna då levern tar stryk så det plus julmat och godis har resulterat i dom 3-4 kilona som lagt sig ovälkommet på mig, ingen ser skillnad men var man aktiv innan så känner Man det. Annars mår jag bra, lite splittrad över min framtid men tror jag vet vad jag borde göra för att få mitt liv tillbaka. Idag kom min kusin och kusinbarn samt mamma hit på en fika, alla känner sig så hemma här och Ingen vill gå hem, hihi. Nu slappar vi efter att ha ätit dagens middag som blev korv och makaroner med bacon, mums! Nu ska jag hämta något att dricka för jag är alldeles torr i munnen men ska försöka få in en bild eller två på något konstigt vänster så ni får se hur vi har det! Puss&kram.

RSS 2.0