Powernap snart?

Klockan ringer 07.30 [x]
Äta frukost [x]
Ta 9.00 tåget till Partille [x]
Dansa med mina små hoppetossar [x]
Hämta Sara & Anders [x]
Åka till Systemet [x]
Hem [x]
Hjälpa Mia med bloggdesign ;) [x]
Äta [ ]
Duscha & göra iordning mig [ ]
Gäster kl 18 [ ]


En powernap efter käket behövs nog!

En fyra för tre

  

  Kollar på massa En fyra för tre nere i soffan! :D

Fredagsfika!

Idag blev det fika med en person som är full av energi och som alltid får mig att skratta så jag gråter, Elin :) Vi träffades senast för ett halvårsen då vi fikade, det är pinsamt att det har gått så lång tid, så onödigt! Det blev en nyttig fika på Diva med en grov fralla och ett skitäckligt te! Jag har aldrig gillat te men vill hemskt gärna lära mig att gilla det men detta gav inget intryck direkt, men Elin lovade att te inte smakar sådär i vanliga fall så jag får väl tro henne. Sedan blev det en sväng på stan, hade tänkt bli av med mitt Gina tricot-presentkort på 129kr men hittade inget som var direkt värt att köpa så får behålla den ett tag till. Efter det blev det en till fika på Taste It. Eller snarare en förfrisknings-paus som blev en Smoothie med mango, jordgubbar och apelsin, sjuukt god! Bad mamma köpa det direkt så ikväll vet jag vad jag ska dricka! Blev himla massa mysigt tjejsnack och efter det blev det en ytterligare runda i stan.

På vägen hem träffade jag mina kära vänner Sara & Anders som skulle hem och mysa. Jag själv åkte hem och myste tillsammans med dammsugaren och när jag skulle fylla på min katts låda så blev jag arg på påsen för den väger sjukt mycket och jag fick aldrig något grepp, helt plötsligt attackerar min katt mig bakifrån och sätter klorna i ryggen på mig! Smärtan fick mig att gråta och jaga katten som en katthatare! Fast hon gjorde det inte av elakhet för hon har någon konstig grej för sig att när jag höjer rösten och hon märker att jag är arg eller ledsen så biter hon mig för att få uppmärksamhet och vill veta vad som händer, har hon gjort i flera år men fan vad förbannad jag blev idag!

Men på tal om att träffa Elin oftare så har vi bestämt att simma i veckorna så hon blir min simpartner nr.2. Då blir det simning 3 ggr/veckan för min del och efter denna veckan bestående av 2 simpass på 40 och 30 längder, lite dans och träning vid sidan av här hemma och ätit nyttigt har gett ett miniresultat på -1,5-1 kilo denna veckan, heja mig! Nu kom mamma hem med mina frukter, dom där kexen jag börjat äta tillsammans med smör & ost och säsong 4 av den svenska serien En fyra för tre som jag tittade på när jag var yngre, skitroligt! Då har jag något att fördriva tiden med tills Alex kommer som är hos sin syster (: Här kommer lite bilder från idag, en mycket bra fredag!

Elin - Grönt te är jättegott!
Sarah - Jaså? Alla säger ju att det är äckligt, men hur smakar det då?
Elin - Nej, det är skitgott, det smakar typ...gräs!

                         
            

Ge mig en flygande matta med GPS inställd mot Turkiet!

Hej igen! Jag kanske ska lägga Bloggning på listan över saker jag är beroende av, efter tvn! Haha nej så långt ska vi inte gå. Jag sitter iaf och drömmer mig bort och längtar som en galning till jag och älsklingen sitter på planet, hand i hand och tittar ut över Sverige och gottar oss i att ni inte får följa med! En resa fylld med sol, bad, mat, alkohol, shopping, underhållning, vattenskoter, parasaling, strandpromenader, bilder, sömn, lite skoj i sovrummet och mycket mer, haha! Plus att det är första resan utan "vuxna" för både mig och Alex så det känns lite extra bra att jag en gång redan har varit där och vet vart allt ligger och att vi kan tänka att vi garanterat kommer till ett sjukt bra ställe som är värt pengarna! För att sammanfatta det så vet jag med säkerhet att det kommer bli världens bästa resa!
Lite info om hotellet då:

Pegasos World
*5-stjärnigt lyxhotell
*All inclusive (även gratis alkohol)
*Pool på 10.000 m2
*Shower varje kväll
*Poolaktiviteter
*Disco (för vuxna)
*Affärer
*Frisörsalong (Som vi knappast kommer ha användning för men man vet aldrig)
*Spa
*Privatstrand
*Bowlinghall
*Tennisbana

Lite bilder att locka er och mig själv med



Kanske dags för nanatime nu!

Godkväll!

Kom hem från min kära pojkvän för en timme sen! Sitter i en allt för stor men mysig skjorta som jag inte ens vet var den kommer ifrån, antar att det är mammas gamla. Har även varit duktig och lagt högen med kläder i garderoben, fast vikt såklart och sitter nu med Activia youghurt, en banan och funlight wildberry, the one and only ;)

På tal om ingenting. Jag har ett beroende, ett beroende av el och teknik. Sen jag var ungefär 2 år har jag inte kunnat sova utan att ha tv:n på i bakgrunden, jag kan men det är fruktansvärt svårt och rent ut sagt lidande för mig. Jag har aldrig kunnat stänga dörren, släcka och ha det helt tyst och bara försöka sova. Jag måste iaf ha ett litet ljus från en lampa någonstans så att jag kan se rummet om jag skulle öppna ögonen, för annars får jag en slags klostrifobi då det känns som att väggarna kommer närmare och jag får ingen luft, en radio på tyst volym går också bra. Än idag sover jag med tv:n på, och den ska helst vara på hela natten för jag vaknar ofta på nätterna (nej inte av tv:n för jag hade en period då jag sov utan tv och vaknade minst 2ggr varje natt) och då känner jag mig trygg med den på. Det är konstigt, men sant. Men jag måste säga att det tär på mig en del också, inte bra med all strålning och kroppen får säkert inte alls så mycket bra sömn och lugn som den borde få. Och på tal om tv så sitter jag just nu och kollar på Sunes Jul och det finns bara ett ord som kan beskriva denna klassiker: HAHA!


Nu ska jag fortsätta dricka min Funlight, älskar reklamen för den btw!

Bloggen klar, äntligen!

Ja, då var den klar! Efter mycket gap och skrik och några slag i bordet ibland så blev den tillslut klar! Eller ja, ändringar kommer ju alltid att göras men det får ta ett tag då man har fått lite mer inspiration och kanske undvikt att sitta framför datorn och fixa med detta timma efter timma och verkligen känna all strålning som går igenom en. Alex vill få med mig ner och plugga teori, får se hur det går med min huvudvärk och mitt låga blodsocker.

Sitter och tittar på massa roliga klipp på nätet som jag säkert kommer ladda upp här sen för att dela med mig av bra humor, haha! Vi kan börja med detta som får mitt hjärta att smälta!


Nä, nu är det upp till er att njuta av min blogg som jag slitit så hårt med. Lyssna på min ipod med mina favoriter, läs och framförallt kommentera!
Goddagens!

Testing testing!



Mina första youtube-klipp får bli bloopers från min absoluta favoritserie :) Enjoy!

RSS 2.0