Falkenberg för hela slanten!

Hej alla där hemma!

Har försökt  kontakt med den andra världen (internet) under flera dagar utan resultat. Just nu uppskattar jag att alex syster har med sig dator med trådlöst internet. Har haft datorn några gånger men då har jag antingen haft annat att kolla upp eller så har jag varit fruktansvärt trött.

Men nu sitter jag här. det har varit en himlans skön vecka här, hyfsat fint väder, goda middagar och mys med hjärtat =)
Vi har gjort allt möjligt, min första hela dag bestod av sol & bad på stranden. Jag, Alex, Angelica och Tobbe hittade en sandgrop på stranden som vi tog beslag på och låg där hela dagen, jag fick en rejäl bränna i ansiktet.
Sedan har dagarna spenderats på Ullared, lite mys på verandan tillsammans med grillad mat. Dagen på Ullared var inte roligt må jag säga, folk som gjorde vad som helst för att få det dom ville ha och för att få det kapade dom min hälsena med kundvagnen, JÄVLA IDIOTER! Men vi fick det vi var ute efter också, jag köpte en ordentlig vinterjacka, 1 par svarta spets leggins ett spel, vantar och mössa, usb-minne, 2 1/2 män säsonger till mamma som en sen födelsedagspresent och så blev det lite filmer.

Idag har vi besökt Falkenbergs trevliga shoppinggator, inte så imponerande men nu har vi iaf vart där. Nu ikväll stack vi "ungdomar" till krogen och tog oss en varsin pizza i solnedgången.
Nu sitter vi alla här samlade i soffan, myspys! Imorgon är det das att åka hem, ska bli skönt faktiskt. Jag tar tåget hem 11.19 för jag och min packning får inte plats i bilen, höhö.

Hörs imorgon igen, då kommer även lite gott och blandat i bildformat.
Puss&kram.

Hej!

Jag sov länge idag, det har jag inte gjort på gud vet när. Vaknade för en stund sen av att Alex ringde mig, han skulle ner till stranden *avundsjuk* Men jag ska ju dit idag så hoppas dom närmsta dagarna blir fina.

Har inte mer att skriva för tillf'ället, ska ner och äta frukost sen får jag se om jag tar träningen först eller packningen först.
Men jag skriver sen när jag har fått iordning på dagen.


Jag vill mer än allt ligga på en solstol med dig i varma Turkiet!

Puss.

Vila.

Jag är tydligen en sån bloggare som samlar på mig en massa och skriver en hel roman varje gång istället för att skriva lite och ofta som jag själv tycker vore skönare och enklare, får jobba på det där. Under dagen har jag bokat en tågbiljett till Falkenberg för imorgon, orkade inte åka idag då jag inte hade en biljett eller resväskan klar och orkade inte stressa så jag bestämde mig för att bjuda över Sara på filmkväll, hon åkte hem nyss så ni förstår att det blev sent.

Jag var ju hos läkaren idag och anledningen till det är att jag inte trivs på mitt jobb, det är för stressigt för mig och min mage har fått sota för det. Jag har fruktansvärda magsmärtor varje dag innan jobbet och ibland under jobbet och i och med att jag är pool (alltså Överallt) så känner jag mig som en slav som skickas hit och dit och arbetsmiljön passar inte mig. Själva Liseberg är okej men inte mat & restaurang världen, usch. Läkaren undersökte mig (ett finger upp i rumpan på köpet också) han hittade inga fysiska fel, snarare tvärtom men att mina förklaringar visa klassiska symptom på stress och han sa att jag skulle ta denna veckan ledigt och se nästa vecka om det blir bättre, om inte får jag ett läkarintyg. Ringde jobbet direkt när jag kom hem och förklarade allt och Jenny, en av arbetsledarna lyssnade och förstod mig precis och berättade att hon tänkt på detta en del om att poolare har det svårt, att man inte ska sätta första-säsongare på Pool-tjänst (Nähä, verkligen?) Så nu är jag sjukskriven och ska äta ordentligt, koppla av och framförallt SOVA ordentligt. Hoppas jag kommer tillbaka till jobbet och trivs, då högsäsongen är över och tempot kanske dämpar ett steg.

Nu ska jag sova *Längtar* men vi hörs imorgon =)
Pussokram.

<3

Hej!

Vadå dålig uppdatering? Haha, jo jag vet det har gått 5 dagar men det känns som typ 2 veckor för min del. Men på schemat har det stått jobb, sova 5 timmar, jobba, sova 5 timmar, jobba osv.. jag har kommit hem sent fast jag slutat tidigt p.g.a anledningar jag inte vet om själv faktiskt, haha.

Idag fyller min kära mamma år och hon föredrar 25 så när ni smsar så skriv den siffran, då blir hon lycklig. Min pojkvän åkte upp till Falkenberg imorse, jag ska dit antingen ikväll eller imorgon. Jag ska nämligen till läkaren idag, mer om det senare kanske.

Idag regnar det, vilket jag tycker är otroligt mysigt. Jag har lite att göra idag innan jag ska till läkaren, så jag hör av mig senare. Men först vill jag lägga in en video från Youtube, lyssnade nämligen på radion igår där Benke från dansgruppen Bounce berättade om att dom gjorde en hyllning till Michael på plattan tidigare i Juli, jag blev så nyfiken så jag gick in på youtube (godbless youtube) och hittade denna fantastiska video, jag visade mamma och vi båda fick gåshud. Ingen hade någon aning om vad som skulle hända och plötsligt skakades hela plattan i Stockholm av en otrolig låt. Jag hade så gärna velat vara där. Men hur tusan får man reda på dessa saker? Det kan jag bli väldigt irriterad på, menmen ta en titt och njut. Ni som inte är fans, screw you!


090724

Fredag, slutar tidigt och när jag kom hem blev det bowling med Alex, Sara, Rikard och Johan på Stures.


Min nya klänning från Gina.

Hon var nästan lika snygger ;)

Min snygging!

Johan är mobbad. Av mig.

Härliga snubbar.

Jag är bruuun!



Jag förstod ingenting, jag fick ingen strike på hela kvällen? Nu kommer pappa
bli ledsen.

Onsdagsklubben, 090722

Roligt! Det är ett ord jag kan beskriva denna kvällen med. Det började med föris hemma hos mig, men innan gästerna kom fick jag extra fint främmande av Sara som ville göra sig iordning tillsammans med mig, så så fick det bli och sen kom the fancy guests. Vi satt mest på verandan, körde Sanning och konka, drack gott och fick några goa skratt.

Väl på hotellet var det minst lika roligt, mycket dans och spring ut för att ta en cigg. Blev dock för många för mig och det enda negativa med kvällen var väl att några personer var där som jag lätt skulle döda om jag inte hade något kvar att leva för. Men utöver det var det sjukt roligt, dom spelade Michael Jackson typ 3ggr och jag blev lika ledsen och stel som en pinne varje gång, men det är väl något jag får vänja mig vid en tid framåt.

Lite bilder från kvällens händelser:

Lilla jag, redo att parta.

I like big buts.

Jag älskar att dansa, det kanske ni visste.

Vi blev lite galna.

Maybe too much, spank it baby!

Jag gillar dig, gumman.

Klassikern.

Sen kom folket.

Sötnöten och jag.

Jag gillar att jucka på henne.

Dansa som en apa och låt som en ambulans.
"Snarare som en trasig ambulans"

SERIÖST DEN GALNASTE BILDEN PÅ MIG.

Jag gillar att göra sugmärken också.

Sitt ihop med höften som siamesiska tvillingar i 5 minuter.

Toabesök på hotellet.

I like her.

Mysmys på uteplatsen.

Min fina Karin.

Avslutar kvällen med en glad bild, för den här kan representera kvällen bäst.

090722

Det blev sent igår, en god vän kom klockan 2 inatt och gick hem vid 4 så jag sov rätt länge idag. Har inte gjort så mycket mer än att ätit frukost och gått runt i pyjamas. Fast nu ska jag starta med att göra mig iordning inför kvällen, det är onsdagsklubben som gäller och jag har föris hos mig, ska bli roligt för det är många som ska med!

Kom på att jag inte delat med mig av vackra Pegasos World i Turkiet, här är några favoriter:


























I´ll be there for you.

Ja, en dag full av goa skratt, kramar och vänner <3 Jag tränade efter frukosten och fatta om det var skönt, får bli imorgon igen om träningsvärken tillåter som jag börjar känna av nu. Vid tre träffade jag Emma, vi gick till Gina där jag ville prova lite kläder (Hur kommer det sig att jag Alltid ska gå in på Gina och prova en massa kläder när jag ska fika med en vän?) Jag köpte iaf ett basicplagg som jag provat varje gång jag går in där så kände att jag kunde lika gärna köpa det för det skulle jag göra förr eller senare, en svart långarmad tajt tröja var det iaf. Blev även att jag provade en klänning och 1 par av dom söndriga jenasen jag bytte till en mindre storlek för innan hade jag en storlek för stor, fast nu har den nya storleken också blivit stor i midjan så jag provade ett par supertajta så jag ringde mamma för att klaga lite över jenasen och samtalet lät ungefär såhär:

Jag - Det känns ju asdumt att köpa ytterligare ett par av samma sort för 399 kr liksom..
       - Jo, men... är du på Gina nu?
Jag - Ja jag är i omklädningsrummet och provar lite, hur så?
        - Men jag är också på Gina!
Jag - Va? Haha okej, vart då?
        - Ja jag är också i omklädningsrummet och provar.


Haha tänk vad världen är liten^^ Åter till ämnet, det blev tröjan och klänningen och mamma ville att jag skulle köpa jeansen så tog dom till kassan, det var en massa rea på alla möjliga jeans men dessa jeansen låg inte i den reahögen så det sved att behöva betala så mkt pengar, men sen kollade vi på kvittot och då hade hon dragit av 300 spänn på dom? Så vi betalade 99 spänn för dom, woho!
Inte konstigt att jag har få läsare, hela mitt senaste inlägg handlar om jeans, bättring Sarah! Men ville bara dela med mig av dagens glädjestunder.


Today I looked like this.
 
Efter det tog jag och Emma iaf en fruktsmoothie på Taste it och oboy vad kall och go den var, var så himla törstig så den försvann rätt fort. Vi pratade en massa, så att våra munnar nästan tappade känseln, men skönt var det att prata av sig om sitt liv.
 

Sen tog jag en sväng hem till Smurfen, vi tittade på A Cinderella Story med Hilary Duff och när eftertexten startade så låg vi bara i sängen och snackade i typ 1,5 timme, helmysigt måste jag säga.


Stannade där tills nio och då var min slutstation hemma hos Sarah nr.2, vi drack vin på verandan och jag sprang runt efter hennes kattunge Wilma som vanligt, hon är inte stor hon och jag var så nära på att lägga henne i min handväska och gå, hon hade ju fått gott om plats, hihi.




I´LL TAKE YOU HOME!
 


Min fina vän, förlåt jag vet att bilden var strängt förbjuden
men du är en fin och en otroligt bra vän och då spelar det
ingen som helst roll vad du säger.



Vill bara avsluta med att säga att jag har mycket mycket fina vänner och dom ska jag hålla hårt i så gott jag kan, för få såna finns det i denna världen. Puss!

090721

Godmorgon säger jag kl 12.35, haha! Men jag behöver inte alls ha dåligt samvete för jag har jobbat sent och hårt så jag förtjänade alla dom sovtimmarna. Har pratat med lite folk och gosat med kissen, smsade Emma både igår och idag angående vår fika på stan men har inte fått svar, så hon ringde idag och frågade om jag inte har fått alla hennes sms. Det är något fel på antingen min eller andras mobiler för det finns fler som har klagat när dom inte har fått kontakt med mig, menmen. Vi bestämde en tid iaf och det ska bli så himla mysigt, vi träffades ju en snabbis i stan i fredags men det var ingenting jämfört med hur mycket mer jag vill vara med henne, hon är en pärla!

Sen ringde jag Sarah för hon har inte svarat på mina sms, jag blev sugen på ett glas vin hos henne ikväll, hon slutar jobbet klockan 21 så efter det blir det hem till henne. Innan dess är det ju fikan, sen efter kl 17 ska jag ha en liten mysstund med Smurfen, typ se film och tjöta som vi alltid gör.

Oops, frukost är det nu och sen ett snabbt träningspass. Slår vad om att jag kommer behöva skjuta upp fikan några minuter som vanligt, eller vad säger du Smurf?

Hörs senare babes, kiss on lips!

Kaffe med mjukglass, nya trenden?

Ja ni hörde rätt, idag jobbade jag på Glassiären med härliga människor. Jag förväntade mig en såndär lugn dag där för där kommer det aldrig folk för det är inte ett så folkbemannat område liksom, men vi hade så långa köer dom flesta timmarna men vad duktiga och smidiga vi var, allt bara flöt på. En stund då det var lugnt spelade vi lte badminton med en bägare, haha lättroade som vi är! Senare på kvällen kom det två damer som ville ha kaffe med grädde, men vi säljer ingen grädde och våran "äckliga kalla" mjölk ville dom inte ha så dom ville ha en klick mjukglass i? Ja, dom tyckte det var himla gott iaf så det var ju bra det, haha.

Vi stängde nio, parken tio. Jag städade hela Glassiären, så ren har den inte varit på hur länge som helst, sa min kollega Anton (: Jag blev klar tio i tio, slapp ha kassa idag och jag slutade ju inte föränns halv elva så jag fick vara lite olydig och inte bippa ut förräns efter jag bytt om och gjort mig klar för att åka hem.
Det blev iaf snabbtåget hem som gick 23 så mamma och Ove kom och mötte mig på station, sen cyklade jag hem och dom hem till Ove och då åt jag pasta bolognese framför 2 1/2 män, då mår man!

Jag måste alltid varva ner efter en lång dag på jobbet, kan inte bara kasta mig i sängen men nu börjar jag bli en aning sömnig, känslan av att man är ledig imorgon är så himla fantastisk också!
See ya tomorrow, kiss!

Ett litet nattmeddelande.

Jag lever!

Jag kommer hem sent från jobbet och då får ni nattugglor något att läsa iaf =) Har haft en helt okej dag, lite stressigt i slutet som vanligt men jag hann med min spårvagn och mitt tåg och kom hem för ca 1 timme sen, sitter nu och spanar på olika tatueringsstudios i Göteborg, tänkte taturera mig snart, förhoppningsvis i veckan för det skulle vara lite roligt att överraska Alex när han kommer hem, men vi får se vad jag hinner med.

Imorgon trodde jag att jag var ledig men tittade imorse och det var jag inte, blev så himla besviken men det är pengar och det är något man behöver. Tisdag och onsdag är jag ledig iaf och då ska jag träffa min favorit-Emma, kolla närmare med tatueringen och på onsdag är det utgång med dom bästa, ska bli skönt att komma ut och dansa lite.

Nu ska jag försöker lyfta på rumpan och lägga den i sängen.
Godnatt på er, puss&kram.

Btw, jag har namnsdag idag!


090719

Hejhej!

Dålig uppdatering p.g.a mycket jobb, igår jobbade jag 14.23.30 vilket var världens onödigaste pass för jag hade nada att göra men det var goa pengar så får se det så, ringde jobbet idag och frågade för säkerhetsskull om jag verkligen behövdes idag för dom har ringt förut och sagt att jag inte behövs då jag redan befunnit mig i gbg så ville bara kolla, men jag behövdes tydligen idag på Comics att stänga och så. Hade hoppats på att inte behöva jobba för nu kanske jag inte kommer att få se Alex förräns nästa helg och det är en aning hjärtskärande :( Hade velat ha söndagen nu med honom, har en liten tår i halsen faktiskt.

Förresten hade jag världens otursdag igår, skulle tagit halv ett tåget, går det ett tåg? Nope, så Alex fick köra mig ända till Liseberg och sen hem och sen dessutom hämta mig utanför jobbet när jag hade slutat, ängel <3

Nä, nu måste jag torka håret och allt annat innan jag ska iväg till tåget.
Vi hörs inatt, puss&kram.

Vänner & goa skratt!

Gårkvällen blev som jag väntat mig: Musik, goa vänner och härliga skratt. Vi satt för det mesta ute och drack gott och snackade en massa, sedan gick vi inåt och körde lite sanning och konsekvens med kort, det blev en del galna grejer men det är ju det som är roligt.

Jag stannade till 2 ungefär, när jag kom hem la jag mig i sängen med ett halvt paket Ballerinakex och kollade på Vänner, då mår jag! 

 
Hade min nya fina Tunika/skjortklänning =) Tillsammans med min mysiga kofta.


Härligt folk!


Jag och Nathalie =)
 
Frida följde med en stund!

 
Jag vill ha popcorn!                     Sebbe fick utmaningen att gå till Statoil i kallingar
 
Rökpaus                                        Sen drog killarna hem...såhär.

090716

God eftermiddag!

Dagen har bestått av lite fika på stan med den bästa (Sara) och vi kikade även lite i stan och jag köpte ett par enkla vita tygskor på Belles Shoes för 99kr, alla skor för 99kr stod det, men en del kosta 199 också men hallå, billigt?!

Just nu är jag lite stressad, ska möta Frida om 6 minuter på Statoil och jag har inte torkat håret än, jag prioriterar inte det viktigaste här känns det som, haha! Vad jag har på mig får ni se bilder av ikväll eller imorgon för nu ska jag på Grill/drick/spel kväll hemma hos Nathalie tillsammans med en massa andra folk, kan jag behöva.

Ha en underbar kväll, talk to you later!
Puss&kram.

She wolf!

Ja, jag är vaken än men jag och mamma har tittat lite på Turkiet filmerna och fått oss några goa skratt men nu är det faktiskt dags för sängen, jag vill gärna upp tidigt imorgon för att hinna med allt.

Jag fick tidigare ikväll veta att Shakira har/ska (?) släppt en ny låt? Jag vet inte om jag antingen älskar den eller tycker att den helt enkelt är alldeles för lite Shakira. Inga härliga rytmer som hon brukar ha, inte mycket av Shakiras röst utan känns mer lite som Britney/Lady Gaga? Jag vet inte, vad tycker ni? Den kanske är rätt härlig ändå, blir nog min nya partylåt snart. Och hon är ju världens snyggaste kvinna enligt mig så det får hon fortfarande ett pluspoäng för =)



Night!

Jobbdag 3 äntligen över.

Nu är jag ledig ledig ledig! Har haft 3 slitsamma dagar så nu förtjänar jag lite vila, imorgon tänkte jag dra ner till stan och ta ut lite pengar och lägga undan till hundkassan^^ Lönen kom ju idag, kaching! Samt kika runt på stan och hoppas få med mig någon.

Ja, har inte så mycket mer att säga idag, jag kom hem strax innan tolv och då bestämde jag och mamma oss för att sätta oss i soffan och mysa framför lite film men jag fastnade här och hon fastnade med luren i örat så nu ska jag ner och säga till henne innan jag somnar, haha. Imorgon är det lite sovmorgon, en tur på stan, TRÄNA och sen är det obestämda planer för kvällen än så länge, har två grejer som är obestämda so let´s see then.

Ha en godnatt på er så hörs vi imorgon.
Puss&kram!

Skämtar någon med mig?

Jag visste det! Jag skrev för ett tagsen att nu när jag väl köpt en ny dyr iPod efter att ha letat så himla mycket efter min gamla utan resultat, så kommer den komma fram när en ny är inköpt och vad händer? Jo, jag rensade lite i min byrålåda och under lite skivor och annat så låg den där liggandes prydligt med sladden runt. Fan! Aja, ingen idé att bli arg, mamma får ta den så den kommer ju till användning, men det är väl min och mammas vanliga gamla otur?

Vill förresten skriva en sak som Carl-Einar sa idag som fick mig att bli varm i hela kroppen:

"När världen rasar är det viktigast med dom du har närmast. Dom nära och kära. Här. Hit till varietén är alla välkomna. Hit kan alla komma som förlorat något eller någon. Här får alla plats som vill ha lite tröst. I den gemenskapen. Få ett varmt hopp. Det är viktigt för oss. Det allra viktigaste är väl att ha en vän. Någon som man kan vara lite i Snackartagen med."

"Det har varit dåligt väder hela hösten. Hela januari och överallt i världen har det varit dåligt. Vi har inte brytt oss om det. Det viktigaste vi vet är att vi behöver varann. Det är dom små grejorna som räknas. Dom små grejorna som att hålla i handen och dricka färskpressda juice, läsa tidningen i lugn och ro med en espresso. Äta en god måltid, och promenera och skratta.."


Tjing!

Hej!

Igårkväll kom jag hem sent från jobbet, jag slagga hos pappsen och vi pratade en bra stund innan läggdags och då orkade jag inte vara data-social, haha. Men ikväll är jag piggare, jobbade idag mellan 12-19 och oboy vad mycket det har varit att göra idag, hamnade på Burger King givetvis, nu när det är Gothia Cup är det inte särskilt roligt att jobba på Fast Food på Liseberg för mat och dryck är ju en stor del av en dag på Liseberg. När jag hade slutat mötte jag upp mamma för att titta på Carl-Einar Häckner, ofcourse! Han hade inte fått så bra kritik i år tydligen men jag tyckte han var kanon iaf.



När jag vaknade imorse såg mitt ansikte inte klokt ut, jag brände mig så himla mycket den sista dagen i Turkiet så det blev gropar och märken i hela ansiktet (såg ut som han ärriga killen i Parlamenten) och dum som jag är så har jag inte kunnat låta bli att dra bort den lösa huden som hänger när man flagnar så det har blivit rött och irriterat så jag ser ut som en rabiessmittad byracka, usch! Inte fräsch med andra ord, grät en stund på toaletten innan jag stack till Burger King och sa till chefen att jag helst idag vill undvika att stå i kassan för jag vill inte visa mig sån här, speciellt inte när jag arbetar med mat och han tyckte det var okej så jag har slavat och slitit som ett as i köket istället.

Imorgon är det sista jobbdagen innan jag får 2 dagar ledigt, vad gött det ska bli! Sen är det jobb lördag söndag igen. Resten av veckan har jag lite planer, fast ganska osäkra än så det återstår att berätta om.

Nu ska jag ladda upp lite mer bilder från Turkiet på bdb, lägga in lite mer musik och annat innan jag ska sova.
Ha en underbar kväll, pussokram.

090713

Godmorgon!

Vakna runt tio tiden, jag är helt okej pigg faktiskt även om det blev sent igår. Just nu brainstormar jag för att få lite bra musik till iPoden men det är svårt, kommer ju knappt ihåg hälften av vad jag hade på datorn innan den kraschade, fast på ett sätt ser jag det som en bra grej för nu kommer jag bara ladda ner det jag verkligen gillar, det andra som fanns där kanske inte är så viktigt om jag ändå inte minns det nu?

Jag hoppas jag hamnar på ett glasställe idag, det är roligast.. och svalast! Iofs är det inte 30 graders väder så jag ska nog överleva, frågan är om jag kommer att överleva alla Gothia Cup ungar som springer runt. Jag slutar iaf klockan 23 och då kommer pappa och hämtar mig och då ska jag sova hos honom är det tänkt, jag börjar klockan 12 imorgon så det känns som världens onödigaste resa hem om jag ändå ska tillbaka några timmar senare, dessutom får jag längre sovmorgon. Min pojkvän åkte till Stockholm 4.20 imorse, ska jobba i 2 veckor nu sen fortsätter hans semester 3-4 veckor till, jag själv kommer ju att jobba men högsäsongen minskar för varje dag tänker jag och det är skönt.

Värst vad jag babblar, nu ska jag ge min katt p-piller sen ska mamma köra ner mig till stan.
Hörs ikväll! Pöss.

A good liar!

Okej, jag ska sluta lova att uppdatera si och så för det händer aldrig! Jag har suttit hela kvällen med att ladda upp bilder och laddat ner musik och jag har inte ens kommit halvvägs, jag är även jättetrött och klockan rusar så det får snart bli läggdags, ska upp och jobba imorgon och försöka framkalla lite kort innan så upp tidigt ska det bli.

Kortfattat sålänge, resan var helt underbar. Vi båda behövde det verkligen men den sista dagen kände vi att det var perfekt med en vecka, men nu dagen efter hade vi överlevt några dagar till ^^ Menmen, inget vara förevigt och man kan alltid åka dit igen om man vill försvinna för ett tag.

Idag har vi pepparkakor åkt runt och hälsat på folk. Vi skulle först framkallat foton men det var stängt så jag shoppade på Gina Tricot istället, shoppade ju inte ett enda plagg i Turkiet så jag behövde inte ha dåligt samvete.

Det blev iaf lite mysplagg men även vardagsplagg vilket kan behövas ibland, dessutom hade jag 2 bonuskort på 150 rabatt st så jag tjänade in 300 kr.


1 svart stickad myströja
1 skjorttunika eller vad man ska kalla det
1 enkel långarmad randig tröja
1 jättemysig kofta som man knyter i midjan


Go känsla av något är när man är solbränd tillsammans med vita slitna jeans
och en ljus t-shirt, love the feeling =)

På med tröjan  och väskan =)

Sen åkte vi hem till Johan och Anders som har gråtit sig till sömns varje natt av saknad, hehe. Dom fick ett varsitt halsband från Turkiet och vi hade en mycket trevlig visit där med pizza, sjuka filmer på nätet och snack (: Efter det åkte vi till Herrljunga och hälsa på Alex syster en snabbis, sen blev det slutligen att åka hem.

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon men vågar inte lova något, haha!
Puss&Kram.

Hej bloggen!!!

Åh, det känns bra att vara tillbaks igen. Anledningen till denna megaperioden utan uppdatering är att min dator kraschade, allt försvann på den och efter det drog jag och hjärtat iväg till Turkiet så möjligheten till ordentligt bloggande har inte existerat, but now I´m back!

Jag tänkte fortsätta uppdateringen här under kvällen med härliga bilder och mycket annat, just nu ska jag först lägga upp över 300 bilder på Bilddagboken och ladda hem Limewire till datorn igen för jag behöver MUSIK till min iPod, den har 0 låtar och det tycker jag inte klingar gott i örat, no no!

Så vi hörs senare, saknar även kommentarer så in med dom bara!
Puss&kram!

RSS 2.0