090628

Hejsan!

Det har blivit dåligt med uppdatering dom senaste dagarna men det har varit sena kvällar och däremellan mycket att göra, särskilt när det är 30 grader varmt då man bara vill ut och bada och sola, inte sitta vid en dator.

Igår hamnade jag på Glassen vilket var himla skönt, det var ca 22000 gäster i parken och det märkte vi iaf som hade världens kö. Jag fick min första kändis-gäst, Björn Kjellman som spelar Adam i Adam & Eva och huvudrollen i Klassfesten, han var mycket trevlig och ville ha en Lisebergsstrut (som innehåller 3 kulor, en klick mjukglass med topping) han ville bara ha 1 kula med resten, haha! Jag fick äran att göra hans glass och det var en rolig upplevelse, nästa gång blir det Mikael Persbrandt förhoppningsvis ;) Klockan 22 var det dags för mig att gå till Glass och Popcorn och hjälpa Erika som hade världens kö innan parken stängde, vi skulle egentligen stäng kiosken vid elva som alla andra gör men det slutade med att jag städade hela kiosken och hon hade öppet kassan till halv tolv (då vi ska gå och räkna kassan) vi blev väldigt sena och så får det egentligen inte bli men för min del gick räkningen hyfsat fort och min älskade pojkvän satt utanför och väntade i bilen.

I fredags var det Liseberg ja, mycket mysigt trots Mj:s död, bilder kommer imorgon jag lovar!

Idag, söndag. Har det hänt mycket, jag somnade runt 3 tiden inatt och klockan ringde 8.00, suck! Men vi kom upp iaf och tog bilen till Borås runt tio tiden för vi skulle på hundutställning, jag såg en massa chihuahor och blev stormförtjust i dom alla, nu är jag verkligen sugen! Efter det drog vi in till stan på jakt efter undervattenskamera (engångs), vi hittade tyvärr ingen men jag hittade en iPod Nano, färg lila som jag köpte. 16GB! Man kan både se film, ha massa musik och bilder så jag kommer nog inte behöva radera en massa musik, hihi. Min gamla är fortfarande försvunnen och jag lovar att den kommer att komma fram nu när jag väl köpt en ny, men var ändå trött på min gamla. Efter en liten trip dit tog vi en sista trip till Lygnared där vi tog några dopp och sov i solen för vi båda fick väldigt lite sömn inatt, Alex snarka som en häst på stranden men jag ska nog inte hacka för när jag själv sov lät jag nog likadant, haha.

Nu är vi hemma hos Alex, när vi kom runt halv sju tiden blev det grillat på baksidan i kvällssolen. Bara så ni vet, jag är BRÄND PÅ ARMAR OCH AXLAR! Det bränner som fan, kommer få svårt att sova inatt. Nu ska jag gå och pussa på min pojkvän, vi hörs imorgon babes!

P.s Jag tänker på min Michael varje dag vilket nog inte är så svårt med tanke på att var man än sätter blicken så står det hans namn överallt, har köpt tidningen varje dag nu och jag är så jävla trött på att höra allas teorier, jag orkar inte mer! Låt han och hans familj få vila..Jag älskar dig förevigt.

1 vecka kvar till paradiset!

Snart är det dags att börja skriva en lista och köpa hem lite saker som behövs för resan, ett litet apotek måste med, engångskameror som funkar i vatten, cyklop och lite sånt (:

Gårdagen var trevlig, Liseberg för hela slanten med älskling, Emma och Jocke. Vi åkte inte så jättemycket men det blev några åkturer sen fick vi nog och spelade bort alla pengarna istället, haha! Snacka om att vi hade otur igår, Emma spelade hela tiden på nr 15, Nr 14 eller 16 vann hela tiden, men när hon inte spelade så vann nr 15. Själv spelar jag alltid på nr 17 och 18, då vann numrena runt om och när jag bara tog nr 18 så vann nr 17, fyfan säger jag bara! Menmen, vi fick iaf gratis glass av mina arbetskamrater och mina tankar gick mest åt Michael som fick en ros av mig och av många andra vid hans stjärna, vid hans gjutna händer och på Götaplatsen. Bilder kommer inatt eller imorgon för nu ska jag ta en promenad ner till station och åka in till jobbet, 16-00 är det som gäller idag och det riktigt härliga är att Alex kommer och hämtar mig med bilen inatt så jag slipper stressa till tåget ensam sent på lördagskvällen.

Vi hörs ikväll eller imorgon, ha en underbar dag!

Trots allt..

Bloggen får inte sjunka ner i en lika djup depression som jag så jag ska försöka allt vad jag kan för att få den att rulla på som vanligt. Igår spenderade jag hela dagen med Elin, vi köpte lite gott på Maxi sen drog vi till en liten badplats och solade och det blev även 2 dopp, hihi. Vi stannade väl där till lite över sex, sen stack jag hem och duschade och sen kom min pojkvän som hade saknat mig väldigt mycket (: Det var självklart ömsesidigt!


Får inte ni en känsla av Hippi-tiden av denna bilden?

 
Trevlig mage som väller ut och en görfin hållning har jag, eller?


En riktigt mysig dag <3

Vi käkade och efter det tog vi cyklarna ner till Hemmakväll och hyrde 2 skräckfilmer, mamma blev besviken för hon ville också se film, men vi alla gottade ner oss med godis och popcorn och mamma tittade väl i en kvart innan hon gav upp och tyckte att den var för hemsk för hennes smak, haha!



Sen kom kvällen som är den hemskaste kvällen jag har haft i mitt liv vilket jag inte vill prata om. Inatt sov jag på soffan, somnade till Michaels underbara videos som gick på repeat hela natten. Idag vaknade jag svullen som aldrig förr fast att jag låg hela natten med en våt kall handduk över ögonen. Har bara kollat på BBC nyheter hela dagen där man får se att hela världen har stannat upp för Michaels död, världen gråter och sörjer och nästan hela USA har stannat upp. Staden Gary Indiana där Michael föddes och växte upp har stannat då inga människor arbetar eller gör något, bara spelar hans musik över gatorna, fatta vad saknaden är stor. Vilken kärlek!

Nu måste jag göra mig iordning, idag ska jag, Alex, Emma och Jocke till Liseberg, måste komma hemifrån lite. Påvägen ska jag köpa en ros eller två och lägga på hans stjärna utanför Liseberg vilket jag tror inte är dom enda rosorna som kommer ligga där.

Michael.



29/8 1958 - 25/6 2009

Det är bara väldigt svårt att förstå. Vet inte riktigt vad jag ska säga, jag är i chock.

Jag försöker förstå hur tusan du kunde med att lämna oss, lämna mig. Jag är så arg på dig så du anar inte, jag har suttit uppe hela natten och storgråtit framför dina musikvideos, skrikit i en kudde och haft dom tre ljusen tända för dig. Ett för Kärlek, ett för Hopp och ett för Liv och jag hoppades att du på något sätt skulle visa dig och säga att du har det bra. Det kom som en megachock igårkväll, du var alldeles för ung och det sorgliga är att jag vet hur mycket du älskade livet. Jag kommer att sörja dig i all evighet, jag tänker på dina 3 barn, din familj, fans och vänner, alla som stod dig nära. Den dagen då det är dags för mig hoppas jag att du står och väntar på mig, om inte så kommer jag att söka upp dig (: Jag försöker trösta mig själv genom att tänka att du är på ett mycket bättre ställe nu, utan skulder, utan anklagelser, utan press och utan smärta. Men det är väldigt svårt för jag vill så gärna att du lever kvar hos mig, i hela livet har jag lovat mig själv att någon gång ska jag få träffa dig och visa hur mycket jag förstår och älskar dig. Jag visste att det aldrig skulle hända men det kändes så bra att veta att chansen alltid fanns, men nu är den borta för alltid. Jag älskar dig så mitt hjärta värker och jag kan bara inte sluta gråta, du har funnits hos mig sen jag var 4 år gammal, det är 16 år som du har funnits där för mig genom din musik, din passion & kärlek och din instats för att göra denna världen till en bättre plats, du lever alltid i mig och nu vet jag att när jag dör så kommer jag att komma till en bra plats, för då är du där. Jag har även lovat mig själv att när din tid var kommen så skulle jag flyga och gå på din begravning, för att få ett ordentligt avsked, men skulle jag verkligen klara av det? För du är ju odödlig i allas ögon, hur kan Michael Jackson dö?

Vila verkligen i frid nu Michael, det är du värd! Kom och hälsa på ibland.. lova det? Du är det bästa som hänt mig <3
Världen kommer aldrig att bli sig lik utan dig.


Michael, våga fan inte lämna mig!

Jag läste något väldigt otrevligt på nätet för någon timme sen, att mitt livs kärlek och idol har förts till sjukhus p.g.a hjärtstillestånd för några timmar sen. Han andades inte i sitt hem där någon redan gjorde hjärt & lungräddning när ambulansen kom, personalen fick inte tillbaka hans puls och sen vet inget något mer. Men efter en stund kommer min pojkvän och kramar om mig och jag frågar vad det är, då viskar han och säger: Han är död...

Jag bröt ihop och tappade andan, som om jag försvann med Michael. Sen fick Alex läsa mer noggrant för mig och där stod det att en jävla hemsida redan har dödförklarat honom när inte ens en läkare från sjukhuset eller en familjemedlem har berättat något offentligt om hans tillstånd. Sitter just nu och tittar/lyssnar på en amerikansk kanal där dom har pratat om det i över en timma, dom säger samma sak om och om igen och filmar sjukhuset och jag dödar något snart om jag inte får någon ny information. Jag kan inte sova, tänka eller känna något förräns jag får reda på äkta information.

Snälla älskade Michael, älskling. Jag dör inombords utan dig. Jag älskar dig så mitt hjärta värker, våga fan inte lämna mig nu! Jag gör vad som helst, bara du får leva tillsammans med oss som älskar dig. Hur ska världen kunna överleva utan dig?



Folk tänder ett ljus, jag tänder tre ljus. Ett för Kärlek, ett för Hopp, ett för Liv.

1-siffrigt!!

Nu är det 9 dagar kvar till Turkiet, första dagen då det bara är 1 siffra och inte två som t.ex 36 dagar eller 18 dagar utan det är bara 9 dagar kvar, det ska bli så skönt att jag inte vet vart jag ska ta vägen =) Jag längtar efter att börja skriva en lista och packa, det tycker jag ska bli bland det roligaste, jag vet jag är knasig!

Sov ut ordentligt idag, frukosten ligger i magen och jag och Elin har tidigare i veckan planerat sol&bad med picknick idag så det är det som står på schemat, fast det är inte förräns halv tre vi ska träffas och handla så innan dess tänkte jag träna en liten stund och sen sola i trädgården dom bästa soltimmarna. Älsklingen är påväg hem också vilket ger mig fjärilar i magen, veckan har gått skitfort men hjärtat värker när han inte är i närheten :)

På med träningskläderna nu och sen bikinin sen så hörs vi sen!
Pussokram.

Ojojoj, ny design alltså!

Blogg.se verkar ha en himlans bra fantasi när dom gör om framsidan, lyckat...not! Är iaf hemkommen från jobbet, har haft en bra dag på Glasstruten fast tro det eller ej så hade vi det hett som i en bastu trots all glass som vi badade i. Det var ganska mycket folk men mindre än vad vi tyckte att det borde ha varit en sån här fin onsdagsdag. Mamma och Anita kom in i parken så jag bjöd mamma på en glass och sen slutade jag klockan tio och då fick jag skjuts av dom hem, mycket snällt. När vi kom hem insåg vi att min cykel stod kvar på station från idag när jag åkte till tåget, så det var bara att hoppa in i bilen igen och jag fick cykla hem, på vägen hem så blev jag frestad av Onsdagsklubben men jag var varken rätt klädd eller hade some money så jag får vänta tills nästa vecka då jag gärna vill dra dit med lite vänner och dansa innan jag drar till Turkland!

Nu är jag trött och ska nog slappa lite i sängen framför tv:n innan jag slocknar, imorgon är jag ledig vilket känns otroligt bra med tanke på alla planer jag har men det återstår att berätta om. Ha en fortsatt trevlig natt mina underbara vänner, nu ska fläkten på här inne annars kommer jag att kvävas!

Puss. 

Sockervadd i håret!

Efter allt sockervadd jag gjorde igår så har jag massor i håret, känner i topparna hur det tar emot när jag försöker borsta det men det får tas bort imorgon för nu hinner jag inte vara fin. Har legat och pressat ute i solen idag igen efter frukosten och jag börjar få färg, riktigt härligt =)






Hon älskar att vistas ute i trädgården och äta gräs och jaga andra katter som
vågar ge sig in på hennes revis, hahaha!


Jag fick ett wonderful sms av Johanna som förgyllade min dag: Du ska vara på Glasstruten idag :) Jag ska vara på bk storgatan, ring dit sen och säg när du har lunch :) puss<3
Jag som alltid är nervös när jag sitter på tåget för jag vet inte vart jag ska hamna, hata Burger King! Men idag kan jag sitta med ett leende och veta att jag ska jobba på ett svalt ställe med förhoppningsvis bra arbetskamrater, men det tvekar jag inte på.

Nä, nu sitter jag här naken precis utkommen från duschen så dags att ta på mig för mitt tåg går om 30 minuter!
Hörs ikväll, puss!

Gäsp, host, attjo!

Hemkommen från en ganska kort arbetsdag, men som kändes mycket längre. Det var ganska skönt att komma tillbaka till arbetet faktiskt, jag hamnade dessutom på ett väldigt slappt ställe "Smått och gott" som bara säljer popcorn, spunnet socker, dricka och snax. Dessutom sa kontoret att det stod "Smått & gott (ingen kassa) så det gjorde min dag ännu bättre! Kvart i elva kom pappa och hämtade mig och körde mig till station, tänkte först ta 23.17 tåget men så såg jag att ett direkttåg gick 23.02 så allt har mest flytit på idag =)

Innan jobbet så stack jag ju hem till Sarah för att kika på kissen och gissa om jag smälte! Den var sååå liten och tanig att man knappt vågade klappa den utan att typ råka mosa den som om man har en Hulkenhand. Hon heter Wilma (som min dotter ska heta) och var minst i kullen, är 10 veckor gammal men ser ut som typ 6 veckor. Ett liten tjuvkik:

 

Hatar att saker och ting ser så mycket större ut på bilder men hon är lika liten
som min hand, inte långt ifrån iaf. Gnällde sådär sött också!


Nu är jag så himla trött, har gäspat, hostat och nysit hela dagen så jag tror att lite sömn skulle få mig att må bättre. Men innan jag somnar både vill och måste jag gosa med min kisse som vill ha uppmärksamhet, vilket jag också skriker efter nu när min pojkvän inte är hemma och kan ge mig närhet, då får Piper ta hans plats, hon har ju trots allt något som Alex inte har: En gosig päls!

Sov så himla gott mina vänner så hörs vi imorgonbitti.
//Sarah.

Pressa!

Sov 9,5 timma inatt vilket var sjukt skönt, efter frukosten la jag mig ute i trädgården och sola i 1 timma. Nu är jag påklädd och redo för dagen. Jag ska nu cykla en sväng till Sarah och hälsa på, för igår fick hon hem sin lilla kattunge Wilma och ni vet hur bra jag och kattungar fungerar så inte konstigt att jag vill dit, hihi.

Efter det tar jag 14.30 tåget till gbg och börjar jobba klockan 16.
Vi hörs kanske ikväll, ha en underbar dag i solen och sola gärna för mig!
Puss&kram.

Godnattpuss!

Nu har jag suttit här sen jag kom hem och nu är jag riktigt trött så jag ska nog slagga nu, Vänner är på och det är alltid så avkopplande och mysigt att somna till det på låg volym. Imorgon ska jag sova ut till en hyfsat tidig tid för att hinna sola och kanske sticka ner till stan för att lämna tillbaka tröjan jag köpte igår, jag hittade ett hål på den idag nämligen =/ Efter det ska jag jobba mellan 16-22.30, första gången på 2 veckor!! Ska bli riktigt skönt faktiskt, få veckan att gå fort.

Jag saknar min pojkvän.


Det där är jag om 10 minuter, sov gott.

Åh!

Ett perfekt avslut på dagen vill jag säga, mötte upp tjejerna för att köpa lite gott att äta. Efter det bestämde vi för att ta bilen till Lygnared och sätta oss i solens sista timmar och det blev några timmar där. Just nu är jag skittrött framför en Beck film som går på tv4? Sen när går Beckfilmer på tv på måndagar?


Jag invigde mina gladiatorskor som är min nya sommarkärlek.

 
 
v
 

Tack för idag babes.

Picknick!

Roligt ord när man tänker på det men det är vad som står på schemat för kvällen, (berättar mer längre ner). Igår så skjutsade Alex ner mig och Sara till stan där jag fick köpt mina jenas och tröjan, efter det hämtade Alex mig och vi åkte till Donken för jag ville ha lite fettismat, som inte ens var gott när jag väl började äta men det slank ner ändå och efteråt åkte vi till Nygård faktiskt, vi tänkte kolla på en ridlektion för jag ville bli lite nostalgisk och tänka tillbaka på då jag red där. Men det var inga lektioner som det stod på schemat, konstigt. Men vi åkte hem till mig där jag fick packat och sen begav vi oss en sväng till Vårgårda för att tjöta lite med Johan och Anders. Sen nana vi hos älsklingen vilket jag inte gjort på 1 år kändes det som.

Morgonen bestod av sova och trycka på snooze knappen typ 5 gånger, tog 11.20 bussen hem och mellan 13-15 solade jag på baksidan vilket jag måste göra nu innan vi beger oss av till utlandet. Planerna för efterniddagen var en promenad med Karin men så fick jag ett impuls sms av Mandi att vi skulle samla alla tjejer och ta en picknick nånstans, så det är vad som gäller nu. Ska möta tjejerna på Ica och sen får vi se vart vi hamnar, jag röstar iaf på Playan! Får se om jag handlar något gott eller om jag håller mig till lax och sallad som jag har med mig, samt jordgubbar och vindruvor.

                                          Såhär kommer jag se ut ikväll.
                                   Tröjan är Den tröjan jag inhandlade med jeansen 
                                                (inte jeansen på bilden)

                                                          

Helg.


Shorts från mammas garderob, linne från Gina.

Igårkväll fick vi finbesök av Jocke och Emma, vi tittade på en skräckfilm och en komedi med popcorn och mys (: Idag bestämde vi för att hitta på något jag och Alex, vi kom på lite grann men nu har vi bestämt oss så om ca 1,5 timme åker vi iväg, berättar senare vad vi hittar på.

Nu måste jag skynda, Alex ska träna klockan tre och under tiden ska jag shoppa i stan^^
Kiss.

090620

Herregud vad denna månaden har sprungit iväg då, det är redan 20:e och bara några dagar kvar innan Juli träder fram och förhoppningsvis ger oss ett bättre väder. Eller nej förresten! Inget bra väder i början av juli, då ska det regna och åska här tycker jag medans jag och Alex gottar oss i över 30 graders värme i Turkiet, haha. DET ÄR BARA 2 VECKOR KVAR NU!

Vi vaknade sent idag, käkade frukost vid två tiden och har haft en klassisk bakfylledag helt enkelt. Sen dissade han mig för att umgås med sina kusiner, så nu sitter jag inne i värmen medans det regnar och mörknar ute. Tänkte att jag skulle gå ner och dansa lite magdans till lite Shakira musik för senare ska vi ha filmkväll med Jocke och Emma (: Skulle vara kul om det blev något, hoho^^

Jag har även fjäskat med min mamma om att få köpa ett par jeans och en tröja på Gina för att få mina två sista stämplar på mitt bonuskort, efter det kan jag få 150 kr rabatt på nästa köp, hon gillar när jag handlar jeans så det kunde hon gå med på, men måste vara försiktig med mina pengar eftersom jag har varit så sjuk nu det senaste så kommer min lön inte att se ut så som den borde se ut =/ Plus ledigheten för Turkiet också. Men jag har provat jeansen och jag gillar dom, väl passande till en av dom populära tröjorna som alla har på sig idag, nämligen dom här randiga tröjorna i alla möjliga färger, men för mig blir det nog en svart-vit randig, klassiskt och funkar alltid.

Midsommar!

Jag hann inte säga hejdå innan jag drog igår men tiden rann iväg och jag var så taggad för kvällen. Jag befann mig hemma hos Sara vid sex tiden då jag provade hela hennes garderob men jag hade redan bestämt för mig den söta jeansklänningen från MQ, den satt lite tajt efter att vi knöt bak på ryggen och tuttarna ville gärna komma fram ibland, hade på mig den i ett par timmar innan jag kände att jag var tvungen att byta kläder, så jag fick låna en annan klänning, haha! Den såg jag dock gravid ut i men jag hade inget val, kvällen bestod iaf av grillning, gott att dricka och äta med gott sällskap.

 
 

  
 

 
 
 

Vad är det som luktar?

Vet ni vad? Ni kommer tycka att jag är jätteäcklig och kommer säkert höja ögonbrynet men jag måste bara säga det här för det har aldrig hänt förut, imorgon så är det en vecka sen jag duschade!!! Jag kom på mig själv igår och fick lite smått panik, tur att jag har ursäkten om att jag är sjuk för då har man egentligen ingen anledning eller ork att ställa sig i duschen. Nu tror ni säkert att jag luktar uteliggare och att jag kanske odlar svamp lite här och var men jag har faktiskt sköljt av mig lite under armarna och på andra ställen så det är inte 100% äckligt, bara 98% ;-) Och det har ju pratats om att kroppen renar sig själv under en viss tid, men ni anar inte hur skönt det ska bli att skämma bort håret med hårinpackning och skrubba kroppen med handskar och duschkräm som luktar gott.

Idag är det ju midsommar.. anledning till att jag inte låter så hipp på det är för att jag trodde jag skulle dö av alla åskattacker och regnet som fick mig att tro att vi hade fått våran egna lilla tzunami. Men jag ska försöka koppla bort det otäcka vädret och tänka framåt, ikväll blir det partykväll hemma hos Sara tillsammans med killarna. Jag drar dit lite innan då vi ska ha lite lattjo själva, sen är killarna välkomna vid halv sju. Jag hoppas att mamma tar mig till affären innan den stänger och handlar lite mat som vi ska grilla ikväll sen ska jag göra mig iordning som lär ta timmar.

Sitter just nu och gör en skiva med lite ny musik som ska spelas ikväll, jag kommer lätt sabba min hals ännu mer.
Jag skriver lite snabbt sen innan jag åker till Sara,
Kiss!

Disneydags!

Hej!

Det är torsdag och jag är fortfarande sjuk, halsen var bättre igår men idag var den ännu sämre. Den värker, jag låter som en strypt höna och jag har en liten rethosta och det är så jäkla jobbigt att hosta när halsen gör så ont för minsta lilla rörelse. Jag var tvungen att sjukskriva mig imorse, usch det är inte roligt, jag tycker inte så mycket om mitt jobb men nu börjar jag faktiskt sakna det lite. Det blir nog att sjukskriva sig imorgon med för jobbar jag när jag är halvfrisk så kommer allt komma tillbaka på ruta ett igen. Jag var pigg ovanligt tidigt för att ha somnat halv tre, vaknade runt tio tiden då jag skulle ringa till jobbet men sen kände jag inte för att lägga mig igen. Tog med mig täcket ner och har nu kollat på massor med Disneyfilmer hela dagen, finns det något bättre när man är sjuk?



Jag vill att min pojkvän ska ringa och säga en tid då han kommer, han är så upptagen hela tiden så man känner sig lite bortglömd här hemma^^ Jag har inte så mycket mer att tillägga, senare när jag börjar bli mer hungrig tänkte jag laga lite varm soppa som jag hoppas kommer göra susen för min stackars hals, vill ju gärna kunna prata med mina vänner imorgon på Midsommarkvällen.

Kisses!

Watch out!

Godkväll bloggen!

Jag säger godnatt nu, har suttit vid datorn i 12 timmar nu och jag känner strålarna gå igenom mig, bokstavligt talat och det är inget bra tecken så tror jag ska stänga av allt som har skärmar och försöka sova, kanske med lite musik i bakgrunden som jag alltid gjorde förr.

Godnatt iaf, vi hörs imorgon!
Puss&kram.

Kvällsmat!

Så, efter att ha kopplat om sladdarna så blev dom tillräckligt långa för att datorn skulle nå sängen och vips, så kunde jag ligga hur jag ville i sängen och datorn kunde lätt följa efter, wii!



Har precis fyllt min mage med lite kvällsmat, kom ner till köket och såg att mamma hade inhandlat något jag inte ätit sen stenåldern: Tunnbröd! Så himla gott med smör i och till det blev det en kopp varm oboy för att lugna min riviga hals.

Pratar med en vän om utbildning och sin framtid, vi båda vill plugga i en annan stad och vi diskuterar hur man skulle hantera det. Jag t.ex. hindrar mig själv att plugga för jag vill inte förlora min pojkvän genom att starta ett distansförhållande, vi båda är starkt emot sånt och när jag kommer hem efter en tuff dag i skolan vill jag hållas i en varm famn och prata av mig och känna mig allt annat än ensam, inte komma hem till en tom lägenhet utan närkontakt till familj, kärlek eller vänner och bara ha telefonkontakt, det skrämmer mig. Men har man en passion till 100% så borde inget stoppa en, men hur vet man om man har 100% passion för det? Krångligt krångligt.

Min pojkvän åker förhoppningsvis hem ikväll och inte imorgon, gör ingen skillnad för mig egentligen men det känns bättre ju närmare han är. I love to love you.

En våning ner..

Blev så trött på att sitta vid skrivbordet så jag flyttade datorn ner på golvet, lite variation ni vet!

Något nytt? Nej.
Fortfarande sjuk, fortfarande uttråkad, fortfarande i stort behov av att prata av mig med någon som kan få mig att skratta. Fick ett samtal av min goda vän Johan som fick mig att lysa upp för en stund, samtalet varade iofs i kanske 2 minuter men det var iaf någon som tänkte på mig =) Vi diskuterade Midsommar och nu är det fixat, en grillkväll (om vädret tillåter det) hemma hos Sara tillsammans med Alex, Johan, Anders, Jocke och vi tjejer! Det gamla vanliga gänget med andra ord, det känns bra. Efter det ringde Sara också och vi hade samma samtalsämne.

Äntligen har jag tagit tummen ur röven och spelat av min danslektion med barnen på ett vhs band som jag kan skicka in till kontoret, måste in innan Juli, lappen är ifylld och klar så mamma ska köpa ett stort kuvert och skicka iväg det åt mig. Nu ligger jag här framför några avsnitt av "Vänner". Jag ringde jobbet imorse och frågade hur sjuk man får vara för att jobba, dom tyckte att om jag imorgon mår som jag gör idag, ska jag inte jobba, men det känns så otroligt pinsamt ju! Sjukskrev mig i fredags och lördags p.g.a privata anledningar och i måndagsmorse blev jag sjuk och nu måste sjukskriva mig igen? Jag får jobba upp det som fan när jag blir frisk och efter Turkiet, men hälsan går först och jag tror knappast att någon kund eller medarbetare skulle uppskatta att jag snora i pommes och serverade dom, eller?

Jag vill inte ligga på golvet längre, ska försöka koppla om alla sladdar så kanske jag har sån tur att den når upp till sängen, det hade varit slappt! Hörs sen.

Kom hem!


Tisdagen.

En heldag med Sofie :)

 


090616

Jag sitter här och snorar medans jag försöker få i mig lite frukost, vädret kommer och går därute ser jag men det får mig inte att vilja gå ut direkt. Igårkväll började mina ögon oroa mig, dom blev jättesvullna, ömma när man trycker lite lätt på locket under dom nedre fransarna och det kommer små vita geleklumpar hela tiden (intresseklubben antecknar och ni kommer nu inte kunna äta på hela dan) men jag måste prata av mig. Alex säger att det nog är min pollenallergi och mamma säger att det kanske är så för att jag kliat och haft mig, hoppas bara det inte är ögoninflammation eller nåt för det har jag aldrig haft och har inga planer på att få det heller.

Har under morgonen skickat ut ett massmeddelande till nästan alla Lisebergare om att jag behöver få bytt 2 dagar under min Turkiet resa, jag tror det kommer lösa sig, annars får kontoret hjälpa mig i det sista. Chattar med Sofie som senare vill ha med mig ner till stan för att spana på underkläder och det skulle faktiskt vara lite skönt att komma ut på ett sätt, ska ändå lämna tillbaka filmerna på Bonbon, men jag kommer ihåg hur det kändes igår efter min trip till affären. Men jag får ta det lugnt helt enkelt och dubbelkurera mig ikväll och hela dagen imorgon.

Jag saknar min pojkvän nåt så himla mycket! Jag är gosig, pussnödig och kär och det vill jag ju gärna dela med den jag är kär i, den braiga nyheten är att dom planerar att åka hem redan imorgon kväll och komma hem på natten, men jag förstår inte riktigt varför jag blir glad av det för han kommer hem på natten vilket betyder att han sover hemma hos sig och på torsdagen (då han egentligen skulle åkt hem) då jobbar jag till klockan åtta, haha så jag förstår inte min glädje riktigt där.

Sluta tjata nu Sarah och vila istället!
Hörs sen =) Puss&kram.

Efterlyst!

Jag efterlyser min iPod som har försvunnit, bara poff liksom! Sist jag hade den var i bilen när mamma hämtade mig från jobbet, la den i väskan sen har jag inget minne av var jag har lagt den, har lite smått panik för den är en del av mig när jag går utanför dörrarna, snälla kom tillbaka till mig! =(

En ny favo, ett måste.

Sorry för den dåliga uppdateringen idag men jag har känt mig fruktansvärt hängig sen jag blev sjuk imorse. Huvudet har känts tungt, har haft ont i halsen, smått snuvig och allmänt hängig. Trots allt det så cyklade jag till stan och hyrde två filmer och storhandlade på Willys för nästan 400kr, dom hade inte allt jag behövde så självklart fick jag cykla hem med dom tunga påsarna och cykla till Sparköp och köpa det som fattades, jag mådde sämre efter det kan jag säga.

Den första filmen jag såg var den populära kärleksfilmen "Dagboken" Den var så jäkla bra att man fick gåshud och ville fälla en tår eller två, den påminde mig så mycket om mig och Alex på något sätt och det var helt underbara skådespelare. Tjejen var så jäkla sockersöt att jag inte kunde få nog av henne och killen blev man totalt förälskad i, han förmedlade sin kärlek så genialiskt att man under vissa stunder trodde att det var en själv han älskade. En film att lägga på favohyllan och som kanske kommer stå på önskelistan när jag fyller 20^^  3 månader kvar!

 

Efter den tittade jag och mamma på en krokodilfilm (jag vet, är ganska chockad själv över att hon ville kolla^^) Den var inte så jättebra, producenten måste ha varit lat för den krokodilen var så himla orealistisk så man ville stänga av. Men det har iaf varit en mysig kväll, när jag kom hem och satte mig framför Dagboken hade jag även tacos framför mig och myste med mig själv. Nu chattar jag med lite folk och slappar, blir nog att lägga sig snart.

Jiahoo!

Jag visste väl att det var något speciellt med den 15:e men kunde inte komma på vad det var, men nu kom jag på det och JAG HAR FÅTT MIN FÖRSTA LÖN IDAG! (Känns som jag använder en aning många stora bokstäver idag) men strunt samma, jag är vuxen och summan är högre än det jag fick från Soc och då är det en kanonlön! Och tanken på att den kommer bli högre och högre ju närmare högsäsongen kommer får mig att le lite.

Nu fattas det bara en sak nu när jag är sjuk och samtidigt glad för min första lön: Min älskade pojkvän som befinner sig tusentals mil bort känns det som, blä för stockholm!

Nytt rekord

Imorse när jag vaknade upptäckte jag en lite jobbig grej: JAG ÄR SJUK! Jag har ont i halsen/är torr i halsen och är snuvig, jag har inte varit sjuk sen i November, vilket är 7 månader sen och jag trodde verkligen att jag kunde fortsätta med att vara frisk men imorse small det. Så nu sitter jag här och fryser och har en stor frukost framför mig som jag tänkte kunde göra susen, synd bara att det inte är sådär astaskigt väder så slipper jag ha dåligt samvete för att jag sov länge imorse och sitter här instängd i mitt rum framför "Vänner".

 

Sova bort problemen?

Ja, ni hörde rätt! Det är vad jag ska göra nu. Har haft ett fruktansvärt jobbigt dygn som jag inte vill ska upprepas och det enda jag vill säga är TACK till min bästa kompis Johan som stod vid min sida hela natten och morgonen, du är bäst! MVG på dig ;)

Har halvsovit på soffan framför vänner, nu flyttar jag upp till sängen och tittar klart =)
Sov underbart och länge för det ska jag och imorgon startar vi om på nytt som om ingenting har hänt.

Puss&kram.

Födelsedagsmiddag!

Snart bär det av,  gör mig iordning och det enda som är kvar är håret som jag får göra klart medans jag väntar på skjutsen sen bär det av till födelsedagsmiddag hos Ia. Det blev en present jag hoppas hon gillar och det blev också en runda på stan med Johanna, vi tog en uppfriskande smoothie på Taste it och sen åkte vi hemåt.

Ikväll ser jag ut som i onsdags, så rulla neråt och kolla =)
Vi hörs imorgon, puss&kram.

3 veckor kvar, baby.

Om 3 veckor lyfter planet som flyger oss till Turkiet, ska bli så himla skönt så det är inte sant. Jag vill redan nu skriva upp en lista vad jag ska ha med mig och lägga fram allt som representerar sommaren!

Jag var så jäkla trött när jag vaknade imorse, hade behövt sova 4 timmar till men då skulle jag inte hinna med allt som ska hinnas med idag. Ikväll är det 20-års firande hos Ia, det blir middag, gott att dricka och säkert en massa annat skoj med gänget. Jag har 4,5 timme på mig att åka ner till stan och köpa present och samtidigt ta en snabb fika med Johanna, vi har en del att berätta för varandra och sen ska jag hem och ta ett träningspass och sen göra mig iordning för kvällen vilket jag vet brukar ta tid. Men det gäller att prioritera och inte stressa ihjäl sig, det vinner man inget på snarare tvärtom.

Nu ska jag ta en iPren mot huvudvärken och ta på mig, jag är inte sminkad och har inte duschat håret på 3 dagar så ni kanske kan föreställa hur jag ser ut. Det får bli en stor halsduk eller något som får suga upp uppmärksamheten istället för mina mörka ringar under ögonen eller mitt hår som ser ut att vara en soptipp där fiskmåsarna kan göra sina behov.

Vi hörs sen babes, kiss!

Godisråttan!

Okej, jag erkänner! Jag kämpar för att gå ner i vikt och ha en fin figur både till resan och till vardagen men det är fredag och jag har haft ett jobbigt dygn och förtjänade lite smått och gott framför tvn, nu är dock min mage sjukt uppblåst och jag känner mig tjockast i världen, blä!

Klockan är sent och vi ska sova nu, Johan och Anders kom aldrig förbi så jag och A har haft en egen myskväll.
Jag tror att bilderna kan prata för sig själva. =)


 

Sov gott, vi hörs imorgon!

Asked some people over..

Godkväll, idag mådde jag inte så bra p.g.a gårkvällens dramatiska händelser som tyvärr är för privata för min blogg, men jag har gråtit en massa och imorse vaknade jag tom men samtidigt fylld av vilsenhet och med svullna ögon dessutom. Dom ringde från jobbet och frågade om jag ville vara ledig idag för det behövdes inte folk idag p.g.a det dåliga vädret, kunde det ha kommit mer lägligt? Så idag har vi slappat här hemma och jag har varit så sjukt trött och haft en huvudvärk som kommer och går i vågor. Sara kom förbi vid tre tiden och stannade till sex tiden, nu har Alex varit och hyrt film och vi har bjudit över Johan och Anders. Det blir den nya Humor från tv4 och en skräckis, End of the line.

Nu ska vi göra lite käk, för mig blir det pasta bolognese, bilder för kvällen kommer säkert.
Pussokram.

Skönaste bakisdagen.

Vaknade sent, slappade framför tv:n och sen mötte jag Sara i stan för att köpa mat inför våran bakfylledag. Det blev thaimat för mig och pizza för henne, vi båda cyklade med maten i ena näven upp för alla jäkla backar som två thai och pizzabud. Väl hemma hos Sara så käkade vi och tittade på I taket lyser stjärnorna som var fantastiskt bra och Sara hade rätt, jag började lipa av den. Sen såg vi min favorit When a man loves a woman.

 
När jag är bakis älskar jag att gå omkring
hemma i mysbrallor och bara sportbh,
don´t ask me why.

             
                                     THAI IN MY HEART!

Onsdagsklubben, här kommer bilderna!

Är lite sen med bilderna men det har hänt en del så har inte suttit vid datorn, men här kommer dom.


Såhär såg jag ut.


Jag var taggad och glad!


Blev en del egobilder men dom får man väl bjuda på lite då och då.


Jocke :)


Sara min snygging !


Cosmopolitan in my heart!


Puss på dig älskling!


Toabesök


Gott folk!


Toabesök nr...38?

Godmorgon!

Hej alla pigga och nyktra människor & hej till er som är som mig idag: Trött, fortfarande lite smått full och har en dålig röst efter allt skrikande och sjungande igår. Jag hade så jävla roligt igår va, helt underbart roligt! Började med att jag träffade några kära vänner på Surf, det blev 2 stora glas Cosmopolitan för mig och det var roligt att träffa Alexandra igen som jobbar där, en sån söt tjej. Efteråt var det dags för hotellet, vi kom in gratis tack vare Saras biljett ofcourse och redan när vi kom innanför dörren startade kvällen på en hög nivå. Det blev ett glas vin, mycket dansande, sittandes ute på terrassen med en massa gott folk, ännu ett glas vin och ännu mer dansande och sjungande. Självklart hände det dramatiska och tråkiga saker för vissa men det är väl en klassiker, men utöver det hade jag en toppenkväll!

Mamma kom och hämtade mig vid stängning och när jag kom hem blev det smaskig pastacarbonara framför tv:n. Jag somnade i soffan vid halv tre och en timme senare vaknade jag och sprang upp till kojs. Har sovit till ungefär tolv idag då mamma ringde mig, vårat samtal varade i 2 sekunder då hon hörde på mig att jag inte var vaken, haha. När jag hade vaknat till (trots min hesa röst) så ringde jag älsklingen som nu är påväg hem från Stockholm.

Idag har jag och Sara planerat att ha en bakfylledag med snabbmat framför filmen I taket lyser stjärnorna som hon tydligen lipade av förra gången, ska försöka ragga med mig min pojkvän också =) Ikväll blir det att lägga sig tidigt för imorgon börjar en ny arbetsdag, fan vad dessa 2 lediga dagarna har gått fort.

Jag har glömt att säga att det inte blev några valpar i Tequilas mage =( Det kan ha varit valpar som resorberats i samband med den infektion hon kan ha haft, sa veterinären så vi får vänta på ett nytt försök som antagligen blir till vintern. Men då blir det valpar till våren någon gång och det är en nog en tror jag mycket roligare tid att få hem en liten valp. Jag är besviken men ser det ändå som ett tecken på att det inte var dags än, nu får jag mer tid på mig att spara och att hitta en lägenhet med Alex där vi kan ha hunden. 

Nu ska jag inte babbla mer, börjar må illa nu så ska kanske vila en stund. Bilder lägger jag upp sedan från gårkvällen så oroa er inte, hihi.

Ledig, woho!

Nu när man har börjat jobba så uppskattar man ledighet så himla mycket, när man slutar för dagen och vet att man är ledig dagen efter och dagen efter den så tar man alltid ett djupt andetag, klappar sig själv på axeln och säger "Bra jobbat!" och njuter av dagarna som kommer, utan plikter och stress.

Vaknade runt halv elva imorse och efter det har jag ätit frukost och slappat framför ett avsnitt av Sevent heaven eller hur det stavas, haha! Jag tänkte börja träna snart men vill först ha lite bra och ny musik så jag försöker ragga upp några låtar av vänner, Frida skulle försöka hitta lite åt mig, vi har ju ungefär samma stil när det gäller musik.
Idag ska jag ha en riktig Ta hand om mig själv - dag då jag har skrivit upp följande punkter:

[X] Sova ut
[X] Äta frukost
[ ] Träna
[ ] Dammsuga
[ ] Lägga mig i ett bad med ansiktsmask och hårinpackning
[ ] Göra mig en grogg
[ ] Göra mig iordning
[ ] Dansa lite med mig själv för att komma på party-humör

Ja, ni ser att det inte är så mycket som är gjort än men dagen har bara börjat och trots vädret är jag riktigt taggad för kvällen. Det blir antagligen bara jag, Sara och kanske Anders men om inte Anders så blir det en girl´s night och förhoppningsvis träffar vi lite folk där. Vi tänkte ta en liten föris på Surf eller Deli innan för att tjöta lite =)

Dags att starta en del på listan, höres sen!
Puss&kram skumbanan.

Vill ut och dansa nu!

Från i fredags på studentkvällen!



Längtar tills imorgon!

Not my kind of Marabou!

Visste ni att det har kommit ut en ny Marabou smak? Köpte den på vägen hem och den var ungefär som jag föreställde att den skulle vara, torkade jordgubbsbitar i men den var inte lika god som alla andra smakerna som finns. Jag kommer nog aldrig att köpa denna igen även om den var helt okej.



1. Marabou Amigo
2. Marabou digestive
3. Marabou daim
4. Marabou vanlig

Så ska det vara =)

Lite mer shopping skadar ingen, bara plånboken.

Hej bloggen!

Ursäkta det korta avbrottet, blev inget skrivande imorse trots att jag var inloggad här och allt men tiden rann iväg och plötsligt var jag tvungen att rusa och stänga av datorn. Jobbade ett rätt kort pass idag vilket jag behövde, hamnade på Burger King, Storgatan som igår och jag börjar komma in i gänget nu känner jag, men självklart kommer jag säkert att hamna på en massa andra ställen hädanefter bara för att jag har lärt känna folk och kommit in i allt, menmen.

När jag slutade så mötte jag mamma i parken för att titta på Markoolio som var kvällens höjdpunkt för alla gäster i parken, han var jättebra och jag har glömt hur bra musik han faktiskt gör, det var ett riktigt härligt tempo på både honom och publiken trots att det regnade och flög en massa vita tussar överallt. Efteråt gick vi till shoppingbutikerna och där hittade jag lite smått och gott, jag har ju 25% rabatt på allt så det utnyttjade vi idag.


Ja, många av er vet hur mycket jag längtar efter den dagen då
jag har en liten skrutt som kommer sparka i magen, sist jag var på
Liseberg med grabbarna spanade jag in denna söta fleece-filten och
blev förälskad, med min rabatt fick jag den för ett helt ok pris så nu ska
den läggas undan.


Blev även 2 snygga plastglas som kan vara bra att ha under
festliga tillfällen då söndriga glas inte uppskattas på morgonen.


Fick en tidig födelsedagspresent av mamma, jag såg den
och älskade den från första stund då mamma sa: Jag hade
faktiskt tänkt köpa den till dig. Haha! Den kommer att vara med
under många minnen med dom bästa!


Slutligen, hittade denna som jag bara var tvungen att ha!
Köpte även en till Alex fast på den står det "Ute på krogen"
Ringde han förut och sa att jag hade köpt en liten inflyttningspresent
till honom, så den får han öppna när han kommer hem^^

Nu har jag ätit lite Pasta Carbonara, har typ gått upp 2 kilo igen och känner mig jättefläskig, antagligen för att jag inte tränar något nu för tiden. Men imorgon då jäklar ska jag ha en träningsdag, ska bli så skönt att sova ut imorgon och göra allt i sin egna takt, can´t wait. Nu ska jag prata klart med Sara och sen ska jag sova.'

Hörs imorgon, puss&kram!

Powernap!

Imorse åkte jag tidigt in till stan för att gå in på Af och skriva ut mig, hallelujah! Skrev ner alla mina dagar jag har arbetat och kommer t.o.m få lite pengar för dom dagarna jag inte jobbat, härligt. Jag var så sjukt trött när jag kom hem att jag tog en powernap i 40 min som jag precis vaknade upp ur, det gjorde väl lite susen men mamma ska köra mig till jobbet idag så det får bli en liten extra powernap i bilen, jobbar 14-23 idag och det ska inte bli så roligt.

Har inte mycket mer att skriva, dagen har ju inte gått än men jag kanske skriver när jag kommer hem inatt.
Ska göra mig iordning nu, puss!

Fyfan för jobb ibland.

Igår var inte min dag. Gick upp tidigt, kom till station vid halv tio då tåget skulle åak mot Göteborg, tror ni det står ett tåg där? Nopp. Det räknades ju som en söndag p.g.a Nationaldagen så det gick varje timma, så jag fick ringa till Liseberg och säga att jag var försenad, så det blev jag en halvtimma ungefär men sån tur var så var det ingen fara. Men väl där så slog jag i huvudet i skåpsdörren och ville mest bara hem p.g.a mycket annat som hade hänt, grät på toan innan jag kunde gå ut och jobba mitt livslånga pass. Men dagen flöt på och efter ett tag blev det riktigt roligt, tack vare sköna arbetskamrater! Skulle räknat kassan halv nio men fick räkna klockan åtta för det fanns inte mycket att göra, så jag stack iväg tidigare för att hinna med min spårvagn, men missade den typ med 1 minut så jag började gå mot korsvägen. Inte en syn av en spårvagn så jag tänkte att jag kunde småjogga till station, men fyfan vad klockan gick och jag sprang som en galning! Jag var sååå nära på att ramla ihop och jag andades som en överansträngd häst och svettades och var röd som en rabies-smittad typ, haha. Jag hann med tåget precis på slaget och folk var nog lite rädda för mig på tåget men jag var så nöjd med min insats, hehe.

Väl hemma i stan cyklade jag till Hemmakväll och köpte lite godis, sen slappade jag hemma med telefonen i ena handen, pratandes med Sara och hade gaffeln i den andra och käkade pasta carbonara. Älsklingen kom senare på kvällen och då somnade vi nästan med en gång, hihi.

Idag har vi som sagt slappat för det mesta, har ju regnat massor så det är väl det enda man kan göra. Nu tänkte vi göra lite middag och sen ska jag ta en dusch innan vi tar en sväng till Sara och åker hem till Alex.

Jag hör nog inte av mig mer ikväll, men imorgon ska jag försöka hinna slänga in ett inlägg. Om inte det heller inträffar så tro inte att jag har dött, jag jobbbar bara ;-) Ha det bäst mina pinglor!

090607

Ja, då var det dags att uppdatera lite efter helgens alla händelser. Det är hela två dagar sen årets studenter tog klivet över tröskeln och ska nu helst vara helt oberoende av sina föräldrar och ska klara sig själva, det är säkert 95% som kommer befinna sig på Arbetsförmedlingen imorgon kan jag tänka mig, är så glad att jag inte står där längre, även om mitt jobb inte är det bästa. Iofs ska jag dit imorgon för att lämna in mitt sista papper men det räknas inte. Idag vaknade vi upp efter 10 timmars sömn vilket var så skönt, vi åt frukost framför två tv-program och sen satte vi på en film som vi hyrde igår som hette Brölloppsduellen med hon Anne någonting, som spelar tjejen i En prinsessas dagbok, en jättebra film var det och jag gråter alltid på bröllopsfilmer. Sevärd!

I fredags ja, då var det studentmössor på och byebye skola för vissa! Vi stod i Nolhaga redo med kameran och när dom kom mellan bergen blev man en aning nostalgisk. Efter det blev det studentmiddag hemma hos Sara och det var riktigt mysigt, god mat och trevligt sällskap. Vi berättade för Sara att vi och några andra skulle bowla så hon gjorde en impulsgrej och hängde med oss. Vi mötte upp dom andra på Stures och hade en asrolig kväll. Sen beslutade vi oss för att hänga med till hotellet och fira efter många om och men, så jag och love åkte hem och hämtade mitt leg. Blev en stund på DeliDeli innan vi begav oss ner mot partyt. En rolig kväll, många glada människor vilket inte var så konstigt kanske och en massa dans. Jag och Alex drog hem vid halv ett för jag skulle jobba morgonen efter.

 
 
 
 
 
 
 

Nattinatti säger jag..

Hann inte blogga något idag, synd jag vet men det får bli imorgon. Det har varit en sån himla lång och jobbig dag och den kan jag berätta om imorgon samt lägga upp bilder och berätta om fredagens härliga stunder, då det var student och grejer. Men som sagt, får bli imorgon.

Nu ska vi sova, sovmorgon imorgon är inte helt fel!
Godnatt på er. =)

NOSTALGISK!

Har stressat hela morgonen för att hinna ner till Nolhaga och titta på alla studenterna, men vi hann och vi fick stå där en bra stund innan det hände nåt. Jag var där först och främst för Sara, sen är det bara Emelie som jag känner av årets studenter och henne kunde jag inte hitta, dessutom var vi tvugna att åka så fort vi fick tag på Sara. När dom kom mellan bergen med trummor, poliser och sina skyltar sjungandes i sina mössor så blev jag fruktansvärt nostalgisk, usch vad jag längtar tillbaka till min student för exakt 1 årsen! Tur att man har vattenfast mascara om det skulle hända någon olycka, hihi.

Jag har lite bilder men dom lägger jag upp senare då jag tagit några fler, ikväll kanske det blir hotellet tillsammans med studenterna, får se hur jag gör. Biljetterna är dyra och jag kan varken dricka eller stanna länge för jag ska jobba imorgon kl 11, suck säger jag. Kanske får bli en myskväll med god mat framför en bra film, ska prata med min boy om det.

Lägger upp lite bilder/filmer från min student, hoppas det är okej!





 

Dags för studentmiddag =)

Ibland gör kläder en riktigt lycklig!

En ritktigt mysig shoppingdag med Ylva! Det är både roligt och svårt att shoppa kläder med henne för vi är så fruktansvärt olika i både sättet, klädstilen och personligheten så när jag tycker något är fint och frågar om hennes åsikt så rullar hon med ögonen och säger "mm.." haha! Men det är samtidigt riktigt roligt för när hon väl säger att något är fint så tror man på hennes ord.


Dagens outfit, det blev lite kyligt men i Nordstan är det ju ingen fara.
Till detta blev det min jeansjacka, mockaväska med fransar och svarta solbrillor.

Jag hittade iaf en del, det blev för lite mer pengar än planerat men vafan! Man lever bara en gång och fram till den 15:e får jag snåla helt enkelt. Det blev lite på Gina, lite på H&M och sådär, gamla klassikerna.

1 par gladiatorskor från Eurosko
1 linne från Gina
1 tunika (typ) från Gina
1 t-shirt från Gina
1 väska från H&M
1 svart väst från H&M

Ja, jag tror det var allt. Det största målet var att hitta gladiatorskor och dom är jag riktigt nöjd med, det mesta av det andra ersatte det jag inte hittade. Linnet från Gina har jag sett på hemsidan i typ 1 månad men på Gina här i stan har dom inte haft någon aning om vad jag pratat om när jag beskriver det men det fanns ETT som bara hängde där, paxade det med en gång! Den svarta västen har jag sökt hur länge som helst, gillar den där servitris-looken med vitt linne under och svarta byxor, eller shorts. Mums! Hittade en söt t-shirt på Gina och jag ficm banemej i mig en XS, S var för stort.

Är väldigt nöjd med dagen, efter 5 timmars shoppande tog vi spårvagnen till ett mysigt café där vi käkade god mat och hade massor med mys och prat. Sen tog jag 19.47 tåget hem, var gött kallt att cykla hem i shorts och kort jeansjacka men jag överlevde. Nu sitter min pojkvän och ropar på mig så ska nog ner och gosa nu, får ju passa på innan han försvinner igen. Vi ska käka kvällsmat och mysa framför tvn, låter inte det gött?


Jag tog kyckling med pasta och pestosås, skitgott!
Ylva tog Nachos med köttfärs, mumsade på varandras^^


V hörs imorgon igen, då händer en massa!
Puss&kram.

P.s Vill säga grattis till min söta Ia som fyller 20 år idag! <3

Sjukaste drömmarna.

Det är nog jag som har det skulle jag tro. Inatt drömde jag världskonstigt, går inte att förklara nånting av det fast att jag ser allt klart i huvudet, men jag hoppas mellan så många ställen i drömmar att det bara är en enda röra, men kul är det iaf!

Imorse fick jag ett sms av Ylva, som jag faktiskt tänkte smsa idag och fråga om hon ville göra mig sällskap i Götet. Då skriver hon "Hej gumman! Är du ledig nån dag så vi kan ta en shoppingrunda med lunch? pussar!"  Hon måste ha läst mina tankar, jag frågade henne om idag och det ville hon så gärna så jag ska snart åka in och träffa henne, ska bli jättemysigt att träffa henne igen, min storasyster! (Not a real one)

Jag tänkte skriva en snabb lista om vad jag vill ha med mig hem från stan, alltid kul att göra en för att se hur mycket av det man får hem, haha!

Gladiatorsandaler & kanske ett par snygga (lagom höga) fest-klackskor att ha i Turkiet och vid andra tillfällen.
Ett linne jag har spanat in på BikBok
3 par trosor från Gina
Någon T-shirt


Ja, sen får vi se, ska helst inte slösa bort alldeles för mycket såhär innan lönen för jag måste ju leva också!
Nu måste jag slänga på lite smink så man inte skrämmer alla på stan ;-)

Louise & Sarah, fnittermajor!

Godkväll!

Äntligen hemma tidigt en kväll, arbetsdagen gick väldigt fort. Dom första 2,5 timmarna var jag på Burger King och gjorde typ ingenting, sen flyttades jag till Glassiären där jag var igår och idag arbetade jag med en tjej som heter Louise. Jag har inte haft en sån rolig arbetsdag som idag, jag och Louise berättade om saker som hänt, skämtade, överdrev i situationer och skrattade åt folk vi spanade på (dom hörde inte såklart) Det var mulet och blåste den största delen av dagen och det var ruskigt kallt i våran lilla glasskiosk, det även regnade några gånger, brrr! Det roligaste var att jag idag hade 3 kunder som resulterade i att jag bankade 93kr, haha måste vara rekord. Men jag kom iväg tidigt och hann med 20.17 tåget hem, riktigt skönt!

 
Finns det något bättre än varm choklad     Louise!
en regnig och kall dag?

Nu är klockan halv tolv och jag tänkte gå ner och ta en härlig dusch innan nanatime för vet ni vad, jag har nya sängkläder och då finns det inget bättre än att lägga sig nyduschad, dessutom får jag det där härliga lockiga håret imorgon nu när jag inte kommer torka håret.

Imorgon och på fredag är jag ledig, hur skönt som helst! Imorgon planerar jag att åka in till Gbg och shoppa lite, har frågat en massa folk men alla är upptagna, bajs på dom!

Nu är jag trött, sov sött! Puss&kram.

090603

Mina rubriker är inte dom roligaste, men är man lite försenad och har en fantasi lika långt ner som sina fötter så får det blir såhär, bättre än inget eller hur?

Vet ni vad? Igår när jag kom till jobbet blev jag väldigt chockad för jag hamnade på ett glasställe! Eller nej vänta, TVÅ glasställen! Ingen Burger King eller Äteriet, woho! Det var riktigt slappt, på första stället hade vi kanske 10 gäster på 4 timmar, sen hade jag lunch, flyttades till Glassikern där jag jobbade med Sofia och Jessica, två helt underbara tjejer!
En sak som irriterade mig var att igår var ju EMD på Liseberg och samma timme som jag hade lunch hade dom tydligen också haft det och suttit och ätit i våran matsal men jag såg fan inget! Hade velat se allt visk och stirrande, haha! Mina kollegor hade även sett dom i parken med 30 tjejer bakom sig, bara lite patetiskt. Egentligen skulle jag ha slutat elva och räknat kassan elva men det blev att räkna kassan typ halv tio och kassera in mycket tidigare (jag slapp t.o.m dubbelkassera eftersom jag var på två ställen, för jag stod bara i kassan på det ena stället) så pappa hann köra mig och Johanna till stationen i lugn och ro.



    





Igår var min sista dietdag, idag ska jag börja äta lite mer mat, åt min frukost nu som bestod av en luftig knäckemacka med lite smör och 1 ostskiva, en Activia youghurt som ska hjälpa matsmältningen och en actimel och gissa vad? Jag blev proppmätt och jag fick även lite ont i magen, kanske inbillar mig bara för att jag var så rädd för att magen skulle balla ur.

Ska ta tåget som går om 45 minuter och jag är inte ens påklädd eller sminkad så dags att skynda kanske, lilla Sarah är nästan alltid ute i sista minuten. Imorgon är det 1 månad, alltså 30 dagar kvar tills jag och Alex åker till sköna Turkiet, turkland som mamma kallar det ;-) Ska bli så himla underbart, ska försöka ragga upp den där bikinin jag sett på H&M också.

Idag jobbar jag inte många timmar och imorgon är jag ledig, så otroligt skönt! Och denna veckan har gått i himlans fart för redan imorgon kommer älsklingen hem! Nu ska jag nog göra mig iordning för jag kommer alltid på att göra det och det i sista sekund, men jag kommer hem runt 21-22 så då ses vi då!

Pusstjao!

090602

Goomorron gomorron gomorron!

9 timmars sömn inatt som jag hoppas att jag ska klara mig på, det är min sista dag med dieten och det är fint väder. Fast när man jobbar på Liseberg sitter man på tåget och önskar att det kommer börja regna snart för då får man mindre kunder, haha. Sitter här och äter min frukost framför ett avsnitt av Förhäxad, skönt att gå upp lite tidigare så man kan göra allt i sin takt och inte stressar upp och åker till jobbet för då mår man inte bra och kan nog inte göra ett så bra jobb.

Ja, solbränd har jag iaf blivit sen gårdagen, igårkväll när jag tog min nattsalva såg jag verkligen hur röd jag har blivit i ansiktet och imorse var jag alldeles varm, men färgen har lagt sig och blivit riktigt fin. Igårkväll var mitt rum en bastu, kanske beror på att mitt fönster var öppet hela dagen och kvällen igår så all värme har kommit in, man tror ju att man vädrar men gosh vad hett det blir, tog fram fläkten och har haft på den hela natten, men sist jag hade den emot mig så blev jag förkyld så denna gången fick den stå på avstånd. Idag ska jag bara låta fönstret vara öppet lite så får vi hoppas att det är svalare när jag kommer hem inatt. 

Jobb 14-23, hoppas verkligen jag hinner med 23.17 tåget annars blir jag galen. 
Dags att göra sig iordning, tåget går om en timma och nu när Juni har börjat får man åka på fritidskortet dygnet runt, wii!

Hörs kanske när jag kommer hem, puss!  

23.29

Tror att det är dags att samla på sig lite timmar av skönhetssömn, behöver dom om jag ska orka jobba en hel dag imorgon i värmen på sommarens populäraste ställe. Men jag ska försöka skriva ett inlägg imorgon till frukosten om morgondagens planer så vi hörs då mina vänner!

Förresten, imorgon är det min sista dag med dieten, några förslag på hur jag kan fira det på onsdag? Jag kan iofs inte vräka i mig mat som jag längtat efter eller käka godis utan måste få magen att vänja sig mer och mer och äta lite och ofta, t.ex. mycket youghurt, fil och annat som håller magen lugn. Och vet ni vad? Jag har gått ner 6kg, imorgon kanske det blir ännu ett, hihi.

Men förslag till onsdag tack!

Dags att borsta tanden, vi hörs imorgon änglar!
Sov gott, puss&kram.

Härliga sommardag!

Dagen har varit på topp måste jag säga, har knappt varit hemma någonting vilket chockar mig för jag brukar få panik ute i värmen och går in och sätter mig men det är ju lite fel det också. Men jag var uppe tidigt imorse, säkert runt åtta tiden och tog 9.20 bussen från Magra och i stan kom mamma och hämtade mig, vi åkte till Socialen för sista gången och nu är det byebye till dom och hello freedom! Inga mer kontoutdrag, inget mer "Dom kan följa varje steg om vad jag gör med mina pengar" Jag kan göra vad jag vill och jag får snart min första lön, riktigt härligt! Efter det åkte vi till Alströmer där jag tog tag i att få lön för jättegamla danslektioner jag har varit vikarie för i februari, har varit hos rektorn hundra ggr och sökt han på hans mobil men inget svar, inte idag heller men jag gav mig inte utan gick till receptionen där dom skickade mig till Monica som fixade allt, så nu får jag lite lön därifrån också (som inte socialen kan ta nästa månad, woho!)

Vet inte om jag berättade lite kort om att jag shoppade igår? Jag lekte lite Carrie Bradshaw och köpte ett par dyra skor som jag har spanat in i över en månad, jag köper aldrig så dyra skor och tyckte att jag fick unna mig dom, men som man alltid gör när man bor hemma så ber man om sin mammas åsikt och den var inte så positiv, hon fick mig på andra tankar så jag lämnade tillbaka dom idag och blev 750kr rikare igen. Måste erkänna att jag saknar dom redan!



Sen blev det en sallad på Smoggan och sen hem för att göra mig iordning för en dag på stranden med Sara. Vi stekte i 1,5 timme ungefär sen åkte vi hem till mig där jag tog en skön dusch och gjorde mig iordning för en eftermiddag på stan med Sara och Sara, The Saras is in town ;-)

 
Utöver skorna blev det en svart body, två brillor och kommer ni
ihåg shortsen jag köpte för ett tagsen, då köpte jag strl 40 för
jag tyckte 38 var lite för små, nu efter dieten är dom gigantiska
och sån tur var hade jag bytesrätt fortfarande så det blev ett par i strl 36, wow!

   
  
  
 

Jag letade efter en väska och hade spanat in en med fransar på Gina så det fick bli den för jag behövde en väska att lägga kamera och plånbok påvägen hem, hehe! Väl hemma blev det en efterlängtad middag framför lite tv som jag inte suttit vid på hela veckan.

From the beginning!

      

Jag tänkte berätta lite kort om igår för jag orkar inte ta allt i ett enda inlägg, men igår var det söndag och riktigt jäkla varmt. Plus att det var bal för alla gymnasietreor och självklart var man nyfiken på den, vid ett tiden åkte jag och Alex in till stan där jag shoppade lite sen åkte vi hem snabbt för att lämna av grejerna och sedan ta bilen hem till Sara och ta en snabbtitt på henne och hon var så himla söt i sin korta klänning, snygga håruppsättning och vackra sminkning. Efter det åkte vi ner till Alströmervallen där alla balmänniskor skulle samlas med sina bilar och mingla runt innan det var dags att visa upp sig i stan inför hundratals människor. Jag stod med Ia och några fler, hann inte stå där särskilt länge för jag hade en buss att passa men dom jag såg var fina, men jag tyckte våran bal var finare och hade finare klänningar, men det kanske är för att jag typ bara känner 3 st 90:or som gick balen i år.

  
  

Tjejen på den sista bilden känner jag inte men I lo-oved her dress!

090601

Tjoho! Det är Juni och det är strålande väder, jag har varit lite dålig på att uppdatera men det är krångligt när jobbet, vänner och andra händelser kommer efter varandra och då kommer bloggandet tyvärr i andra, tredje eller ibland fjärde hand. Jag har massor med bilder från helgen, eller aa.. igår men dom tar jag sen för nu ska jag åka ner till Playan och möta upp Sara för vi ska ligga och steka i solen, mamma har tjatat och tjatat om att jag måste sola nu innan Turkiet så jag inte blir solbränd och får ligga innan hela dagarna så jag får väl göra som mamsen säger, haha!

Igårkväll tog jag bussen hem till Alex, imorse åkte han till Stockholm igen, helgerna går så fort och jag har jobbat så himla mycket så vi har knappt kunnat ses =( Imorse stack jag även till socialen och nu behöver jag inte vara kvar där, woho! Från och med 15 juni står jag på egna fötter då min första lön ploppar in på kontot, spännande! "Det är en go känsla när den första lönen kommer!" som pappa sa^^

Nä, dags att packa ner handduk och en frysbag att ha lite vatten och annat i.
Tar lite kort under dagen så det händer lite här på bloggen, hihi.
Vi hörs sen, promise!

RSS 2.0