Valborg!

God eftermiddag!

Vaknade innan klockan ringde imorse, det var ett tecken på att jag sovit ordentligt inatt, riktigt gott. Det var ännu en dubbellektion imorse som gick bra, nästa gång blir inte förräns i slutet av Maj och en i början på Juni. Efteråt satte jag mig faktiskt på deras datorer och gjorde lite teori, måste komma igång med det ordentligt också, inte bara teorilektionerna.
Tog ut min fina katt i trädgården förut, då kommer grannjävelns (får man säga så?) och anföll min kisse, hon är ingen mes tvärtom! Hon rycker gärna av lite hårtossar och lite ögon på andra katter, jag fick avbryta deras catfight mitt på våran veranda där det flög vita tussar överallt som kom från kattskrället och jag skrämde iväg den.  

Har dammsugit huset och ska nu strax hoppa in i duschen, har skickat en inköpslista till mamma vad jag behöver här hemma och då var hon även snäll och handlar lite grillkäk jag ska ha till ikväll. Vad ska ni göra förresten? Själv ska jag och typ 15 pers till grilla på stranden i Västra Bodarna och ha det riktigt trevligt, bilder kommer självklart!

Nä, dags att lyfta på rumpan, ha en skitrolig kväll!
Puss&kram.

Julisommar i April!

Puh, idag var det verkligen vaaarmt! Det var nästan så man klagade på värmen och att vi har haft den i evigheter, men så fort jag börjar tänka i dom banorna så slutar jag genast med att klaga för det är underbart ju! Kom till Apoteket, hade 2 paket kvar med mini-piller som jag trodde och jag tog båda så nu räcker dom i 6 månader, skönt. Sen till banken och sen hem för att käka smoggan-sallad och sen cyklade jag till Lasses för min 5:e teorilektion, 3 kvar. Karin mötte upp mig utanför och vi tog 1,5 lång promenad i det vackra vädret.

Satt och läste min favoritskvaller sida och där stod det glada nyheter! Kalla mig tönt men Britney Spears ska komma till Sverige den 13 juli till Globen och jag vill så gärna åka, smsade mamma men hon var genast emot det eftersom jag ska göra både det ena och det andra som att resa och köpa hund osv. Men ändå! Hon är grym, har alltid varit och hon blir bara bättre och bättre tycker jag, trots alla hennes rykten och dramatiska stunder.



Ska snart gå och lägga mig för att samla energi för min andra körlektion imorgonbitti! Nu jäklar ska ett körkort finnas i plånboken innan min 20 årsdag!

Puss&kram.

På strålande humör!

Hej varma Sverige!

Hörde ni att det ska bli typ 25-30 grader varmt i helgen? Helt underbart, varför bokade vi en resa till Turkiet? ;) haha. Vi kom hem sent igår, jag fick komma hem och duscha som var så himla härligt, sen tog vi en sväng till Johan som ville att vi skulle komma förbi och snacka, när vi kom dit visade det sig vara värsta familjeträffen. Anders föräldrar och lillebror var där samt, Johan, Palle, Thomas och Anders. Dom la nytt golv i badrummet vilket jag tror blir jättesnyggt när det är klart, särskilt med Johans idéer :) Vi kom inte hem förräns typ halv tio och då var det bara att hoppa i säng.

Jag har suttit här och kikat på lite skräck-trailers som kommer bli film 2009,2010 och 2011. Det kommer uppföljare på så himla många av mina favoritskräckisar så jag blev helt extas här. Halloween ska göra en ny, Final destination 4, Saw 6 (5:an har väl inte ens kommit än?), Scream 4, The ring 3, The grudge 3, Jurassic Park 4, Wrong turn 3, Den onda dockan, en ny version av Poltergiest och många fler! Går rykten om en säsong 9 av Förhäxad också, får se om det är sant eller ej.

Dagen kommer inte att bestå av mycket datasittande vilket lättar mig, kl 13.16 kommer min buss som ska ta mig till stan, ska möta mamma vid Gina sen ska jag till Apoteket som inte blev av igår, sen ska jag till banken, kl 16 ska jag på teori och efter det ska jag ta en skön kvällspromenad med Karin. Har även lite beslutsångest över vad jag ska göra imorgon för det är många som har frågat om jag vill med på olika saker så jag får se vad jag väljer. Mer detaljer kommer imorgon, nu ska jag fortsätta googla runt eller vad man säger men vi hörs ikväll!

Puss&kläm simbassäng!

Förresten!

Gick in på bloggen som tillhör chihuahua-uppfödaren jag har kontakt med och igår skrev hon att Tequila, hennes tik har börjat löpa! Precis det vi har väntat på, jag kommenterade ivrigt att det ska bli riktigt spännande och nu får vi hålla tummar och tassar för att det ska gå bra och bli små valpar. Dom kommer vara 8 veckor om ungefär 5 månader som skulle bli ganska bra då jag inte jobbar så jättemycket utan kan vara hemma med den mycket i början. Hoppas nu bara på att vi har hunnit flytta ihop, jag och Alex för annars får jag vänta ett tag till.. suck!

Hoppas för min skull!

Puss.

090428

Hej allihopa!

ja, jag fick chansen att sitta vid datorn igår men jag hade en trött pojkvän sittandes bredvid mig som frågade konstant om vi kunde gå ner och lägga oss så det fanns liksom ingen blogg-känsla så jag tänkte att jag får uppdatera mig lite idag istället. Vi hade fullt upp igår hemma, självklart kom allt på samma gång, och mamma skulle göra allt på samma dag som att följa med mig på min körlektion, åka till Mio, tvätta, köra en massa skit till tippen osv. Men Alex och Börje var med och hjälpte till, samt jag. Nu är trädgården och verandan typ tom och vi har fått in vårt nya badkar och kört det gamla till tippen. Min kisse Piper fick även åka på ett litet äventyr, nämligen att följa med till tippen vilket var både skrämmande och intressant. Hon hatar visserligen att åka bil för det gör henne jätteorolig men det gick bra tillslut och jag tycker att hon borde få uppleva lite nytt, the real life!

Idag tittade jag på det sista avsnittet av Sex And The City, alltid sorgligt när man är klar med en serie (dock för typ 5:e gången men ändå) Senare ska jag och Alex ta en tur till stan för jag måste hem en snabbis och även till apoteket och köpa ut nya mini-piller.

Sitter och tittar på Style by stars som ska få in 100 nya plagg idag, några är jättesöta, blev förtjust i en klänning men jag är osäker på om den är för mycket Paris Hilton/fjortis och för lite mig? Söt är den iaf, men känslan om att den är mer för pinnsmala tjejer med små söta bröst är stor..


Första gången överstökad, puh.

Godmorgon!

Imorse ville jag helst ligga kvar under täcket och sova men det var bara upp och göra sig iordning. Sen åkte jag och mamma till Lasses, där mötte vi upp Mats och mamma ville följa med så hon också har koll lite på vad som gäller, allting gick jättebra tycker jag, han sa många saker som jag gjorde jättebra och självklart saker som jag måste öva på. Jag har min nästa tid på torsdag och då skulle det bli lite svettigare, hehe. Efteråt tog vi en sväng till Mio och nu sitter jag här med lite lunch som består av pasta carbonara, två knäckebröd och ett glas funlight, mums är det alltså!

Har en del att göra idag för jag måste både till skattemyndigheten och banken, sen ska jag, mamma och Alex till tippen och slänga en massa skit. Nä, nu ska jag luta mig bakåt och se ett avsnitt av satc.

Vi hörs förhoppningsvis ikväll, puss&kram.

Spagetti Carbonara och satc!

Mmm, har suttit nere i soffan med mamma med en tallrik Carbonara framför 2 avsnitt av Sex And The City, fantastiskt god var den och det bli mer till lunch imorgon måste jag säga.



Just nu borde jag egentligen ligga till sängs men oorganiserad som jag är ibland så sitter jag här, men nu tror jag det är dags att lägga sig och läsa lite i min spännande valp-tidning. Jag är lite nervös inför imorgon också, jag ska ju köra min första körlektion med Mats kl 8.00 så det blir upp tidigt så mycket sömn skulle ju vara bra.


Mys!

Vi hörs imon snyggingar, vi får hoppas att jag inte kör in i barn och gamla damer imorgon, haha nä jag är faktiskt väldigt duktig enligt mig och många andra.
Godnatt på er!
 

090426

Hej!

Efter en dag blandat med absolut ingenting och sen massor på en gång har gjort mig helt slut. Låter som jag väger 200kg, tar två steg och sen blir svettig men så är det inte. Vi sov ut idag, käkade frukost, tittade lite på tv och sen låg vi på golvet ute på verandan jättelänge, men jättemysigt! Vid fem var det dags för mig att värma upp inför min första körlektion på Lasses, det gick väldigt bra i början, men sen blev jag nog trött och irriterad och då funkar ingenting! Efter det åkte jag, mamma och Alex ut till den här godis kiosken om man åker en bit efter Maxi, mamma hade kuponger och grejer så det blev godis och glass för deras del, jag avstod (chockade kanske?) För mig blev det istället en tidning bestående av 145 sidor, "Allt om valpar" heter den, finns allt från kost, första dagarna, uppfostran, till diciplin och massa mer, ska sätta mig senare och läsa mer noggrant.

På vägen hem stannade vi vid affären då jag var tvungen att köpa lite käk att ha hemma, fick b.la syn på en påse med Spaghetti Carbonara som såg himla smaskens ut som man värmer, får se hur den smakar. Just nu är jag trött och jag tror en huvudvärk smyger fram så ska nog ta och step a side från datorn lite och kanske kasta i en skiva från SATC boxen i dvdn? Låter gott.

Btw, en bild från i torsdags på Valand med goda Lisebergare.


Vi hörs senare, puss&kram.

Grillkväll, mys!

Hej bloggen!

Är ny hemkommen från en underbar kväll med kompisarna! Har slappat den största delen av dagen inomhus vilket har gett mig lite ångest så när klockan gick mot kvällen så tog jag på mig den mysiga långa tröjan jag hittade i mammas garderob och sen var det bara att cykla iväg. Vi har grillat en massa korv och marshmallows, lyssnat på musik och haft mysiga samtal. Det blev från klockan halv sju till halv tolv, när det började mörkna blev det en stor brasa som värmde gott och ah, det var en perfekt lördag! Nu är jag och Alex hemma, vi pratade om att ta ett bad när vi kom hem men nu vill vi helst bara lägga oss i sängen och kramas i värmen.

 
 
 

Nu ska jag dricka ett stort glas vatten och sen sova.
Puss&kram.

Förlåt!

Jag vet, skulle skriva igårkväll men det blev inte så. Nu hade jag tänkt att visa er med hjälp av lite bilder hur det var i torsdags. Det var fruktansvärt mycket att göra på lite tid, klockan 14 åkte jag och mamma till Hissingen i GBG för vi skulle byta däck på bilen, killen som skulle göra det hade gått på lunch så då körde mamma mig till Partille för att jag skulle vara där kvart i fyra som började närma sig, efter det fick mamma åka tillbaka till Hissingen och sen komma tillbaka till Partille för att titta på mig och mina barn. Vi hade ett genrep och jag fick blåsa ballonger och gå runt och fixa. Stod bakom scen med Alice från Idol och värmde upp lite och sen var det dags för showen. Barnen var så otroligt söta, vi sa att dom skulle vara djungeldjur men trodde inte att dom skulle gå in för det så mycket, över hälften av dom kom med riktiga pälsdräkter, bra ansiktsmålning och svansar, grymt söta! Dom var så himla duktiga också och björnen Funky inledde showen, jag har en film på det samt min och Erikas instruktörsdans som finns på min kamera men den vill inte funka på datorn så den får ni tyvärr inte se, jättetråkigt! Men fick iaf film på mina barn när jag står längst fram och derigerar(?) som är uppdelat på två filmer, dom var så sjukt duktiga. Har även två filmer på slutet då Alice sjunger 2 st låtar med alla barnen runt sig.


 
Då var det bara att springa in på en trång toalett och byta om och fräscha upp sminket lite. Sen skjutsade mamma mig till Liseberg där Kick-offen var, det blev en superkul kväll med mycket vin, goa skratt och en massa åkande på Kanonen, Balder och Gasten eftersom det inte var någon kö så åkte vi Kanonen 4 ggr i rad utan att behöva gå ur.

En kille på Kanonen - Ni har varit på Tyrolen va?
*En stund senare tittandes på mig*
- Ehm, skruvarna på ditt säte ser lite rostiga ut...
Han skrämde skiten ur mig, hade ju fan precis sett på Final Destination 3.

 
 
 

Under åkturena på Kanonen och Balder så körde vi en lek, välj ett djur och låt som det djuret under hela åkturen, vi lät som psykfall, haha! Men ååh tack för en grym kväll tjejer!


Sen update!

Jag lovade er ett tidigt inlägg igår men det blev det inte, gårdagen var sjukt stressig, allt krockade med varandra men det slutade riktigt bra. Jag vaknade klockan ett idag, vilket jag tror att jag behövde. Jag har massor av bilder och filmer men hinner inte lägga upp nånting nu för jag har precis kommit ut duschen och ska ner till DeliDeli med Karin, Alex, Anders och Palle, riktigt mysigt ska det bli. Det är ju kanonväder också och jag vet inte vad jag ska ha på mig.

Vi hörs ikväll igen babes, när solen gått ner!
Puss&kram.

Aj, min blåsa!

Snart skär jag av den, ärligt talat! Dags att gå ner och sätta på bedövningsmedlet tror jag. Kom iaf hem til hjärtat för en timme sen ungefär, det blev teorilektion med Karin, mycket trevligt. 4 klara, 4 kvar vilket är väldigt skönt. Jag förstökte byta mina körlektioner med Mats till lektioner med Maria istället men hon var tydligen alldeles för populär så jag får prova Mats på måndag och torsdag, vill jag inte ha honom så skulle dom prata med Maria.

Tog bussen sen till landet, gillar att åka buss, tröttnar typ aldrig. Har suttit här framför datorn nu ett tag och vi börjar bli sugna på att lägga oss i sängen och se på lite SATC och mysa. När man har blåsor i munnen blir man trött och slö både fysiskt och psykiskt, så det här med att ligga i sängen och att vara trött och gnälla över smärtan och att titta på SATC varje dag är något ni får dras med några dagar till.

Imorgon bloggar jag tidigt so be up!

Sov gott, pussokram!

090422

Först och främst vill jag säga grattis till min vän Frida som fyller 20 år, stora damen (:

Klockan är lite över tolv och jag är seg. Om 1 timme ska jag bege mig ut till bussen som ska ta mig in till stan, jag skulle kunna ta samma buss efter igen för då går den förbi mig men jag ville ändå att mamma skulle hämta mig så det gör hon, känner inte helst för att åka buss idag överhuvudtaget för jag är trött, sleten, har världens största blåsa som får det att se ut som att jag har fått en fläskläpp och med allt detta tillsammans ser jag ut som en uteliggare. Morgonen har bestått av SATC som är riktigt mysigt att kolla på, can´t get enough!

Kl 16 ska jag iaf vara lite social som kanske behövs, jag ska på teori med Karin, jag måste daska upp mig och vara lite flytig med detta nu, annars blir min pappa mycket besviken. Som om det inte är illa nog, jag har en massa att göra inför morgondagen. Imorgon har vi Funkykidz-showen, har bjudit in några stycken och jag måste vara där lite innan och jag vet inte ens vart det ligger plus att direkt efter måste jag smyga iväg och åka in till Göteborg för det är Kick-off på Liseberg, vilket innebär gratis käk, billig alkohol och vi får åka åkattraktioner, wiie! Det börjar klockan 18 och min show slutar klockan 18 så det känns lite tajt och jobbigt, men jag har pratat med Lisebergskontoret och det ska gå bra! Jag är nog lite smått nervös inför uppträdandet imorgon för vi instruktörer ska inleda showen med en dans, jag har inte uppträdit på mer än 1 år nu så det känns som att börja om från början igen. Jag babblar väldigt mycket idag märker jag, har bara en sak till att skriva om.

Igår, vi tog bilen till Vårgårda hem till Johan och vi satt och snacka en bra stund, en riktigt härlig kille som är en av mina bästa killkompisar, helt underbar! Sen tog jag och Alex en omväg hem, genom skogen. Jag blir avslappnad av att åka bil, det ska helst vara när det är mörkt för då blir jag inte åksjuk men det funkar även på dagen. När vi kom hem blev det det gamla vanliga, låg i sängen och kramades framför SATC.

Vi hörs senare babes!
Puss&kram

Susan Boyle!

Det är inte bara jag som har förälskat mig i denna kvinnan! Hela 50 miljoner har sett Susan Boyle på internet och hon är hur populär som helst och ska göra en skiva på Simons bolag! Jag har nog tittat på videon minst 30 ggr och jag har storlipat varje gång, flera gånger har jag t.o.m varit tvungen att gå ifrån datorn för att jag har lipat så mycket, men ändå tittat på den 1 gång till efteråt. Jag vet inte riktigt vad som händer med mig när jag ser videon men något är det, även när jag skulle visa Alex den för första gången så satt jag i hans knä och började lipa så fort jag tryckte på play, även han tyckte hon var grym!

Kan bara säga att jag älskar Susan Boyle och skulle så gärna vilja träffa henne!

Skönt!

Igår åkte vi in till stan och jag fick mitt älskade bedövningsmedel! Mamma hade köpt något på Apoteket som vi hämtade också men det var ju som alla andra smörjor jag har köpt. Vi åkte in till stan och köpte med oss Thaimat och käkade det hemma hos mig, sen blev vi sega i soffan en stund innan det var dags att bege sig till landet igen (: Jag var glad för jag kunde prata igen och jag sjöng som en galning i bilen!

Vaknade halv fem imorse, sen kunde jag inte somna om för mina fötter var så varma och jag bara vred och vände mig, så jag låg vaken till klockan ringde 05.30 då Alex skulle gå upp. Sen somnade jag om när han stack till jobbet, har kollat lite SATC i sängen och sitter nu här. Ska försöka plugga lite teori också.

Pussokram.

Värre än mensvärk!

Jag håller på och dör av smärta. Har haft blåsor i munnen sen jag var liten, dom kommer och går hur dom vill, jag har gått till flera olika läkare och provat en massa mediciner men inget hjälper. Jag köpte en bra sörja i USA som jag har kvar som jag använder när dom här hemska sakerna attackerar, men det tar ändå ett tag innan dom försvinner. Igår när jag åkte hemifrån glömde jag självklart den lilla flaskan med medlet, hade svårt att somna och idag sov jag till kl 12 för att inte känna smärta och jag har knappt någon känsel i läppen som har svullnat upp så jag dreglar utan att ens känna det, blä! Jag känner mig sjuk när jag har dessa, hängig, orkar inte göra något, irriterad, kan inte äta eller prata. Pratade med Elin som har ett tips om att jag ska hälla vatten med salt i och gurgla med det i munnen i 30 sekunder, det kommer att vara pain in the ass och jag kommer gråta en hel del, sa hon men enligt henne ska dom krympa ihop till kvällen och då ska dom inte svida längre. Jag hoppas det funkar, men jag och Alex ska ändå ta en biltur till stan sen och hämta det hemma.

Hur är det med er då? Det är måndag, som är den tråkigaste dagen på veckan, jag har inte tränat på länge för Karro har haft en dålig arm och nu förkylning och jag vill inte gå och simma själv, träna hemma har det inte funnits någon tid och ork för, men småätande har det funnits tid och ork för, fy mig!

Nu ska älsklingen klampa in i grovköket därnere vilken sekund som helst, då ska jag be han hålla fast mig när jag ska hälla salt på blåsorna, wish me luck!

Puss&kram!

090419

Hej bloggen!

Skriver lite snabbt för jag är stressad. Alex kom hem inatt vid ett tiden, imorse sov vi ut och sen har vi mest slappat framför tv:n. Sen tog vi en promenad till Alströmer där Circus Maximum höll till, jag ville så gärna gå men det var försent att köpa biljetter plus att det var rätt dyrt. Alex tyckte synd om mig och vill att vi ska gå när den kommer till Partille eller Lerum, så vi får se då hihi! För er som inte vet så älskar jag Circus, så spännande och magiskt!

 
Vattenflaskan fick hänga med!             Circuuuuus!
 
Jag såg kameler!                             Matdags!
















Sen tog vi en promenad till affären och köpte det som behövdes för dagens middag som blev fantastisk god!
Nu måste jag packa en snabbis för vi ska få skjuts hem till Alex av Palle som kommer snart.

Vi hörs imorgon, puss&kram!

Godkväll bloggen!

Jag kom hem för en stund sen från Frida. Jag sprang in på Maxi innan och köpte en jättefin bukett med rosa blommor blandat med gröna härliga färger och 2 maraboukakor som jag även vet är hennes favoritgodis. Hon var brun och solblonderad, jättefin med andra ord! Vi blev 8-10 st och vi fick bål och grejer, sen blev det en massa lekar och tävlingar blandat med godis, chips, dricka och kladdkaka, riktigt gott. Men nu börjar magen säga stopp och jag är jättetrött så jag funderar på att lägga mig och sova, Alex kommer sen och då hoppas jag verkligen han smyger ner i sängen och inte väcker mig, haha. Ni som inte vet var han är så är han på Anders födelsedagsfirande i Vårgårda framför en varm brasa och grejer, jag lyckades inte komma dit men på ett sätt är jag glad för att sitta i detta kalla vädret, skittrött med huvudvärk skulle nog inte vara värt det.

Ha en trevlig kväll, puss och kram!

Godday!

Hej!

Är verkligen jättehängig idag, känner mig inte sjuk direkt men huvudet känns tungt, jag är slö och jättetrött. Tog en Threo när jag kom hem efter jobbet och åt lite frukost och vilade, tiden rann iväg så jag har inte hunnit sova middag som jag lovade, fan! Hur ska jag orka med kvällen? Jag ska hem till Frida nämligen och fira hennes 20 årsdag som kommer nu i veckan och även att hon har kommit hem från sin 2 månader lång Afrika resa, ska bli kul att se henne igen. Det kommer en del folk, det blir lite snacks, dansmatta och film kanske. Senare ikväll får jag se hur jag gör med Anders födelsedagsfirande från förra veckan, han har samlat ett stort gäng i Vårgårda som ska grilla och ha det mysigt, tråkigt att allt krockar hela tiden, men får se hur det blir med tanke på hur slö jag är.

Min katt är riktigt söt också, jag har erbjudit henne en plats i min fotölj som används mest av mina gosedjur för dom tar alldeles för mycket plats i sängen, men jag gillade inte när min katt hårade ner min säng så hon har legat där 2 ggr nu kanske och alldeles nyss när det låg en massa gosedjur där så stod hon och liksom väntade på att jag skulle ta bort dom, så fort jag tog bort ett djur så hoppade hon upp och la sig, hur mysig som helst =)



Igår hade vi det riktigt mysigt jag och kärleken, middag på Delideli som jag anser har den bästa ägaren i världen, han är så mån om alla sina gäster och ser till att alla har det bra och att allt smakar gott. Igår när Alex började ta för sig av buffén så stod jag och tittade vad jag ville ha, han klappade mig på ryggen och sa till Alex: Låt din dam bestämma sig så kan du gå och sätta dig så länge, du tar vad du vill, vi ordnar ett pris sen! En grymt underbar människa!

 
 

Klockan 17 börjar närma sig då jag ska befinna mig hos Frida, ska köpa en liten "present" på vägen, sån tur är kör mamma mig för jag kommer nog dö i en trafikolycka om jag cyklar mer med min trötthet idag. Nu ska jag dammsuga, duscha and get ready to go!

Ha en trevlig kväll, pussokram!

Lite snabbt

Jag kan inte göra ett långt inlägg för min pojkvän vill lägga sig och vi ska borsta tanden för jag ska upp tidigt! Men det blev en härlig 2 timmars promenad med Sofie i det härliga vädret, Sofie tog en massa kort som jag inte kunnat rycka till mig men får dom antagligen imorgon hoppas jag. Alex slutade tidigare och på kvällen cyklade vi ner till underbara Delideli för älsklingen ville bjuda mig på deras goda mat och han som jobbar där/äger stället är ju världens bästa människa som får en att känna sig mer än välkommen! Sen åkte vi hem med två kladdkakor och tittade på talang 2009 som var skitkul.

Godnatt, pussokram!

En evighetsmorgon!

Imorse ringde klockan 7.15 och jag kände mig ovanligt utvilad, jätteskönt! Följde med Alex upp för han skulle på utbildning i Sävelund kl 8.00 och jag började diska lite smått och sen åt jag frukost framför lite tv och gos med katten. Klockan är 2 min i elva och det känns som jag har varit vaken i ett halvt dygn då klockan borde vara typ sju eller nåt. Hela morgonen har jag varit rastlös eftersom det är så himla fint väder och jag är sugen på en promenad, lägligt nog så frågade Sofie om jag vill ta en långpromenad med henne så det är vad vi ska göra om 1 timme.

Just det ja, igår kom Anders, Johan, Wiik och Alex hem till mig och tog några öl på verandan. Skitmysigt och vi pratar om så himla sjuka saker för vi alla har så rå och extrem humor, vilket är skönt att dela med folk som inte tar illa upp. Dom drog så sent som halv tio vilket var lite sent för jag och Alex hade inte ens käkat middag så det gjorde vi när dom gick.


7.30 imorse, så himla fina färger! + min goda frukost.

Måste göra mig iordning, puss och kram!

Jag gråter som en unge!

Jag sitter och lipar som en unge som slagit sig. En tant som inte ser klok ut enligt många, visar sig vara den mest fantastiska sångerskan i världen. Jag lipar för att det är så vackert och även för att alla i publiken skrattade åt hennes utseende och när hon pratade och juryn höjde ett ögonbryn och tittade på henne uppifrån och ner. Men sen när hon började sjunga så var det ingen som skrattade och juryn höjde sen båda ögonbrynen. Jag har tittat på den 4 ggr nu och jag lipar än. Underbart charmig tant som verkligen åkte rakt in i mitt hjärta, det kunde jag inte tro när jag såg henne första gången.


My new bikinis!

Hej igen!

Fick tag på en gå på stan-kompis och det blev Karro. Vi cyklade ner och jag fick köpt mina 2 bikinis, fast jag tog en lila istället för den ena jag hade bestämt mig för och nu är jag mycket nöjd och redo för sommaren i Sverige och Turkiet resan! Det blev även en foundation för min är slut och jag hatar att köpa smink för jag vet inte vad som är bra så nu är det överstökat och får prova den imorgon. Efteråt satte vi oss på trappan med en glass och myste i solen. Älsklingen kom förbi också, han slutade tydligen tidigt idag.

Nu hör jag mitt hjärta komma innanför dörren, han vill ta en öl med mig, Anders och Johan på Delideli men jag har så ont i huvudet och jag kom nyss hem från stan. Nu åkte han igen, med andra ord så följer jag inte med^^ Men han sa att dom kan komma hit sen och ta en öl på min veranda så jag får lite myspys med mina lovely boys. Jag är hungrig också men måste vänta tills Alex är tillbaka, what to do now?


79kr/st (överdel för sig och underdel för sig) på Gina, sjukt billigt och dom har snygga grejer.
Jag valde en blåvit randig med röda band med guld pärlor i ändarna men hittade den lila
som jag var tveksam på igår för den modellen ser jag som en modell som bara plattbröstade
tjejer kan ha för den ser inte ut att kunna hålla för lite större bröst, men den satt ju
prima så det fick bli den istället, min favvisfärg också wii! Och turkos är ju SKITsnyggt när man är solbränd!

Puss&kram!

090416

Vaknade runt 9 fast jag hade ställt klockan på 10, så jag inte sover för länge men detta var ju bra! Har inte lämnat sovrummet än för jag sitter här och kollar bloggar och tittar på Vänner. Men jag börjar bli rätt hungrig så ska nog snart gå ner och käka lite tror jag, men är inte så sugen på frukost utan något mer lunchaktigt, som är varmt. Pratade nyss med älsklingen och han är i Götet och jobbar på häktet igen, slipar väggarna. Han sa en sak som gjorde mig lite glad och det är att han kanske ska sova hos mig inatt, mys!

Ska se om jag cyklar in till stan och köper bikinisarna idag eller imorgon, ska se om jag kan hitta en gå på stan-partner. Nu ska jag äte som sagt och sen vill jag nog träna lite. Det är härligt väder så vi hörs senare!

Puss&kram!

Pool-Sarah, me lajkie!

Det var riktigt mysig att komma hem till älsklingen igårkväll, jag var lite hungrig så jag åt go kvällsmat sen blev det mys i sängen framför en skräckis. Jag fick mitt vatten och min massage, fast idag har jag lika ont igen. Jag tog en buss in till stan i förmiddags och spanade på bikinis på Gina och hittade 2 st som jag ska köpa imorgon eller på fredag, jag har alltid svårt att hitta bikinis så detta kan man kalla för ett mirakel. Sista dagen på utbildningen idag, skönt faktiskt för det går inte in mer i mitt huvud nu. Vi som är Poolare säger dom är väldigt populära och omtyckta, eftersom att vi är överallt i parken inom Burger king och Fast food och kan vara räddaren i nöden, så det känns riktigt bra. Dom har några som dom kallar för Pool-*namn* och jag är en av dom, jag är den enda Pool-Sarah så igår och idag har dom goa ledarna kallat mig det, haha! Nämen det känns grymt bra alltså, det var som mina förväntnigar, jag har träffat en hel del nya vänner som jag bytt nummer med och ja.. jag kan inte tänka mig ett bättre jobb helt enkelt. Jag är inte säker på att detta är den rätta avdelningen för mig med tanke på ansvaret för kassa och pengar, kunna menyer och stressa så mycket men jag är skitnöjd ändå för jag vill utmana mig själv och se om jag har rätt eller fel, så jag är redo för den 16 maj!

En lite mysig grej som hände idag. Ni som läser min blogg regelbundet vet att jag avgudar hundrasen Chihuahuan och har börjat spara till en och idag fick jag träffa en liten plutt. Var en tjej i 25-årsåldern som kom på stationen här i Alingsås med världens minsta lilla chihuahua som hade en grön tröja med vita ränder (lite Adidas-inspirerad) Jag smälte med en gång, började le och blev nästan lite tårögd för jag ville bara ta med mig den hem. Tjejen såg att jag ville ha kontakt så hon satte sig bredvid mig med den lilla krabaten i knät och vi pratade en bra stund medans vi väntade på tåget. Det var hundens första tågresa och den skakade en massa, det ena ögat halvblundande lite och den var lite tårögd och såg verkligen jätteledsen ut. Den hette Tyson för den var så kaxig som liten, hon hade en till hemma som hon visade kort på på sin mobil också! Vi pratade mestadels om rasen Chihuahua och att jag håller på och sparar till en. Sen när vi skulle på tåget och skiljas så sa hon: Jag tycker verkligen att du ska satsa på en Chihuahua, du kommer inte att ångra dig! Och så vinkade hon med Tysons lilla tass och sa hejdå med babyröst^^ Ett riktigt härligt spontant samtal med en främling är inte något man gör varje dag.

Mötte Johanna och Karin på station sen tåg vi spårvagnen till The Liseberg! Vi fick våra nya tröjor och tjocktröjor vilket var skitkul haha, I love workingclothes. Den kortarmade tröjan är i min favofärg, LILA! Kl 15-ca19 istället för kl.20 var det utbildning, vi fick lära oss att göra glass, spunnet socker och popcorn och slutligen halv special m.m. Nu är det klart förutom serviceutbildningen som jag inte vet vad den går ut på men förhoppningsvis inte lika mycket info som ska in. På tåget på vägen hem sa Johanna att hon visste vem Chihuahua-tjejen var. Hon är tydligen en sån där riktig Fitness tjej som är med och tävlar i såna där tävlingar om vilken kvinna som är mest muskelös och oljig över hela kroppen. När jag träffade henne såg hon ut som en vanlig tjej men hon är värsta biffig på sin blogg, haha!

Nu sitter jag här, helt slut i huvudet och ska nog lägga mig och gosa in mig under täcket och titta på Vänner. Ett långt inlägg idag, hoppas det inte var rena rama sömnmedlet. Om det var det så får jag väl säga godnatt och sov så gott ;) Puss&kram! 

TRÖTTHET!

Jag har inte varit såhär trött på år och dar tror jag. Vaknade klockan 6 imorse och gjorde mig iordning för att cykla ner till station och ta 8.30 tåget till gbg, mot Liseberg! Utbildning var det idag (fast food) hur mycket som helst att ta in, vi stod upp 3,5 i sträck innan vi fick käka och jag hade så jävla ont i ryggen. I slutet hängde inte många med för alla hade tröga hjärnor, brist på energi och verkligen helt utmattade! Tog spårvagnen med 3 andra tjejer från utbildningen, jag hoppade av vid det nya häktet mitt emot Ullevi för Alex jobbar där i veckan, så det fick bli en puss eller två där :) Sen blev det tåget hem och jag kom på mig själv att jag slockande ett antal gånger med öppen mun och att jag ibland rynkade pannan, som om jag drömde något, haha!

Nu är jag iaf hemma och har beslutat att ta 19 bussen till Alex min, jag vill ha massage, en massa vatten och ligga i sängen framför en bra film tillsammans med min boy! Imorgon blir det utbildning igen fast kl 15 tack och lov, då är även Johanna med vilket hon inte var idag, det var ensamt.

Ska försöka hinna ta en uppfriskande dusch, stress!
Puss&kram.

Ajabaja!

Jag måste verkligen lägga mig och försöka sova nu, jag räknade ut att jag måste ställe klockan på 6.00 om jag ska hinna duscha, äta frukost, sminka mig osv om jag ska hinna ta 8.30 tåget och jag fick lite panik och börjar nu räkna timmarna jag får sova, men innan det vill jag ge er ett klipp från Talang 2009 som fångade mig totalt nu i helgen. Klassisk striptease från 40-talet!  En jättesnygg tjej som gör detta på ett sånt mysigt och sexigt sätt så t.o.m jag satt med öppen mun hela uppträdandet :)



Godnatt på er, wish me good luck tomorrow!
Puss&kram.

Tuggummi-freak!

Godkväll där ute!

Har haft en helmysig eftermiddag/kväll med med Alex! Vi lagade god mat och myste i soffan, vi tog en massa galna kort och sen innan det var dags för Alex att bege sig hemåt så tog vi en biltur till Hemmakväll där jag köpte en påse med en massa tuggumin, är helt galen i dom och dom sväljer man ju inte så det är ett bra sätt att dämpa sockersuget tycker jag utan att få i sig en massa onödigt socker, förutom stackars tänderna då som får sig en rejäl fajt med sockret men vafasiken! Förresten, visste ni att Hemmakväll ska flytta in till stan på Plangatan där Apoteket låg förut? Tycker jag är så mycket bättre, mer centralt och bra.

Sen körde Alex hem mig lagom till Sjukhuset 19.30, efter det var det bara s-k-i-t på tv så då passade jag på att hålla mitt löfte som var att dammsuga och inte nog med det så har jag tömt diskmaskinen, plockat undan på mitt skrivbord, rensat Pipers kattlåda, fixat lite med papper och nu är jag helt svettig och trött.



Dom galna bilderna orkar jag faktiskt inte ladda upp, dom kanske kommer i andra inlägg, en för en.

Nu sitter jag och tuggar på mina goa tuggummin, men jag har bitit mig själv 2ggr nu så det är nog dags att lägga ner och göra något bra som att borsta tänderna.



Smsade med Johanna förut och vi är lite förvirrade över våra utbildningsdatum vi har fått, hon har inte fått den 14/4 som jag har (imorgon) utan den 17/4 som jag inte har.
Mitt: 14/4, 15/4 och 15/5
Johannas: 15/4, 17/4, 15/5
Johanna har mailat Angelica så hoppas vi får svar imorgonbitti, men jag misstänker att dom har delat upp oss i olika dagar för det skulle nog bli lite trångt annars eftersom vi är en del.

Hörs nog innan jag lägger mig, puss&kram!

090413

Hej alla läsare!

Vi vaknade sent idag, vilket inte är bra för min del för jag ska på utbildning imorgon kl 10 på Liseberg. Men det har ju varit påskhelg med en massa glada händelser som leder till sena kvällar och det får faktiskt vara okej. Vi har käkat frukost framför en bra actionfilm som heter Linewatch och nu har Alex åkt till sin morbror för att övningsköra lastbil. Jag själv ska dammsuga och fixa lite, senare kommer hjärtat tillbaka då vi ska försöka ta oss ut på en härlig promenad. 

Gårdagen var så himla rolig, kan nog beskriva den med skratt, skratt och skratt! Karin hade lagat en sjukt god middag bestående av tacopaj, godis och som efterrätt smält vit choklad med hallonsås, MUMS! Jag började cykla hem vid ett tiden och min kära pojkvän åkte bil bredvid så jag inte råkade ut för gäng och allt som händer i denna stora stygga staden ;) (ironi) 






Sitter just nu och tittar på min katt som är den sötaste i världen,
ligger och tvättar sig i min säng, naaw!
Vi hörs sen, puss&kram!

The day after the day before

Klockan är fem, det är strålande väder ute och jag sitter här och laddar upp bilder och har mig. Men på ett sätt känns det ändå ingen idé att gå en promenix eller träffa någon för jag ska snart göra mig iordning för att åka till Karins tjejmiddag som börjar kl 19 men jag ska dit lite innan så jag har inte så mycket tid. Får cykla långsamt till henne och njuta allt vad det går av solens strålar. Ska nog vara tråkig och ha på mig det jag hade på mig igår, orkar inte börja rota i garderoben och få beslutsångest. Johan och Anders sov över, Johan kom in och väckte oss nån gång efter 11 och sen stack dom. Jag somnade om så fick ingen chans att säga hejdå men det är nog inte hela världen. Jag och älskling låg och myste i sängen och sen beställde vi käk som jag aldrig äter och som är den klassiska bakfyllematen, vilket är Pizza!



LIte tv-tittande sen åkte han hem vid halv fyra tiden. Men som tur är får jag träffa honom ikväll då han ska sova hos mig :)
Nu måste jag ta en uppfriskande dusch! Puss&kram.

Påskafton i bilder!

















090411

Påskafton! Och jag är så sjukt taggad inför ikväll, det var längesen min kropp fick smaka på en stor mängd alkohol, lite skämmig dans i mitt vardagsrum och massa skratt tillsammans med dom bästa man kan ha! Det blir fest ikväll med andra ord och det är jag och Karin som är festprissarna som har ordnat med det ena och det andra. Kl 12 kom hon till mig för att dumpa av lite alkohol sen cyklade vi till Willys och inhandlade lite smått och gott att ha ikväll, vad det är får ni se! Efteråt hängde Karin med hem för att koppla av på verandan och vi pratade om allt vi ville göra ikväll och under sommaren, det är verkligen våran sommar :) Kvällens lekar och händelser kommer definitivt på kort eller filmbevis och återigen så är jag så jävla taggad! Har tränat och dammsugit där det har behövts, ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning och förbereda godsakerna lagom till gästerna kommer vid 6,7 tiden.

Ha en riktigt rolig påskafton mina kära!
Puss&kram

En sovande pojkvän i soffan

Gud, jag uppdaterar mig inte här särskilt bra, men det är nog p.g.a att sommaren är påväg och då försöker man ju vara ute i solen så mycket som möjligt och då händer det lätt att man åker iväg nånstans. Imorse blev det iaf frukost på verandan då solen sken och grannen klippte buskarna, haha! Piper fick komma ut i kopplet och låg mer än gärna ute i solen.


Vid 14 tiden gjorde jag mig iordning och kl 15 åkte vi mot Magra. En sak jag älskar att göra och det är att åka bil i ett strålande väder med den bästa killen i världen, nerdragen ruta, lite skön musik och ha på sig sin sommar-favorit outfit. Väl hemma hos Alex möttes vi av hans storasyster Angelica som tvättade sin bil. Alex startade med att tvätta sin bil och det kändes ju inte lite dåligt av mig att sitta på marken och sola mig medans dom slavade, men det slutade med att jag vaxade Alex bil, putsade fönster och gjorde den fin inuti. Jag ångrar som Angelica att vi inte tog en för och efter bild på hennes bil för enligt henne var den GRÅ när hon kom, men nu ser man den riktiga färgen igen. Efter det blev det grillat på baksidan i underbara solen med resten av Alex family (Mamma, pappa, Angelica, Malin, Fredrik och lilla Alice) Skitgod mat, som Alex tog lite för mycket av och det resulterade nu i jobbig magont. Han stensover på soffan och har legat i min famn hela kvällen, det är livet det! Vi (med det menar jag Jag) har ätit lite kex med smör och några jordgubbar som blev över framför Singing Bee.

Nu ska jag gå ner och väcka Törnrosa och gå och lägga oss för iaf jag ska upp imorgon och inhandla morgonkvällens godheter med Karin. *visk* Nattinatti på er! 

Puss&kram

Jordgubbar och mjölk

Imorse blev det en stor frukost som bestod av 2 mackor, jordgubbar med mjölk, 1 skål med varma hallon, 1 Actimel, 1 kokt ägg med kaviar och lite funlight, en riktigt god och vitaminrik frukost. Har tränat och städat huset den största delen av dagen, skurade t.o.m golven så det luktar fräscht nu. På eftermiddagen kom min prins hem till mig med dom där efterlängtade läpparna som jag saknat hela veckan och vi åt middag och fick en varsin chokladkanin av mamma som påskpresent som vi smaskade på framför tv:n. På kvällen kom Anders hit och det fick bli deras förfest, men vi hade det jättemysigt, vi har suttit ute på verandan och pratat om massor med saker men sen var det dags för dom att gå så nu sitter jag här och tittar på Adam & Eva på fyran och har smaskat i mig kex med smör *Ont i magen*

Alla har säkert jätteroligt på hotellet, men det är så skönt att inte känna det där grupptrycket och att ge med sig och gå ändå och slösa bort 100kr på inträde och dricka meningslös alkohol och inte känna tillräckligt många för att ha roligt. Jag sparar pengar för vovven och lite annat som behövs och det känns bra faktiskt, både jag och många fler jag pratar med tycker inte att det är så roligt att gå ut och festa längre, det är mycket roligare att ha eller gå på hemmafester där man känner alla, man kan bestämma musik och man kan dansa och skämma ut sig hur mycker man vill, då är det en lyckad fest enligt mig. Sitter just nu och bara väntar ivrigt på att få börja jobba på Liseberg, ska bli så fruktansvärt roligt för jag vet att jag kommer träffa så himla många nya människor som kommer bli nya vänner och ah, det kommer bli en sån jäkla rolig och oförglömlig sommar!

Funderar på att ta med mig täcket ner och lägga mig i soffan och titta på Vänner tills älsklingen kommer hem igen. Jag har så jäkla ont i magen så det är nog den bästa medicinen. Puss och godnatt på er!

090408

Godkväll darlings!

Lite bloggande nu för tiden, högst ett inlägg om dagen har det blivit, men det är också svårt att blogga varannan timme för det händer ju knappt något varje timma, men jag ska försöka bättra mig för det är roligt att skriva! Imorse sov jag ut och slappade den största delen av förmiddagen och klockan 14 mötte jag Karin i stan för att käka lite på Taste It, det var supergott och kl 16 gick vi på teorilektion. Direkt efter blev det att handla på Maxi med mamma och nu ikväll har Karro hälsat på mig och det blev att se på Final Destination och Barnyard tillsammans med mackor och varm oboy!

Nu är mitt hjärta hemma också i tryggt förvar så det känns skönt, men nu ska jag göra samma som honom det är att gå och lägga mig!

Förresten, det har varit torrt med kommentarer, skulle vara kul med lite mer :)

Godnatt, puss&kram!

När karusellerna sover.

Sov väldigt bra inatt, har äntligen fått sova ordentligt den senaste tiden vilket känns skitbra! Vaknade mellan 8.00-8.30 nångång och klockan 10 gick jag och simmade med Karro. Men det var något som fick mig att tappa fokusen på simningen idag, nämligen Introduktionen på Liseberg! Det blev 40 längder, lite bastu och sen en snabbis på stan och sen hem och äta och göra sig iordning.

 
Tog halv tre tåget in till gbg och på tåget mötte jag Johanna så vi tog spårvagnen tillsammans. Det har varit en toppendag verkligen, det första var att vi fick gå ner i garderoben och hämta ut arbetskläderna och det var inte en liten "garderob" om man nu kan kalla det för det. "Det är ju värsta Sex And The City garderoben", sa jag. Efter det fick vi gå till omklädningsrummet och lägga det i vårat personliga skåp, sen kom det som var lite mer nervöst och det var att få sin växelkassa. Den fick vi och fick även räkna pengarna och få ett eget skåp där vi förvarar våran kassa och även personliga saker. Sen var det dags, besöket i parken som egentligen är stängd! Det var lite häftigt tyckte vi. Det var helt dött, kanske någon enstaka byggarbetare här och där och det var massa byggställningar och väldigt smutsigt och dammigt, men fint ändå! Det var sedan information inne i den här restaurangen mitt i parken bredvid radiobilarna där vi fick lite info om hygien, kassa, schema, lön, skatt och vad vi får gratis m.m Höll på till åtta ungefär sen tog jag och Johanna en härlig promenad genom Liseberg och gick ut via huvudentrén, tog spårvagnen til station och sen tog jag tåget hem själv. Dagens all information och spänning har gett mig en jobbig huvudvärk så nu har jag pratat med min pojkvän som har fått höra att mitt jobb är världens bästa jobb typ 10 ggr så nu ska jag nog gå och lägga mig och lugna mina nerver.

Imorgon ska jag ringa Angelica som är en av "ledarna" för alla anställningar m.m och prata om min ledighet för resan som jag inte fick utan måste be mina kollegor hoppa in, HOPPAS HOPPAS HOPPAS hon kommer att kunna hjälpa mig!

Godnatt alla glada och icke-Lisebergare, thihi!
Puss&kram

Herrejisses


Vad trött jag blev! Jag kom precis hem från en 3 timmar lång promenad med underbara Karin och vovven Ludde. Jag kan knappt skriva för mina händer skriver i slowmotion av trötthet. Vi har varit överallt i Alingsås, allt från Mjörnvallen, Stadsskogen, Nolhaga, runt hela reningsverket, förbi Tallhyddan, upp mot Enehagen, Bolltorp, Savannen, Allén, Plantaget och hem till Karin + promenaden hem till mig. Och inte nog med det så hade vi såna underbara samtal om verkligen ALLT. Vi båda ska ta körkort tillsammans och satsa stenhårt på detta och vi har så himla många planer för sommaren:

Mysiga grillpartyn på stranden eller hemma i trädgården
Åka ut med båten till någon ö och grilla och dricka lite gott
Sitta på verandan - kvällar
Spela brännboll vid mjörn och sen bada och grilla
Onsdagsklubben
Jobba = tjäna pengar
Ta färjan till Danmark

Jag menar, kan det bli en bättre sommar? Vi har även planer inför Påskafton så vi ska fråga lite folk vad dom har för sig, men avslöjar inte så mycket nu. Karin och jag pratade också om hur bra vi kommer överens, vi båda kan verkligen prata om Allt och vi dömer inte varandra och vi kan både vara seriösa och även vara helt crazy omogna och det är det som är så jäkla härligt, lite variation i en vänskap. Det här blir våran sommar, baby!

Dags för lite käk och tv-mys (:

090406

Det blev mest tv-tittande igår, alltså ingen Batman för mig. Det blev idag istället till frukosten och den var riktigt bra, fast jag inte förstod så mycket men det kanske är bäst att titta på dom andra kanske? Jag fastnade mest för Jokern som Heath Ledger spelade, han var grymt bra! Annars idag har jag varit nere på stan och gjort lite ärenden och ska nog fixa något att käka nu för jag börjar bli hungrig, det är fint väder och för att utnyttja det lite så ska jag på promenad med Karin senare.


1,5 års kärlek

Mitt längsta förhållande hittils och förhoppningsvis mitt enda såklart! Grattis till oss hjärtat :) Det blev ingen frukost på verandan imorse som jag lovade men det var inte så frestande att sätta sig ute i kylan när det var molnigt och stendött ute, så det får bli till helgen. Kl 3 idag var det middag hemma hos Alex med gäster för dom firar att det är 5 generationer som lever samtidigt så det blev fotografering och grejer. Strax efter fem åkte vi in till Alingsås och mötte upp Anders och Sara inne i stan, det blev att vi gick till pressbyrån och satte oss, blev kaffe och bulle för några och choklad för en annan ;) Det var ruskigt kallt ute men samtidigt soligt och härligt.

Nu har jag pussat sönder min pojkvän för kl 5 imonbitti åker han till huvudstaden igen och jag blir ensam kvar, whatelse is new liksom? Fast eftersom det är påskvecka så jobbar han bara till onsdag och då är han iofs hemma kl 1 på natten men det innebär att han kommer till mig på torsdag, inte lika länge som nu i veckan *puh* Det är hotellet på torsdag också och dit hade ju Alex tänkt att dra, tror inte jag följer med för jag både sparar pengar och tycker inte att det är något vidare roligt där längre. Bara en massa studentfjortisar som låtsas vara packade och hånglar med varannan kille dom ser, nä inget för mig.

Jag har jättetråkigt, sitter och skakar med benet och känner mig riktigt rastlös men det känns inte som att jag kan göra någonting åt det för det är mörkt och kallt ute och det finns ingen att bjuda över direkt. Alex och jag lånade ju 5 filmer av pappa igår och nu är det 3 kvar som jag inte sett, undrar om jag ska sätta på senaste Batman filmen och suga i mig djupfrysta hallon och varm oboy.

090404

Godkväll!

Idag har jag inte riktigt hunnit skriva för det har varit lite mycket. Jag fick en god nattsömn inatt och imorse åkte jag till jobbet och dansade med mina små duktiga änglar! Efteråt cyklade jag hem och slappade tills Alex hämtade mig och vi åkte till station för att hinna med 2 tåget och vi hann precis på minuten. Vi åkte och hälsade på min kära far och Anne-Lie som bjöd på lite glass (: Det har ju varit riktigt skönt väder så man har inte ens kunnat ha jackan på sig för då var det alldeles för varmt. På tåget hem träffade vi Karro som vi sedan skjutsade hem, har saknat henne. Vi blev så sugna på thaimat när vi var i gbg så när vi kom in till Alingsås så beställde vi hem lite som vi sedan käkade ute på verandan i det fina vädret med radion på och massa mysigt prat! Fast det var inte länge vi kunde ha på radion för grannen spelade Tomas Ledin på högsta nivå och det är jag van vid sen 8 år tillbaka och när hon öppnar altandörren och sätter på den musiken så är det sommar, haha!


Nu ikväll har vi sett på en jättekass/knasig thriller som vi inte förstod handlingen på, vi båda är jättetrötta och ska nu gå och lägga oss till en film och sova =) Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, imorgon blir det frukost på verandan för första gången, bilder kommer!

Puss&kram.

KÄRLEK!


Har stressat hela dagen! Tränade, dammsög, duschade, sminkade mig och lagade mat snabbt som tusan. Men älsklingen hann komma innan jag blev klar med maten och det första han gör är att lägga mig ner på köksgolvet och ger mig dom underbaraste kyssarna i världshistorien och säger "Gud vad jag har saknat dig!" Har jag världens underbaraste kille eller vad?

Vi har iaf ätit och gott var det kan ni tro! Vi ska ta en ltien biltur i det fina vädret ner till Hemmakväll och hyra någon film och så kanske det blir en liten godispåse. Vi ska hinna hem till Talang 2009 också, det innebär att vi måste åka nu.

PUSS!

Jeansjacka = Vår!


Jag har ringt Gina ända sen förra veckan säkert 4 ggr och frågat om min jeansjacka och idag kom jag på att jag kanske borde ringa igen för det var några dagar sen sist och idag hade den kommit :D Sa att dom skulle hålla en i M åt mig och då var det bara att göra iordning sig lite smått och cykla ner. Bad även Sara att följa med så vi möttes i stan och gick runt en stund, mycket trevligt. Mamma var förtjust i mina svarta jeansleggins jag köpte nyligen så jag sa att jag kunde köpa ett par åt henne när jag ändå var i stan.

Nu är jag hemma igen, en aning stressad för jag vill nämligen träna innan jag gör iordning maten och den ska helst vara klar lagom till Alex kommer, så han får helt enkelt komma när jag är klar. Det ska bli en sån himla mysig kväll, har saknat honom så otroligt mycket ska ni veta!

Talk to you later! Kiss

En fin kväll minsann

Det blev att åka och handla på Maxi med mami! Jag behövde köpa hem lite grejer och det blev mer och mer grejer vi kom på att vi behövde  ju längre vi var där. Har pratat med hjärtat under kvällen och han är hemma nu, när han kommer imorgon eftermiddag ska jag ha lagat mat till oss och på menyn står fläskfilé, klyftpotatis och Tzatsiki, mums eller hur! Det kommer vara en fantastisk känsla att träffas igen efter hela 5 dagar utan pussar, kramar, gos och ord.

Sitter nu med en påse med Riesen och ett stort glas vattem efter lite uppackande av mat, inkastning av kläder i tvättkorgen och gjort iordning för katten. Jag ska nog snart gå och lägga mig för vi alla blev så otroligt trötta efter den spända dagen. Ska bli riktigt skönt att sova ut imorgon och käka lite frukost, träna, ta ett bad och kanske sitta ute i solen om den tittar fram vilket jag inte tvivlar på.

Jag orkar inte ladda upp någon bild idag för energin eller lusten finns inte så ni får nöja er med ett icke-bildinlägg. Vad ska ni göra i helgen förresten? (:

Sweet dreams! Puss&kram

Suck, vilken dag.

Gick upp kl 8 imorse och vid 9.15 kom mamma och Anita och hämtade mig på parkeringen. Vi åkte till gbg och var där från klockan tio till kvart över tre och det var långa sega timmar, men ända mycket intressant. Jag måste säga att jag inte har känt mig så äcklad och arg i hela mitt liv och att jag nu vet säkert att det värsta jag vet är LÖGNARE! Jag befann mig idag i ett rum med 3 vidriga lögnare som inte kan stå för vad dom har gjort, men allting gick jättebra ändå och vi vet att med sanningen kommer man alltid längst. Vissa av er vet vad jag pratar om, jag vill helst inte gå in på detaljer så ni som inte vet kan fråga om ni vill (om jag vet vem det är som frågar)

Just nu är jag supertrött för jag har sovit få timmar inatt, gick upp tidigt och har varit lite spänd och nervös i över 5 timmar så det är nu jag slappnar av och skulle kunna somna stående. Mamma kommer om en halvtimme ungefär och då får vi se om vi hittar på något. Ta en fika någonstans, övningsköra eller vad som helst. Det är ju fint väder också så det får man utnyttja.

Vi hörs senare. Puss&kram

Positiv desperation

Loggade in på bdb och såg på sidan att dom lottar ut biljetter till Mj:s konsert "Vinn biljetter till Mj:s "This is it" konsert i London i sommar, flyg och hotell ingår"  Det skulle kännas ganska konstigt om jag undvek den där chansen så jag har suttit här och svarat på dom där ruskigt lätta frågorna om honom och skickat från mina två mailadresser och även använt min pojkväns vilket jag inte tror är något han bryr sig om. Jag antar att jag är 3 av tusentals som skickat in men tänk om det blir JAG! Får hoppas på det och hålla tummarna fram till maj.

Har tittat på tv, lite Vänner lite Sjukhuset och Lite Du är vad du äter. Jag har ju länge tänkt att läsa till barnmorska och jag blir mer och mer sugen på det så fort jag ser Sjukhuset, jag älskar bebisar, jag älskar att hjälpa andra och jag älskar allt som har med graviditet att göra så ge mig en anledning till varför jag inte skulle passa till det. En grej kanske är att jag är långt ifrån den plugghäst man måste vara för att stå ut med allt som ligger bakom det där yrket men det är säkert kul när man väl börjar och värt det i slutändan. Vi får se vad framtiden vill göra med mig.

Det blev mysig kvällsmat förut också bestående av 1 macka, 1 kopp varm oboy och 1 glas fruktsmoothie som innehöll Jordgubbar, hallon, mango, blåbär och lite mjölk.


Nu sitter jag och pluggar teori och pratar med my man. Ska snart nana kudde för det blir en lång dag imorgon. Ska till Göteborg imorgon med mamma och stötta henne. Detta blir antagligen allt för idag, ni får sova underbart så hörs vi imogon. Puss&kram!

Hemkommen från Lasses.

Har inte hunnit blogga så mycket idag men dagen har bestått av träning, käk, sitta ute i solen och teorilektion med Karin i 2 tim. Det var min andra lektion och nu måste jag ta tummen ur rumpan och gå på dom 6 sista varje vecka så det är gjort, det är ju faktiskt inte så jobbigt. Jag gjorde även något jag har fruktat att göra sen jag startade med övningskörningen och det är att boka körlektioner. Så det blev två dubbellektioner den 27 och 30 april med Mats *Pirr*. Någon som har kört med honom förresten och kan berätta lite om honom? Det är så fruktansvärt mycket information att ta in, det är helt sjukt! Det är nu man vill ha övernaturliga krafter och suga in Lasses alla kunskaper och bara köra på.


Det blir inget Aprilskämt idag, varken för mig eller för någon annan i min närhet, det får bli nästa år! Vad jag ska göra nu? Jag vill jättegärna ut i solen men vill inte gå ut själv och det verkar inte finnas någon frivillig så jag får helt enkelt kolla om det går något tvprogram som jag skulle ha påmint mig själv om som skulle komma, hoppas det!  

11.07

Godmorgon på er! Inatt sov jag betydligt mycket bättre än natten innan, vaknade kanske nån gång men det gör jag ju jämt och jag fick många timmars sömn. Kunde ha gått upp lite tidigare iofs men bättre än inget. Innan jag somnade igår tittade jag på den mysiga filmen "Music and lyrics".


Solen lyser och det är April, hur bra är inte det! Jag ska se om jag lurar någon senare, min pojkvän eller nåt men det får jag tänka på för jag lurar inte särskilt bra. Nu ska jag ner och göra en go frukost, kanske sätta mig ute på verandan och kanske ta en promenad i vackra vädret. Kl 4 blir det teorilektion också, får sätta fart nu. Ska även boka några körlektioner, pirrigt.

Hörs sen, puss&kram!

RSS 2.0