Min Halloween..

Gonna get that boom boom boooom... haha förlåt, jag har haft den låten på hjärnan ända sen dom använde den i Parlamentet för att vara lite elaka när det gäller Prinsessan Dianas död. Förlåt, jag ska starta om!

Hej bloggeen!

Okej, idag vaknade vi av att klockan ringde och ringde, vi stängde av den gång på gång vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag slutade jobbet halv två inatt och då drog jag och grabbarna iväg med bilen och gjorde galenheter innan vi tog ett stopp på Donken. Idag stod vi iaf för vad vi hade lovat och det var att åka till Ikea och Chilli för att spana in lite till den nya lägenheten *spännande*! Vi hittade en hel del faktiskt som vi blev rätt sugna på, vi har iaf hittat Våran soffa. Eller 99% säkra är vi, för vi kommer få den som inflyttningspresent av mamma =)Vi hittade lampor, köksredskap, garderober och en massa mer, men vi ska dit och köpa allt typ dagen innan vi flyttar för då är det bara att kasta in grejerna i lägenheten. Här får ni en titt över våran dag:


En trött men en förväntansfull Sarah


Detta är soffan vi nästan har bestämt oss för, pluset är att den har två devaner och
att den är så maffig, det gillar vi mycket eftersom vi har så stora rum så det måste fyllas ut. Dessutom är den inte farligt dyr!


Detta är en nästan identisk soffa men har bara en devan och sittdynorna är 20 cm djupare, vilken är snyggast?


Vi letade ju köksbord också vilket är skitsvårt, jag vet inte om jag gillar sånt här ljust eller mörkare.
Säg vad ni tycker är snyggast!


Eller ett sånt här? Svart är ju jävligt fräscht men Alex är orolig över att jag har börjat välja ut Allt i svart^^


Vi hittade två snygga garderober, jag blev väldigt förtjust i skohållaren, lite Sex And The City-känsla <3


Ikea mat is the shit!


Detta ska in i badrummet sen och ska översvämmas med smink och tjejgrejer och värmeljus =)


Sen sprang jag in till Godis Havet 5 minuter innan det stängde, puh!

Men självklart ville jag ha med mig något hem så det fick bli:


Martini-glas! (Från Chilli)


Tallriksunderlag för fina tillfällen. (Från Chilli)

Nu borde jag skynda mig en gnutta om jag inte vill öppna dörren halvnaken när killarna kommer^^ Vi ska dricka öl och ha det mysigt här hemma hos mig, älskar mina vänner! Innan dom kommer ska jag sätta på Halloween 4 som är en klassiker att titta på denna kväll, moahaha!

Ha en underbar kväll, pusspåer.

091030

Hejsan!

Inget bloggande igår vilket var konstigt för jag spenderade nästan hela dagen hemma, men nu är jag tillbaks och jag tänkte berätta lite om onsdagskvällen tillsammans med Michael Jackson och hans This is it. Den var fruktansvärt bra! Rolig, spännande, sorglig ja, ge mig alla känslorna som finns så bränns det mer. Det roligaste var att jag förberedde Sofie på att jag kommer sitta och lipa igenom hela filmen och hon sa något liknande "Neeej, nu ska vi ha roligt!"  Vem tror ni det är som fäller tårar när man fick se Michael för första gången? Kan bara säga att jag var inte den enda som grät, haha! Filmen var iaf precis som vi hade förväntat oss så vi är mycket nöjda och ser fram emot dagen då den kan komma hem i brevlådan =)

Innan filmens start så var det lite tillställning innan som en hyllning, det var t.ex. dansare på Bergakungen som började dansa när Beat it spelades i högtalarna, alla samlades i en ring och applådera (Har det på film) Samma sak hände även inne i biosalongen och då fick man mer lust att se filmen (Har även detta på film och det kommer snart)


Lite god mat på Gårdscaffeét innan vi begav oss till tåget


Inne i salongen, *Fjärilar i magen*


Dom sålde fina This is it t-shirtar och självklart köpte jag med mig en hem.

Efteråt powerwalka vi till tåget och i Alingsås kom Johan och hämta mig, det blev några cigg hemma hos mig innan han åkte hemåt. Idag (fredag) ska jag jobba, 17-01, kanske senare beroende på vad som behövs städas så det blir goa cash idag, wii. Sara, Josefine och deras kompisar ska dit och även Alex och Johan. Alltid kul när folk man känner är där =)

Nä, nu stampar min pojkvän in vilken sekund som helst så bäst att jag springer ner, men ni får ha det toppen ikväll och kom ner till Åkanten om ni är sugna på Tacobuffé och något gott att dricka. See you!

THIS IS IT!!!

Snart gäller det och vi är ännu mer taggade idag, nu är jag klar: Sminket på, lockat håret, Michael Jackson t-shirten är på och även hatten, jag står för min kärlek till honom! Så nu ska jag ner till stan och möta Soffan och ta ett glas nånstans och sen bär det av, woho!



Ta en smygtitt och bli avundsjuka på att jag ska se den! <3


Nu måste jag kila. Pusskram


Tomorrow - This is it

Hej bloggen!

Är så himla taggad inför imorgonkväll, då jag och min gamla barndomsvän Sofie ska träffas och käka och tjöta innan vi drar till GBG och går och ser våran Idol på bioduken. PREMIÄR, FULLBOKAT! Ska bli fruktansvärt mysigt, vet inte om jag kommer sitta och gråta eller bara sitta och le och känna hur jävla grym han är och att ingen annan människa är bättre än honom.

Jag lovade er bilder, ska aldrig mer lova er någonting för det blir aldrig av, men igår åkte jag hem till Johan och slagga över. Vi åkte hem till hans syrra och sen åkte vi hem och kolla film :) Idag har jag gjort minsta möjliga, sen kom älsklingen in till stan då bjöd han mig på Thaimat och hyrfilm som vi satt och gottade oss med i soffan under täcket. Nu är klockan tio och vi la oss för en timma sen, vi är sjuk trötta så det känns väldigt skönt att lägga sig såhär himla tidigt =)

Sitter nu och pendlar med ögonen mellan Vänner och datorn och chattar med Sofie, vi är såå taggade! Det enda vi säger är TOMORROW TOMORROW!

Nu ska jag kika runt på nätet innan det blir nanadags, har min chihuahua sovandes på bröstet också och det börjar bli tungt... INTE! haha. Ha en go natt på er, puss&kram.


One more hour

Hejsan hoppsan!

Idag är man trött av något, har man varit på 50-årsfest hos Hallgren släkten så får man räkna med mycket partaj. Det var iaf riktigt roligt, vi var ca 50 pers där, började med lite mingel och välkomnsbål, tipspromenad sen middag och lite tal och presentöppning. Sen togs borden bort och dansgolvet kom fram tillsammans med en go Dj.

Johan kom efter några timmar eftersom han skulle hämta oss, men det blev att vi stannade ett tag innan vi begav oss hem. Jag gick omkring och klappade min kusins mage hela tiden eftersom hon väntar en liten bebis och ni som känner mig väl vet att jag inte kan låta bli gravida magar (endast dom jag känner såklart^^) Vi åkte iaf hem runt halv ett fast vi trodde klockan var halv två då vi hade glömt ställa tillbaka klockan en timme. Alex däcka i baksätet medans jag och Johan satt och sjung högt som dom i Körslaget, höhö!

Idag sov vi länge, åt sen frukost och har myst framför en massa repriser. Nu sitter jag och väntar på Johan som ska komma och hålla mig sällskap och få mig att skratta, alltid! Han ska även sova hos mig ikväll så det blir väl att lägga fram madrassen på golvet nere i vardagsrummet och ge det bästa år gästen: Soffan. Fast min hemlis är att jag tycker madrassen är skönare men det ska jag hålla tyst om^^ Blir väl film, kedjerökning och en Massa prat som alltid.

Jag vet att jag är lite seg med bilder, imorgon tänkte jag lägga ut bilderna från i torsdags, fredags och lördags så slipper jag ha dåligt samvete för att ha glömt något (: Nu ska jag göra mig iordning lite lätt innan Johan kommer, inte så kul att öppna dörren med knullruffs och inte ha deo på sig, haha.

Vi hörs imorgon snuttungar, puss.

LÄGENHET!

Herregud, jag glömde ju säga det viktigaste. Igår var jag och Alex på lägenhetsvisning i ett hus precis bakom Maxi och vet ni vad? Några timmar senare ringer mäklaren och säger att vi fick den?! Helt galet, vi har inte riktigt fattat det själva än! 1 December får vi lassa in våra grejer och starta ett eget liv, hallå!? Jag? Flytta hemifrån? Köpa egna grejer, betala räkningar, TVÄTTA?! MAMMAAAA, haha nä jag skoja =)

Det är iaf en 2:a på ghela 75 kvadratmeter, väldigt stora rum med högt i tak. Det bor en gammal tant där så man fick ingen känsla av det när det var tråkig inredning och märka gardiner som täckte för fönstrena, men det ska vi nog ändra på med lite Ikea-style och saker vi ska bygga själva.

I´m growing up.

Nä, göra sig iordning var det, hihi.

Är du 20?!

Igår blev det förfest hos mig (ofcourse), ingen stor dock för den bestod bara av 4 personer vilket var jag, Sara, Johan och Alex. Men vi dansade, drack och rökte precis som vanligt=) Sen fick vi skjuts ner till station där vi tog tåget till gbg, tog 5 minuter att gå till Gretas men när vi kom dit var det visst 20+, så vi chansade med att få in Sara men dom var stränga som fan. Vakterna tittade på mitt Id och gjorde en chockerande min och sa: Är du 20?! - Ja, vadå då? (Med ett höjt ögonbryn) Jävla pucko.

Men vi gick vidare till Trädgår´n istället där vi fick stå i kö i 1 timma och vi blev mer och mer nyktra och tråkiga bland alla fulla och glada fjortisar som trängde sig före (eller försökte iaf). Tillsist kom vi in då även Nathalie, Emelie och hennes vän hängde på. Vi dansade till bra låtar och tog en drink, allt detta drogs ut på endast 1,5 timma sen gick vi till korvkiosken med våra kurriga magar, det var gott! Sen 2.17 tåget hem.

Idag...zzzzz... skulle ju upp och jobba i Partille kl 10, tog 9 tåget. Fyfan! Men det funka, bra att jag fick den där powernapen på eftermiddagen bredvid min älskling. Nu springer jag och mamma runt här hemma stressade som fan för vi ska till Lindome på 50års fest tillsammans med Alex och Ove. Skönt att min frisyr från gårdagen samt sminket sitter kvar så mycket mer behöver jag inte göra än att uppdatera lite och ta på mig finkläderna.

Bilder från gårdagen samt kvällen på Surf i torsdags kommer, ha en bra lördagskväll!
Puss&kram.


091023

En grå dag men som kommer innehålla en del roliga saker, så den gråa himlen har jag faktiskt struntat i =) Men igår var det riktigt trevligt iaf, showen var bra fast Emma var ju bäst! Efteråt drog vi alla till Surf och åt mat tills vi fick ont i magen och det blev även ett glas vitt för mig, hihi. Alex tog bilen hem lite tidigare eftersom han skulle upp och jobba, så jag och Johan tog en promenad hemåt lite senare, alltid mysigt! =)

Nu är det plötsligt väldigt bråttom, lägenhetsvisningen är om 25 minuter och jag är inte ens påklädd, PANIK! Haha nä egentligen inte eftersom han som har lägenheten verkar helt coco, but let´s take a look!

Vi hörs sen mina hjärtan, puss.

I´m not dead!

Har bara tagit en omedvetet lång paus från bloggandet och omvärlden, har bara umgåtts med mina närmaste vänner, tagit hand om vovven och en massa annat som ska fixas.

Idag har jag varit på stan och gjort en massa ärenden som att springa till Af som inte gör ett jota utan bara är där och ser bra ut, sen fick jag ringa till ett ställe som jag provjobbade på i början av månaden för att få lön för dom timmarna, har ringt Liseberg för att få arbetsgivarintyg och lite annat. Detta har inte varit den bästa dagen i mitt liv iaf men kvällen blir nog betydligt bättre då jag och gänget ska titta på estet-tvåornas show och extra spännande lär det bli för mig eftersom dansarna ska dansa till MICHAEL JACKSON! Efteråt blir det antagligen ett glas vitt på Surf för dom som är sugna.

Helgen ser jag fram emot enormt alltså, imorgon ska jag och Alex på lägenhetsvisning och på kvällen ska jag och mina vänner ut och festa i Göteborg, vart vi ska får ni veta senare, hihi =) Otroligt kul ska det bli iaf, har behövt detta ett bra tag nu. Jag ska dricka och sen bränna kalorierna på dansgolvet!!

Ikväll låna jag en riktigt mysig kofta av min mamma, den låg på hennes säng och såg så ensam ut så den får följa med på föreställning, på tal om ingenting så hatar jag att man (iaf jag) ser fulare eller dummare ut på kamera än i verkligheten, smådetaljer fångas inte och det stör mig. Men ni får ändå en smygtitt på hur jag ser ut ikväll.





Nu kom Johan så då ska vi sätta fart och bege oss, ha en trevlig kväll!
Puss.


Behov när man är deppig

Jag har verkligen inte haft lust att sätta mig här och tvinga fram något att börja prata om. För vad man har gjort idag, det senaste och vad man ska göra nu börjar väl bli en aning tjatigt?

Jag har alltid blivit heldeppig när höst och vintervädret kommer och det stör mig, för jag blir inte bara trött och nere. Jag hittar alltid fel med mitt liv och sätter all fokus på det och försöker få det att släppa genom att gråta, men ofta hjälper inte det heller.. Men jag har folk runt mig som tröstar och det tröstar inte bara sådär som man säger...det Tröstar verkligen!

Jag funderar på saker som kan få mig att må bra, saker jag måste göra, spontana saker jag vill ska hända så inte allt känns så planerat. Här är en lista:


Ha riktigt roligt ute tillsammans med dom bästa i mitt liv, dricka några drinkar, shaka på dansgolvet och skratta


Dansa igen, mer än vad jag gör nu              

 Resa med vännerna och ha the time of my life och försvinna.

Kramas och känna mig älskad                    Sova mer!

Var inte meningen att deppa ner den här kvällen totalt, nejnej! Alex och Johan åkte hem för en halvtimme sen och nu ska jag ner och se film tillsammans med min Maraboukaka, mums! Puss på er.

Julmust året om!

Hej!

Det var några dagar sen jag delade med mig av mitt spännande liv här, ha-ha. Hela helgen har bestått av jobb, jobb, jobb. På mina lediga timmar emellan har jag gått omkring som en zombie och bett om att dagen skulle gå förbi snabbt som ögat.

Men nu är det måndag, 4-5 hela vardagar att göra vad jag vill på vilket behövs. Igår jobbade jag min sista dag på Liseberg, finaldagen! Jag kommer verkligen inte att sakna det så när jag gick ut genom dörren kände jag absolut ingenting, nu väntar jag bara på att få mina 2 sista löner och på den sista kommer en maffig semesterersättning, moahaha! Igår när alla hade slutat var det Lisebergsfest för alla anställda, middag på Hamnkrogen och sen party hela natta, tack men nej tack visade jag. Vissa tyckte jag var idiotisk som inte skulle gå men det var det som kändes rätt: Att åka hem och lämna allt och alla bakom mig som har med detta jobbet att göra, visst jag kunde iofs ha gått dit, fått dom där 2 gratis drinkarna och sen gått men jag ville inte spendera en minut mer än nödvändigt på det där. Men jag gjorde kvällen så mycket bättre genom att sitta på min veranda och i köket och prata med Johan med några glas vin och kedjeröka mellan 21-04.30 på morgonen. Fick honom även att se på Sex And The City och han tyckte det faktiskt var bra! (: Jag älskar min bästa vän Johan.

Idag har jag varit på UM och fixat nya mini-piller, efter det åkte jag och handla Risifrutti och årets första julmust (den bästa jävla läsken som skapats) 15.15 åkte vi till veterinären med Chucky där han fick sin vaccination och just nu går det runt en mäklare i vårat hus som ska bedömma inför säljning, ska bli så skönt att starta på en ny kula, nu anar inte.

Nu gnäller min lilla chihuahis här så det kanske är dags att ta ut han eller leka en stund? Sen blir det mat för oss båda och förhoppningsvis kommer Johan ikväll igen! Ha en underbar måndagskväll, puss!

Trött som en döende älg!

Eller nåt, haha! Trött kan vi garantera att jag är iaf, igår (fredag) jobbade jag på Åkanten mellan 17-00, det börjar bli asroligt att jobba där trots att jag inte är riktigt haj på kassan, baren och priserna än men det kommer, det kommer! Mina arbetskamrater trivs jag med otroligt bra iaf, Fillip är världens härligaste kille att jobba med, när hans mamma som äger stället inte är i närheten höjer han musiken så hela Åkanten skakar, sen kommer hans mamma ner och sänker men då höjer vi igen och då ger hon upp, haha :-P Vi dansar, sjunger och fjantar oss till disco musik. Rökpauser tillsammans lite när vi vill är tillåtet och bara det får en ju att känna sig avslappnad och En i gänget :) Plus att igår hade jag finfrämande av min pojkvän, Johan, Jocke och Emma (som det blev lite väl mycket alkohol för) hehe, men mycket folk var det i stort sett och det var härlig stämning.

Idag är jag DÖD, somna runt halv två och jag skulle självklart upp och dansa med barnen i Partille som vanligt. Och självklart var dom ovanligt busiga och jobbiga idag vilket gjorde morgonen ännu mer hemsk, men 45 minuter klarade jag av, på gränsen. Har legat i soffan och frossat i mig pyttepanna, glass med varma hallon och 2 cigg, så nu är jag nog laddad för en skön kväll på Åkanten. Om 1 timme ska jag vara där igen och idag blir det fullt ös, enligt Fillip. Då det är fotboll, Sverige - ? (har inte koll på sport) så en del öl blir det nog och klockan sex har vi ett stort sällskap som vi ska servera mat åt *pirrigt*

Och imorgon är Lisebergs sista öppna dag innan grindarna öppnar för julen, ska bli så skönt att slippa det stället! Visst, det var kul många gånger men det fanns nackdelar som fick dom bra stunderna att blekna. Efter jobbet är det avslutningsfest och undra om jag kommer att orka!? Jaja, let´s see and find out.

Min pojkvän kom förbi nyss, han jobbar extra den här helgen så att han kom förbi innan jag börjar jobba och kasta sig över mig med pussar fick mig att må en aning bättre.<3
Nu ska jag kolla mitt internetkonto lite sen ta på sig varma kläder och cykla ner till jobbet :) Känns förresten konstigt att säga "Cykla ner till jobbet" när det annars brukar vara tåg som gäller.

Ha en awesome night ni som är lediga, ni anar inte hur avundsjuk jag är på er!!!
Puss&kram.

Reaklänning!

Min dag har bestått av............................................Typ det, sen dammsugit och gjort iordning sen kom Alex vid fyra tiden då han körde mig till stan så jag fick köpt min klänning för halva priset, tjoho! Sen åkte vi och storhandlade för i mitt kylskåp upptäckte jag lite mögel på vissa varor så då tänkte jag att det var dags att köpa hem lite nytt och fräsch, sen åkte vi hem och värmde oss inne framför filmen Knowing medans regnet och åskan närmade sig, myys! Tacos blev det också med tända ljus och en hoppande hund, hihi.


Den ser mer rosa ut men det är orange i riktigt ljus, ingen färg jag använder varje dag men är man uppiffad med fint smink, platt eller lockigt hår och lite smycken så blir den nog skitsnygg! Särskilt till sommaren då man är brun

Nä, ska snart ner och kika på lite Sex And The City med en risifrutti i handen, men först ska vovven få lite mat=)

Adjö är ej föralltid, farväl. Det är inte slut, i mina tankar finns du där finns du alltid kvar.

Texten är från Disney´s Micke och Molle, jag gråter alltid och då menar jag Alltid när den sången startar oavsett hur glad jag är. I dedicate this words to you, Michael.

Hittade en video på Youtube inför MTV Music Award som jag tyckte var så magisk och gav mig gåshud. Såg även när Madonna stod och hedrade och berättade om hon och Michaels vänskap, så fint! Jag pendlar fortfarande fram och tillbaka då det gäller om han är död eller inte, den senaste tiden har jag trott att han fortfarande lever och det har känts lättare, mindre tomt och rätt på något sätt. För dagen då han dog var den mest sogsna och sörjande dagen i mitt liv, men efter den dagen och dagen efter så kunde jag inte längre gråta för det kändes på något konstigt sätt inte rätt alls, precis som att något sa till mig: Varför gråta när han lever?

Sen dess har jag inte kunnat gråta oavsett hur mycket jag har försökt för ibland har jag känt för att bara gråta bort allt. Han kan inte dö, och det är inget bara jag säger, Alla säger det! Jag går lite på samma väg som min mamma som säger: Han har gått under jorden, utan sina barn, sin familj eller vänner. Ingen vet, han vill vara själv nu, han orkade inte mer.

Jag måste tro på det, jag måste. För jag älskar honom innerligt.


Fönstershopping är skadligt.

Idag praktiskt taget släpa jag min arbetskollega från Liseberg från Göteborg till Alingsås, tydligen kunde man inte ha smsbiljett till Alingsås så hennes resa fram och tillbaka blev inte billig, fick så dåligt samvete så jag erbjöd att bjuda på fikan men det kom inte på frågan, haha.

Nä men jag och Josefine tog en te och en varm choklad på Café Diva, satt och kika i tidningar och snacka. Sen fönstershoppade vi i Storken och Josefine ville inte prova något för hon visste att hon bara skulle bli ledsen eftersom hon inte hade råd =( Men jag ska i allafall köpa en klänning imorgon som jag provat nu och som jag hoppas hänger kvar med tanke på att det är ett reaplagg, vilket det borde göra för det har hängt där i 1 vecka nu. Från 399 till 174.50, saving money! Hyrde även 2 filmer påvägen hem och en av dom blir det mys framför ikväll: Dumpa honom med b.la Jennifer Aniston och Drew Barrymore, hoppas den är bra. Hyrde även Knowing som tydligen ska vara bra fast den sparar jag tills Alex kan se den med mig.

Johan kom hit runt sju tiden också, satt och tjöta över ett halvt paket cigg som vanligt (det var det vi hann med innan han skulle åka och jobba natt på sjukhuset) Så nu har jag suttit här och spenderat tid och energi på att registerera mig och Alex på boplats.se, här ska lägenhet fixas!

Nu ska jag unna mig själv med att se på ett sista avsnitt av Sex And The City innan filmen trycks på Play.
Kiss&hug.

Höstpromenad!

Jag är nog en höstmänniska trots allt, bara man undviker regnet och den gråa himlen och bara ser dom där soliga dagarna då solen lyser igenom alla löven med dom fina färgerna och då gräset nästan känns ännu mer grönt än på sommaren så måste man bara älska hösten!

Vid fyra tiden tog jag en långpromenad med lillen, var ju tvungen att passa på i det fina vädret och ta fram härliga höstkläder. Vi bara gick dit vi kände för och jag tror lillen tyckte det var skönt, trots att han ibland hoppa upp på mitt ben och pep som om han sa: Mamma, ta upp mig ta upp mig mamma! Sen mötte vi älskling på parkeringen och gick in och åt go middag framför tv:n och myste.


Typ såhär, haha!


Du&jag Chucky-Bucky

Självutlösare is the shit?

Här visste jag inte riktigt vad jag skulle göra:-P

En riktigt härlig höstbild, så jag vill att hela hösten ska vara!

Idag har varit en slapp dag, min hund gav mig inget val imorse vid halv nio så jag gick upp och la mig nere i soffan efter att ha tagit ut honom och då tog jag fram frukosten och tittade på en film jag har hyrt som heter "Coraline". En animerad film från skaparna av "A Nightmare Before Christmas" och den var HUR BRA SOM HELST, har sett den 2,5 gånger nu och den är bara så mysig. Ni måste se den, älskar historien och man satt på helspänn hela tiden och var helt förtrollad (iaf jag). Sara kom hit ikväll och då var jag bara tvungen att få henne att se den, o hon gillade den!



Nä, dags att läsa lite favobloggar och försöka ta ut lillen på en sista kissrunda,
sen blir det sängen! Puss&kram.

091006

Godkväll mina kära!

2 årsfirandes blev mycket lyckat, trots lite tråkiga händelser strax innan men som jag försökte förtränga för att göra kvällen så bra som möjligt med min käresta. Det blev en god middag på Musses, inget folk där alls och vi valde att sitta ute trots att det var lite kyligt, men efter en stund tog solen fram sina sista solstrålar och värmde oss medans vi åt mat och drack vin. Jag glömde givetvis min kamera men min pojkvän har ju så gott som en lika bra kamera på sin iPhone så det räddade det hela ;-) haha! Efter det tog vi bilen runt i stan och hamnade på den nya biljardhallen vid Donken, så vi gick in och tog två matcher. Vi hade också tänkt att gå Ljus i Alingsås men vi tänkte spara det till Torsdag då vi hade mer varma kläder och mer tid. Men det blev iaf en kvällspromenad med Chucky =)


Min prins på Musses!

Förrätt skulle det ju bli också, himla lyx!

Halsa lite vin emellanåt ;-)

Myskväll i högsta kvalité

Alex huvudrätt

För mig blev det grillad kycklingfilé med ris

MUms fillibabba tyckte vi!

Alex efterrätt sorbetglass med smak av mango och nåt mer.

Fast måste erkänna att min var snäppet godare, smakade citron, sur och go!

Efteråt blev det biljard då, jag var riktigt bra när jag var yngre, antar att jag tog det för givet att jag var det nu också men det ska inte hända igen, jag sög först men i slutet gick det lite bättre.

Väl hemma tog vi bebisen på en promenad, invigde hans regnjacka som uppfödaren hade sytt, HAHAHA!

Kvällsplanen:

Blir att Alex bjuder mig på mat på Musses, ska bli himla mysigt! Ringde mamma och fråga om hon kunde passa Chucky 2 timmar men då blev hon arg för att jag aldrig kan säga till långt innan utan är en sista minuten-tjej. Men hon sa Ja som vanligt när hon hade planer själv så mår lite dåligt över det menmen.. Min vän Nathalie som jobbar på Musses ska boka ett bord åt oss halv fem så jag hoppas att det flyter på och att vi är nöjda då mamma kommer med Chucky då hon ska iväg på medie-upplevelse klockan sju ikväll. En kvinna som är medie(?) ska prata lite om andar osv och det ska bli spännande att få höra om hon kan få ut något från mamma som hon inte vet om eftersom dom inte alls känner varandra.

Snart kommer mamma och då ska Chucky vara klar sen ska jag ringa um och boka tid för att få nytt recept på mini-piller sen ska jag göra mig iordning för kvällen, mys! (Bilder från middagen kommer definitivt komma)

Puss på er!

2 år av kärlek, tårar och galenheter!

Idag fyller mitt och Alex förhållande 2 år! 2 år av kärlek, tårar, ge och ta, roligheter, galenheter vilket har varit underbart! Visst, vi har haft våra djävulsstunder men vilka förhållanden har inte det? Då hade det inte varit ett förhållande, eller hur? Men jag älskar min Alex från djupet av mitt hjärta och jag hoppas att det varar förevigt.. jag har haft the time of my life med honom vilket jag inte tror att någon annan kan göra. =)



Vad vi ska göra på våran stora dag är ännu oklart, han jobbar ju till 15 så det får väl bli en mysig middag eller bio som jag föreslog. Stackarn fick gå upp 5.15 imorse för att åka hem till Magra och jobba, måste medge att jag hade lite dåligt samvete för att jag fick honom att stanna men det var mysigt (:

Förresten, jag har nog inte sagt att jag har fått jobb här i Alingsås? Eller, det var inte riktigt skaka näven och säga: Grattis, du har fått jobb här. Men om personen sa att hon älskade mitt sätt att vara och att jag var lätt att vara med, skrev in mig i pärmen där man skriver hur många timmar man jobbat, berättar lön och ob och ber mig komma och jobba på fredag igen? Jo, jag tror jag har fått jobb:D Känns himla skönt, en tung sten som försvann liksom. Det är alltså Åkanten vi pratar om, ska bli kul att få lite barerfarenhet att ha på meritlistan, hihi. Nä men jag älskade dom som jobbade där, Fillip särskilt och hans mamma som äger stället. Blir nog kalasbra detta!

Sitter just nu med två huligandjur till husdjur men nu är det äntligen lugn och ro, tittar på Austrailias next top model, suger balle gör det! Så otroligt tråkigt, blekt program så det finns inte. 

Hösten faller in nu verkligen och jag gillar det av någon konstig anledning, förutom regnet såklart men det hör ju till Sveriges underbara väder!

Söndagsmys.

Det blev ingen promenad tidigare idag för vädret var inte direkt det bästa, plus att mina älsklingar sov så gott i soffan så jag ville inte skrämma dom genom att väcka dom och säga: NU SKA VI UT OCH GÅ I ÖSREGNET! Haha, men vi tog bilen till Hemmakväll och affären för att köpa mat, godis och 2 hyrfilmer. Dagens middag blev fläskfilé, kroketter med tsatziki, mums! Till det såg vi världens sämsta skräckis från -81, men vi hade mysigt ändå.

Jag övertalade min man här att sova här inatt istället för att åka hem, vilket han var tveksam för först eftersom han börjar jobba klockan sex imonbitti, men jag fjäskar bara lite med en massa pussar, hungögonen och att vi kan gå och lägga oss extra tidigt ikväll =) Så just nu känns det konstigt att han är kvar halv tio en söndakväll, hihi.

Ingen kanelbulle blev det heller, haha jag är så dålig på att hålla saker, förutom viktiga saker förstås. Men nu ska vi iaf göra oss iordning för säng för jag är faktiskt också jäkligt trött, men först måste lillen få sin sista måltid och promenad i trädgården så han inte gnäller hela natten, men vi hörs imorgon mina vänner!

Förresten, det är flera som har frågat mig om jag tror att Michael Jackson´s This is it kommer att säljas på DVD, nu har jag ett bombsäkert svar vilket är JA! Jag har bevakat den på cdon.com som kommer att sälja ut den snart hoppas jag!



Sweet dreams!

Tomorrow is a big day for us.

God eftermiddag på er allihopa, hoppas ni har haft en bra helg för det har inte jag. Igår morse vaknade jag upp av att min näsa var helt igentäppt, mitt huvud kändes tungt och jag hade dessutom vaknat hela natten. Kanske av oro eller något annat men jobbigt var det. Skulle ju upp tidigt också för att åka till Partille och dansa med Erika och barnen. Men när jag kom dit mådde Erika minst lika dåligt som jag, hon mådde illa och vi båda satt på scenkanten i salen och tyckte synd om oss själva, haha! Men lektionen gick bra och efter det var det bara att åka vidare in till Göteborg och dra till jobb nr.2. Hamnade på Ben & Jerrys idag vilket är den populära glassbaren uppe i tornet, hade aldrig varit där innan men det funkade. Men det fick sluta med att jag gick hem efter lunchen klockan fyra för jag mådde inte alls bra, visst det var bara 3,5 timme kvar innan jag slutade men mår man dåligt så gör man inget annat än att titta på klockan och då går tiden typ.....så.....häääär....

När jag kom hem tog jag ner en film samt täcket och kudden och la mig i soffan och gosa med Chucky =) Skulle egentligen hängt med Alex på fest men han tog med sig Johan istället och dom kom till mig för att förfesta lite och även ta hand om mig :) Men den som tog riktigt hand om mig resten av kvällen var Sara, som kom med chips, dipp, Marabou och en film. Kunde ju inte bli bättre! Vid tolv tiden kände Sara för att gå hem för hon tyckte att jag skulle gå upp och lägga mig eftersom jag däckade i soffan ett antal gånger. Alex kom redan vid 00.15, precis då Sara gick ut genom dörren och nästan med en gång gick vi och la oss.

Today.. har vi slappat, tagit en härlig dusch och faktiskt förflyttat min dator till nedervåningen för jag vill sitta i vardagsrummet, inte vid ett skrivbord i mitt rum där man känner sig lite smått instängd. Det enda negatvia med detta är att det ligger sladdar överallt (har ju inget trådlöst internet!!!) så min hund lär ju tro att det är hans nya leksaker. Nu ligger dom båda och sover i soffan och jag ska snart göra mig iordning för en långpromenad som vi har planerat hela helgen. Förresten, det är kanelbulledagen så en sån får man väl köpa sen, även om jag inte är förtjust i det.

Schemat för idag:

Get ready for a walk
Handla mat
Hyra film
Vila

Och på tal om rubriken som inte kom upp i inlägget får ni veta om imorgon eller senare =)
Puss&kram

Pinsamt!!!


Några funderingar över det största mysteriet för mig..

För att börja inlägget med lite normala grejer: I veckan har jag provjobbat på en ny restaurang/Café/bar som ska öppna i Storken nästa vecka, jag är fortfarande rätt osäker för jag gillar inte chefen, eller han är jättesnäll när man kommer som kund men jag har hört ett och samma rykte bland flera att han inte är alls rolig att jobba med.. så därför undrar jag om jag ska vara tacksam för att överhuvudtaget få ett jobb eller lika gärna säga Nej när jag vet att jag ändå inte kommer att trivas eller vilja säga upp mig inom ett tag? Ska man vara lite modig eller gå på magkänslan? Jag menar, mitt liv tar ju inte slut där om jag skulle säga nej för jag känner mig själv så väl.

Ikväll ska jag provjobba på Åkanten, det ska bli lite kul men hade gärna viljat skjuta fram det eftersom jag är lite sjuk och ska dessutom upp och jobba på mina båda jobb imorgon. Menmen, nog om sånt här tråksnack!

Har suttit någon timme på youtube och gick b.la in på spekulationerna om min underbara Michael Jackson, många tror att han har fejkat sin död och lika många säger emot. Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag ska tro, min mamma t.ex. har alltid trott att han lever, att han fejkade allt och stack för han skulle aldrig klara dessa konserterna och denna pressen, han klarade det inte. Har sett lite filmer på youtube där dom antyder att det är Michael i egen hög person som går själv ut ur ambulansen som kom och hämtade honom (Dom hade filmat regskylten så man visste att det var samma fordon) och in genom en dörr. Sen även ett klipp där man kan se Michaels kropp under det vita lakanet röra sig och kanske sätta sig upp. Det klippet har många kommentarer så man vet inte riktigt vad man ska tro då man läser en kommentar, tittar på klippet, läser en annans och tittar på klippet och vet inte riktigt vad det är man ser längre.



Jag måste erkänna att jag mår jättedåligt av att titta på detta, för det var något liknande jag fick se samma dag han dog och jag mådde illa av nyheten. Lite Deja-Vú känsla över det hela, inget jag vill uppleva igen.

Men vad tror och tycker ni om detta? Det skulle inte förvåna mig om detta var Michaels idé för han har alltid velat skapa extrem och stor uppmärksamhet, så detta kan lätt vara en av hans "Did I scare you?" - Tricks, let´s hope so. Men min undran ligger mest på om familjen skulle kunna med och skapa en sån stor ceremoni som måste kosta en massa pengar, få hans egna barn att stå och hålla tal och bryta ut i tårar eller att hans bror står och säger: Michael, can you please give my twinbrother a hug from me, och brister ut i tårar. Eller att dom kan hålla masken medans dom håller presskonferenser om hans död och deras saknad? Och en sak till, det måste vara fler än hans egna familj som vet att han lever, jag menar.. så många som är omkring han idag måste ju spilla ut hemligheten någon gång för att både få uppmärksamheten och tjäna pengar? Undrar jag undrar..

Här är ett till klipp där man får se Michael (?) kliva ut ur ambulansen, på egen hand.



Det är så likt Michael som det kan bli, men jag undrar: Hur långt kan denna personen gå om det skulle vara fejk? Förstår ni vad jag menar, skulle dom fixa en ambulans, en polis eller vad det är som hjälper mannen ur bilen och en man som är en slags kopia av Michael, det kusliga är att det lilla av hans gångstil man fick se fick mig att få rysningar för det kändes verkligen som att det var han. Stannade bilen i någon slags håla eller garage under jorden, en förare, en hjälpare.. och Michael, varför skulle det inte kunna vara det?

Ojoj, vad djup jag känner mig nu, men ni som är intresserade: Kolla filmklippen några gånger, läs igenom det jag skrivit och skriv en kommentar, även till er som kanske inte är intresserade vore roligt att få en åsikt ifrån.

Nu måste jag ner till min tjatmoster till mamma. Vi hörs sen, kiss.

RSS 2.0