Uppe i varv!

Hej igen!

Trots att jag gick upp mellan elva, halv tolv så har jag hunnit med rätt mycket idag. Har betalat alla räkningar och hyran, ätit frukost, gått ut med Chucky, dammsugit och städat undan och nu sitter jag här nyduschad med datorn i knät i goa soffan och kikar på olika saker (som har med min topsecret att göra^^). Johan spelar spel på den andra datorn och snart ska vi göra lite mat innan vi åker iväg på bilbingo. Vi åker hemifrån halv sex, bingon börjar kl sju och håller på i tre timmar så vi är hemma sent ikväll. Det ska bli himla mysigt att sitta i bilen och äta pannkakor, vinna massa pengar och ha Chucky liggandes bredvid på sin lilla kudde, hihi.

Nu ska jag fortsätta med mitt!


Denna söta bilden hittade jag på blogg.se framsida.

I WILL TRY THIS TO CHANGE MY WORLD

Regniga Sverige är tillbaka efter 2 dagar av underbar sol och värme, jag har ju t.o.m tagit mitt första dopp i Sverige.

Gårdagen var inte fullbokad till en början men det blev den tillslut, började med att jag och mamma åkte in till stan vid halv tolv för jag ville visa henne två plagg på Gina som jag har blivit förälskad i, det blev att jag köpte det då vi förde över mammas stämplar på mitt så jag fick 150kr rabatt, tackar och bugar! Efter det ringde Alex som var i stan, jag hängde med honom då han skulle klippa sig och sen höll han mig sällskap på trappan då jag hade köpt med mig Sushi, vi tog en glass och cigg och tjöta i värmen. Efter en stund kom Smurf och Jonna förbi, det blev att man satt där en stund och ryggen stektes.

Mamma smsa och sa att jag skulle köpa en guldfisk samt växt till akvariet, våran ena guldfisk dog förra veckan, men när jag gick till Zooaffären så hade dom bara jättestora fiskar så jag får vänta 1 vecka tills dom har fått in dom lite mindre, men en växt blev det iaf och jag hoppas att den levande vi har blev glad, hihi. Smurf hängde med mig hem en stund innan hon drog till jobbet och när hon väl var borta så ställde jag mig vid spisen och lagade mat.

Fick vänta ett bra tag innan Johan kom hem från en heldag av långgolf med sin bror och kompisar. Ha kom hem runt halv sju och då tog vi igen alla pussar vi missat under dagen och sen tog vi en promenad till Maxi med Chucky. Under resten av kvällen så tittade vi på Förhäxad och så kom mamma förbi med blåbär vilket var "kvällsmat" för henne, hihi.


Nya tröjan från Gina, lo-ove it!

Blåbär med mjölk och socker, vi la i några vinbär för skojs skull.

Ikväll är det bilbingo med mamma och Börje, hoppas vi vinner 40 000 som någon annan gjorde förra veckan.
Det håller på hela kvällen så är hemma sent ikväll, mamma ska göra pannkakor och ta med sig vilket ska bli himla mysigt.

Angående rubrikens mening så tänker jag inte säga vad det betyder, det är en superhemlighet som jag inte vill dela med mig och jag vill ha rubriken för att påminna mig själv om att jag måste kämpa med det här annars går det inte.

Puss.

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år, grattis kära du! ♥

Haft en bra dag? Vilket underbart väder vi haft då, ska iofs hålla sig till imorgon sen blir det vanlig svensk sommar igen. Jag gick upp vid halv elva imorse och kom då på att jag var tvungen att göra lite ärenden på stan så jag cyklade ner vid halv tolv och gjorde det jag skulle och sen kikade jag in på Gina (oboy det skulle jag ju inte ha gjort) och efter det så köpte jag presenter till mamma.

När jag kom hem vid halv två var jag svettig som en gris och ville ut i det fina vädret igen, smsa Frida och hennes vovve och dom hängde med oss och badade i sjön. Idag var första gången jag såg Chucky simma, han hoppar ju inte direkt i av glädje utan sätter sig fast på mig som ett klistermärke och doppar helst inte en klo, men jag doppa han och han simmade snabbare än mig^^



Efteråt så gick vi hem för att göra oss fina inför middagen med mamma, när vi kom dit fick vi vin och satt och tjöta på balkongen med en cigg. Till middag blev det kyckling, ris, ananas och Currysås! Sedan blev det presentöppning och från mig och Johan fick hon tre fina paket som bestod av en box med den gamla tv-serien "Rena Rama Rolf" (Skulle egentligen köpt Serien Sally men den var helt plötsligt slutsåld, får köpa den en annan gång för den älskar mamma), sen tre par örhängen från Gina och en Fenjal. Innan Johan var tvungen att cykla till jobbet så blev det glass med varma hallon till efterrätt!


Älsklingen i väntan på att få komma till majmor, man ser hans fina svarta fluga om man tittar noga.

Presenter

Jag och min mami

Quickshoot.

Chucky är en del av familjen så självklart skulle han också få middag vid bordet.

Har nu sett klart på SYTYCD, ska ut med Babyman och sen lägga mig och kolla på min favorit Animerade film "Coraline", en av världens mysigaste filmer med en magisk handling som man inte kan sluta titta på.

Sov gott.


Tjejmyskväll med Johanna!

Hej alla glada!

Jag har nog haft den slappaste måndagen i världshistorien, det är så att jag knappt har lämnat soffan och dom gångerna det hände så var det för att gå och hämta något att äta, gå på toa eller ta ut Chucky. Men jag har haft sån huvudvärk trots brustablett så det var inte mycket annat att göra.

Johan åkte till jobbet förut så jag stack till Maxi för att köpa gott till mig och Johanna. Det blev en stor chipspåse för 10kr, en stor kladdkaka och Hallonsoda! Nu har jag diskat till go musik, städat undan och tänt ljus överallt. Det är nog en tradition eller regel jag har, jag vill alltid göra det mysigt och välkomnande för folk som ska komma hit.
Iaf, det blir nog att se film, prata av oss eftersom vi inte setts på snart en månad och bara ha det gott, hennes kille jobbar också inatt så vi slår två blondiner i en soffa istället för två, haha.


Me in action!

såhär mys har vi det ikväll!

Puss

Minnen från Italien

Jag har ju inte direkt nämnt särskilda minnen eller händelser från Italien, så det är vad jag tänker göra nu när jag ligger inne i detta fina vädret med huvudvärk.

Jag och Johan blev rätt mätta på Italien några dagar innan vi skulle åka, men det ser jag som en bra grej för då har man fått ut det man ville få ut av en semester.

  • Man saknar sol&bad dagarna oavsett hur äckligt varmt det var och det var många dagar jag inte kunde andas så jag fick gå in, jag är känslig för kvav värme men så är det ju utomlands, annorlunda värme.
  • Kvällarna då vi satt några stycken vid poolen, doppade fötterna och småtjötade innan läggdags.
  • "Ssssscchhhhh...." som vi startade med dom belgiska tjejerna i lägenheten bredvid.
  • Nakenbadet, ska inte gå in på deltajer men det var nakenbad, musik och vin.
  • Att Johan och Thomas sjöng "Ååh Sarah, kom ut ikväll!" när jag precis hade vaknat.
  • Johans auktionsrunda i poolen under nattfikat vid poolen, garv av något.
  • Charlottas stända envishet om att hon ville knuffa ner någon i poolen, samtidigt som att hon jävlades med alla för att hon både ville bli ikastad i poolen med kläderna på fast ändå inte, haha!
  • Johans och Thomas beatboxande och sjungande under alla bilresor.
  • Att räkna horor längs vägen (Jag fick ihop 12 horor på en kilometer, en av dom dealed med en kille)
  • Eftersom vi hade två bilar så hade vi två Walkie talkies för att kommunicera och dom lekte vi sportradio med och sjöng låtar med varann.
  • Italienska bråket på marknaden som jag fick spelat in, jävlar vad Italienare kan bråka!
  • Åka Baggie, jävlar vad det gick! Det var det roligaste på länge och det var då semestern började bli riktigt kul!
Det finns säkert mycket mer som jag inte kommer på för tillfället, men jag uppdaterar er!
Jag har sån beslutsångest, jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag skulle vilja ut och springa, på med ett par bra skor och i med hörlurarna och bara sticka ut, men huvudvärken är i vägen och jag känner mig dum som sitter inne. Kanske får räcka med en promenad om huvudvärken vill ge sig.


I NEED YOU RIGHT HERE WITH ME.

Godkväll! Allt bra? Det har varit en riktigt seg/deppdag idag, inte sant? Jag och många andra jag känner har varit trötta så vi skulle kunna somna mitt under middagen och har bara velat ligga inne i soffan men det är helt tvärtemot vad jag har gjort. I eftermiddags hämtade Johans mamma oss, somnade nästan i bilen och väl i Vårgårda tog vi en fika hos Magdalena och sen åkte vi till Johans föräldrar för tacos. Johan fick ett samtal som gjorde att han fick hoppa in och sköta projektorn i kyrkan 20 minuter innan start vilket vi blev sura för. Medans han gjorde det så tog jag en promenad med Chucky och då kom Alex in och vi åkte runt med bilen för att sen möta upp Johan vid kyrkan. Sen åkte vi hemåt och Alex hängde med oss hem en stund, påvägen hem stannade vi på Godisgruvan för att köpa godis, så det är det som står på bordet just nu och vi ska strax se Förhäxad och koppla av.

Jag har skitont i nacken vilket leder till huvudvärk så ska be Johan om lite massage sen, uppskattat hade det varit!
Chucky springer omkring i soffan och leker med någon bitgrej, ena stunden gör han det och andra stunden sitter han bredvid mig, slickar mig på handen och ber mig klia han lite på ryggen, hihi. Mysigare hund får man leta efter!

Nu ska jag kila, puss.

25 Juli 2010

Godmorgon säger jag, sov till tolv och det var skönt ska jag säga er. Hann gå ut med lillen innan ösregnet startade riktigt ordentligt och nu sitter jag här och försöker känna efter om jag är hungrig eller inte, haha.

I förrgår sov ju Smurf över, hon hade med sig kladdkaka, jordgubbar och en pizza med sig. Tur var då att jag hade en egen stor pizza i frysen så vi slog våra pizzor ihop och la dom i ugnen :) Det blev att titta på Livvakterna och sedan White Chicks bara för att få skratta till man kissa på sig, men i mitten av filmen så däckade vi båda två i soffan, så jag bäddade åt henne i soffan och så gick jag in och la mig i sängen.


Igår när vi vaknade så var vi så slappa som det bara går, vi låg och slöglodde på Shrek 3 och sen drog hon hem (efter att hon duschat och sminkat sig i en timma^^) Då satte jag igång med städning här hemma och sen tog vi en promenad med Chucky och sen hem för att äta middag och ha Förhäxad Maraton med min älskling.

Dagens stora rubrik: HELVETE!

Vad tror ni händer idag när jag varit duktig och gjort alla mina ärenden i stan? Något som aldrig har hänt mig förut och som jag aldrig trodde skulle hända heller för det gick på 15 sekunder. Min cykel blev snodd av någon jävla fittjävel!!! jag gick in för att lämna lite papper och sen ut igen, det tog 15 sekunder och när jag kommer ut så står den inte där, jag trodde att jag var så trött att jag inte såg den fast den stod där. Stod där som ett frågetecken och trodde seriöst att någon jävlades med mig! Så det blev att åka runt och leta efter den över hela stan i 2,5 timma utan resultat. Sånt händer, men det har fan aldrig hänt mig, bara andra. Det är någon jävla fittunge säkert som dessutom är en fet och lat jävel som inte orkar gå, utan måste förstöra för andra och ta deras saker för att få det bättre själv, det är vidrigt!

Nu kom smurf precis innanför dörren för att muntra upp mig ikväll med film och sleepover. Johan åkte precis till jobbet emot både hans och min vilja men pengarna måste ju komma in. Nu börjar Livvakterna som jag inte sett på flera år så det blir att se den! Ha en supertrevlig kväll allihopa!


baby och jag!

23 Juli 2010

Goooomorron gomorron gomorroon! Sovit gott? För mig blev det sent men jag har sovit gott och jag vaknade imorse av pussar över hela kroppen ♥. Jag vaknade strax innan elva, åt frukost, gick ut med lillskiten och ska strax ta på mig för att cykla iväg på lite ärenden. Annars händer det inte så mycket idag, ska låta hjärtat sova till kl två iaf och sen kanske vi ska på kalas senare men vi får se hur vi känner för det, om inte blir det att ha filmmys innan hjärtat ska jobba natt igen. Ikväll hoppas jag på sällskap från Smurf om hon inte redan var uppbokad, hade varit mysigt att se film, prata och ha sleepover.

Jag vill också säga grattis till min "storasyster" Ylva som fyller 23 år idag, grattis gumman! Jag hoppas du får en händelserik dag med fina människor och användbara presenter! ♥

Hittade några bilder från onsdags på smurfs blogg.




Nu ska jag slänga på mig kläder och se vem jag fick sms ifrån. Kramar!

Onsdagsklubben!

Gårkvällen var mycket rolig, om jag har saknat alla mina kära vänner! Det började med förfest hemma hos Smurf där hela gänget + några till satt och drack vin och berättade om nytt som hänt osv. Senare drog vi ner till hotellet där vi dansade, drack vin, satt ute med en cigg och skrattade åt allt möjligt.



My boys

Emmis and me

Smurf

Lovely friends

Veckan i bilder

Första morgonen vi vaknade upp hemma efter Italien så gjorde jag iordning frukost på sängen åt mig och älsklingen!

Varm oboy, knäckebröd med ägg och kaviar, risifrutti och vinbär från utsidan.

Vi var på Liseberg och tittade på Car-Einar Häckners show, detta är två trapets-tvillingar.

Efteråt blev det god mat och jag träffade en gammal arbetskollega!

21 Juli 2010

Hej Alla!

Hur mår ni? Det fantastiska sommarvädret ni påstår ha haft är iaf borta nu och det är tråkigt, men jag klagar inte på temperaturen iaf! Veckan har börjat väldigt bra, i måndags så vaknade vi och gjorde frukost på sängen och seanre på kvällen kom Ia, Mandi och Karro förbi på film och uppdatering. Johan jobbade natt så jag sov ensam men fick ljuva pussar på pannan kl sju på morgonen när han kom hem.

Igår åkte jag med mamma på några ärenden under förmiddagen och sen när jag kom hem så låg min älskade bästa vän Smurf i soffan och sov. Jag gjorde en mini-kanonkula och kramade henne! Hon var hos mig ett par timmar, vi uppdaterade varandra om vad som hade hänt det senaste, vi har inte träffats på 3-4 veckor för hon åkte på Peace and love flera dagar innan jag åkte. På eftermiddagen åkte jag och Johan till Hemtex i Allum och fick köpt för vårat presentkort och efter det drog vi till Liseberg för att titta på Carl-Einar Häckner, vi åt och sen åkte vi hemåt och därhemma kom Jonna och Anders hem till oss för en cigg eller två, men sen blev det att vi tittade på filmen Mirrors.

Idag är det Onsdagsklubben med dom finaste, tänkte fixa naglarna efter frukosten och sen sticka in till stan och köpa mina örhängen på Gina som endast kostar 25kr (75% rea), sen ska jag träna en stund medans Johan är på stan med Anders. Vad ska man ha på sig ikväll?

19 Juli och vaknar upp hemma <3

Hej mina älsklingar!

Nu är jag äntligen hemma, det är nog den skönaste känslan jag haft på länge. En sak är ganska säker och det är att jag är urless på att åka bil och trängas för att sova, höhö. vi bilade från Italien genom Österrike, Alperna, Tyskland och sist till Danmark men det blev några änringar i schemat.

I fredags lämnade vi vingården vid halv ett tiden, bilade hela dagen, stannade och tog lite bilder på bergen, stannade och åt på en jättemysig restaurang, bilade vidare, stannade på en stor rastplats i Tyskland och när jag och Johan la oss vid halv tre tiden började det spöregna och hela vägen dit hade vi sett makalösa blixtrar över hela himlen utan åska. Vi sprang till bilen där alla trängdes med täcken, kuddar och handdukar. det mysiga med det var regnet som inte kunde nå oss och åskan som senare kom och man visste att man var trygg i bilen bland alla andra.
Dagen efter fortsatte vi att bila, vi hade bokat en färja från Danmark till Göteborg halv nio på söndagkväll men vi kände att vi bara ville köra raksträcka och boka om färjan, så det gjorde vi och körde hela natten för att komma till Danmark och färjan gick vid tolv på söndagförmiddag, så man kan säga att vi kom hem ungefär 9 timmar tidigare och det tackar vi för! Alla djuren var överlyckliga i Vårgårda och sedan när vi åkte hem så möttes jag av mamma och världens gladaste Chihuahua som inte riktigt visste vilka vi var först för han skällde lite men det tog inte lång tid innan han såg oss och hoppa och tjöt!

Inte nog med det har mamma gjort en extreme home makeover här hemma hos oss. Jag säger inte i detalj men hon har köpt och satt upp grejer, ändrat om, bytt gardiner och ja, småsaker som gjorde en väldigt stor förändring här hemma och nu känner vi att vi verkligen har kommit hem, TACK mamma! Igår gick vi och handlade på Maxi det första vi gjorde för vi hade ingen frukost hemma, sedan cyklade vi till stan för att hyra film och köpa med Thaimat hem. Det var dessutom den skönaste känslan att sova i ett svalt rum där det inte är 35 fuktiga grader och att få sova i sin egna säng!

Påvägen hem hade vi sån här utsikt:

Här har det tidigare bott en massa folk, men bergen rasade och begravde
hela byn/staden.

Autobarn, världens kö som säkert vaer 1-2 mil lång.

Nu har jag kokat ägg, ska ut och ta en snabb cigg sen ska jag överraska hjärtat med frukost på sängen!
Puss.

15 Juli - Sista dagen

Hellooo!

Sovit gott? Dom senaste två, tre nätterna har jag sovit superbra. Tack vare fläkten vi hittade utanför så har vi sovit helt underbart. Har stekt i solen sen halv tolv tiden och nu sitter jag i skuggan och chattar med underbara vänner.

Idag steker vi vid poolen eftersom det är sista hela dagen här, imorgon kl 12 åker vi så vi hinner nog inte sola och bada innan dess. Så idag steker vi som attan och senare åker vi några in till Pistoia och senare ikväll är det dags att packa!



I love my Pink PSP!

Nu ska jag hoppa i poolen, ciao!

14 Juli . Italien

Godkväll!

Haft en bra start på veckan? Våra dagar är som vanligt: Sol, bad, bli bruna, marknader, bilande, se en massa och äta gott och svettas om nätterna. Fast nu börjar fler av oss att längta hem faktiskt, jag och Charlotta låg i poolen igår och rabbla upp all svensk mat som vi var sugna på, haha!

Dom senaste dagarna har vi gjort allt möjligt så jag lägger upp lite blandade bilder på detta.

Ja, vi gillar mat.

Slappa

Älskling

Här är från när jag och Johan åt middag i Pisa.

Vi åkte till Garda sjön igår, otroligt fin!

Jag badar

Vackert, eller hur! Berget passar liksom inte in på något roligt vis.

en mysig stad

Jag var halvvaken för klockan var typ tolv på natten och jag visste
att vi hade en 3 timmars bilresa framför oss.

Gänget var på marknaden och när dom kom hem så sa charlotta att hon hade
köpt en klänning med Michael Jackson på, men sen sa hon att den var till mig :)

Världens ballaste affär!

Häromdagen när jag och Johan var i Pisa så var det ett afrikanskt stånd
och där hittade jag denna ringen, han skulle ha 15 euro (15!! alltså 150kr)
så jag spelade osäker och han gick ner och ner i pris och ville lägga ringen
i näven på mig, men sen sa jag till Johan att vi kan säga att vi bara har en femma
på oss så jag fick den 100 kr billigare, hihi.


12 Juli 2010

God förmiddag!

Sovit gott? Jag/vi har haft en skitnatt kan jag säga, jag hade sån panikänsla och hade känslan av att jag var iakttagen av någon eller något i rummet, varenda rörelse jag gjorde granskades, jag bara kände det och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag var trött men kunde verkligen inte koppla av så jag väckte Johan och han blev skraj, inte utav det jag berätta utan för att han hade känt samma sak men inte velat säga något till mig för att skrämma upp mig. Vi gick ut och tog en cigg och sen när vi la oss ville jag byta sida av sängen och jag satte på datorn för att se på förhäxad och komma på andra tankar. Johan somna, jag kika på datorn och då kändes allt lugnt men sen började datorn hacka och stanna ovanligt mycket och strax efter det i tystnaden så hörde jag ett obeskrivligt ljud utanför dörren som skrämde skiten ur mig. Ni vet dom här olika ljuden man kan spela upp på en synt? Båt, tutor, vattenfall osv.. jag kan inte förklara detta ljudet men det var likt en brusande tv som gick på och snabbt av. Väckte Johan storgråtandes för panikkänslan växte och efter en stund när jag försökte ligga och koppla av hörde både jag och Johan röster nerifrån, ingen var vaken, Thomas sover i vardagsrummet och han snarka och ingen annan var uppe. Det lät som att några diskuterade eller bråka för det var inga röster jag kände igen.

Efter väldigt dålig sömn vaknade jag upp med mensvärk och under frukosten diskuterade vi alla om hemresan, istället för att åka hem på lördag så åker vi på fredag kl 12.00 för att slippa stressa och vi har precis bokat Danmarksbåten hem istället för att ta bron, skööönt säger vi! Vi längtar hem en del nu, särskilt efter inatt!

Igår var vi iaf i staden Lucca, ca 1 timme härifrån. Vi kikade runt, åt glass och fick syn på en jättehäftig parad med trummor, jonglering av flaggstångar m.m. Efteråt åkte vi hem och stannade vid våran favorit pizza-restaurang som har god och billig mat och trevlig personal. Vi har varit där två ggr nu på två dagar och vi ska antagligen dit igen för idag är sista dagen dom har öppet innan dom stänger för semester. Jag kan säga att deras pizzor är *mm..mm..mm*. Gissa vad deras pizzor kostar....! Mellan 30-50 Euro typ, alltså jag köpte en pizza för 3 Euro i förrgår (30 spänn) och man får mat för pengarna!

Nu sitter jag vid poolen i skuggen med en handduk över mig och datorn för att kunna se något, jag vilar mig från solen idag för jag fick typ solsting igår. Men resten av gänget ligger runt om mig och solar och har det gott!

Nu ska jag sluta tjata, men jag skriver nog snart igen!

10 Juli - Dag 8 i Italien

Hej!

Vill börja med att säga grattis till min kära vän Sarah som fyller år idag, jag hoppas du har haft en fin dag och vi måste fira dig med ett glas vin eller två när vi har kommit hem!

Hur har ni det där hemma? Här är det varmt som i en ugn ska jag säga, idag har vi haft 39 grader om inte mer och det tar lite smått kål på oss, vi är väldigt trötta och slöa med tanke på värmen och alla aktiviteter som vi gör, men kul är det!

Igår åkte vi till Maranello där dom gör Ferraris, vi kikade in i deras affär där dom säljer Ferrarikläder m.m. Efter det drog vi till Armani och shoppade kläder, inte jag iofs eftersom deras kläder inte riktigt är i min smak men dom andra shoppade loss och Johan fick köpt en asmysig tröja som både jag och han kan använda, och även ett par snygga skor. Efter det avslutade vi våran shoppnoja i ett stort varuhus med en massa affärer och sedan blev det hemfärd.


Jag och Johan. rökpaus.


Idag åkte vi in till en stor marknad på förmiddagen, finns massa roligt att titta på men det tråkiga här i Italien är att om man vill pruta så är det ingen idé, "omöjligt" enligt italienarna, suck. Men det är ändå billigt så man ska inte säga nej helt. Det roligaste idag var att några Italienare började bråka över hela gatan, dom skrek och slog på bilar och dom fick en stor folkmassa som publik som bara stod och titta och skratta (Har detta italienska utbrottet på film).

Jag har ju shoppat lite smått och gott här i Italien, jag tänkte lägga upp lite bilder på detta.

Denna klockan köpte jag idag, 80 kr.

Den blinkar dessutom i massa olika färger så är man ute på natten och
undrar vad klockan är så är det inga problem att få veta.

Min iPod fick en tröja, 60 kr.

Mitt dröm cigg-paket, haha. 30kr.

Örhängen, 80kr. Ring, 90 kr.

Navelpiercing, 100kr.

Michael Jackson mugg, 70 kr.

Michael Jackson Neccesär, 40kr.

Ja ni ser att jag hittat väldigt bra grejer som passar mig, hihi. På tal om annat, efter marknaden idag så hoppade jag i poolen för att sen ligga och steka i solen med iPod, cigg och bra sällskap. Nu har jag blivit riktigt bränd på benen och magen, nöjd! Och jag som har en vecka kvar, jag kommer bli neger!

Här sitter jag just nu, fast nu är det mörkare och svalare.

Vi är bjudna på Italienskt guldbröllop i slottet bredvid men jag och Charlotta ska stanna här hemma, det hade varit kul men jag känner mig otroligt utmattad och min hud brinner och jag orkar verkligen inte göra mig snoffsig.

En annan sak till mina vänner där hemma, jag låg förut och lyssna på en massa go partymusik och tänkte på Onsdagsklubben, förfest, mina närmsta vänner och dans! Jag saknar er så otroligt mycket och jag ser fram emot att komma hem så jag kan gå ut och dansa med dom bästa jag har!


8 Juli 2010

Jag hade ingen aning att det var 8:e Juli idag, trodde det var 6-7, haha! Fast tiden går fort här i Italien när man gör en massa och dagarna går förbi så man tänker inte på vilken dag det är. Hur mår ni? Har varit inne på datorn men inte hunnit blogga ordentligt, så jag tänkte lägga upp lite bilder från dagarna här.


Här sitter vi ibland med datorn, riktigt skönt efter en dag med sol och bad.

Vid poolen för ett par dagar sen, en liten blekfis men nu är det lite skillnad!

Älsklingen!

Puss vid poolen i natten

Glass i hettan är det bästa!

Vi hyrde Buggie!!!

det var bland det roligaste på länge, vi åkte så jäkla fort och vi hittade världens
bästa väg som vi åkte upp för och hamna högst upp i bergen och kunde t.o.m se vårat hus.
Vi hittade vägar i skogen där det var stockar, gropar, lera och vattenpölar så gissa om vi
blev sketna, jag fick t.o.m allt detta mellan benen och det var inte så kul men man lever bara en gång!

Vi åt middag med ett stort gäng belgiska tjejer som också bor på vingården.

Igår var vi på stranden

Idag var vi på en marknad där jag fick köpt lite smått och gott, efteråt köpte vi
denna supergoda citronglassen som verkligen är sådär sur och go.


Italien startar


Jag innan avfärd

Nu tar batteriet slut så jag lägger in fler bilder i detta inlägget senare.
Puss

5 Juli 2010 i Italien

Hej på er!

Allt bra? Internet krånglade igår p.g.a att våra grannar hade överbelastat det men nu funkar det igen så jag tänkte lägga in lite bilder från idag och sen kommer ett inlägg till med lite mer bilder från resans start.


Vingården vi bor på, här är vårat hus med poolen precis utanför.


Imorse så åkte jag, Johan, Magdalena och Maria till affären och handlade massa frukost.
Sen åt vi innan vi drog ner till poolen och nu är det bara jag, Johan, Thomas och Samuel som
stannade hemma då resten drog iväg till Bologna.


3 Juli och framme i Italien!

Hej alla läsare! Hur mår ni? Själv är jag rätt matt efter allt bilåkande genom Danmark, Tyskland och Österrike. Men vi har fått se mycket som t.ex. Alperna, en ovanligt ren och snygg Mcdonalds restaurang och toalettringar som roterar och tvättar sig själva, haha!

Vi åkte i torsdagskväll till Danmarksbåten där gänget genast skulle börja spela på dom här maskinerna då man stoppar ner en krona och så ska man få tre likadana i rad för att vinna mer mynt. jag och Charlotta stod vid varje hörn och spana på dom som spela och spela tills dom gav upp då vi sprang dit och vann, höhö! Resten av timmarna på båten så låg vi alla på golvet med filtar och grejer och sov tills det var dags att starta bilandet halv fyra på morgonen.

Vi bor som sagt på en jättefin och charmig vingård där det kanske är 1 eller max 2 familjer till som bor här med oss. Vi bor i ett stort hus kan man säga, dock med snetak med stora träbjälkar som jag redan har slagit i huvudet ett antal ggr. Men det värsta av allt är nog att vårat sovrum är hett som en bastu trots att vi har haft öppet fönstret sedan vi kom hit, men nu när det har mörknat och blivit lite svalare så hoppas jag att jag överlever natten. Nu har vi iaf ätit en god middag och sitter nu med fötterna i vattnet och njuter, så fort vi kom hit vid sex tiden ikväll så hoppade vi "ungdomar" i poolen och plaska, kasta boll och njöt av kvällssolen. Jag och johan ska lägga oss och titta på förhäxad och bara mysa snart tror vi, finns inte så mycket mer att göra. Dom flesta är trötta och stressade efter dagen så det blir att ta det lugnt, imorgon har vi inga planer men det kanske blir att vi åker till Pisa som bara ligger 3 mil härifrån.

Bilder har tagits men dom får ni imorgon, jag är så glad att vi hittade ett trådlöst internet här så slipper jag ladda upp 200 bilder på en gång när jag har kommit hem. Den jag saknar mest just nu och ända sen vi lämnade Alingsås är min älskade chihuahua chucky, men har smsat lite med mamma och han mår fint och jagar sina bollar och kräver mycket kel och gos :) Det är min pojk det!

Vi hörs imorgon igen, puss&kram.

Byebye Sweden, Hello Italy!

Tja på er!

Dagen har bestått av att sola 2 timmar med sololja, duscha, äta och packa som bara den. Mamma och Börje ör här och håller oss sällskap och sen ska dom ta med sig lille Chucky, kommer sakna honom så det kommer göra ont i hjärtat men saknad är väl bra ibland ;-) Dessutom fyller han år idag, lägligt att åka bort då, not.

Vi har alldeles strax packat klart, vi laddar allt tekniskt nu och packar ner det sista och ser till så att vi inte har glömt något sen åker vi in mot Vårgårda för att träffa resten av gänget. Tror detta blir en väldigt händelserik resa!
Hoppas ni får det underbart här hemma, har ju hört att nu ska ha nästan lika fint väder som oss så ni behöver inte bli för avundsjuka ;)

Dags att packa det sista, ha det underbart! Hittar jag trådlöst internet så bloggar jag för vi har datorn med oss!
Puss&kram.


RSS 2.0