To do list.

Puh, det har varit en tuff dag med mycket att göra och knappt 5 minuter till att sitta ner. Min dag är inte slut än, jag har packat halva kvällen och är äntligen klar..för ikväll i allafall! Fast det som ska packas ner imorgon är mest det som man måste använda imorgon precis innan man ska åka så det lär gå fort.

Nu sitter jag här med färg i håret och ett stort glas iskall Coca-Cola och hoppas att resultatet blir som sist, bara utväxten försvinner lite och håret blir ljust och fräscht så är jag nöjd.



Jag täntke att jag ska skriva en liten to do-list här åt mig själv som jag kan läsa imorgon när jag vaknar, okej?

Gå upp 9.00
Soc kl 10.00
Gå till Gina och byta tröjan jag köpte idag då en knapp gick av direkt
Köpa videoband?
Städa lite lätt
Packa ner resten
Kolla så ALLT är med (särskilt allt tekniskt som dator+laddare, psp+laddare
, ipod+laddare, mobil(?)

Jag tror det var allt, jag kommer ligga halva natten och grubbla vad det är jag har glömt men efter jag har färgat håret så ska jag ta ut lillen på sista rundan och sen hoppa i säng framför lite Vänner :)

Godnatt på er!

30 Juni 2010

Goddagens!

Hur e läget? Själv är jag trött, seg, stressad men samtidigt väldigt glad! Imorgon är det dags för Italien, äntligen är väntan över och jag tror det kommer bli en fantastisk resa med härliga människor! Idag har jag fixat lite ärenden inför resan, har fixat med papper som ska till socialen imorgon, köpt foundation, åksjuketabletter och en supersöt tröja på Gina. Efter det fikade jag med världens bästa Johanna, tycker så grymt mycket om den tjejen och hon gör mig alltid glad trots att vi inte har träffats så mycket, men i sommar blir det ändring på det! Efter fikan åkte jag och Johan till veterinären med Chucky för hans 1-årliga vaccinationspruta och kl 16 startade jag och mamma med tvätten.

Nu sitter jag med mitt kära nya spotify som jag fick av en god vän igår så gör en massa listor. Johan är iväg och fixar med våra psp inför resan och sen ska jag till Maxi för att köpa sololja och hårfärg! Måste lägga i lite färg för att få bort min fula utväxt och göra det mer jämnt i färgen så inte håret blir konstigt när det solbleks. Sen är det bara att packa som gäller, har inte gjort det ännu och jag är inte ens säker att jag får ner allt jag vill ha, ska även hem till mamma och hämta solskyddsfaktor, ett par shorts och mitt pass (visst, vi bilar men det kan alltid vara bra att ha med sig sitt pass)

Jag har bilder åt er på mitt senaste inköp på Gina igår, ska ta en bild på dagens också men Johan har sladden till datorn så det får bli ikväll mina vänner. Nu ska jag fortsätta leka på Spotify!

Pusss!

29 Juni 2010

Rubriken läste jag precis upp högt och glatt "29 Juniiii 20100000....!!" Haha! Har eran dag börjat bra? Jag har sovit alldeles för länge, till klockan tolv för att vara exakt men nu har jag redan satt igång med frukosten, väckt min man och ringt veterinären och bokat en tid för Chuckys 1-årliga spruta!
Efter frukosten ska jag kasta mig ut och sola är det planerat, jag börjar bli lite gyllenbrun men mer måste jag bli så jag inte bränner mig i underbara Italien.

Jag har lite bilder från iförrgår som jag kan börja med. I det fina vädret så åkte vi och köpte sushi och tog med oss till en fotbollsplan där Chucky fick springa fritt och jaga fåglar medans vi sola och hade det härligt.



Lillen älskar att sola!

Igår så åkte vi hem till Emma för att hon skulle klippa oss, Johan blev supernöjd jämfört med sist då han gick till Clip i stan och för min del var det bara att toppa lite vilket jag gjorde för 8 veckor sen, senare på eftermiddagen/kvällen så bar det in mot Göteborg där vi tog en kaffe och bulle hemma hos pappa för att säga hejdå.

Nu kokar äggen och nu har min man somnat om...igen! Ska väcka honom och göra frukost så jag kan komma ut någon gång. Senare ska jag packa, ciao bella!

Alejandro .

Jag och Johan har haft denna i högtalarna 24/7 dom senaste dagarna, vi är så förälskade i den! Videon är cp, weird, fucked up, you name it men samtidigt så kan man inte sluta titta på den. Hon gör grym musik, grymma videos och har en helt egen stil och hon kommer komma riktigt långt med det!


27 Juni 2010

Goddag! Hur mår ni? själv mår jag prima, ställde klockan tidigt för att sätta på tvn och se när mitt favoritprogram skulle starta, kul att man ser att det inte kommer alls. Suck, jag var verkligen inne på att se det idag! Istället sitter jag här med frukost och har gjort en ny header på min blogg, vad tycker ni om ni ser den? Själv kan jag bara se den om jag förhandsgranskar men inte om jag går in på riktigt, knepigt det där.

Vad händer idag för er? Jag hade velat gå ut och sola men det är mer moln än sol så vågar liksom inte chansa på att gå ut och lägga mig, plus att Johan sover och det är inte särskilt kul att gå ut själv. Jag ska väcka honom senaste klockan två sa han men jag väcker honom nog mellan ett och två. Han får ju inte sova bort hela dagen trots att han har jobbat natt, hihi.

Förresten, nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker till Italia, Italiano whatever! Jag är så spänd och det ska bli fantastiskt roligt och att vi ska bila igenom Tyskland, Alperna m.m. är ju bara ett stort plus. Det är också roligt att alla som ska med är tekniknördar så alla har med sig sina bärbara datorer, laddare och jag och Johan tar nog med oss våran också plus våra två psp :D Jag ska nog börja packa imorgon så det slipper bli så mycket i sista minuten.

Nu ska jag fortsätta äta min frukost, men vi hörs sen!




Detta är headern ni borde se nu.

Lite bilder från veckan

Jag har lite mer bilder från veckan som jag tänkte lägga upp, b.la från soliga dagar ute i gräset, nya saker i lägenheten sen jag storstädade m.m.



Mys i lägenheten!

Vi bjöd mamma på middag som tack för hjälpen av tvättandet!

Lillen ute i gräset med sin nya flickvän Nani :)

God middag med bakad potatis, rökröra, havsröra, köttfärs och sallad.

Midsommar i bilder

Godkväll i stugorna! Haft en bra midsommardag? Det har iaf jag, trots bakfylla och få timmars sömn. Men innan jag börjar babbla för mycket så skulle jag bara vilja säga till min stora gud, 17 år gamla kärlek och idol Michael Jackson att jag tänkte på dig igår på din årsdag, den 25 Juni 2009 lämnade du oss och har lämnat djupa spår hos många av oss, men för mig är det mer ett sår, ett sår som aldrig kommer att läka. Men i mina tankar, på min rygg, på mina väggar och i min iPod finns du alltid kvar och det tackar jag dig för!

Dagen har iaf bestått av sol i massor, kanske lite för mycket. Först tog vi en glass med Alex på torget och efter det åkte vi ut till Jocke och Emma i Fly och solade och åt chips. Sedan hängde dom med hem till oss för käk och hyrfilmen: Shutter Island med Leonardo Decaprio. en sjukt bra film, psykad med en bra handlning och mycket spänning som man måste hänga med i till slutet annars förstår man ingenting. Nu sitter jag själv hemma då Johan åkte till jobbet vid nio och ska jobba hela natten, men dom visar en massa Michael Jackson filmer och dokumentärer på tv så jag är rätt så nöjd faktiskt, hehe.

Åter till igår, när jag och Johan vaknade så begav vi oss ut på en härlig promenad i det fina vädret och plockade blommor för att sedan göra två midsommarkransar, en till mig och en till Chucky. Dom blev jättefina och dom hade vi på oss när vi anlände hos Ia. Johanna kom 3 timmar än väntat vilket gladde mig, jag älskar den tjejen! Vi begav oss inåt då det anlände mer folk och vi körde någon form av ölspelet. Efter midnatt blev det studsmattshoppning för hela slanten och jag tror att jag skratta så jag kissade på mig en smula, haha! Nä men fantastiskt roligt var det och imorse vaknade jag med halsont och med träningsvärk. Vi 4-5 som började kvällen satt inne och pratade till klockan fyra imorse då det hade ljusnat och vi började vandra hemåt.



Jag och Chucky innan vi cyklade iväg till Ia :)

Detta var ju en aning gott!

Jag och Mandi




Som ni ser har jag haft en sjukt rolig kväll! Tack alla fina!

Midsommarnatten!

Är precis hemkommen från en fantastisk midsommarkväll med kära vänner, vin, grillat, studsmattshoppning och mysigt prat! Nu är det dags att sova, jag kommer vara D-Ö-D imorgon men det var det fan värt!

Bilder och mer förklaring av dagen kommer självklart i eftermiddag ;)

Godmorgon på er.

23 Juni 2010

Godmorgon säger jag här som gick upp för endast 1,5 timme sen, men såna dagar får man ha ibland! Hur var eran tisdag? Min var super, startade med tvätten vid tolv med mamma men sen så tog hon hand om det så jag gick in och började diska, damma, dammsuga och skura golven så det blev en sten som lyftes från bröstet. Riktigt rent och fräscht och känslan av det är nog det bästa!

Smurf kom förbi senare på eftermiddagen och när Johan hade vaknat så stack han och handlade lite mat och andra nödvändiga saker och startade med middagen. Vi ville gärna bjuda mamma på middag som tack för hjälpen så det blev att vi tre plus smurf satt och åt godgod mat! Efter det kollade vi på Det regnar köttbullar, den var svinrolig tyckte jag, sedan var det dags för Johan att dra till jobbet. Sedan tittade vi på Nanny Diaries och sent på kvällen kom Nathalie med sin lilla vovve Nani förbi så dom fick leka. Mamma ville sova över hos mig så jag behövde iaf inte sova ensam inatt :)

Jag kom inte i säng förräns halv tre, Johan kom hem kl sju och vid halv åtta började fastighetsmäklaren och någon mer stå och prata högt utanför vårat sovrum och satte upp en målarställning, vem gör det klockan halv åtta på morgonen? Dom gör samma sak varje vecka när dom ska klippa gräset, blä för dom.

Idag gick jag upp typ halv ett, gjorde frukost till mig, Johan och mamma och efter det kom Nathalie förbi med Nani igen, dom har lekt på gärsmattan i över en timma men dom åkte precis. Så nu ska jag göra mig iordning för att sen åka till Johans föräldrar, mamma ska med och kika på kattungen.

Puss!


22 Juni 2010!

Godmorgon på er!

Vet inte hur mycket jag hinner skriva, mama är här när som helst och då ska vi ner i tvättstugan och tvätta den stora påsen med tvätt plus en lite mindre påse med kläder som måste tvättas upp innan Italien :D 9 dagar kvar bara!

Johan kom hem kl sju imorse och jag har sovit sådär, såg en skräckis igår som jag kanske inte borde sett ensam klockan tolv på natten but that´s me, när tvätten är klar hade jag tänkt dammsuga och sedan kanske äta middag och se på Det regnar köttbullar med min kära pojkvän innan han ska åka och jobba ännu en natt. Men tur är väl det att min kära smurf kommer och håller mig sällskap lite ikväll när hon kommer hem.

Nu har min tvättid börjat så kanske bra att förbereda och gå ner till tvättistugan! Puss.


21Juni 2010

Hej bloggen!

Hoppas ni har haft en härlig dag ute i solen, jag har väl njutit av solen en liten del av eftermiddagen iaf. Jag har varit vaken sen klockan nio imorse, gick ut med chucky och sen har jag bara väntat på att Johan skulle vakna =)
Vid halv ett åkte jag och mamma in till stan för lite ärenden och vi hamnade lite i klädaffärer och jag hittade en grå lång tjocktröja på Gina på rean så den fick jag av min snälla mamma, får köpa en fin födelsedagspresent till henne u juli, hihi.

Efter det tog jag och älsklingen bilen till Vårgårda och hälsade på hans familj för dom hittade en liten kattunge utanför deras hus för några dagar sen som ser ut att bara ha blivit dumpan någonstans, den är inte mer än 4 veckor och den är söt som attan! Jag och Johan ville ta över vårdnaden men Johans bror ville ha den, synd..
Men jag och Johan satt iaf med den i trädgården på en filt på gräset och njöt av vädret och spinnandet :)

Idag jobbar Johan natt för första gången på evigheter och dessutom på hans favoritavdelning så det kändes riktigt roligt att se hur glad han var över att gå till jobbet, ensamt för mig såklart men det är skönt med egentid ibland, att bara spana på tv, sitta och chatta med vänner och leka med vovven.

Förresten, Johan är dålig på att hålla överraskningar för sig själv men denna gången lyckades han överraska mig! Det är så att han har ett psp, likt ett gameboy fast en aning mer modernt och man kan både spela massa spel, se film, ha musik och bilder i den och t.ex surfa på nätet. I sitt psp har han t.ex. all supernintendo spelen, alla Super Mario spelen och mitt favoritspel Dinner Dash där man ska ta beställningar, servera mat och massa annt så fort som möjligt. Johan har alltid känt sig så osocial när han sitter och spelar men en dag när jag frågade om jag fick prova blev han jätteglad och jag blev själv fast i det och har nu varvat Dinner Dash, haha. Sedan blev jag sugen på att köpa ett eget och så såg jag ett rosa psp som är en limited edition som Pink har sponsrat eller vad man ska säga. Såg ett på Tradera men sen rann det bara ur sanden, i tisdags så kommer Johan hem från affären och då ber han mig välja hand och vips så hade jag ett eget rosa psp, jag älskar det! Nu har vi beställt hem ett minne på 8 GB sen är det bara att fylla på med spel, film, musik och bilder.



Jag skriver kanske något mer här senare!

20 Juni 2010

Hello!

Ännu en slapp dag efter en händelserik helg. Igår skulle vi dragit ner till stan med ett gäng kompisar men strax innan så ville min vän Sarah att vi kom hem till henne på ett glas vin då hon satt ensam hemma och vi kände att potatisfestivalen kunde vänta och att vi redan hade varit där kvällen innan, det blev vin, nötter och en massa härligt prat och många skratt.

Idag har vi sovit ut och Johan började jobba halv två och vid halv tre drog jag till stan med Sarah och fick köpt mitt snygga Lady-gaga linne, sen strosa vi runt lite innan jag drog till maxi och handlade mat för ikväll. När Johan kommer ska tacosen stå på bordet och vi ska sitta bänkade framför This is it <3 Jag har den på Blu-ray men vi har inte skaffat någon än.



Nu ska jag slappa framför tvn.

19 Juni 2010

Tjena mittenbena!

Sovit gott alla? Det har jag, jag har sovit väldigt länge denna veckan vilket inte känns bra men när mam väl ligger där så skiter man i det. Just nu gör jag inte så mycket, min man kommer hem om 3 timmar från jobbet och under tiden ska jag nog äta något och slappa framför tvn. Ska försöka fjäska för mamma att ta hand om lillen ikväll så han slipper följa med ner till festvialen, det var alldeles för hög musik för honom igår men allt folk struntar han fullständigt i så det är skönt ialla fall.

Jag är fullständigt kär i en av mina stora idolers nya låt, Waka Waka med Shakira (Vm-låten) Den gör en så himla glad och man ryser i hela kroppen, särskilt av videon. Hon sprider alltid så mycket glädje den tjejen!


Middagen till mig och min man

Maten igår blev ju super, den var så god att Johan ville ta mer och har med sig resten till jobbet idag, jag måste nästan laga mat lite oftare men det är ju Johan som är den grymma kocken i hushållet. Ni skulle bara smaka hans Thaisoppa!!!



Igår kom Johan på en asball grej, han la en ljusslinga under soffan och det blev verkligen skitsnyggt.
Det lyfte verkligen upp rummet och sen när det är fest så kan man ställa in så det blinkar, najsigt värre!


I lööve it!

Bilder från Onsdagsklubben!

Här kommer bilderna:







Underbara tjejer <3

Livet leker!

Hej alla glada!

Hur har ni haft det sen i förrgår? Liseberg i tisdags var så jävla roligt, har inte skrattat så mycket på länge. Alltså den känslan man får när man skrattar så mycket att det känns som att magmusklerna ska spricka och man nästan gråtskrattar av smärta men samtidigt av glädje, underbart är det iaf! Det började med att jag och Johan åkte ner, satte oss och käka först, gick runt och kika och sen började vi åka och vid halv fem drog vi ner till stora scenen där det var en jättebra cirkus, sedan kom Emelie och Karro och åkte med oss hela kvällen! Runt sju blev det asgo Pan-pizza i restaurangen och sedan fortsatte åkandet! Det blev Sammys äventyr i 3D och Gasten självklart! Sedan åkte vi hemåt och igår (onsdag) har jag nog aldrig känt mig så jäkla slö, det kändes som världens största bakfylla. Det kändes som att jag hade druckit aset av mig och dansat i klackar hela natten lång. Jag sov 11,5 timma men det var nog därför jag var så seg.

Det blev iaf inga kort på Liseberg, kändes inte som en bra idé att ta med sig kameran dit men jag har allt det roliga i minnet vilket är som spelar mest roll =) Igår var det onsdagsklubben som gällde och jag hade förfest såklart, vi var ca 13-14 pers som trängdes i min ändå så stora soffa och spelade ett spel så alla fick dricka rejäla klunkar och vi lyssnade på shön musik och sjöng. Det var nog den roligaste utekvällen tror jag, underbart folk jag var med och bra musik och stämningen var på topp. Hela gänget skapade ett led och sprang runt som små barn, helt underbart!

Bilder från det kommer upp imorgon, idag har vi varit nere en sväng på potatisfestivalen och efter det åkte vi och storhandlade massa mat. Idag har jag stått för middagen och det blev en skitgo rätt bestående av Kycklingfleér som jag skär upp i mitten och där i lägger jag bacon, pesto och fetaost och till det blev det pommes som bara skulle in i ugnen, sallad till det också! Vi skulle egentligen dragit ner till stan igen med ett gäng vänner men vi är alldeles för trötta och Johan ska upp och jobba imonbitti så det får bli imorgonkväll istället. Vi myser i soffan framför Förhäxad :D

Ha en riktigt god kväll allihopa!

Today is the day

Hej!

Hur mår ni idag? Själv mår jag prima ballerina, för det är fint väder vilket var precis vad jag ville för idag ska jag och Johan till Liseberg! Ska bli så himla mysigt att åka dit med honom, förra året var jag där som gäst en gång och resten av tiden arbetade jag där och dagen jag var där som gäst var dagen efter Michael Jackson dog så jag var ju knappast glad eller sugen. Vi försökte få med oss ett gäng men inga kunde så vi ska ha en heldag ensamma på det mest roligaste stället jag vet, dyrt men mysigt.

Jag sitter och funderar om jag ska äta frukost eller inte, är inte så hungrig men magen kurrar så det kanske är bäst att koka ett ägg till mig och ett till min man. Vi åker om ca en timma så vi är där lagom till öppning. Nu kom jag på att det kanske är dags att skynda eftersom jag gärna vill ha smink och kläder på mig innan vi åker, vi kommer hem runt elva tiden ikväll så jag sätter mig nog inte här då men vi hörs imorgon igen.

Puss!


Konkurs!

Så sällan som jag skriver här nu för tiden så borde mitt bloggliv ha gått i konkurs. Men ärligt talat så skrev jag faktiskt här igår och la upp bilder från helgen och sedan råkade jag stänga ner internet och orkade verkligen inte starta om allting. Men idag är en ny dag och här kommer lite från helgen:

I fredags var det födelsedagsfirande av Jonna och kvällen började med att jag och Smurf blev sminkade av hennes kompis Marie (som förresten är identisk med Stina-lee!!!) som går en make-up utbildning. För mig blev det mörka, sotade ögon och lösögonfransar och vågigt hår och jag blev riktigt nöjd. Sen gick vi en gata ner där partyt befann sig och det blev en rolig kväll.







Det var en del av bilderna. Resten av helgen har bara varit slapp. I lördags
gick jag upp till min kusin som behövde sällskap d¨å hon höll på och målade
i deras nyrenoverade hus, det är så fantastiskt fint! Vi tog en öl och jag satt och tjöta
medans hon slava, hihi.

Nu ska jag dammsuga, dra till Maxi för att köpa fika och sen dra upp till Sarah med fikan^^
Puss på er.


Uppdatering.

Hej alla!

Ursäkta ursäkta ursäkta den dåliga uppdateringen, problemet är bara att jag haft en sån himla rolig helg och inte kunnat sluta skratta! ♥ Jag tänker uppdatera dom värdefulla kvällarna och dagarna med bilder, orkar inte göra ett inlägg för varje dag så det blir ett bildmaraton.

Vi kan börja med att i onsdags så fyllde Jonna 20 bast, vi satt på Surf i stan och drack drinkar på uteserveringen. Efter det blev det donken innan det blev hemgång.


Födelsedagsbarnet och Alex

Smurf och Jonna

Ett antal såna blev det.

Mums!

På fredagen fick jag ett uppmuntrande mail på face från Johanna, det var dags att avsluta
veckans slit med en grillkväll på playan med gänget och jag har inte haft så kul på länge.


En liten del av gänget

Chucky fick också vara med självklart!

Jag och hjärtat!

Freespyyy

Flum

Galet flum

Underbara Johanna och jag!

Emmsanpemsan o jag

Sötnöten!

Lördagen började med att gå upp tidigt då Fredrika kom förbi, vi planerade
en hel dag bestående av: Steka steka steka! Så vi la oss utanför mitt hus vid elva
med picknick, iskall cola
och musik.


Fredrika i solen

Lillskiten var givetvis med!

Picknick

Senare på kvällen var det dags för grillning nr 2 hemma hos Nathalie då
hennes kille Mattias fyllde 25.

Smörgåstårta, bakelser, vin, vindruvor och öl!

Me

Grym himmel!

Folket!

GUTT!

Vi dansa och sjöng för Mattias, han uppskattade det!

Dancing

På söndagen blev det bara att slappa, på kvällen tittade vi på Förhäxad och smälte marabou och
doppade jordgubbar i det.


Det var allt, puh.

2 Juni 2010!

Godkväll på er!

Hoppas ni haft en bra dag i solen, själv har jag jobbat dom bästa soltimmarna men jag är glad att jag fick en väldigt kort arbetsdag på endast 4 timmar, skönt! Efter att jag kom hem har jag slappat framför tvn och tränat faktiskt, fattar inte hur jag kunde sluta träna fast den största anledningen var ju i vintras då körtelfebern ville greppa tag i mig. Nu ska jag bara jobba på rökningen sen är det full fart med att bygga upp kondisen där den en gång var (:

Jonna fyller år idag och det ska firas nere på Surf ikväll, just nu är några kompisar hos henne och grillar och jag skulle egentligen väntat till halv tio då Johan slutar men jag orkar inte sitta inne och vänta i detta fina vädret utan vill ut och umgås med fina vänner. Ska göra mig iordning och hoppas på att mamma svarar på mitt sms om att hon kunde passa Chucky lite tidigare, och senare ikväll hämtar vi honom igen!

Idag när jag kom hem så hade min Michael-Jackson nyckelknippa från cdon kommit!!! Så nu hänger den fint bland mina nycklar och jag har svårt att låta bli att titta på den, hihi. Nu mina vänner ska jag ta bort ansiktsmasken och på med en annan ansiktsmask och hoppa in i duschen.

Ha en fin kväll! Puss.

Söndagen!

Det blev en natt med få timmars sömn, men vad gjorde det dagen efter? Förutom att vi skulle åka till Vårgårda strax efter kl nio för Johan skulle ha hand om projektorn i kyrkan, men under tiden så var jag med Charlotta då hon skulle passa grannens 8 hundar: 4 vuxna Colliehundar och 4 Collievalpar på endast 6 veckor, sååå söta och lurviga!






Efter det gick vi ner och kikade på balen där vi träffade Emma och Jocke.




1 Juni 2010!

Hej bloggen!

Idag startar Juni och det känns ju gött av något. Har jobbat 11-17 och efter det tog jag en fika på stan med Natta och Sve. Sen mötte jag upp Frida som fick sina ljusprylar och nu sitter jag och degar.

Tänkte berätta lite om våran date i lördags och även visa lite bilder. vi gjorde oss iordning och Jocke kom förbi, sedan följde han med oss till Åkanten där det blev ett glas vin för mig och öl för grabbarna. Sedan var det dags för Sex and the city 2 för mig och Johan, det var längesen jag var på bio och filmen var superbra! Efter det ville Anders och Jonna att vi skulle komma till Åkanten en andra gång och där blev vi bjudna på drinkar. Sen traska vi hemåt och där hemma fick jag vänta i sovrummet tills Johan var klar med sin lilla surprise och det var en massa tända ljus, musik, dvd-brasa, kex med olika ostar, vindruvor och mitt favoritvin. Hur mysigt som helst!








Myspys eller hur! Fler inlägg och bilder kommer inom kort. Puss.

RSS 2.0