Skallebank!

Usch, jag känner att jag börjar bli sjuk...inte bra. Det var ett tagsen jag var sjuk faktiskt, förut var jag jämt sjuk eller kunde lätt bli sjuk (Det tackar vi Actimelen för, haha) Hela natten har jag somnat, vaknat, slumrat till och vaknat igen. Jag har ont i nacken vilket leder till huvudvärk, oavsett hur jag ligger så känns ingenting skönt och jag är allmänt hängig, ingen go känsla. Men jag ska försöka hjälpa mig själv att må bättre genom en dusch, samt ett skumbad och en ansiktsmask och ligga i inte allt för ljust ljus, kanske lite värmeljus istället?

Mamma kom precis och hämtade Chucky för jag vill gärna spendera natten bredvid min prins hemma hos honom och vet ni vad det roliga är? Så fort han har lämnat huset blir min katt sjukt gosig, hon hoppar upp i mitt knä, står och trampar med tassarna och spinner sådär mysigt, haha. Hon njuter verkligen när han är borta, semester för henne typ.

Nu ska jag hoppa in i duschen, Alex borde komma när som helst och då ska vi äta kyckling och ris, gott eller vad!
Vi hörs nog inte mer idag eftersom jag mår som jag mår och huvudvärken lär ju inte försvinna av all strålning datorn ger. Men ni får ha en mysig måndagskväll så hörs vi imorgon då det är en ny dag.

Puss&kram.

I Just Can´t Stop Loving You

Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade fått möjligheten att få göra detta.




Slö var ordet!

En riktigt rolig kväll igår blev det minsann, Alex och Johan kom till mig innan och förfesta medans vi vänta på att mamma skulle hämta Chucky. Vi kom dock 1 timme för sent då alla redan hade ätit men vi fick mat också sån tur var så vi var nöjda. Det blev att sjunga för Sara, dricka, dansa, sjunga högt som fan, dricka mer, prata, röka, dricka mer, röka igen och ja.. jag tror ní vet hur det är. Jag fick nog i mig lite för mycket, speciellt eftersom jag bara hade ätit frukost men jag får skylla mig själv. Jag hade ialla fall jätteroligt med dom bästa vännerna i världen.

Jag hann inte ge er en smygtitt igår innan jag gick så ni får en nu istället...eller fyra, hihi.



Om ni undrar vad det är ni ser så är det en korsett från h&m och en midjekjol lånad av Sara, ingen klänning.

Jag har inte så många bilder från igår, det togs mest kort med Jockes systemkamera så dom får jag snart hoppas jag. Men här får ni dom bästa.



HAHAHA, spana in Emma med inlevelsen och hur glad Jocke är!

I love you my dear friends!

Nu ska jag ta på mig för vi ska strax till lägenheten och mäta och dona, efter det ska vi äta middag med mamma och Börje. Sen blir det nog att åka hem och se film eller spela tv-spel =) Och jag ska DEFINITIVT köpa choklad! Ha en underbar kväll!

Puss.

Grattis Steve!

Grattis Steve önskar Alan! Du&jag kommer vara störst, bäst och vackrast ikväll ;-) Hoppas du har fått många fina presenter och skämts bort ordentligt idag.

Imorse fick jag gå upp klockan sju, dessutom hade jag sovit riktigt dåligt inatt tack vare oro och mardrömmar. Halv åtta var vi vid lägenheten och äntligen fick vi komma in, jag hade nästan glömt helt hur allt såg ut men jag var fortfarande nöjd. Städarna hade slarvat på en del ställen som dom brukar, men det är då mamma kommer in i bilden. Jag bad henne inte utan det är hon som säger: Är det ok om jag kommer hit och städar?! Haha, min mamma är rolig hon.

Efter det gick jag och Chucky hem och la oss, fick bli en liten frukost innan men sen sa det bara *donk* i soffan, somna som en stock. Så några powernaps och lite träning hoppas jag har gett mig tillräckligt med energi för att orka med kvällens händelser. Nu återstår bara duschen samt ett härligt bad med ansiktsmask för den missade jag och Sara igår. När det är göra-iordning-mig-dags så sätts det på lite musik och ett glas vitt hälls upp så att jag kan bli lite rolig, hihi.



Time to run, kanske hinner visa kvällens outfit innan jag kilar, annars blir det ett antal imorgon :)
Puss&kram.


Gone Too Soon

Vart ska jag börja? Innan jag lägger mig vill jag skriva några rader till en god vän och dens familj att jag beklagar så fruktansvärt mycket och att jag tänker på er väldigt mycket, jag får en klump i magen av att tänka på det. Vet inte mer vad jag kan säga, känns samtidigt så fånigt att ens försöka skriva något, som om man tror att det ska hjälpa.
Till dig min vän och din familj, vill jag tillägna den här vackra låten: Gone too soon - Michael Jackson.



Jag vet inte mer vad jag ska säga.

En velig fastighetsskötare.

Hej!

Efter att jag och mamma strosat runt på stan så åkte vi till lägenheten för att vänta på Alex. Då Alex ringde och sa att han var påväg så sa han:

- ÖPPNA INTE DÖRREN ÄN?!
- Men den är låst?
- Va?! Men han sa att han skulle låsa upp och lägga nyckeln i köket!!?
- Men det verkar han inte ha gjort för dörren är så gott som låst..


Så vi fick ringa fastoghetsskötaren men då hade han självklart gått för dagen och Glömt att komma till oss, irriterande eller vadå! Men det ordnar sig imorgon då jag och mamma ska möta upp honom halv åtta imorgonbitti, så det blir att lägga sig lite mer i tid ikväll. *Tror inte på det där själv, hihi*

Efter besvikelsen så åkte jag och Alex till Hissingen och beställde vårat köksbord så nu är det gjort, nu är det lite kvar att göra innan man kan sätta sig till ro och koncentrera sig på vad man ska börja med.

Väl hemma vid sju så satte jag igång att göra myspy-stämning hemma innan Sara skulle komma. Eftersom hon fyller år imorgon ville jag ge henne en liten present kvällen innan för att skämma bort henne lite.


Det blev massage med massageolja framför Snövit

En väldigt ofräsch Sarah

Mys!


Lånade Nintendo (nånting?) av Johan, det blev lite spelande.

Massage!

Lite kvällsmat efteråt.

Jag färgade även håret på Sara så det fick sitta i under spelets gång.

Syns inte lika bra på bild men färgen blev kalasbra, brunt med en liten röd nyans i.

Tack för en mysig kväll hjärtat, vi ses imorgon på din stora dag!
Puss&kram.

We got the keys!

Woho!!!

Alex ringde för en stund sen och sa att vi ska få nycklarna till lägenheten idag, nu är det på riktigt! Om 45 min kommer mamma och hämtar upp mig då vi ska ut på lite ärenden sen kommer Alex in till stan och då ska vi gå in i vårat nya hem, jag har glömt av hur allt ser ut, tänk om jag inte alls är lika nöjd längre, har ju bara sett lägenheten en gång liksom. Haha nej nu ska jag inte skrämma upp mig, jag vet att den kommer bli helt fantastisk med tanke på alla ideér jag och Alex ska pynta upp den med, hihi.

Efter det ska nog jag och Alex åka ner till Göteborg och boka köksbordet på Chilli, i veckan åkte vi runt till typ 4 affärer med liknande bord och stolar men dom var antingen av dåligt kvalité eller för dyra, så vi kör på magkänslan =) Chilli rocks! Kan kanske passa på att lägga mig i våran soffa medans vi är där, hihi.

Jo, förra veckan hände nog en massa vad jag kommer ihåg men kan inte dela med mig av allt med hjälp utav bilder så jag berättar lite kort. Varit mycket med mina underbara vänner och pojkvän. Tog en långpromenad med Chucky som verkligen behövdes:



Jag kanske har glömt att säga det här men i fredags så åkte vi till Chilli för mamma hade sett en likadan soffa som vi hade spanat in bara det att denna var mycket maffigare, djupare, bättre kvalité och hade skönare tyg, så vi bokade den istället för den första och nu kan vi knappt bärga oss!


Den är rätt gigantisk, 320 cm lång eller nånting, mamma mia!

Sen på kvällen hade ju min söta vän Sara en liten överraskning till mig och det var massage, ansiktsmask samt vindruvor och choklad. Hon höll även ett litet tal som lät ungefär såhär: Ja det är ju så att man ska ta hand om sina vänner och jag vet att du har mycket just nu i tankarna och jag vill bara att du ska må bra.
<3

Lördagsmorgonen, då gick jag upp runt sju för att duscha och göra mig iordning för det var dags för Funkykidzshow i Partille och min älskling skjutsade mig vid åtta. Barnen var så himla söta i sina dräkter och dom dansade som aldrig tidigare. Våran gäst var Amy Diamond som var en härlig tjej, hon gjorde ett bra slut på showen, sen åkte jag hem trött och hungrig så vi beställde hem Thaimat, mys =)



Denna veckan har varit helt okej, träffat Sara, Johan och min pojkvän vilket är dom 3 bästa människorna i mitt liv just nu. Det händer mycket till helgen också: Imorgon fyller Sara 19 år och hon ska ha fest och det ser jag fram emot väldigt mycket, hon också. Hennes present är färdigköpt och väntar bara på att få slås in. På lördag och söndag ska jag börja packa lite tror jag.

Nu måste jag ta på mig och göra iordning Chucky för en liten biltur till stan, vi hörs kanske senare.
Puss&kram.

Natten till 091126

Godkväll allihopa!

Det var ett tagsen jag skrev några rader här, har suttit här ett par timmar med lite annat och tänkte hela tiden "Efter detta ska jag blogga om hela förra veckan och helgen och lägga upp lite bortglömda bilder.." Men klockan gick och nu har jag så ont i ryggen och min prins ligger i sängen och det ser väldigt varmt ut där så jag ska nog kräla mig dit nu. Ville bara säga att jag lever och att jag ska sätta mig här imorgon efter frukosten och morgonrundan med lillen. =)

Ha en fortsatt mysig natt mina vänner, puss&kram!

Klänningen passade!

Tjoho! Äntligen något som vill gå rätt i mitt liv, 36:an passade, lite tajt men det ska den vara och hade jag köpt en större hade den definitivt inte passat, tro mig. Idag har jag gått upp, ätit stor frukost, busat med lillen, klippt hans klor och nu ska jag fräscha upp mig innan min pojkvän kommer och hämtar upp mig :) Vi ska till Hissingen - Göteborg och boka våran soffa! Fast det blir kanske inte den vi hade bestämt oss för, mamma såg en igår på Chilli som var större, mjukare att sitta i, bättre typ och kvalité och djupare så vi får se vilken vi väljer. Jag ska även ta med mig lite cash så jag kan köpa småsaker. Samt skorna från h&m ska vi försöka hinna sno med oss hem, jag hoppas även att jag hinner prova dom snygga underkläderna där, let´s see.

Nu äre bråttom, ikväll kommer ju Sara också med överraskningen vilket ska bli spännande =)
Vi hörs senare babes, puss!

Bedtime!

Klockan är egentligen alldeles för mycket, borde ha lagt mig för 2 timmar sen för att få tillbaka dygnrytmen, men man chattar och smsar med en massa underbart folk plus att det går mycket bra på tv så timmarna bara rusar förbi. *gääääsp* där var ett tecken på att det är nanatime, eller iaf läggamigochtadetlugnt-time, hihi!

Förresten så smsa Smurf förut och sa:

Bitch, ifall du är hemma imorgon kväll så kan jag komma hem till dig och ge dig en liten överraskning som jag tror att du skulle gilla!^^
-Blir man nyfiken eller vadå? Ofta jag inte kommer ligga och grubbla i sängen över vad detta kan vara som hon har fixat. Förresten måste jag be henne om en önskelista eftersom hon fyller 19 nästa fredag, partyy!

Nu är min vovve trött så måste passa på att lägga mig då, han har varit helt speedad hela kvällen. Har skrikit på honom men han står där och fattar ingenting och tittar på mig med sina hundögon, sina stora öron och viftar på svansen, det GÅR INTE att vara arg på honom :´)

Godnatt på er, vi hörs imon igen! Puss&kram.

Shoppinggalen!

Jag önskar att jag vann flera miljoner nu så jag inte behövde titta på prislappen på saker utan bara plocka på sig och gå till kassan. Mamma kom hem en snabbis förut för att lämna över lite mat och samt en klänning jag sett i h&m katalogen som jag velat beställa, hon tog hem en 36:a vilket jag hoppas passar för jag har en identisk klänning här hemma som är strl 34. Yeye, let´s see and find out =) Har även spanat in ett par snygga partyheels på h&m, men dom får beställas tror jag för dom fanns inte i affären.


Älskar den guldiga kedjan! Men nu är den hemma hos mig iaf, i rätt storlek hoppas jag.

På tal om mer shopping så har jag sett massa på Chillis hemsida, som ett par assnygga tallrikar:

Fanns ingen större bild tyvärr.

Hittade även en snygg ljushållare som skulle sitta fint i hallen eller i vardagsrummet:

Myys!


Äntligen beställd!

Nu har jag äntligen kunnat beställa This is it! Synd att det är torsdag nu för den lär inte komma i brevlådan förräns nästa vecka, men jag får väl bita på naglarna och lyssna extra noga när det låter från framsidan =)



AAAAHHH kan man bärga sig eller? Ni som är nyfikna på den får gärna bänka er hemma hos mig när den kommer hem. Sara har redan bokat en plats ;)

091119

Hej!

Hur mår ni där hemma? Själv sitter jag innen och värmer mig medans vädret kan hålla sig därute för sig själv. Annars då? Denna veckan har inte varit den bästa om jag får säga så, inte den värsta heller men jag föredrar lite mer roliga veckor. Nathalie fyllde 20 i tisdags och då var det lite fest hos henne, gårdagen vill jag inte prata om p.g.a personliga skäl och som ingen annan har med att göra *sägs med snäll ton* haha!

Idag har jag varit sjukt slö, men jag greppa tag i mig själv och tränade i 1 tim 20 min, urskönt ja! Har nu gjort mig iordning för jag hade planerat in en tågresa till Vårgårda för att hälsa på min vän Johan men han ville komma in till mig istället så sitter nu här och väntar på han och min sallad han skulle köpa med sig. *HUNGRIG*

Vad har ni gjort i veckan och vad händer till helgen? Imorgon ska jag försöka ta det lugnt och ladda för lördagen som är mest fullspackad med grejer, mer om det kommer imorgon =) På tal om inget, jag är så sugen på att shoppa!!! Kläder som möbler och inredning till nya lägenheten (Bara 1,5 vecka kvar ju!) Har sett en massa snyggt i h&m katalogen som är to die for och även i min favoaffär Gina, tur att man har mycket kvar på sina presentkort^^ Jag och Alex har även en massa planer om hur vi vill ha det i lägenheten, mamma ska in och boka soffan åt oss idag eller hur det var och Alex ska snart börja bygga på våran säng och tv-bänk. Fast det jag mest är sugen på att köpa är småsaker som ljushållare, glas, tallrikar, sängkläder, diskborste, lampor, duschdraperi m.m. sån är jag, haha!

Nu ska jag gå ner och se om skitvovven vill ut, var ute med han nyss men då sprang han in då minsta lilla regndroppe föll på hans allt för fina päls. Men nu har han ätit också så det borde komma nåt nu, höhö! Vi hörs kanske senare om tid och energi finns.

Puss

Efter midnatt

och jag är trött, ska ta krabaten och gå och lägga mig framför lite Vänner och slappa, smsar även med Johan som jobbar natt på sjukhuset. Det är en sak jag gillar att skryta om: Min bästa kompis jobbar på sjukhuset, avdelning 5 - Hjärtavdelningen. Ah, han är ju bäst =) Har inte så mycket att skriva om dagen, jag och hjärtat har bara slappat, ätit, slappat lite till och vi tog även en liten promenad med Chucky. Det måste bli fler av dom, tror både jag och Chucky behöver dom, trots att han inte vill/orkar gå så långt än.


Är han inte den sötaste ni sett? =)

Nog med tjat om detta, ha det så gott ikväll.
Puss!

Kontakt.

Hej!

Lördag och det har inte hänt mycket idag, eller jo en sak har hänt och det är rätt stort för mig. Men det berättar jag efter det här: Igår var det fredag och då var det meningen att jag, Alex, Johan och Jocke skulle träffas och tjöta över några öl. Det hela slutade med att vi alla blev en aning berusade, sjöng (skrek) låtar som "Jag undrar om du" med Patrick Isaksson och "Under Ytan" och en massa partylåtar, just då insåg jag vilka jävla underbara människor jag har omkring mig. Har aldrig någonsin känt sån kärlek till mina vänner =)

Imorse var jag bakis och skulle jobba, suck! Men jag överlevde tackvare powernapen jag tog efter frukosten. Annars har vi bara slappat hela dagen och vid fem kom Johan. Imorse hyrde jag The Uninvited som är en rysare som jag spanat in ett tag, tänkte att jag skulle försöka dra hem Johan så han kunde se den med oss eftersom han har förklarat vad för slags skräckisar det är han blir rädd för.


Efter filmen som vi tyckte var GRYM då pratade vi om övernaturliga händelser vi varit med om, då började jag prata om mormor som jag och mamma vet lever i mammas sovrum för vi har känt av henne så många gånger. Vi gick upp, jag gick in själv först.. viskade och försökte få kontakt.. tror ni inte jag fick det eller?! Jag fick andningssvårigheter och inandningen började bli pipig, som om jag var hes (detta såg jag som ett tydligt tecken på att hon var där eftersom den sortens andning förknippas med hur hon dog) Sen fick Johan gå in själv och han kände som många andra har känt efter att ha gått in i det rummet: Lugn.

Efter en stund ville vi gå upp igen, vi släckte lampan och satte oss på en plats som kändes mest rätt. Vi satt tysta i säkert 15 minuter och efter det gick vi ut, jag fick ingen kontakt alls denna gången kanske för att jag nog ansträngde mig för mycket för att känna något, men Johan däremot fick kontakt med MIN mormor liksom, helt sjukt. Vi tänkte hela tiden att vi måste göra oss till men nixpix. Han hade pratat med mormor, inte högt utan mer i huvudet. Hon log åt honom (som hon alltid gjorde) och sa att det kändes bra att han var mycket hos mig nu när jag mår dåligt och hon vet att han hjälper mig att må bra och det blir hon glad av. Jag bara kände hur ärligt och rätt det var! Sen beskrev Johan för mig hur hon såg ut, vad för bild han fick av henne. ALLTING STÄMDE och då menar jag ALLT. Jag visade sen ett kort på henne och Johan blev lite rädd för sig själv så han åkte till jobbet, haha! Men sjukt läskigt det där, har ni någon gång varit med om att ni fått besök av någon död släkting eller liknande? Tell me!

Min älskade pojkvän ligger sjuk, har väldigt ont i halsen så har tryckt i han ett par Ibumetin och halstabletter, ska nog kurra in mig bredvid honom och kika på tv och koppla bort kvällens händelse. Ni får sova så gott så höres vi imorgon. Puss på er!

Fredagen den 13e

Har ni tänkt på det? Otursdagen är här, stay in people! Haha nä jag skoja, det är då man ska vara ute, se Jason i ett hörn med sin hockeymask och sin feta kniv som kommer jaga dig och döda alla dina vänner!! Nä, nu är jag för tråkig och alldeles för mycket i min egna värld.

Hur har ni haft det? Bloggandet har inte varit på topp för min del vilket beror på en massa anledningar men jag tror det blir bättre då jag flyttat och har mitt eget space tillsammans med Alex då en mamma inte kan komma in och störa och fråga om man har gjort det och det.. plus att vi ska försöka fixa trådlöst så vi kan springa runt i huset med våra datorer, hihi.

Veckan har bestått av det ena och det andra, vart på möte på socialen (blää!) i tisdags sov Sara över hos mig =) Det blev choklad, gurka med dipp och mysigt prat och goa skratt in på natten. I onsdags var jag med min goda vän Johan, på kvällen följde jag med Johan hem till honom för jag mådde inte så bra och han ville inte lämna mig ensam hemma eftersom mamma inte heller var hemma, så vi åkte hem, köpte godis och kolla på tv :) Torsdagen var det lite jobbig för det skulle fixas med alla papper om hyreskontraktet, borgenspapper, kopior skulle göras och hela fadderullan men det löste sig tillslut och efter det sov älsklingen över hos mig =)

Förstår egentligen inte riktigt varför jag sitter här och skriver ett inlägg lika långt som en roman för Johan ringer på dörren om kanske 25 minuter och jag har varken sminkat mig eller torkat håret så dags att skynda. Morgonen har varit seg, pratade med min handläggare på soc imorse, har ringt angående min och Alex soffa som vi ska beställa och blabla...Dags att kila nu rå, ha en trevligt fredagen den 13e.

Puss!

091109

En dag bestående av allt och ingenting typ, vaknade halv elva då jag och vovven låg och gosa i sängen, för första gången så var det nästan så att han inte ville gå upp när det brukar vara tvärtom. Men han skulle ha sin frukost och jag skulle ha min så det var bara att gå ner och äta och sen ligga och gosa i soffan =)

Har avbokat min tid på Um, kändes meningslöst helt enkelt så istället så ska jag strax åka ner till station där jag ska ta tåget till Vårgårda där Johan ska hämta upp mig, ska med han hem och sen kommer Alex dit. Får se vad vi hittar på, men mysigt och roligt blir det säkert, behöver människor som dom runt om mig just nu. Tar självklart med mig lille Chucky så han får leka med Johans brors rottweiler Bosse, haha det sjuka är att dom ser likadana ut, samma tecken i ansiktet bara det att storleken är skillnaden, så sött! =)

Nä, dags att göra iordning innan jag drar, ha en trevlig måndagskväll på er tjejer och killar.
Puss&kram!

My week.

Herregud, jag är världens sämsta bloggerska nu förtiden, men det har varit saker hela tiden och sen när jag väl haft tid har jag verkligen inte orkat. Ber om ursäkt för detta men här är jag och har lite att berätta ifrån veckan.

I början av veckan hände det inte så mycket, men i torsdags så var det Thriller Live i Lisebergshallen som jag sett fram emot i Månader. En sak som skrämde mig på morgonen var att Sarah som skulle med mig smsa och sa att hon har blivit sjuk efter vaccinationssprutan för svininfluensan, så det var bara att desperat hitta någon som var tillräckligt MJ-fan som kunde följa med mig. Frida blev min räddare i nöden och vi hade fantastiskt kul! När jag kom hem "överraskades" jag av min fina pojkvän som sa att han sov hemma fast han låg i min soffa när jag kom in och det var mysigt av något, särskílt när vi hade månadsdag (: Jag misstänkte detta när vi pratade i telefon på vägen hem från gbg och han lät lite annorlunda än vanligt, hihi!




Fredagen skulle bli spännande också ska jag säga er. Klockan tolv skulle jag möta upp Frida igen och Emma som numera bor i Oslo och går på Norska Baletthögskolan, vi tre skulle få vara med på danstvåornas jazzlektion tillsammans med Linda. Fyf*n vad kul det var, körde gamla övningar och blev svettig som tusan.

På kvällen blev det lite party, jag och Johan tog taxi till Stures där Alex spela med sitt jobb, sen drog vi vidare till mitt jobb och tog tacobuffé och drack lite gott. Sen blev det hem och sova.

Köpte denna snygga spetströjan på Gina, 199kr. Ville matcha det med lockar och röda läppar vilket kändes ovant, passar man i det?


Mina galna fulla pojkar, behöver inte säga så mycket mer.

Min chef blanda ihop en väldigt god drink till mig (:

Philip till höger är min goda arbetskamrat på Åkanten, vi båda var lediga och bestämde oss för att parta lite på jobbet.

Imorse var det inte kul att gå upp, för jag skulle J-o-b-b-a, tåget kl 9 och dansa med barnen som var ovanligt busiga idag. Dom vet väl antagligen när jag och Erika är trötta och inte har något tålamod, men vi stod ut och när jag kom hem så handlade jag lite mat, åt frukost och stensomna i soffan till klockan blev 15.10.

Det var allt för idag mina vänner, nu ska jag ner och ta en cigg och försöka äta något innan jag ska ta på mig något finare än myskläder och min Funkykidz tröja, haha. Sen kommer Alex, Jocke och Emma hit, det blir väl att spela något spel, tjöta och se film (: Ha en trevlig lördagskväll!

Puss&kram.


"Tack för att du väntar... du har plats 189 i kön..."

Say what? Sítter i telefonkö till Skatteverket och det är så jävla tråkigt, hatar såna här samtal som är ett måste. Jag sitter varken påklädd eller sminkad och Johan kommer snart för vi ska till stan på en fika, det är vad jag behöver just nu, inte sitta och lyssna på en inspelad röst som säger mitt könummer stup i kvarten, blää!

Aja, hur har er helg varit? Min har varit bra, jobbade i fredags, Ikea i lördags och på kvällen kom ju Johan och Anders hit så vi fyra satt och berätta spökhistorier och körde anden i glaset, haha! Sen körde vi även lite rollspel då vi alla gick in i en roll, det var ett förhör och vi bestämde vad det skulle vara för fall: Mord, våldtäkt, rån osv.. sen skulle förhöraren hålla för öronen och vi andra bestämde vem eller vilka som skulle vara skyldiga och inte. Sen starta det igång och sen får förhöraren gissa vem som är skyldig, skitkul var det när mn väl kom igång =)

Igår var det slappdag i högsta grad, jag sov middag i typ 1,5 timme på soffan medans Alex passade på att kolla på Discovery som jag hatar, haha. Sen kom Johan vid sju så vi satt och tjöta.

Nä nu får jag ont av att hålla luren mellan örat och axeln, vi hörs kanske ikväll. Ska nämligen sova hos pojkvännen min, det var längesen :( Puss<3

RSS 2.0