29 Maj 2010 - Date!

Hej alla glada!

Hur mår ni? Jag mår skitbra faktiskt, kanske berod på shoppingen jag och Johan gjorde idag men det bästa är nog våran date ikväll, Johan har en massa hemlisar förberett och kvällen ser ut såhär:

Göra mig iordning och ta på mig mina fina nya kläder samt nya skorna.
Jocke kommer över och hänger med oss till Åkanten för ett glas
Kl halv nio är det dags för bio - Sex And Thje City 2!

Sen har jag fakstikst ingen aning om vad som ska hända, allt är i Johans händer men jag tror han har fixat en perfekt kväll. Idag fick jag köpt:


Denna skjortan 199kr och dessa cykelbyxorna/tightsen som går till knäna med spets nertill 59 kr
och 20% rabatt på det.

Fake-converse för endast 200kr på Scorette

Hittade ett par Michael Jackson strumpor på scorette för 50kr, visserligen i stlr 40-44
men vafan, jag var ju tvungen!

Hittade denna lovely ring på Lindex, 59kr.

Förra veckan när jag var ledig från jobbet så shoppade jag lite också inför sommaren och Italien
och då blev det detta:


Dessa ljusa jeansshorts från Gina, 199kr.


Världens sötaste linne med gullig rosett därbak från Gina 199kr.

Bikini med nitar från Gina, 79kr/del

En tunn långarmad tröja, har en likadan i svart men denna färgen var för fin.

Supersnyggt halsband med en uggla-klocka, 199kr på Gina.

Sedan har jag helt glömt av att jag beställde hem en klänning och en bikini från h&m.

Assnygg bikini, tur att den hann komma innan Juli.


Nu skäms jag nästan för hur mkt jag har shoppat på kort tid^^
Nu ska jag hoppa in i duschen och ha en fantastisk kväll! Puss på er!

I´ve Got You Under My Skin

Ännu en solig dag och jag ska jobba, men idag är det en bättre känsla i hela kroppen för idag är det fredag och det ska bli så skönt med lite ledighet och särskilt när man har helgen planerad med massa roliga saker. Min chef ringde förut och fråga om jag kunde börja halv ett istället för tolv och sluta halv sju istället för sex och det var väl inga problem så jag kan göra mig iordning i lugn och ro här hemma.

Ikväll blir det kalas för Johans mamma så direkt efter jobbet blir det att åka en sväng till Vårgårda, men innan jag lämnar jobbet ska jag prova världens sötaste lilla linne likt en bakelse! Hade velat haft alla färgerna men det får inte hända min stackars plånbok, haha. Min skinnjacka har en söm som har gått upp så jag får 100kr tillbaka på den och för det kan jag köpa linnet och lägga till endast 59kr då jag har lite rabatt på jobbet, hihi. Får se om jag använder det ikväll eller imorgon på våran lilla dejt, eller kanske både och som Johan sa (:

Nu ska jag göra lite ärenden på nätet innan jag gör mig iordning för jobbet, ha en riktigt fin dag!
Pösspåer.


Chucky hemma hos sin Dalmatinervän Matilda^^

27 Maj 2010

Ännu en dag på arbetet, morgondagen blir den sista för denna veckan och det ska bli otroligt skönt. Har inte riktigt haft den bästa veckan men inget jag behöver gå in på detaljerat.

Om jag får uttala mig lite utan att någon "Josefine" eller liknande måste spy ut sina ord på min blogg så skulle jag bara vilja ställa frågan hur folk beter sig nu för tiden? Jag som flera andra jag pratat med nu för tiden har sagt till oss själva att vad fan ska man med tjejkompisar till, när det enda dom kan göra är att "Finnas där och lyssna" för att sedan snacka skit bakom ryggen och svika en rätt igenom, som om man aldrig hade betytt någonting? Nä usch, det gör mig fruktansvärt ledsen men nog ännu mer förbannad.

Som igår på jobbet, så står det en sådan typ på mitt jobb. En jag tidigare känt lite sådär halvt men lyckligtvis inte mer än så, står och viskar till sin kompis och tittar upprepande gånger på mig. Inte det mest diskreta sättet om man vill snacka skit om någon, men ni trodde väl att ni inte syntes i andra änden av rummet. Man blir bara så less på all skit och man önskar att folk kunde ägna sin energi på sitt egna liv och dom man faktiskt tycker om, för man vet aldrig vad sanningen är om man själv inte har varit inblandad i skiten. Det är nog det negativa med mitt jobbs placering: Att alla man känner och har känt men inte längre vill känna kommer dit, men det är bara att ignorera och göra sitt jobb tillsammans med sina fina kollegor.

Jag slutade för 1,5 timme sen ungefär och eftersom jag hade en ganska så jobbig dag av flera anledningar så hade älsklingen gjort en överraskning på bordet när jag kom hem idag som skulle göra mig gladare ♥



Jag skulle egentligen ha fått den på lördag då vi ska på Sex And The City 2 och ha en liten "Date" men eftersom jag var lite nere idag så fick det bli idag, jag kan säga att mitt humör höjdes en aning. Ser ni klubban i mitten?! Mums! ♥

25 Maj 2010

Goddagens.

Allt bra? Jag är trött som en drogad apa, jobbat hela dagen och löning på det så folk har shoppat, fast trodde det skulle vara mer folk. Slutade klockan sex och satte mig på soffan framför tvn med en baguette, då lever jag alltså!

Johan jobbar och kommer hem om ca 1 timme och då blir det något att äta och mysa lite innan det är läggdags. Häromkvällen var jag och Johan ute och blåste såpbubblor och dom la sig på gräset så jag sprang in och hämtade kameran och jag tog några riktigt coola bilder:





Nu ska jag fortsätta slappa framför tvn. Ha de gött haaaj!

23 Maj 2010!

Hej bloggläsarna mina!

Hur har eran vecka och helg varit? Min har varit bra, känns ovant att jobba så mycket så man är ju som en vandrande zombie när man kommer hem, tur att man då har en man i hemmet som är svinbra på att laga mat och ta hand om en riktigt ordentligt, hihi, (:! Jag jobbade även igår (lördag) vilket jag inte skulle ha gjort egentligen men dom bytte ut onsdagen för mig.

I fredags bjöd vi hem Jocke och Emma för att se på Talang delfinalen. Vi blev sura för våran vinnare vann inte, Reggie Simon Trollkarlen fick ingen chans med våra 8 röster tyvärr, men han kommer bli stor ändå. Efter det drog vi hem till Jonna och Anders, tog en öl på deras veranda och bara hade det gott och jag fick mig en massa skratt!
Natten till igår så sov jag asdåligt, somnade vid två och sen vaknade jag vid fem av världens jävla mensvärk och det har jag inte ens haft på ett år, lägligt nu liksom. Inte nog med det så vaknade jag innan klockan ringde och då vaknade jag upp av att jag letade efter dom sista plaggen jag skulle larma och galga, haha! *Arbetsskada, hej*

Menmen, igår var det ett helvete att jobba, var så trött och seg men jag överlevde dagen och då mötte jag upp Johan, Anders och Jonna och vi gick ner till torget och tog en glass i solen. Sen var det bara hem, hoppa in i duschen för att sen åka till Johans kusiner i Göteborg där det blev god mat på deras fina rikemans-veranda och sen tillbaka hem för att byta om och cykla upp till Nathalie där det dracks vin, sjung Lips och dansade.

Det var min helg det, jag har precis varit och handlat massa mat och annat mumsmums så nu ska jag börja laga maten till mig och hjärtat. Ha en underbar kväll!

Skönt trött!

Det är verkligen skillnad på att vara trött och trött, just nu är jag skönt trött då man bara är nöjd med dagen och sig själv och är mer avslappnad än slö. Härlig känsla det där, arbetsdagen gick jättebra, jobbade på som en galning och stod mest i kassan idag men larmade även en del och hängde ut nyheter. Så himla roligt ställe och jättefina tjejer som man jobbar med, då blir dagen ännu bättre!


Jag innan jobbet. håret ser ut som ett fågelbo men in reality är det vågigt
och fint efter flätorna inatt :)

för ett tagsen såg jag att Kenza hade fått en världens finaste vita spetsklänning
och för några veckor sen såg jag den på Tradera men orkade inte bli medlem
men mitt hjärta till pojkvän la bud i smyg och han vann den så den kom hem idag
och den passade perfekt trots att jag var osäker på den lilla storleken men den
har riktigt bra stretch så den passar både nu och i sommar då jag alltid går ner lite.


Tjejen med klänningen på är Kenza, min hänger så fint på dörren. Tack älskling! ♥

Jag shoppade även igår på Gina då jag inte jobbade och fick min härliga rabatt också.
Jag ska lägga upp lite bilder sen men det blev iaf ett par ljusa jeansshorts, en bikini, 2 helt olika linnen, ett halsband med ett smycke av en uggla som man öppnar upp som blir en klocka och en långarmad tunn tröja som jag redan har i svart men denna är rosa/aprikosfärgad, jättefint!

Nu ska jag se hur det går för min man i köket som lagar god mat, ska bli spännande!
Puss på er.

20 Maj 2010.

Klockan är 10.40 och det är skönt att inte behöva stressa. Jag gick upp ungefär en timma innan klockan ringde för att gå ut med vovven och det var rätt skönt, så jag kunde äta frukost och lite annat i lugn och ro. Nu har jag gjort min lunchlåda och ska strax göra mig iordning för jobbet. Jobbar 12-18 idag och efter det om det är fint väder ska jag och Johan åka ut med bilen och bara softa.

Igår gick jag på världens meningslösa möte på Af, det roliga var att det inte handlade om det som jag gick dit för så kändes bara onödigt men efteråt mötte jag upp Johan och Frida på stan och det blev lite shopping på jobbet. Fick hem ett par jeansshorts, en bikini, 2 linnen, en långarmad tunn tröja, ett halsband med ett smycke av en uggla som man öppnar som blir en klocka. Supernöjd! Efter det stack Johan till jobbet och vi tjejer tog en fika på Espresso House. senare på kvällen kom Alex förbi och höll mig och Chucky sällskap ute i solen.

Dags att göra sig iordning, ha en fin dag!


Jag hoppades verkligen på Allison som vinnare.

"Varför ska man skämmas för sin lycka?"

Hej alla! Jag skulle ju skriva ett inlägg i förrgår om ett ämne jag tycker är intressant att prata om men det har varit jobb och annat i vägen så det får komma nu istället.

Jag läste en av mina favoritbloggerskors inlägg igår, nämligen Stina-Lee. Hon fyllde nyligen 23 och fick sitt första barn i September förra året då hon endast var 22 år (alltså bara 1 år äldre än vad jag är idag) och hon skrev ett enormt långt inlägg angående föräldrarskap, barnafödande och tiden efter förlossningen osv. Det är väldigt sällan jag orkar läsa igenom ett inlägg som är lika långt som ett skrivhäfte men detta fascinerade mig så mycket och jag höll med henne till 110%. Nu vet ju jag inte hur det är att föda barn och hur det blir efteråt men jag vet ju hur Jag kommer att hantera det och hur Jag kommer må och göra det så bra och enkelt som möjligt för mig, min partner och barnet.

Dom som känner mig vet att jag kommer att bli en ung mamma, det har jag vetat enda sen jag var kanske 10-11 år. Redan då hade jag barnfeber så det skrek om det, jag hade god lust att gå fram till en höggravid främling på stan och bara lägga handen på magen och jag hade inget emot att hellre gå och titta på söta barnkläder än kläder till mig själv. Sådan är jag fortfarande idag och många kan spärra upp ögonen och chockeras över att jag vill "avsluta" mitt fria liv så fort.

Ur Stina-Lees inlägg:
När jag blev gravid tittade många på mig som som om livet för min del nu skulle vara slut - "Men ska du inte leva livet först...?" När förlossningen stundade fick jag höra hur omänskligt ont det skulle göra och när hon väl var född hur jobbig första tiden skulle bli. Det skulle vara fruktansvärt smärtsamt att amma och bebis skulle minsann suga mina bröstvårtor sönder och samman samt hålla oss vakna flera dygn i sträck. Zombies skulle bli vårt andranamn och personlig hygien ett minne blott. Och det där med städningen: "Man hinner varken diska eller städa. Stora diskberg kommer att bildas och det är lika bra att ni vänjer er redan nu vid lite damm i hörnen". Och klassikern "Sov nu, för det kommer ni då rakt inte att få göra sedan". Om man mot förmodan inte alls upplever allt det där som alla varnar en för så får man ett "vänta du bara..." slängt i ansiktet.

Att folk kan vara så dramatiska, överdrivna, elaka och ja, rädda för graviditet och barn har jag ingen förståelse för. Vem kan bevisa att deras liv helt har tagit slut från den dagen dom blev gravida eller förlöste sitt barn? Jag ser snarare såhär på det att det är då livet faktiskt börjar, man lever för någonting och man får sitt livs stora utmaning vilket hade kommit förr eller senare, vissa av oss väljer bara att ta den utmaningen lite tidigare. Jag kan inte påstå att alla under graviditen och tiden efter lyckas undkomma illamående, viktuppgång, skrik på nätterna och trötthet men det är ju faktiskt en del av hela paketet som Stina-Lee nämner.

Stina-Lee:
Min verklighet? Jag mådde prima skinka genom hela graviditeten, illamåendet de första veckorna kunde jag stå ut med. Förlossningen är det största och bästa jag någonsin varit med om, visst gjorde det ont när hon skulle ut men det var inget i jämförelse med den stora nyfikenhet, lycka och spänning jag kände inför att snart få möta vårt barn. Jag skulle kunna göra om det tio gånger om! Första tiden var inget annat än underbar, visst var jag både mörbultad och trött men det var inget som jag lade någon vikt vid då det kändes ganska naturligt i sammanhanget. Jag hade fött en frisk liten tjej, hur fantastiskt är inte det? Amningen gick fint och allt gick enligt "boken" men jag fick ändå höra, "vänta du bara, snart så".

Jag anser att bara man tar hand om sig själv riktigt ordentligt och tänker positivt under hela den tiden så tror jag saker och ting går mycket enklare än att lägga tid på illamåendet, "äta för två" och bli sådär äckligt mätt då man äter alldeles för mycket, gnälla eller sova För mycket. En bra graviditet för mig ser ut såhär och som jag kommer försöka följa så mycket som möjligt när det är dags för mig: Äta nyttigt (mycket frukt och grönsaker, dricka mycket vatten, äta fisk och andra små knep för att hålla sig pigg och fräsch), gå på vattengympa för gravida, gå på långa promenader, få rikligt med sömn, skratta och vara glad, sätta högtalare med musik mot magen som gör bebisen lugn, yoga för gravida m.m. Jag kan rabbla upp mer men ni förstår nog vad jag menar.

Stina-Lee:
Nu närmar hon sig åtta månader och jag väntar fortfarande. Visst är hon ena riktig räpa ibland och visst får jag ta ett par extra djupa andetag när hon som ikväll efter ihärdiga nattningsförsök kl 00 på natten åter vaknade pigg som en mört, såklart i samma stund som jag äntligen skulle till att sätta mig framför datorn och skriva några rader. Klockan har nu passerat tre, hehe. Visst skulle det vara skönt att få sova lite längre vissa mornar (som imorgon tex) men nu är det så att jag har blivit mamma och allt det som många tycks klaga och gnälla över är en del av paketet.

Hon har fått flera kommentarer där mammor säger att det värsta dom vet är sådana människor som stör sig på när andra mammor säger hur perfekta deras barn är och hur enkelt allting går för dom.

Stina-Lee:
Varför får jag som nybliven mamma alltid bita mig lite i läppen för att inte berätta allt för mycket om hur bra det faktiskt går för oss? Det är tabu. Graviditeten ska vara jobbigt och förlossningen outhärdligt smärtsam. Man skaomänskligt trött mest hela tiden. Skriver man positivt om föräldraskap, ja, då heter det att man ljuger eller åtminstone förskönar. Att man lindar in tillvaron i någon slags rosa fluffig bomull för att dölja hur det egentligen är. Snälla nån, det handlar inte om det. Livet har inte få sova på nätterna när man har en liten och man ska helst vara  sina rosa-fluffiga perioder då allt bara känns komplett! Det är helt naturligt och precis som det ska vara.

Jag tycker att det är lite lustigt med folk som ska komma in och förstöra lyckan för gravida som har en egen bild över hur ens liv kommer att se ut och hur roligt det kommer att bli (med sina nackdelar såklart), för man tänker ju alltid "Nä, men så kommer mina barn aldrig att bli/vara" och då gör man ju sitt bästa för att uppfylla det men när någon kommer och ska försöka skrämma en med att man aldrig kommer att få sova normalt, man kommer knappt hinna med sin egna hygien, man får ingen tid med sin partner och ni kommer glida smått ifrån varandra och gräla mer, man kan hamna i förlossningsdepression och bla bla. Hur roligt tycker dessa människor det är att ha barn undrar man då? Varför har dom 2-3 stycken hemma om det nu var så fruktansvärt hemskt med den 1:a och 2:a?

Mitt mål med livet är att skapa en familj, en stor familj på minst 5 pers, för vi ska ha 3 barn är planerat och en av anledningarna till det är nog att jag levt ensam med min mamma hela livet, aldrig haft syskon i samma ålder, inga mysiga familjemiddagar eller stora julfiranden då det faktiskt finns en anledning att ha en julgran eller göra julmat. Jag vill ha liv och rörelse i mitt hem, mycket ska hända och jag vill ha äventyr! Är det verkligen så fel med det? När jag säger att jag vill ha barn nu men att det bara är ett jobb som fattas så tittar folk med skräckögon mot mig, snälla ni! Jag är 21 om några månader, det är en mogen ålder för barn och kroppen är mogen för en graviditet, men det handlar även om man är psykiskt redo och det har jag varit länge. Jag är inte ett dugg orolig, jag ser fram emot att komma hem och berätta för min partner och kasta mig i hans armar och viska i örat "Vi får nog börja gå och titta på barnvagn..!" eller att se magen växa och ta kort varje vecka, köpa mammakläder, gå på ultraljud, läsa gravid-böcker, att känna förvärkar och åka till förlossningen och ligga och skrika och krysta på som en galning bara för att äntligen få se med mina egna ögon vad vi har skapat. Det låter fruktansvärt i öronen på vissa av er men då kan ni väl sluta läsa?

Stina-Lee:
För att kunna njuta till fullo som nybliven förälder tror jag dock det är mycket viktigt att man tillåter sig själv att på riktigt ta ett steg tillbaka, släppa alla måsten i den mån det är möjligt och inse att ett fullspäckat schema inte är allt. Det är inte konstigt att så många känner sig trötta och framförallt ledsna över att de inte hinner med allt de önskar när de stenhårt tror att de kan leva vidare i samma höga tempo utan att ens tänka tanken på att prioritera annorlunda i livet. Då blir det svårt att få livspusslet att gå ihop!

Ni som prioriterar arbete, plugg och karriär i första hand och vill ha barn tidigast som 30åring, det är helt upp till er självklart men jag och min partner diskuterade detta häromdagen och han sa såhär: Min pappa fick min syster när han var 21-22 där någonstans, hans kompisar påpeka att han nu inte kan leva livet och att han förstör för sig själv. Då sa hans pappa: Jag skaffar barn nu, när dom är vuxna är jag i 40 årsåldern, då är jag "klar" och då kan jag leva livet. Ni som skaffar barn som 30-35 åringar kommer inte vara "klara" förräns ni är mellan 50-60, hur roligt är det?

Jag håller helt och hållet med, för man lever faktiskt livet även om man har barn, kanske mer t.o.m. Vad hände med barnvakt om ni vill ut och äta middag eller vill ha en utekväll tillsammans? Vill du åka iväg? Packa väskan, sätt ungarna i bilen och åk iväg, era egna barn ska inte behöva vara ett problem eller en börda för er! Du kan fortfarande handla kläder och unna dig själv med måtta, barnen behöver inte mer än nödvändigt som kläder, mat i nappflaskan, en säng och kärlek. Vill ni resa utan barnen en vecka? Få barnen att träffa sina mor och farföräldrar så ofta ni kan så har dom inga problem med att vara hos dom en längre tid i framtiden, saknad är mycket viktigt både för er och barnen. Många gillar att förvärra saker och ting och gör det kanske omedvetet för sig själva och smittar av den negativa energin till andra men som sen upplever den totala motsatsen.

Nu ska jag inte babbla mer om detta men ni märker ju hur jag stödjer detta ämnet och det är himla roligt att diskutera det. Ni får jättegärna läsa igenom det och ge en kommentar om vad ni tycker! =)

Här är jag och mitt kusinbarn Theo på julafton 2008. Jag skulle natta honom
och mamma kom in med kameran, mysigt!

Första dagen på Gina Tricot!

Tjohoo alla där hemma!

Dagen har varit så bra så, att gå upp klockan åtta var väl en annan femma men har jag väl ställt mig på fötterna så är jag igång! Plus att älsklingen masserade och killade mig i en hel timma i sängen igår tills jag stensomnade. Klockan tio befann jag mig på jobbet, mötte min chef och vi gick igenom lite saker som jag ska kunna i framtiden. Sen helt plötsligt fick vi en stor leverans så det blev för mig att stå i lagret och ta upp kläder, sortera storlekar och slänga i vagnar så kollegorna kunde köra ut dom i butiken, sista timmen fick jag larma en massa kläder och äntligen få stå i butiken där det är ljust och rörelse.

Efteråt kände jag en enorm lättad och stolthet över mig själv, jag fick stark beröm för min insats och hon tror att jag kommer bli enormt duktig när jag kan allt i framtiden. När jag kom hem hade Johan åkt till jobbet men lämnat efter sig sin kända Thai-kycklingsoppa som han hade lagat till mig innan han åkte och lämnade den här söta lappen.




Nu är Johan påväg hem och även hans föräldrar kommer förbi med Johans bil, hörs sen då jag ska skriva ett inlägg om ett ämne som jag älskar att diskutera och som en av mina favoritbloggerskor skrev om idag.

Puss!

16 Maj 2010 - Nervös, trött, utmattad, gosig.

Hej bloggen!

Hur har ni haft det? Jag har haft en väldigt seg helg, nog den segaste på ett bra tag. Har verkligen gjort nada och varit heldeppad av olika anledningar men idag rann vattnet över kanten och just nu är jag utmattad, skittrött, hungrig och nervös inför imorgon då jag börjar jobba på Gina, *piiirrr*.

Älskling tvingade i mig i ett varmt skumbad och då passade jag på att sätta på ansiktmask. Han ställde även in stereon i badrummet så jag fick avkopplande musik medans han stack och lämna tillbaka våra filmer vi hyrde igår. Nu sitter jag här med badrock och vi håller på och gör mackor med varm oboy, sen är det raka vägen i sängs.


15 Maj 2010

Tja!

Sovit gott? Det kan man säga att jag har, blev inte läggdags förräns tre inatt men vi hade så himla mysigt så vi ville inte riktigt lägga oss. Igår gjorde jag några ärenden på stan, gick till chefen och Af b.la sen blev det en stund uppe hos Sarah och sedan en promenix hem då hjärtat kom hem från jobbet och en stund efter det kom hans syster och hämtade upp oss. Väl hemma hos henne gosade vi med hennes kaninungar som väger typ 20 gram och är lika små som ägg, jag skojar inte! Sen blev det grillat framför Talang, därefter körde dom hem oss och då var vi inte sugna på att sätta oss inne så vi satte oss på baksidan av huset med grannens bord och stolar, tog en grogg, tände ljus och hade musik på, asmysigt! Vi bjöd dit Anders och Jonna som stannade lite mer än en timma och vi satt bara och tjötade om allt möjligt :)

Det var min fredag.

Partylight!

Godkväll!

För en stund sedan tog ljuspartyt slut, det var verkligen jättetrevligt! Även om jag redan har varit på exakt samma party för några veckor sen så var det roligt, kanske för att det var hos mig och för att jag var värdinna. Vi var sammanlagt nio stycken och nästan alla köpte något från katalogerna och jag som värdinna fick en viss rabatt beroende på hur mycket som såldes under kvällen och det blev tillräckligt för att jag skulle kunna köpa det jag och Johan vill ha för halva priset, är superglad! Och så fick jag även ett paket med doftljus av Johans kära mamma som höll i allt, tack!


Här har vi en del av sortimentet, dom som är mina är stövlarna, myran
och fatet med de röda ljusen på, Charlotta hade buren och den vita statyn med
änglarna som sitter ihop.

Denna tyckte jag var otroligt mysig, man kan lägga precis vad man vill i (vi valde godis^^)

Hon placerade även en del av sina grejer här och som pricken över i:t
så satte Johan på dvd-brasan, vi hade även lugnande musik i bakgrunden.


Och detta fick jag stå för som värdinna!

Nu ska vi nog gå och lägga oss framför några avsnitt av Vänner och mysa, sov gott! ♥

13 Maj 2010

Hejsan! :)

Idag är en slapp dag, vaknade runt tio trots att jag hade bestämt mig för att ha en sovmorgon men jag låg och slappa en stund med Chucky. Annars har vi bara ätit frukost och tittat på Alla vi barn i Bullerbyn som gick på 4an förut.

Snart ska jag iväg med mor min och handla lite inför ikväll, vi ska ha ljusparty här hemma och jag är värdinna. Har bjudit hem lite vänner och så får vi se om dom är intresserade av att köpa något. Det börjar klockan sju så jag är inte så stressad, har suttit här och redigerat en massa bilder, skitkul!

Begravning och shopping - Vilken kombination

Igår var det ju begravning för mammas gamla vän sedan 15 år tillbaka. Hon har varit sjuk i 18 år och mamma har hjälpt henne alla dessa år och jag har varit där och lekt med hennes fyra barn och deras hund, nu är vi alla stora och Magdalena kan äntligen vila i frid. Begravningen var sorgsen men väldigt vacker, den inleddes med låten Imagine med John Lennon, det innebar att vi alla behövde papper för oj vad jag grät! Efteråt mådde man väl inte så bra men det var skönt att säga adjö och när jag och mamma fick gå fram till kistan sa vi: Sov så gott Magdalena..


Efteråt åkte vi till Allum för jag behövde äta och samtidigt spana vi i affärer och det slutade med att mamma ville köpa lite kläder till mig trots att jag sa nej. Det blev denna supersnygga jackan i kamoflagegrön och två body i vit och mörkblå från Gina tricot, samt den fina klänningen som är Michael Jackson inspirerad med smyckena på axlarna och dom coola brillorna i härlig rosa.




När jag kom hem drog vi ner till Savannen där Alex spelade fotboll, men hans stukning
sabbade allt så han fick hoppa av.


På kvällen gjorde vi tacos och myste framför tvn innan det var sängdags.

Nu ska jag poppa popcorn och titta på Anna Ankas Assistent tills Johan kommer
hem från jobbet. puss!


Gina-tjej!

Jag är så otroligt glad så jag kan inte starta detta inlägget normalt. Jag var på intervju idag som jag har skrivit innan och vart det var är nämligen på Gina Tricot här i stan fast för en praktikplats nu i början som sen kan leda till arbete och gissa vad? Jag fick platsen :D Är så otroligt glad att jag har gått med ett leende på läpparna hela dagen!

Intervjun höll på i ca 20 minuter och när vi började runda av så ville hon att jag skulle börja på måndag. Hon berättade även att sen första gången hon träffade mig vilket var för typ 1-2 månader sen så har hon velat ha mig där. Dagen då jag kom för att visa mitt intresse blev hon ledsen för samma dag hade hon redan fixat en praktikant men hon skulle inte stanna så länge så hon ringde genast mig. Det roliga är att när hon sa att jag skulle börja så frågade jag om dom andra hon skulle intervjua och då sa hon att hon inte har intervjuat dom än och tänker ringa och säga nej, jag var en Gina-tjej. Hon ville gå på sin magkänsla och hon hade pratat med sina kollegor om mig och sagt att jag är så energisk, glad och trevlig och det känns skitbra om jag får skryta som en galning nu, haha!


This is how happy I am!

Så nu har jag fått schemat för nästa vecka och jag ska verkligen försöka visa vad jag går för så att dom kommer vilja anställa mig för där har jag velat jobba sen dom öppnade Gina i stan. Så direkt efter intervjun gick jag till Af för att berätta att jag kommer praktisera i 3 månader eller mer och självklart var det så komplicerat med Ugan och praktik men jag skiter i dom, det här vill jag göra! Sen när jag kom in från ovädret har jag fixat med posten, räkningar och andra papper, diskat, dammsugit, dammat, tvättat ur kattens låda, skurat kylskåpet och gjort det fint. Har en massa energi så jag passade på, nu har jag ätit och tagit min andra cigg idag (Jag och Johan håller på att sluta röka) och det går riktigt bra faktiskt, imorgon blir det 2 cigg och i övermorgon 1 sen är det över.

Nu ska jag slagga i soffan en stund, puss!

Begravning.

Godförmiddag! Sovit gott? Jag har sovit sådär det senaste faktiskt, vaknar med jämna mellanrum trots att jag har fått låna ett stresstäcke utav en kvinna som jobbar med positiv energi, men jag tror inte på sånt men man kan ju alltid testa.

Jag har gjort mig iordning och inväntar min mamma som ska hämta upp mig. Vi ska på begravning i Göteborg och hon ville inte åka ensam, dessutom är det en person som gått bort som jag känner väl också så jag ville inte skippa det trots hur seg jag är idag. Efter det är det hemgång och då kommer Alex och hälsar på oss och sen ska vi titta på när han har fotbollsmatch på Savannen kl sju. Får se om han kan spela iofs eftersom han har stukat foten, men inget kan hindra Gadden!

Nu ska jag gå ut med lillen innan vi ska åka, han och katten ska vara ensamma hemma ett par timmar så vi får hoppas att han klarar det, jag övar honom på att vara själv men detta är nog tidrekord.

Gammal bild, påväg till Ikea.

Vi hörs sen godingar ♥

Ont i kistan

Ajajaj, jag måste göra någonting åt min mage, jag har både magkatarr och dyspepsi men det måste finnas något mer jag kan göra än att försöka äta rätt och stressa mindre? Någon medicin eller någon hemmakur.

Hur har eran dag varit? Min har varit rätt hektisk och jag har fått tagit in en massa information från lite här och var. sen att en liten undersökning på Chucky som tog 5-6 minuter skulle kosta 570 kronor gjorde ju imte dagen bättre, men den smällen var jag beredd på. Vad jag inte var beredd på var att han har fel på sina tänder tack vare överbettet så jag ska se om det inte täcker min dolda försäkring via uppfödaren, om det skulle utföras så skulle det kosta över 2000 kr. Sen passade jag på att fråga om kastrering och den skulle kosta...beredda...? 3000 kr!


Orka snacka pengar, vi har det bra här hemma iaf. Vi har så vi klarar oss och det är det viktigaste :) Fick veta att Onsdagsklubben inte öppnar förräns i Juni och då är jag i Italien, högsäsong så jag ska inte hänga läpp för mycket. Nu ska jag faktiskt få massage här så dags att förberedda sig, hörs sen kanske!

10 Maj 2010

Hej bloggläsare!

Hur har ni haft det det senaste? Jag har haft det prima ballerina, träffat kompisar, druckit, haft en jobbig bakfylla och ätit massa god mat. Men det är väl så livet ska se ut ibland?

Idag har jag en del att göra, jag ska till banken och Af för att skriva ut lite saker som soc måste ha för att jag ska få mina sabblans pengar och sen direkt efter det ska jag åka till veterinären med Chucky i Vårgårda, har äntligen fått tag i dom och fått en bokad tid åt lillen, försöker nu bara få tag i mamma och säga det eftersom hon ska vara chaufför.

Annars är hela min vecka uppbokad, ska kanske på begravning i Göteborg imorgon, på onsdag ska jag faktiskt på intervju på ett ställe där jag alltid har velat jobba och på kvällen kanske man drar till invigningen av Onsdagsklubben och sen på torsdag ska jag vara värdinna för ett Ljusparty jag ska hålla här hemma :)

Nu måste jag fortsätta terrorisera mammas söndriga mobil som dör och sen ska jag hoppa in i duschen.
Pusshej.

Från Linköping.

Blev taggad på facebook i denna bild, vi skulle handla på Maxi och det var kö till kantarellerna. Killarna längst fram, jag i blont med skinnjacka och Juliette precis bakom :)


Haha värt för några kantareller liksom!

6 Maj 2010

God eftermiddag!

Hur mår ni alla? Jag känner mig piggare idag då det är fint väder plus att vi fick oväntat besök av söta Nathalie här förut så vi satte oss ute och rökte och snacka skit. Nu sitter jag här och uppdaterar mina bildalbum på Facebook. Jag ska snart ta kort på presenterna Johan fick av mig men har ingen ork till det just nu, men jag kan berätta en rolig sak. Den duktiga trollkarlen som var med i Talang samtidigt som vi var där har blivit vän med mig på Facebook, både jag och Johan är buddies med honom nu, höhö. Han är en otroligt skön människa, han lurade mig hela tiden och jag fattar inte att jag gick på det varje gång, haha. Nä men himla skön och begåvad kille alltså, take a look!


4 Maj 2010

Hej bloggen!

Gårdagen blev riktigt lyckad! Johan fick ju frukost ute i det fina vädret och även fina presenter av mig som jag kan visa sen i bildform. På kvällen åkte vi till Johans föräldrar och åt lite god mat ute på verandan och därefter lite efterrätt samt presentöppning. Även jag fick en liten present av Johans tvillingsyster Charlotta, när vi var på ljuspartyt för några veckor sen så blev jag förtjust i en ljushållare som var en myra, Charlotta beställde två men jag visste inte att den ena var till mig så jag blev lite förvirrad när vi öppnade paketet med allt vi beställt då jag trodde att vi hade fått fel ;-) Men tack!

Väl hemma satte vi oss i soffan framför Walk The Line och myste.

På ljuspartyt beställde vi detta fat som vi pyntade med fina ljus och plastblad.

Johan fick denna fina växten i present av sina föräldrar. äntligen lite grönt i fönstren!

Vi gick runt och spånade på ideér och satte lite plastblad i denna, nu när våren kommer :)

Jag flyttade mina små ljus från bordet till hyllan över tvn.

Så fint med lite växter och blommor i fönstrena, har varit lite dåligt med det.

Köpte även dessa söta stövlarna på ljuspartyt

Här är myran vi fick av Charlotta :)

3 Maj är en stor dag här hemma

...för idag fyller nämligen Johan 21 år, stor pojke nu :) Har inte hunnit köpa present på hela veckan men idag på självaste dagen så har jag cyklat runt och hittat en massa nödvändigt och roligt som nu ligger inslaget på sängen och födelsedagsbarnet sitter i soffan och väntar på att få öppna.

Men imorse började jag redan med firandet, jag gick upp tidigare och gjorde frukost som jag sedan ställde utanför huset där fastighetsskötarn ställt bord och stolar och det var härligt väder och så fort jag var klar så väckte jag honom med en puss och höll för ögonen på honom och ledde honom ut. Han blev väldigt smickrad och tyckte att dagen började himlans bra.




Lillen har blivit jätteförkyld, bara snorar, nyser och har svårt att andas.

Min första fågelskit, typiskt.

Efter en runda på stan efter presenter så blev jag väldigt nöjd med mina köp,
hoppas bara födelsedagsbarnet blir nöjd men jag tror inte annat, hihi.


Nu ska jag låta honom öppna, ha det fint i det soliga vädret!
Kram ♥

2 Maj 2010

Jag glömde att Chucky fyllde 10 månader igår! Grattis min lilla plutt ♥

Allt bra? Jag har precis ätit frukost, diskat och tagit en cigg tillsammans med en kopp varm oboy i det härliga vädret. Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning, Johan jobbar till tre och då ska jag vara klar för då ska vi mot Göteborg och äta middag hemma hos pappa och hans fru.

Jag har lite smått panik alltså, Johan fyller 21 imorgon och jag har inte köpt någon present än. Det är ju det jag vill ge honom tillsammans med frukost på sängen imorgonbitti, buhu. Jag får försöka lösa det på bästa sätt för jag hatar att vara sen med presenter. Eller så köper man 200 rosor och strör bladen över hela sängen? Hihi.


1 Maj 2010

Vaknade runt tolv, tog en cigg sen kom Alex helt oväntat. Det ringde på dörren men öppnade inte för jag orkade inte ifall det var grannen, så jag sänkte ljudet på tvn och smög omkring sen ringde Alex och jag typ viskade och han ba: Varför öppnar du inte?:P

Så vi sitter och slöar vid tvn och inväntar min man. Börjar bli hungrig men orkar inte göra nån mat, får se vad det blir.

Me today

Valborg

Godmorgon. Hur var eran Valborg? Min var bra, på dagen så kom min mamma förbi och hjälpte mig att stortstäda hela lägenheten, från grund och botten. Damma, dammsög och skurade golv. Fast när man ber min mamma hjälpa till att städa lite så städar hon mer än vad som behövs. När hon dammade så dammade hon lister, ovanför fönster , speglar, fönster ah you name it! Sen när jag startade med dammsugningen så går jag in i badrummet och ser att det är vatten över hela golvet och hon står och skurar badkaret och handfatet, rensar avloppet och skurar toaletten, haha. Jag måste säga att det är bra att ha henne för sånt men får man henne att börja så är det ingen idé att försöka få henne att sluta. Efter det skurade jag alla golven 2-3 gånger tror jag, det blev även att jag skakade alla filtar och djurens plädar, borstade katten som gav efter sig den största hårbollen jag sett under hennes 9 år.

Väl färdig med detta så hoppade jag in i duschen för att göra mig iordning för kvällen. Vid sju kom Jocke, sen droppa Alex in och slutligen Emma. Det blev en förfest framför lite Talang och sen musik och tjöt. Sen drog vi vidare till hotellet där det var drag, synd att man inte kände så många som man brukar. Strax efter tolv drog jag och Johan hemåt då han skulle jobba 6.45 men först blev det mat på grillen.

Min älskade väst från Gina.

Bacardi Razz med Sevenup.

The crazy gang.

I love you.

Byta skor var hon tvungen att göra ;-)

Viga tjejen.

Inte så vig tjej, spana in det böjda knät haha!

Mojjito

At the hotel (och man ser lika sliten ut varje gång)

Folk

Efteråt gick vi och åt, när maten var uppäten eldade vi upp all papper och
startade en egen brasa :)

RSS 2.0