Stockholm It Is!

Spenderat den största dagen med Nathalie, vi tog äntligen tag i att ringa och boka vandrarhem i Stockholm för nästa helg och sen fixade vi tågresa till bra pris, så nu är det bara det roliga kvar: Att planera vad man ska ha med sig, packa och göra sig redo för en galen helg! :D Kommer bli så otroligt skönt att få komma iväg till en stad där man inte känner en människa, äta god mat, gå ut och dansa på Lobby, shoppa och bara koppla av!

Efter det fick jag stressa in till banken innan jobbet och väl på jobbet var det inte mycket att göra och Louise hade gjort det mesta så vi satt ner och planerade för helgen, sen kom min skrutt Noel och jag fick en puss^^
Nu är jag hemma och har fått några goa skratt tack vare en vän på telefon och nu ska jag ta tag i detta:


I Have A New Love In My Life

Godkväll kära vänner!

Hoppas eran vecka har börjat bra, jag har varit ledig mån-tis vilket behövdes och idag så jobbade jag 12.45-19.15 + 45 minuter eftersom larmhelvetet på jobbet inte ville samarbeta så jag kom hem en aning senare än väntat, men väl hemma så gjorde jag lite mat och bänkade mig franför datorn för att överföra bilder och musik till min nya mobil (Min nya livskärlek) Igår tvättade jag och under tiden gjorde jag ärenden på stan och åkte även runt och jämförde priser på mobiler och det blev att jag köpte min älskade Samsung Galaxy S på delbetalning!


Isin´t she beautiful? :)

Dessutom är jag grymt nöjd med kameran och videokameran!

Mys från igår :)

På jobbet idag så testade jag min kameras underverk och eftersom min arbetsplats är otroligt färgglad så tyckte jag att det var ett bra ställe att prova på :)


Cafeét



Nu är klockan snart halv ett och det är nog dags att lägga sig och titta på S.A.T.C, är på dom sista avsnitten så undrar vad jag ska kolla på sen. Får väl bli Vänner som vanligt :)

Godnatt!

Alingsås klär i höstväder!

Efter att ha legat i sängen hela dagen så var det dags att stiga upp, dammsuga lägenheten för att sedan ta på sig kläderna och ta en härlig höstpromenad med Chucky. Tog med mig kameran för att ta lite kort och det blev riktigt härliga bilder som fick mig att inse att jag inte behöver gå särskilt långt hemifrån för att uppskatta hösten och den fina naturen.






Sista stoppet under promenaden blev att jag och Chucky gick till jobbet för att hälsa på, snackade en stund med chefen min och i helgen ska jag vara boss på jobbet medans hon är i Berlin, ska bli riktigt roligt och intressant att se vad för boss-material jag är ;) Efter det tog jag en cykeltur till affären där jag stoppades av mysiga Halloween utsmyckningar, det blev att jag köpte två små söta pumpalyktor som nu står i hallen och lyser och även en asfräck diskborste och bara för att jag köpte den så skänkte jag samtidigt lite pengar till Rosa Bandet :) Dagens goda gärning!


När jag kom hem stod min kära lilla Smurf utanför och väntade på mig med sin dator.
Vi kollade på Mirrors 2 och lite av Sex and the city 2 innan hon drog hemåt, vi var faktiskt riktigt imponerade av oss själva som lyckades koppla in datorn till tvn, högtalarna till datorn från dvdn osv... här behövs inga tekniska killar inte! Vi myste med kladdkaka till :)



Klockan är egentligen mycket och jag är jättetrött men är samtidigt hungrig, så nu ska jag stoppa in en pizza i ugnen och sen lägga mig och titta på Sex and the city, mys! Imorgon har jag tvätttid klockan tolv och sen blir det andra ärenden, hörs!

S.A.T.C

Hej alla friska och sjuka! Hur mår nu? Här är det förkylning, hosta och halsont som gäller tyvärr, men har ändå jobbat och kämpat mig igenom dagarna med jobb och annat. Har jobbat i veckan på mina båda jobb, umgåtts med vänner och tagit det lugnt.

Helgen har bestått utav vin på Åkanten, jobb, 45-årsfest och mera jobb. Idag är det måndag, ny vecka och den börjar bra då jag idag är ledig och ligger just nu i sängen med tofflor på fossingarna framför Sex And The City. Jag har maraton-perioder bland alla mina boxar, det är alltid Vänner, Förhäxad eller SATC och jag tröttnar aldrig! Idag ska jag oavsett om jag är sjuk försöka ta tag i lite saker som att dammsuga min lilla lya, fixa med lite papper och ta en lååång promenad med Chucky, det kan både han och jag behöva.

Nu ska jag ut och ta en cigg och rasta lillen sen får vi se i vilken ordning och hur långsamt jag tar mig igenom min att göra-lista.


Us three at the cowboy-party

"Honey, I´m Done!"

Det är orden jag skulle behöva höra just nu, från en tjej som heter Nathalie som blir lite sen på jobbet. Vi ska nämligen mötas utanför hennes jobb och innan det måste jag till Hemmakväll och köpa en påse godis och Coca Cola!!!

Sitter fortfarande i sängen, jag sa ju att jag har legat här hela dagen. Fast jag har faktiskt gått ut ur huset för att slänga sopor så jag behöver inte ha allt för dåligt samvete. Sitter dessutom här med mina två djur som slåss om mig, Chucky ligger i famnen och Piper fick jag flörta intill mig för att hon inte skulle känna sig utanför, om hennes blickar kunde döda hade Chucky varit grillad chihuahua just nu, haha. Men det är så otroligt mysigt med djur, att dom kan vara ett sånt mysigt sällskap så man inte känner sig ett dugg ensam!

På tal om något helt annat, kan någon snälla ge mig ett tips på något bra, billigt, färscht och centralt vandrarhem i Stockholm? Ring, smsa, skriv här, på face eller hur som helst! Börjar bli smått panikslagen här!

Imorgon är jag ledig och det känns lite gott inombords måste jag säga. Men nu, NU måste jag ha godis och cola!


Jag vill ut och dansa med mina fina vänner till riktigt bra musik, dricka och må riktigt bra för en kväll!

V.Ä.N.N.E.R.

Första dagen hemma från jobbet, har så dåligt samvete eftersom jag jobbat hårt som en gris sen i början av september och ville hålla det så, så är lite besviken på mig själv men när kroppen säger ifrån får man lyssna. Jag vaknade halv sex och gick upp, kände att jag mådde fruktansvärt illa, skakade om händerna, hade ont i halsen och kände mig likblek så jag fick hoppa ner i varma sängen igen, vilket jag inte klagade för. Sov ut länge och mådde lite bättre när jag vaknade, sedan fick jag en illamåendeattack igen så det går väl upp och ner.

Har iaf inte flyttat mig från sängen än, utan ligger här med mina varma tofflor på framför Vänner, att ett program kan göra att man mår så mycket bättre och känner sig gladare, älskar det ♥ Min lilla mexikan kom precis hem efter två nätter hos majmor och jag har saknat honom ovanligt mycket, det är så tomt utan honom här hemma, nu ligger han här med mig och åmar sig och vill att man ska klia honom på magen! Resten av dagen ska vi fortsätta att ligga här, försöka få i mig något att äta och göra lite ärenden på nätet, sen ikväll ska jag till Hemmakväll och köpa godis och coca cola och möta upp Nathalie på hennes jobb för att sen cykla hem till henne och se film i värmen, vi ska låta våra små vovvar leka också :)


Nani och Chucky i solen efter en långpromenad.


Nystädad lägenhet!

Tänk hur såpass bra man kan må tack vare en helstädad lägenhet från grund och botten! Efter storstädningen så tog jag och Chucky en promenad till Jocke och Emma för en liten söndagsvisit sen kom mamma och hämtade oss och då stack jag in till Maxi och storhandlade! När jag kom innanför dörren gjorde jag iordning köttfärspaj och sallad och till efterrätt blev det muffins och tacochips med salsasås framför Sex And The City!

Klockan är alldeles för mycket för mig egentligen men har ingen energi att lägga mig, ska upp klockan fem och det tar riktigt emot ska jag säga er, men sån tur är känns det enklare när man ska jobba med en god vän och få sig några skratt och då går tiden så mycket snabbare! :)

Sitter här med ansiktsmask framför tvn och blir stressad av klockan så jag antar att det är dags att lägga sig i dom rena sängkläderna och koppla av, ska absolut inte pressa mig själv att sova för det funkar aldrig. Men jag hoppas ni alla får en god nattsömn och njut av era timmar från kl 5.00 och framåt och tänk på mig då jag sitter på en cykel i kylan påväg mot station och ska städa åt sura sjuksköterskor, puss!

17 Oktober 2010

Detta var första dagen på evigheter som jag sov till tolv, halv ett! Gud vad skönt det var, ville inte gå upp överhuvudtaget men man måste ju göra något sin sista lediga dag och när det är så himla fint väder!

Gårdagen var verkligen jättemysig, tog tåget in till Göteborg och sen bussen upp till pappa och Anne-lie, det blev en gin&tonic när jag kom och sen jättegod mat bestående av kycklinggryta med bacon, ris och sallad. Sedan tittade vi på finalen av Dansfeber som jag inte ville missa, sen blev det att åka hemåt igen. Jag lovade er en outfit-bild och jag håller vad jag lovar...oftast ;)


Skjorta - Gina Tricot, Halsduk - Gina Tricot, Stövlar - Nilsson



Nu ska jag nog försöka ta tag i lite städning här hemma, behöver dammsugas och göras lite fint. Sedan blir det nog att ta en promenad med Chucky och sen storhandla. Puss på er.

Städarna Charlie And Ben

Igår åkte jag och Karin med 05.33 tåget till Lerum för att jobba, trötta som zombies var vi men gud vilken kul dag vi hade! Att det kunde vara så kul att städa? Vi gick runt och sjöng "Jag är din bäste vän!" "Så låt bara åren gå, låt dina hår bli grå" från Toy story :D vi skuttade i trapporna och gjorde fula danssteg och flamsa så jag skulle nog inte bli chockerad om dom ringde våran chef och undrar vilka mongolider som dom har anställt^^ Det bästa är att dom ville att jag ska hjälpa Karin i Lerum på måndag igen och det gör jag självklart, nu måste vi bara komma på en ny låt som vi kan sjunga sönder :D Vi jobbade till halv ett, kom hem runt ett och hetsåt och somnade sen var det bara upp och gå till nästa jobb där vi hade bokat in 3 kalas samtidigt vilket var en aning stressigt när vi bara har två kalasrum men alla gick hem glada och nöjda och på kvällen följde Karin med mig hem och vi glodde på Vänner-bloopers och En fyra för tre.



Idag ska jag till Göteborg och äta middag hos min pappa och hans fru, ska bli himla mysigt! Dricka lite vin, äta kycklinggryta, kanske ta en drink och ha det riktigt mysigt. Det är ju inte ofta jag träffar dom så det ska bli jättemysigt. Senare på kvällen åker jag hem och då kanske jag ska träffa en vän, hyra film och slappa. Ska njuta fullt ut av min första lediga helg på evigheter!

Nu är det dags för en stor frukost, sen funderar jag på att träna lite och kanske dra över med dammsugaren innan jag åker iväg! Jag ska faktiskt försöka fånga en dagens outfit innan jag åker! Puss.

In The Crowd

Hej vänner! Har eran torsdag varit bra? Min startade halv sex imorse då jag började jobba 6.00 på Sörhaga, riktigt segt eftersom jag hade sovit lite och dåligt men jag överlevde. Sen åkte jag hem för att äta och sova i ca en timma innan det var dags att cykla ner till stan och möta upp Smurf. Det blev att fönstershoppa lite men för min del blev det faktiskt en jättefin halsduk från Gina (Visas på bild imorgon) och direkt efter det var det bara attg åka hem och göra sig iordning för mingelkvällen på Liseberg med jobbet.

När jag stod och sminka mig i myskläder så ringer min chef och frågar vart jag är, det var typ 1 timma kvar innan vi skulle åka tänkte jag men då hade hon smsat att vi skulle åka 17.45 men vi skulle åka 16.45 vilket gjorde att jag fick kasta på mig kläderna och sminket och hoppa in i bilen. Men väl framme i götet så blev det välkomstdrink, mingel och massa mat som man fick gå och provsmaka av på alla dessa bord från dessa beställningsföretag, vi var ganska mätta när vi kom ut.

Nu är jag hemma och efter städjobbet idag fick jag förfrågan om att ta ett städpass i Lerum imorgon så jag ska ta halv sex tåget tillsammans med Sve så vi ska städa ihop :) Efter det är det hem och sova snabbt som ögat innan jag hoppar över gatan till andra jobbet och ska försöka få 3 kalas som ska hållas samtidigt att fungera, puh.

Sovdags, godnatt!

13 Oktober 2010

Återigen väcker Chucky mig klockan fem på morgonen men denna gången tänkte jag att om jag går ut med honom så slipper det bli så tidigt och bråttom senare på morgonen och då kan jag sova lite längre, så det blev att gå ut i kylan och sen in i värmen under täcket :)

Nu är klockan halv elva och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jag och Chucky ska upp till Nathalie och planera ett litet äventyr vi ska på, har velat göra detta länge men har liksom aldrig blivit av men nu känns det som att det både behövs och kommer hända, kommer bli skitkul! :D

Ska ta några rutor Marabou först innan jag startar här.


Bedroom In My Heart

Sovrum eller rum som man ska sova i har alltid varit viktigt för mig. Det måste vara sov-vänligt, där man kan finna ro innan man somnar, ett ställe att se fram emot att ligga i och som man känner sig trygg och behaglig i. Det gör jag i mitt underbara stora sovrum i min lägenhet, särskilt nu efter att jag har fört över halva min garderob till den andra garderoben som tvn står på, ställt min smyckehängare i fönstret och hängt upp mina fina ljus i fönstrena som jag fick i present. På kvällen när endast dom två ljusen är tända så vill man inget annat än att gå in och lägga sig under täcket och bara njuta av den avkopplande atmosfären.



Nu ligger jag här bombtrött, ska slumra framför Vänner.

An Old Dream .

Nu när jag är singel och inte är bunden till någon så går tankarna omkring i huvudet om vad jag borde göra i livet nu när jag är såpass ung. Vill ut och se världen, träffa nya människor, lära mig saker and have the time of my life!

Så när jag funderade häromdagen så dök en gammal dröm upp som jag och en vän hade i gymnasiet men som aldrig blev av. När vi var i Turkiet tillsammans så blev vi sjukt fästa vid personalen som arbetar som aktivitetsguider och deras arbete med att underhålla hotellgästerna vid poolen och uppträda på kvällarna. På kuppen hade jag ju en sommarflört med chefen och det gjorde ju att jag fick veta ännu mer hur det är att arbeta och bo så som dom gör och det hotellet vi var på har jag ju varit på 2 gånger nu och det har blivit som mitt andra hem och jag vill knappt resa någon annanstans. Så varför inte söka en tjänst där för skojs skull och kanske bara arbeta under högsäsongen i 2 månader och inte hela 6 månader, vi får se :) Hade ju varit supermegadunder kul alltså, vilken upplevelse!


Underbara Pegasos World, Turkiet.

Tuesday Morning

När jag tror att jag ska få sova ut så vaknar jag automatiskt typ klockan nio, imorse vaknade jag klockan fem av att Chucky hoppade på mig, han borde förstå när det är hopp-tid och när det är sov-tid. Jag låg och blundade och bad om att han skulle lägga sig ner igen och tänkte "Snälla, säg att han inte behöver gå ut!" Sån tur var så tvingade jag honom att somna om och kl nio gick vi ut och efter det kunde jag inte somna om.

Om en halvtimma startar min tvättid, orkar verkligen inte men det måste göras. Halv tre börjar jag jobba till kvart över sju och efter det händer absolut nada. Men igårkväll när jag hade som tråkigast så kom Nathalie förbi med mat från hennes jobb på Musses och jag bjöd på vin som vi blandade med cola, blev godare då^^

Nä, nu ska jag maka mig upp ur sängen, slå av Vänner och ta på mig kläder, fast jag helst skulle vilja ligga kvar här tills jag börjar jobba! Kram på er.

You Will Never Change .

Har så ont i ryggen, skulle behöva en sån där massage där någon går på min rygg och knäcker varje kota! Hur mår ni då? Utöver min rygg är jag trött och seg men samtidigt stressad, avskyr den känslan. Men ikväll ska jag försöka att bara koppla av, tända ljus och bädda ner mig i soffan.

Jobbade idag 10-14 och efter det drog jag till Kabom och dansade med Emma, vi ska visa upp en dans på hennes mammas fest om 2 veckor där det är cowboy tema, ska bli himla roligt!



Gorgeous



Något man bara kan stå och titta på i timmar när det hänger i garderoben.


My Name Is Monica Geller .

Är heeeeeeeeelt slut! Har arbetat non stop och det är något ni kommer höra mycket om framöver, men det känns bättre än nånsin, men kvällarna då man kan sitta hemma nöjd med sig själv och slappa är nog det bästa med det hela.

Hur har ni haft det i helgen? I fredags tog jag mig ju upp till Sarah och Henric där det blev hemmagjord pizza och vin framför Idol, drog mig hemåt rätt tidigt då jag skulle upp och jobba. Efter arbetsdagen igår (lördag) cyklade jag och Smurf till Maxi där vi inhandlade lite smått och gott, vi lagade middag och det blev en riktigt lyckad sådan bestående av kycklingfilé inlindad i bacon, potatisgratäng och sallad, mums! Till det slappade vi framför Dansfeber och P.s I love you, en ritktigt bra film alltså!

Idag jobbade jag 9.30-17.00, blev kvar på jobbet framför chefens dator då jag kom med förslaget att byta ut musiken i lokalen från tråkiga kärlekslåtar till glada och goa Disneylåtar, så laddade ner för fullt tills klockan passerade fem. Kom hem till en överspeedad hund som jag tog ut och efter det blev jag genast Miss Monica Geller...igen. Jag kan få städmani ibland... okej, nu ljuger jag stort. JÄMT! Fick fnatt på jobbet igår och började torrmoppa, våtmoppa hela lokalen, tvättade av alla ytor, dammade hyllorna i köket och putsade kylskåp och frys. När Smurf lagade maten igår så dammsög jag för fullt och idag efter jobbet gick jag ner och städade i källaren, skurade rent Pipers kattlåda, rensade hos fisken, diskade, lagade mat, duschade och nu sitter jag här bland tända ljus. Har tittat på Deep Blue Sea och nyss kom Johan förbi på en cigg och åkte till jobbet.


Såhär mysigt har jag det just nu!


Hard Work Work

Mamma kanske hade en poäng när hon sa att jag måste få ha ledigt åtminstonde En dag. Har jobbat i Floda varje morgon denna veckan och när jag kommit hem har jag knappt hunnit äta eller sova innan jag ska kila iväg till nästa jobb. Jag klagar absolut inte, det är kul att jobba men det hade varit skönt med ett par dagar då jag inte ens behöver titta på klockan utan sova hur länge som helst och göra precis vad jag vill.

Igår kom jag hem från sista dagen i Floda, grejade om min blogg (som ni ser) och då ringde min chef från Lekplayset och frågade om jag kunde komma och jobba, så där försvann min ledig eftermiddag/kväll. Men på kvällen drog jag upp till Sarah och Henric där det blev hemmagjort pizza och vin framför Idol.

Och gissa om det var skönt att sova ut idag? Wow, hade helt glömt av den känslan av att vakna utav sig själv. Om en timma börjar jag jobba och jag vet inte om det är skönt eller om jag bara vill sticka in en gaffel i ögat bara för att ha en bra anledning att inte behöva jobba tredje helgen i rad. Jag får överleva, det är pengar och det är det bästa jobbet jag haft hittills :) Ikväll kommer Smurf förbi och ska överraska mig med någon go mat, till det blir det väl film och girltalk :D

Nu ska jag ta en cigg och göra mig iordning. Puss på


Just Take Me Somewhere Else .


1 timma kan göra mer än vad du tror!

Godkväll!

Hemkommen för en timme sedan från träningen, undefär 1,5 timme innan träningen däckade jag i soffan sen hoppade jag upp stressad (Varför undrar ni då som vet att jag bor 200 meter ifrån Sportlife?) men jag skulle både hotta Smurf och ta på mig mina träningsskor så jag ville vara där någon minut innan passet började iaf. Vi körde Body Step idag, min typ av träning men det kan inte Smurf hålla med om, för hennes del iaf, haha! Hon anser att hon inte har taktkänslan eller att hon hinner snappa upp stegen eftersom det går rätt fort, jag ser det som så att det gäller att testa på och göra det bästa av situationen och bara köra på! Det är bara för en timma och den timman ska man ta vara på! Har jag fel? Så för att avsluta kvällen så sitter jag nyduschad framför tvn med Nutrilette, nypressat citronvatten, apelsinskivor och youghurt med musli, fast den gav jag upp rätt fort för jag hatar Musli!

Nu ni, nu har jag lyft mitt feta arsle och hämtat sladden mellan kameran och datorn så nu är bilderna från i fredags här!












Nu ska jag lägga mig, ligger efter i schemat som vanligt. Har smörjt in mina överarbetade fötter och ska nu värma dom i sängen framför vänner. Puss på er.


5 Oktober 2010

Går man upp runt klockan sex och kommer hem runt halv ett så tror man att hela dagen har gått, att alla är hemma från arbete och skola men när man cyklar hemåt så jobbar folk och barnen skriker fortfarande på skolgården. Programmen på tv som går så himla tidigt håller på när man kommer hem osv. Det känns weird men man missar inget iaf :) Just nu är jag så trött efter arbetsdagen i Floda så ska göra två rostade mackor och sen sussa en stund innan en vän kommer förbi på kaffe och cigg.

Efter jobbet cyklade jag förbi Sportlife som har gratisvecka så jag bokade in mig och Smurf på Body Step ikväll, ska bli så fantastiskt skönt!

Nu, MAT!

Kanelbullens dag

Så det är idag det ska lukta kanelbullar i hemmet som man sen ska vräka i sig med ett stort glas kall mjölk? I wish att jag hade tid för det idag eller någon dag överhuvudtaget. Att gå från 0-2 jobb och jobba aset av sig känns i kroppen ska jag säga.

Jag jobbade hela förra veckan, var ledig en dag och den bestod inte så mycket av ledighet. Har jobbat hela helgen och denna veckan ska jag dessutom ta tåget ill Floda varje morgon klockan halv sju för att sen åka hem, äta och sova och sen sticka till andra jobbet. Goa pengar efter ett tag men mamma börjar redan oroa sig för att jag ska bli utbränd, haha söta lilla beskyddande mamma!

I fredags var vi ju ute och kvällen började med att Smurf kom förbi mig lite innan föfesten hos Josefine och drack vin, sen mötte vi upp lite vänner och drog hem till henne. På hotellet var det en lyckad kväll iaf, fast vi alla märker att vi börjar bli för gamla för åldersgränsen och för att vara uppe för sent, haha.Jag har en del bilder som kommer upp kanske imorgon när jag kommer hem från jobbet. Jag vill ha en ny mobil så att jag kan ta grymma bilder, nu för tiden har man ju knappast med sig sin kamera.

Var meningen att jag skulle lägga mig typ klockan nio idag men det blir aldrig som man planerat det, blev bjuden hem till Sarah på kvällsmat framför Top Model och New York fruar! Nu är det nanna kudde som gäller, ska upp klockan sex!

Godnatt!

RSS 2.0