Städarna Charlie And Ben

Igår åkte jag och Karin med 05.33 tåget till Lerum för att jobba, trötta som zombies var vi men gud vilken kul dag vi hade! Att det kunde vara så kul att städa? Vi gick runt och sjöng "Jag är din bäste vän!" "Så låt bara åren gå, låt dina hår bli grå" från Toy story :D vi skuttade i trapporna och gjorde fula danssteg och flamsa så jag skulle nog inte bli chockerad om dom ringde våran chef och undrar vilka mongolider som dom har anställt^^ Det bästa är att dom ville att jag ska hjälpa Karin i Lerum på måndag igen och det gör jag självklart, nu måste vi bara komma på en ny låt som vi kan sjunga sönder :D Vi jobbade till halv ett, kom hem runt ett och hetsåt och somnade sen var det bara upp och gå till nästa jobb där vi hade bokat in 3 kalas samtidigt vilket var en aning stressigt när vi bara har två kalasrum men alla gick hem glada och nöjda och på kvällen följde Karin med mig hem och vi glodde på Vänner-bloopers och En fyra för tre.



Idag ska jag till Göteborg och äta middag hos min pappa och hans fru, ska bli himla mysigt! Dricka lite vin, äta kycklinggryta, kanske ta en drink och ha det riktigt mysigt. Det är ju inte ofta jag träffar dom så det ska bli jättemysigt. Senare på kvällen åker jag hem och då kanske jag ska träffa en vän, hyra film och slappa. Ska njuta fullt ut av min första lediga helg på evigheter!

Nu är det dags för en stor frukost, sen funderar jag på att träna lite och kanske dra över med dammsugaren innan jag åker iväg! Jag ska faktiskt försöka fånga en dagens outfit innan jag åker! Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0