Packing all day long!

Godkväll bloggen! Allt bra? Här är det bra, men det är lite mycket i huvudet just nu och det lär det vara dom kommande dagarna. Idag startade jag med packningen inför flytten och har fått mycket gjort. Mina grabbar kom vid sex och skruva isär min bokhylla och bad dom även ta ner lite annat som inte är kvinnogöra ;) Sedan bjöd jag dom på middag som tack för hjälpen :) Jag har fått mycket nerpackat, nu hoppas jag bara det blir en snabb och smärtfri flytt jämfört med sist! Nu ligger jag i sängen och mobilbloggar vilket jag haft problem med innan då mobilen inte gjorde vad jag ville men nu kom tekniska Sarah fram serru! Har suttit i telefon med underbara Madde en stund och nu ska det bli riktigt gott att nana kudde! :) Nu ska jag sova och jag hoppas att jag kommer drömma något kul :) Natti!

En shoppingdag med mammsen följes utav en soffkväll!

Hej bloggen! ♥

Hur har ni det i eftermiddags/kvälls regnrusket? Under dagen har det ju varit sol och fint men på eftermiddagen var det som att gud grät däruppe!? Utöver det har jag i alla fall haft en väldigt mysig dag med mamma. Vi tog en spontan biltrip till Partille för att kika runt på Rusta och för att köpa dom 2 mattorna jag kikade på på internet. Jag fick även med mig en stooor hundsäng till Chuckyboy samt en vattenskål, två små vita vägghyllor som man antingen kan ställa ramar på eller ha värmeljus på och så blev det en halvstor resväska med ett ordentligt handtag så man bara drar med sig väskan efter sig. Dessutom var den LILA!

Sedan åkte vi förbi Jula på hemvägen och därinne blev det lite mindre inköp som en supersöt vintermössa, en liten datamus som är täckt med rosa och vita diamanter och sen hittade vi en slags avlång förvaringsburk med en Chihuahuavalp på som är menat att man ska ha hundmat i, så himla söt!

Jag ska berätta en kul grej som hände inne på Rusta. På mattornas alla kanter var det en defekt så vi fick 15% rabatt var på mattorna, i kassan så frågar han mig om priserna på mattorna och då sa jag priserna, men han verkade inte höra att jag sa två olika priser (Eftersom det var två olika mått men likadana) för sen när jag läste på kvittot så såg jag att kassören hade tryckt in priset för den minsta på Båda mattorna, så det plus rabatten så sparade jag 450 kr :D Haha!

När vi kom tillbaks till Alingsås kikade vi även in på Blomsterlandet men hittade inget som föll oss i smaken så vi åkte hemåt. Nu tvättar mamma så jag chillar i soffan framför Idol och fantiserar om mitt kommande inredningsprojekt: Min nya Lya! ♥

19 September 2011 - In my One Piece.

Hej bloggen! <3

Har ni haft en bra helg? Jag har haft en magkittlande helg då jag blev 22 igår (söndag) så jag firades i både lördags och söndags, jag är så glad och tacksam för att jag har dom vännerna jag har! Jag tänker ägna lite tid åt att göra ett helt eget inlägg åt helgens stunder och berätta allt med både text och bilder.

Idag är det måndag och det känns inte som att jag bara har roat mig, det känns som att jag har varit uppe 24/7 och arbetat med något fysiskt påfrestande för jag är HELT SLUT! Jag är så himla trött och på det så har jag drömt minst 3 olika drömmar inatt och dom var både obehagliga och konstiga så har nog inte fått en ordentlig sömn. Men förhoppningsvis har jag bearbetat det jag var tvungen att bearbeta (För det är väl genom drömmar man bearbetar saker?)

Jag sitter här i min One Piece som jag fick utav min kära mamma i födelsedagspresent, hon köpte den i Turkiet!
Senare i eftermiddag ska jag åka iväg och kika på ett barbord för det nya köket, köket i den nya lägenheten är mindre än det jag har nu så mitt stora feta bord får inte plats, men jag tänker inte göra mig av med det eller kasta upp det på vinden, det ska nämligen bli ett matsalsbord som jag ska ha i vardagsrummet då mitt vardagsrum är rätt så stort och avlångt, blir nog prima får vi hoppas!



Min älskade fina vovve blev självklart dålig i lördags då jag var i
en stressig situation, han fick mask i magen och gned rumpan överallt.
Han gjorde det så mycket att han var alldeles röd och jättesvullen i rumpan
och tjöt och skrek när man nuddade honom. Vi har duschat honom, gett honom
avmaskningsmedel och en massa mat och kärlek så vi får hoppas att han blir bättre snart.
Dock är han väldigt trött, vill gärna inte gå ut och han har blivit väldigt mager då han knappt vill äta.
Min lilla kille får inte må dåligt helt enkelt, inte okej!

Skön One piece!

not my day.

En dag som jag nog inte skulle ha vaknat upp till, hela min dag har varit upp och ner, känslomässigt. För att försöka lugna mig lite så letade jag efter alla indredienser till att baka en kladdkaka och tack och lov så hade jag allt så efter att jag har cyklat och lämnat en hyrfilm så ska det bakas och ätas kladdkaka framför något ROLIGT på tvn.

Måste även färga håret, hemska utväxten måste utrotas! Det får bli senare ikväll eller imorgon.


Skrattattack + hosta = No good!

Godmorgon!

En bra start på denna veckan har man ju fått. Har pratat med syster i telefon (Nathalie) och hon gav mig en rad av höga skratt! Hon började läsa min inbjudan till min Burlesque fest som är ni i helgen, men hon läste upp den på alla möjliga roliga sätt med en massa olika dialekter. Falsett, gubbröst, skånska och allt man kan komma på. sen läste vi folkets kommentarer tillsammans, jag var en person och hon var en annan så det blev en ganska rolig dialog kan jag säga, haha! Dock blev det jobbigt efter en stund då vi båda började hosta upp lungorna.

Sitter här med min shake och ska snart försöka göra mig iordning lite smått för att åka till stan på några ärenden. Efter det ska jag och syster 2 gå och sola (Sve) och efter det ska jag hem och sedan blir det en promenad med Sarah och hundarna :)

Hur har eran vecka varit? Jag har jobbat tors-sön och min mamma åkte till Turkiet i fredags, hon förtjänar det så mycket!<3 Hon har det i alla fall jättebra och jag hoppas hon vilar upp sig så mycket hon kan.

Är ni hungriga? Jag kan läska er lite med denna bilden från i Lördags då jag och Sve hade tacoskväll framför 3 goa filmer.



Har även en hälsning från mannen i huset:

RSS 2.0