Oops..

och hej! Hur har eran dag varit? Min har varit helt okej faktiskt, började min dag med en frukost och sen träffa Sara på stan och gjorde lite ärenden. Hämtade nya mini-piller, köpte vin, inhandlade min älskade skjorta och sen blev det en "Fika", med det menar jag en färdigpressad apelsinjuice eftersom det inte fanns något för mig att äta eller dricka nu under min diet.

Jag fick ju 200 kr av mamma till att gå och köpa skjortan, vad hon inte vet och inte ska veta är att jag tog det sista jag hade på mitt presentkort till en jeansskjorta jag är förälskad i trots att hon sa åt mig att spara det. Försöker verkligen tänka "Du är en vuxen männska Sarah, du är en vuxen människa" Fast det är svårt, men det hon inte vet har hon inte ont av, hihi.


Skjortan jag fick köpa

Skjortan jag inte fick köpa^^

Nu hoppas jag att Johan kommer genom dörren strax så vi kan ÄTA! Det blir grillad kyckling och sallad med massa fetaost, 3% fett. En film till det blir toppen!

Puss&kram.

Finbesök.

Hej igen!

Har haft en helmysig kväll med mamma, bara suttit och pratat om allt möjligt och lekt med djuren. Sa även att jag skulle så gärna behöva en skjorta att ha till min kavaj och att jag hade sett en på Gina idag, mamma tittade på mig med ögon av dåligt samvete och efter en stund la hon 200 kr i min hand, söt!

Nu är jag rysligt trött så ska släcka och lägga mig så jag kommer upp någorlunda imorgon, plus att jag alltid vaknar när Johan kommer hem klockan sju så nog bäst att försöka sova.

Slänger in en bild


Pusshaj!

Dietdag 2

Hello people!

Läget idag? Jag mår helt okej, är dock helt slut men har väl mig själv att skylla. Sov dåligt inatt och sen skulle jag upp tidigt för att gå på den meningslösaste grejen på Af, när jag väl kom dit fick jag reda på att man inte var tvungen att gå på det trots att jag fick ett papper hem om det, dessutom tackade jag nej om detta till min handläggare sist. Bajs på dom.

Över till annat, väl hemma åt jag frukost och helt plötsligt kom jag på mig själv att jag började damma överallt, så det blev STORstädning av hela lägenheten. Dammat överallt, dammsugit 2 ggr och skurat golven 2 ggr. Vattnet var lagom brunt när jag var klar, eusch! Men nu luktar det gott och saker som legat framme är borta och allt känns bara så friskt och skönt.



Efter städningen blev det äntligen middag: Blodpudding och sallad. Johan har aldrig testat det och han tyckte det var asgott och undrar varför ni som inte gillar det gnäller om det :P


Mysbelysning på väggen :)

Nu kom mamma förbi, godkväll =)

Diet dag 1

Nu jäklar så kör vi så det ryker, kalorierna ska flyga av mig! Ingen pasta, ris, godis eller annat kaloririkt. Endast fisk, kyckling, sallad, frukt och någon nutrilette då och då. Idag stack vi till Maxi och storhandla in så mycket nyttigt vi kunde hitta!


Inhandlat från Gina-kvällen.

Tunika, skjorta ellerf vad man ska kalla det. Lätt genomskinlig tunn med knappar lite mer än halvvägs ner.
3 par trosor i härliga färger, såg dock häromdagen att dom skrikrosa är halvstring, menmen kan vara snyggt det också (:


Hej!

Hur mår ni alla? Det blev en helg utan bloggande, men den har varit bra för det! Det blev ju utekväll i fredags då jag och ett gäng tjejer ville ut i Göteborg och dansa, vi drog till gayklubben Gretas där det blev ett jäkla drag minut efter minut. Blev dans timme efter timme och när fötterna värkte tillräckligt så drog vi till närmsta korvkiosk och åt den godaste och mest efterlängtade fyllematen vi ätit på länge (: Mamma var snäll och kom och hämtade oss på natten runt fyra tiden då vi slapp betala tågresan hem.










Tack för en lyckad kväll!

Gian Tricot kväll!

Hejsan!

Hur har eran vecka varit? Nu när värmen är tillbaka så mår man så himla bra! Igår tvättade vi och stod i och idag har vi sovit ut och tog bilen iväg på lite ärenden och sen satte vi oss på trappan i stan med Chucky och en somrig glass =) Mums.

Nu får vi snart finbesök av Johans mamma och syster och även min mamma. Om en timma ska jag cykla iväg och möta upp Emelie, vi ska på tjejkvällen inne på Gina. 20% på allt utom rean, jag har 500kr i presentkort, Shopping!



Efter kvällen på srtan hänger Emelie med mig hem och ser film, myspys.
Johan jobbar natt, buhu:/

Puss&kram.

23 Mars 2010

Hejsan!

Hur mår ni alla? Själv mår jag bra, har haft en väldigt lugn helg, men det klagar jag inte på! Det har varit god mat, trevligt sällskap och mycket filmtittande.

Erkänn att man just nu när det är grått och regnar ute, bara håller sig inne i mjukisbyxorna framför en bra film och bara myser? Det är nog det bästa med början på våren, all snö smälter bort och man äntligen ser en skymt av asfalt och halvgröna gräsmattor, underbart!

Förra veckan fick jag en shoppingattack igen, men jag kunde verkligen inte låta bli! Dessutom fick jag en peng av pappsen när han var här och hälsade på och det la jag på en efterlängtad tunn, svart skitsnygg skinnjacka från Gina som jag har strävat efter i säkert 1,5 år.


Till den blev det även en snygg halsduk som jag kikat på
ända sen den kom in och nu var den på rea.


Pratade i mamma i telefon när jag inhandlade denna skönheten och
då sa hon något som fick mitt leende att bli ännu större:
- Men Sarah, du behöver väl lite nya mjukisbyxor snart va?
- Äh, JA! Jag har faktiskt sett ett erbjudande på Team Sportia, 2 för 299.
- Jaså? Ja men köp dom då så kan du ha dina gamla som "oömma byxor"

Tjoho!

Blev dessa goingar, även i grått!

Idag har vi haft filmmaraton och bara slappat, nu på kvällen fick vi snabbt besök av Alex och jag har bytt sängkläder, dammsugit, gått ut med soporna, rensat Pipers låda och Johan har diskat och skurat spis och köksbänk, superclean! Nu ska vi unna oss rester från gårdagens middag: Tacos! och titta på Den otroliga vandringen, haha!

Puss&kram.

19 Mars 2010

Hallå i stugorna!

Hur är allt med er? Jag har varit slö med att blogga dom senaste dagarna men nu är jag här. I veckan har jag gjort lite allt möjligt, gjort ärenden, varit på möte och shoppat...igen! Hihi. Jag har bilder jag kan visa senare.

Vad händer i helgen? Ikväll är jag bjuden hem till Nathalie och hennes nya lägenhet på ett glas vin och mys. Resten av helgen får bli lite oplanerad eftersom Johan ska jobba natt idag och imorgon, får väl bjuda över någon så jag får sällskap om kvällarna! =)

Vi här hemma har iaf njutit av dom soliga dagarna, särkilt en av oss:



Mysvovven!

I tisdags hade jag och Johan en liten lill-lördag, köpte hem vin och spelade kort och rökte. Hur mysigt som helst, sen när vinet var slut gick vi på en äcklig champagne som stod i kylen.




Nu ska jag försöka äta något och sova en stund innan jag ska iväg, puss!

Kvällsmat.

Har haft en jättehärlig dag! Vi tog en kort promenad men det blev kallt snabbt så vi gick hem till värmen då vi lagade god mat och tittade på Sjätte sinnet! Det blev lax för mig och kyckling för Johan och ris till det. Sedan spelade vi lite kort och jag fick några goa skratt vilket jag behöver massor! Sen var det dags för Johan att jobba natt igen så vi drog till maxi och köpte cigg i sista minuten.

Nu sitter jag ensam med min hund och katt med några mackor och en osynlig kopp varm oboy... såg så fram emot något varmt att dricka när jag ser att mjölken är slut, bajs! Fick byta ut det mot ett glas kall funlight, suck. Jag är jäkligt trött på tal om ingenting så ska nog ut med vovven en nattrunda innan vi hoppar in i den varma stora sängen!

Sov så gott allihopa så höres vi imorgon!
Puss&kram.

15 Mars 2010!

Goddag! Vilket strålande väder det är ute, va!

Har varit uppe sen nio imorse då jag skulle iväg på ett ärende vid tio, efter det har jag varit hemma och ätit lite och slappat här. Ska nu in och väcka Johan som jobbat natt, nu är the naptime over! Idag hade vi tänkt ha en heldag och göra massa som gör oss glada och pigga, som en promenad med Chucky, spela kort, röja lite här hemma, se någon bra film och laga god mat!

Jag bjuder på två bilder från en riktigt dålig webcam, en seriös och en oseriös.



HAHA! Nu ska jag in och väcka sömntutan så vi kan ta en ciggelicigg!
Puss&kram.

Shopping-update!

Jag har faktiskt låtit mig unna mig med en liten dos av shopping! Det var ett tagsen och jag kände mig lite deppig i veckan och kände bara för att ha något nytt och snyggt att ha på sig och det gjorde faktiskt mig lite gladare.

Blev till att börja med denna lovely thing, 299kr! från Gina:
Ett plus är att Chucky får gott om plats i den!

Mysig kofta på rea, 49 kr! Gina.

Genomskinlig, tunn skjorta i härlig lugn färg. 149kr! Gina.




Såhär kan man se ut om man kombinerar, haha! Nu ska jag ta en cigg, tjao!

Update!

Inte konstigt att jag knappt får några kommentarer här länge, folk har säket glömt av att min blogg existerar så sällan som jag skriver här nu för tiden, hihi. Allt bra med er annars? För mig går det bra, har varit på dom här mötena nu i 2 veckor så nu slipper jag det. Men dom sista dagarna praktiserade vi hos föreningen Assista som jag ska haka på för att hjälpa mig själv att vara aktiv, göra småjobb och hitta praktikplatser för att göra mitt CV glad. Har redan hittat en praktikplats tack vare dom och två på egen hand, I´m on my way!

Ett av dom provade jag på igår, Johan syster jobbar i Nolhaga parken med alla djuren så jag var därnere och hjälpte henne igår och kollade hur allt funkar, hoppas hon kan fixa in mig under en vecka =)

Helgen annars har varit skön, gänget var här igårkväll samlade för första gången på evigheter, vi kollade på melodi och SATC. Och idag denna soliga söndag har min kära pappa och hans fru varit uppe på besök och fikat hos oss. Jag har känt mig hyperstressad idag av många anledningar, så jag försökte sova en stund men det gick sådär, kan inte koncentrera mig på att vila ens. Johan är hemma och hämtar lite grejer som b.la sin dator, tavlor och lite annat! Senare blir det att göra pannkakor och ha det gott innan han ska jobba natt.

Lite ändringar i hemmet:

Gardinerna är nya, bordet, prydnad och växter i fönstrena och dom två små tavlorna samt lytkorna på väggen bredvid Mj-tavlan!

Fick mammas tvbänk och tv:n är Johans! Så inte så jättestor skillnad från innan.

Tog med mig mammas 180 säng samt garderob som hör till, Hon har ändå ingen
användning av en sån stor säng, blev lite mysigare möblering!

Johans tavlor.

Tisdagskväll i ensamhet.

Sitter här med några mackor och en kopp varm oboy, mums! Tycker jag förtjänar det efter en sliten dag då man har varit trött. Mötet gick bra, har chans till ett par praktikplatser så jag är nöjd!

Efteråt åkte jag hem och sov en stund sen kom Johan och därefter hans tvillingsyster och hälsade på! Sen dess har vi bara slappat innan Johan var tvungen att dra till jobbet för att jobba natt. (Okej, ni som undrar. Johan har/ska flytta in hos mig så jag slipper flytta och vi tycker om varandra så himla mycket så det är därför jag säger "Vi" eller säger "jag och Johan" hela tiden och att jag är mycket med honom) Så, nu var det sagt! =)

Har inte så mycket mer att säga, kan slänga upp en söt bild på min vovve från häromdagen!


100309

Hej på länge!

Har tyvärr blivit få inlägg här det senaste men har haft mycket att göra och energin har varit låg. Hela förra veckan och denna veckan går jag på en intensivkurs inom Socialen så jag får mina pengar, tjoho vilken lyckad människa jag känner mig, haha! Men har träffat sköna människor och dessa mötena ger mig rätt mjycket, dessutom kommer jag upp på morgonen, kommer ut och träffar folk och är aktiv vilket är skönt och kanske ger mig mer motivation att göra saker och hitta arbete. Ingen som vet om dom söker folk på sitt jobb eller någonannanstans, m.v.h Miss desperata kvinnan!

Hur mår ni annars? Jag mår bättre sakta men säkert, saker och ting rullar på och jag börjar få inre ro också sakta men säkert. Igår var jag på danstreornas slutproduktion och den var bra, dom har blivit duktiga!

Just nu sitter jag på mötet men idag känner jag verkligen bara för att ligga undet täcket och sova igen ett antal timmar för huvudet är inte riktigt med. Vi sitter och gör lite vad vi vill, jag försöker bredda mitt arbetssökande genom att kolla upp så många företag jag kan hitta och söka jobb på ställen man inte har tänkt på, bara synd att dom flesta inte har en hemsida där det finns information eller kontaktinfo, menmen.

Väl klar här kommer Johan och hämtar mig och då ska vi äta mat och senare kommer hans tvillingsyster på besök, mysigt! Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda, kanske en promenad i det fina vädret eller bara mysa inne. skithunden kommer ju hem sen också så det blir att busa med honom =)

Nu måste jag leta vidare, vi hörs!
Puss.

Everything has change

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga här, kände bara för att skriva några rader så jag inte hamnar under kategorin "historiens sämsta bloggare" eller något. Mycket har hänt, men det är inget positivt... kan beskrivas med orden: Förvirrad, fruktansvärt ledsen, konstigt, knäppt, fel, ensamt...you name it! Men får hoppas att tiden gör det lättare.

Ska inte deppa ner er totalt så jag tänkte sätta in en video med en ny favolåt:


RSS 2.0