23 Mars 2010

Hejsan!

Hur mår ni alla? Själv mår jag bra, har haft en väldigt lugn helg, men det klagar jag inte på! Det har varit god mat, trevligt sällskap och mycket filmtittande.

Erkänn att man just nu när det är grått och regnar ute, bara håller sig inne i mjukisbyxorna framför en bra film och bara myser? Det är nog det bästa med början på våren, all snö smälter bort och man äntligen ser en skymt av asfalt och halvgröna gräsmattor, underbart!

Förra veckan fick jag en shoppingattack igen, men jag kunde verkligen inte låta bli! Dessutom fick jag en peng av pappsen när han var här och hälsade på och det la jag på en efterlängtad tunn, svart skitsnygg skinnjacka från Gina som jag har strävat efter i säkert 1,5 år.


Till den blev det även en snygg halsduk som jag kikat på
ända sen den kom in och nu var den på rea.


Pratade i mamma i telefon när jag inhandlade denna skönheten och
då sa hon något som fick mitt leende att bli ännu större:
- Men Sarah, du behöver väl lite nya mjukisbyxor snart va?
- Äh, JA! Jag har faktiskt sett ett erbjudande på Team Sportia, 2 för 299.
- Jaså? Ja men köp dom då så kan du ha dina gamla som "oömma byxor"

Tjoho!

Blev dessa goingar, även i grått!

Idag har vi haft filmmaraton och bara slappat, nu på kvällen fick vi snabbt besök av Alex och jag har bytt sängkläder, dammsugit, gått ut med soporna, rensat Pipers låda och Johan har diskat och skurat spis och köksbänk, superclean! Nu ska vi unna oss rester från gårdagens middag: Tacos! och titta på Den otroliga vandringen, haha!

Puss&kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0