Miss Clean.

Hej på er!

Det är torsdagkväll och jag sitter här stolt över mig själv. Jobbade idag 9.30-13.00 och då gick jag in på ÖB för att köpa lite toa och hushållspapper och sen åkte jag hem och startade min storstädning. Började med disken, sen tänkte jag bege mig på att spika och borra upp saker som har legat och tagit plats hur länge som helst så nu är det lite pyntat på väggarna. Vem behöver en man egentligen? ;)

Efter det startade jag med att damma, dammsuga och skura golven, skurade toaletten, tvättade rent köksfläkten, rensade hos fisken, bytte sängkläder och sen unnade jag faktiskt mig själv lite mat:) Nu luktar det nystädat och sitter i soffan framför Simpsons - The Movie.

Jag tänkte bege mig in på steg nr.3 på listan:

Dag 01 - Om Mig
Dag 02 – Vem ser jag upp till?
Dag 03 – Min syn på kärlek/första kärleken
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Det här är jag bra på
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mina ambitioner
Dag 11 – Min uppväxt
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här upprör mig
Dag 17 – Det här får mig att må bättre
Dag 18 – Det här får mig att gråta
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Min favoritplats
Dag 21 – Mina rädslor

Min syn på kärleken/första kärleken:

Jag är en av dom personerna som är kär i kärleken. Enligt mig är det kärlek som får jorden att Inte gå under.
Folk kan tycka att kärlek är överksattat men det är snarare dom som underksattar den, för dom tänker inte på vad kärleken egentligen har räddat, hur många människor som överlevt tackvare den och som lever på bara kärlek. Jag älskar att vara kär, det gör mig glad, sprallig, får svårt att koncentrera mig på annat (på ett bra sätt), man skiner innefrån och det är som att leva på ett litet rosa moln utan problem. Man behöver inte vara kär i en person, man kan vara kär i en låt som betyder allt för en och som hjälper en genom svåra tider, man kan vara kär i en Idol, man kan vara kär i ett ställe som ger en sinnesro och värdefulla minnen osv.

Min första kärlek var ju självklart en Idol och ni vet redan vem det är. Självklart har jag en Riktig första kärlek också men har nämligen flera sådana för jag har haft fler kärlekar i livet och dom alla har gett mig rikligt med kärlek men på olika sätt:) Jag är glad att jag har fått uppleva dom, man lär sig efter varje förhållande, både bra och dåligt och man lär sig definitivt mycket om sig själv.

Så mycket mer än så har jag inte att säga, men glöm aldrig att visa era vänner, bekanta, familj och partners eran kärlek till dom, för en vacker dag kan det vara försent och då kan det finnas saker som du ångrar innerligt att du aldrig fick sagt så ta aldrig era nära och kära för givet ♥

I´ve Been Around The World.

Det är onsdageftermiddag, solen skiner och det har varit en ganska skön dag. Vakna rätt tidigt och tog ut lillen på en liten promenix och sen ätit frukost i sängen framför Förhäxad, saknat den serien! Sen har jag duschat och sminkat mig p.g.a en liten film jag skulle spela in med mig själv och skicka iväg av privata skäl.

Jag har även gjort något oväntat, nämligen sytt ett favvolinne som varit sönder länge, det blev asfult men nu är det inget stort fet hål i sidan iaf, nu väntar jag på mamma som ska lämna lite saker till mig och sen kommer Nathalie en sväng innan vi ska träna för tredje gången denna veckan, nu jäklar ska det bli Miami Beach 2011 må nu tro!

Här är lite bilder som togs för några minuter sen:





What Do I Want

Bloggvärlden har fått ligga åt sidan ett tag, har jobbat fruktansvärt och ovanligt mycket och är slutkörd. Denna lördag och söndag har varit mina två första lediga dagar sen tisdagen förra veckan så försöker bara att gilla läget och ta det så lugnt jag bara kan, men tyvärr vill min hjärna inte vila.

En massa tankar som cirkulerar i huvudet och vill gärna fortsätta så, jag har ingen sinnesro just nu. Vet inte om jag tänker för mycket framåt eller så, men just nu vet jag inte vad som är bra, dåligt, enklast, svårast eller skönast för mig. För jag tänker på allt annat förutom mig själv och det är svårt att inte göra det. Jag vet vad jag vill, men samtidigt vet jag att det inte är den enklaste vägen men det skulle bli den vägen som skulle göra mig glad, bara om det gick igenom. Jag vet inte hur jag ska göra för att lösa saker och ting för det men det löser sig alltid, eller?

Just nu vill jag bara försvinna tusentalsmil härifrån med dom bästa vännerna jag har and have the time of my life! Skapa minnen, få skratta, dansa, uppleva, träffa människor, lära känna mig själv på nytt och ta hand om mig själv och mina vänner. För det har vi alla tre förtjänat <3



8 Februari 2011!

Inga direkt roliga rubriker nu för tiden men lusten och inspirationen måste ju finnas, eller? :)

Haft en bra helg/start på veckan? Jag har jobbat ons-sön och har nu haft mina 2 lediga dagar och imorgon börjar jag inte förrän 16.30 så är så gott som ledig imorgon också. Jag har äntligen tagit tummen ur röven och packat upp det sista ut mina lådor så nu kan man se den där väggen som blivit gömd.

Idag har varit en ganska fullspäckad dag, vakna vid halv nio imorse och tog ut lilleman och sen somnade vi om och vakna vid tolv, då tog vi en lugn frukost framför tvn och därefter kom Nathalie och Nani förbi, Chuckys blivande fru! Efter en stund kom mami förbi med kärleksmums så det blev fika och efter det åkte jag och Nathalie till Noltorps fotbollsplan och lät hundarna springa lösa för första gången på månader, jisses vilken energi dom hade! Vi blev kvar där en stund innan vi drog och handlade på Maxi och sen drog vi upp till Nathalie för lite macka och klädombyte för sen var det dags att möta Sve på Hälso och träna Box, jag har verkligen klena armar! Ben och mage är mer min starka sida ;)

Nu har jag slappat framför tvn ända sen jag kom hem och börjar bli väldigt seg och rastlös. Tittar på Americas got talent, en del berör en så man fäller en tår och andra ger en några goda skratt, en go blandning!

Nu blir det väl en sista runda ute med lillen sen kyper vi nog ner i sängen, den ropar på mig förstår ni!
Sov gott allesammans!

2 Februari 2011

Solen skiner ute, fast det är ändå kyligt så jag och Chucky har bäddat ner oss! Idag är det dags för samtalsämne nr 2 enligt listan!

Dag 01 - Om mig?
Dag 02 – Vem ser jag upp till?
Dag 03 – Min syn på kärlek/första kärleken
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Det här är jag bra på
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mina ambitioner
Dag 11 – Min uppväxt
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här upprör mig
Dag 17 – Det här får mig att må bättre
Dag 18 – Det här får mig att gråta
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Min favoritplats
Dag 21 – Mina rädslor

Vem ser jag upp till?

Det är både en väldigt lätt och samtidigt en svår fråga. Det finns en person som kom upp i huvudet från första början, men det är ingen i min närhet eller som jag känner, men det kanske inte spelar någon roll eftersom detta är ändå en person som betyder Allt för mig och har funnits där i hela mitt liv. Michael Jackson, den bästa personen som kom till denna jord enligt mig och lämnade den med en fasansfullt stor sorg över hela världen. Jag såg honom för första gången på Mtv, videon Give in to me visades och jag hade funnit mitt livs kärlek. Jag har lyssnat på hans röst i hela mitt liv, rösten har fått mig att kunna somna under jobbiga nätter, rösten har fått mig att gråta, rösten har fått mig att le, skratta och vara glad och fått mig att känna mig fri och gett mig känslan av att jag klarar allt, bara jag vill! Varför jag ser upp till honom är för den hjälten han var, han har räddat så mycket barn och människor under hela sitt liv, han gav allt han hade till barn som hade det svårt och förändrade världen med sin musik, dans och sin syn på världen som har totalförstörts av Människan. han gjorde skillnad när ingen annan gjorde det och det är Mod, Kärlek, Styrka och han tappade aldrig tron på varken sig själv eller människan, för han visste att förändringar kunde göras.

Dagen han dig var bland dom värsta dagarna jag har upplevt, dagen var lång som en vecka, när beskedet kom så stannade tiden. Jag förstod ingenting och visste inte om jag skulle bryta ihop på golvet eller slå sönder tvn och skrika "SKITSNACK!" Men så var inte fallet, inte denna gången. Den natten somnade jag framför hans musikvideos, tog fram en liten tavla av honom samt ett ljus stående bredvid. En del av mig har försvunnit för all evighet och jag försöker leva med det varje dag, det blir enklare för varje dag för du har det bättre nu och nu äntligen kanske folk kan lämna dig ifred. Men saknaden och frågan om varför kommer alltid att finnas där.

Han var en stark man, sm gått igenom helvetet under hela sitt liv, behandlades inte rättvist någonstans och utnyttjades, blev smutskastad och hånad. Men inget stoppade honom och det gör mig till ett stolt fan!

I love you more.

RSS 2.0