090901

Känns riktigt bra att September har startat, detta året har gått så himla fort! Det kändes som 2 månader sen jag firade nyår hemma hos Jocke, läskigt läskigt.

Idag har jag iaf varit ute så mycket som möjligt eftersom det har varit fantastiskt väder! Vid halv ett mötte jag upp Sara och hennes mamma på stan som kikade på skor, sen tog vi en fika på Expresso House. Sen strosa jag och Sara runt i stan och sen åkte vi hem till mig då vi kände för att svalka oss och varva ner framför Top Model. Vi hade lovat oss själva och varann att gå en promenad och fota lite så trots att vi halvsov i soffan så lyfte vi på rumporna och traska iväg.

Väl hemma igen så tog jag en sväng till Sparköp, ikväll är en kväll då jag vill unna mig själv lite gott framför en bra film och ladda inför imorgon då jag ska TATUERA MIG! Fattar inte att Jag ska göra det, men den känns såå rätt så det oroar jag mig inte för, oroar mig inte heller för att det ska göra ont för det kvittar utan är mest nervös för att jag verkligen väljer rätt ställe på skulderbladet, att det ser snyggt och att Den blir snygg. Men jag har sett deras verk som består av stora skepp på ryggen med en massa svåra detaljer, drakar och annat så en liten enkel symbol i svart är nog som att koka kaffe för dom, hihi.

Har degat framför 2 1/2 män (så jävla bra btw), ska nog kolla på dom senare för jag köpte ju säsong 1 och 2 till mamma i present =) Ska strax starta mitt tisdagsmys framför Charlies Angels 2. Det blir lite onyttigt och nyttigt på samma gång, vindruvor, gurkstänger med dipp, funlight och en maffig kladdkaka, haha! Men på torsdag är det planerat att jag ska starta med dieten igen 2 veckor framåt så den kladdkakan försvinner nog snabbt som ögat.

Sparar det bästa till sist, idag på Gina hade dom ett par t-shirtar som var förknippade till Michael Jackson, köpte en av dom för 99 i grått, fanns en i skrikröd med svart lacktext som det står Beat it, just beat it. Lite fräck men kände att jag är ingen tjej som använder illröda t-shirtar med lacktext så den fick ligga kvar. Min däremot är jag sjukt nöjd med.



Nu ska jag skala gurka, hörs sen och visar en smaskig bild!
Puss.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Du ska ge f-n i att hålla på med en massa dieter! :p

Tatueringen kommer att bli super! :) kramar

Love you! :)

2009-09-02 @ 17:03:28
URL: http://www.sarahfranquis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0